Νέα

Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής βιβλίο Χ.Κουσουμβρή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ζητείται νέος 20-35 ετών, με εθνικό φρόνημα, διαποτισμένος από πατριωτικά ιδεώδη, να διαβάλει την αριστερά σε όλες τις τις μορφές σε ιστοσελίδες ασχέτως περιεχομένου. Απαραίτητη η θητεία σε ΟΝΝΕΔ ή ΔΑΠ, Ν.Ε.Ο.Σ. ή Χ.Α.
Ικανοποιητικές αποδοχές, ταχεία εξέλιξη, αιώνια δόξα.
Προπαγάνδα υπέρ εργολάβων και κατασκευαστών θα εκτιμηθεί δεόντως.

Πληροφορίαι εντός.

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ (αλλα σωστα αυτή την φορα)

ΕΥΓΕ ΣΟΥ (προάγεσαι εξ αγαδρανθιας)

ΥΓ. και ο παπας μπορει να ξερει κατι

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πρέπει να προσθέσεις και ως απαραίτητο εφόδιο την σωστή χρήση της ελληνικής όπως στην προηγούμενη αγγελία που είχες βάλει αλλά δεν βρέθηκε ικανός υποψήφιος..

Προτείνω, επειδή οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί αλλά λίγο αδύναμοι στο συγκεκριμένο τομέα, να θητεύσουν σε ταχύρρυθμα καλοκαιρινά σεμινάρια δίπλα στον bakalh.

Εναλλακτικά, επειδή τα δίδακτρα στο παραπάνω master είναι υψηλά, μπορούν να πάνε στο ΙΕΚ Ι.Μπλάσκος

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ε όχι και ΙΕΚ το Πανεπιστημιακό Τμήμα του δασκάλου Ιωσήφ.

Έως και διατριβαί εκπονούνται.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ε όχι και ΙΕΚ το Πανεπιστημιακό Τμήμα του δασκάλου Ιωσήφ.

Έως και διατριβαί εκπονούνται.

Βεβαίως και λειτουργουν μεταπτυχιακά τμήματα και ερευνητικά προγράμματα από αμερικάνικες εταιρίες.

Ο Μεγας Διδάσκαλος Ιωσηφ είναι γνωστών ακροδεξιο-βασιλοχουντικών υγειών ιδεών.
Νοσταλγεί τους ένδοξους αξιωματικούς τότε που τον χάιδεβαν :2funny: :2funny: :2funny:

Λειτουργεί από την οικία του στην Αθήνα την μεγάλη σχολή της Ουκρανολογίας, με θεωρίες μισαλοδοξίας-πατριωτησμού-ρατσισμού-μισογυνησμού (τι αδελφή θα ήτανε αν δεν τις μισούσε;;;;;;)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Βεβαίως και λειτουργουν μεταπτυχιακά τμήματα και ερευνητικά προγράμματα από αμερικάνικες εταιρίες.

Ο Μεγας Διδάσκαλος Ιωσηφ είναι γνωστών ακροδεξιο-βασιλοχουντικών υγειών ιδεών.
Νοσταλγεί τους ένδοξους αξιωματικούς τότε που τον χάιδεβαν :2funny: :2funny: :2funny:

Λειτουργεί από την οικία του στην Αθήνα την μεγάλη σχολή της Ουκρανολογίας, με θεωρίες μισαλοδοξίας-πατριωτησμού-ρατσισμού-μισογυνησμού (τι αδελφή θα ήτανε αν δεν τις μισούσε;;;;;;)

Βρέ άντε να κλωσσήσεις τις λίρες σου μαρή γραία που θα πιάσεις στον στόμα σου τον Πρύτανη της Ουκρανολογίας...
...μπούχαχαχα

Επειδή είσαι ψυχοτραυματισμένη προσωπικότης προ 40-ετίας και σού κατσε το Κου.Κου.νΈ Α.Ε.Β.Ε.
στο μυαλουδάκι σου τί να κάνουμε εμείς ? Ε ? Ε ? να σου κάνουμε όλα τα χατήρια ? Ε, δεν γίνεται...χεχεχε

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βρέ άντε να κλωσσήσεις τις λίρες σου μαρή γραία που θα πιάσεις στον στόμα σου τον Πρύτανη της Ουκρανολογίας...
...μπούχαχαχα

Επειδή είσαι ψυχοτραυματισμένη προσωπικότης προ 40-ετίας και σού κατσε το Κου.Κου.νΈ Α.Ε.Β.Ε.
στο μυαλουδάκι σου τί να κάνουμε εμείς ? Ε ? Ε ? να σου κάνουμε όλα τα χατήρια ? Ε, δεν γίνεται...χεχεχε

Μην μου μιλάς σκληρά και με πικρένεις :2funny: :2funny: :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τελικα αυτο το βιβλιο κυκλοφορει? Το εχει διαβασει κανεις? Λεει τιποτα της προκοπης ή ειναι βαλτος ο τυπος που το γραφει???

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Μην μου μιλάς σκληρά και με πικρένεις :2funny: :2funny: :2funny:

Τσώπα, τσώπα... Αφού ξέρεις οτι σου έχω αδυναμία (Τσιγγούνης Τσιγγούνη Αεί Πελάζει)...χεχεχε

Αλλά είπαμε, Σεβασμός στον Δάσκαλο !!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τσώπα, τσώπα... Αφού ξέρεις οτι σου έχω αδυναμία (Τσιγγούνης Τσιγγούνη Αεί Πελάζει)...χεχεχε

Αλλά είπαμε, Σεβασμός στον Δάσκαλο !!!

Έλα ρε να μεσολαβήσω εγώ να σε ενισχύσει με ένα 300αράκι καμιά ΜΚΟ να πας να πηδήξεις κανένα CT σαν άνθρωπος.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πεις "Ζήτω ο Σόρος! Αθάνατος!"

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Έλα ρε να μεσολαβήσω εγώ να σε ενισχύσει με ένα 300αράκι καμιά ΜΚΟ να πας να πηδήξεις κανένα CT σαν άνθρωπος.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πεις "Ζήτω ο Σόρος! Αθάνατος!"

Αγαπητή μου Σαύρα, νάμαι καλά και φτού μου, έχω πολλά 300-άρικα αλλά δεν τάχω για πέταμα στις βλαχάρες
τις τουρίστριες. Εγώ την βρίσκω με τα μπουρδελάκια μου, έχω και κάτι κουκλάκια του γούστου μου που την
καταβρίσκω οπότε γιατί να κάνω την προίκα των τουριστριώνε ? ...μπούχαχαχα

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η ΧΑ πλεον δεν μπορει να χαρακτηριζεται σαν συμμορια εφοσον συμμετειχε στις ευρωεκλογες κ πηρε 26000 ψηφους(αφηνωντας πισω την ΑΝΤΡΣΥΑ).
τωρα αυτοι που δρουν σαν συμμορια ειναι ο αναρχικος χωρος κατ'εμε!
ααυτοι που μετα απο πορεια η κ αντισυγκεντρωση ακομα σπανε κ καταστρεφουν μαγαζια κ αυτοκινητα οπως κ αυτοι ειναι που επιτιθινται 50 σε 3 αστυνομικους κ τους δερνουν...
ΣΤΗΝ τελικη οποτε εχει συλληφθει αναρχικος τον εχουν αφησει αμεσως!!
δειτε την φωτο κ τον τυπο με τον φραπε

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μακεδονίας-Θράκης