Νέα

Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής βιβλίο Χ.Κουσουμβρή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
εμενα αλλη ειναι η απορια μου για τους χρυσαυγιτες
αφου ειναι τρεις και ο κουκος, πως εχουν καταφερει να μπαινουν κατα δεκαδες σε ολα τα σαιτ και φορουμ;
ολοι τους αχρηστοι αργοσχολοι και ανεργοι ειναι;

Aκριβώς :thumbsup:

Μισθοδοτούνται ή μιζόνοντα κανονικός από το κράτος, άλλωστε τι παρα-κράτος θα ήταν, αν δεν είχαν χρηματοδοτήσεις.

έχουν καθοδηγητές και τους δείνουν έτοιμες απαντήσεις
Και φυσικά παρακολουθούναι τα πάντα και τους πάντες, αυτή είναι η δουλεία τους

Επισκέπτης

Μισθοδοτούνται ή μιζόνοντα κανονικός από το κράτος, άλλωστε τι παρα-κράτος θα ήταν, αν δεν είχαν χρηματοδοτήσεις.

:jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Τραβα μια να ξελαμπικαρεις.... :idiot:

Επισκέπτης
Εσυ ο απο πανω δεν εισαι που ξερεις δεκαδες αργοσχολους-χομπιστες-επαναστατες?Και γονους εφοπλιστων βεβαιως-βεβαιως.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εσυ ο απο πανω δεν εισαι που ξερεις δεκαδες αργοσχολους-χομπιστες-επαναστατες?Και γονους εφοπλιστων βεβαιως-βεβαιως.
Εσυ δεν ξερεις???Για ψαξου λιγο καλυτερα,ολο και καποιον γνωστο σου θα βρεις..(για εφοπλιστες δεν μιλησα εγω....) :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης

Επισκέπτης
εμενα αλλη ειναι η απορια μου για τους χρυσαυγιτες
αφου ειναι τρεις και ο κουκος, πως εχουν καταφερει να μπαινουν κατα δεκαδες σε ολα τα σαιτ και φορουμ;
ολοι τους αχρηστοι αργοσχολοι και ανεργοι ειναι;
Που να βλεπες παλιοτερα και κατι αλλους που ταχαμου δουλευαν 13+ ωρες την ημερα ποσταρωντας 15-20 μυνηματα καθ'εκαστην απο τις 15:00 και μετα.

Επισκέπτης
Εσυ δεν ξερεις???Για ψαξου λιγο καλυτερα,ολο και καποιον γνωστο σου θα βρεις..(για εφοπλιστες δεν μιλησα εγω....) :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Απο την μια η γραμμη που πηρατε,απο την αλλη το λειψο μυαλο που 'χετε,ειναι να μην μπερδευτω?

Με καθοδηγηση λαμπρη του αρχηγου μας του Νικου,προχωραει ο αγκυλωτος του Φασισμου...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φραγκατοι με χομπυ την επανασταση δλδ...Παντως ο πλεον γνωστος-και καταζητουμενος-αναρχικος αυτην την στιγμη μονο στην βλακωδη γενικευση που κανεις δεν κολλαει:Μικρασιατικης καταγωγης,με πατερα οικοδομο,και κατοικος προσφυγογειτονιας...Κανει,η κοβεται απο τον Ζαγοριτη γιατι δεν πληρει το προλεταριακο background?

Αλλα τελος παντων,ο Νικος Μπελογιαννης,ενας καθως πρεπει μεσοαστος που κυκλοφορουσε στο βουνο ξυρισμενος και κοστουμαρισμενος,δεν ηταν κομμουνιστης?H,o Πετρος Κοκαλης που απο πρωτη μουρη γιατρος στην Αθηνα βρεθηκε σε κατι σπηλιες στην Μουργκανα?

Ξέρεις, έχουμε 2009 και εσύ μου μιλάς για Μπελογιάννη και Π. Κόκκαλη...
Κάτι έχει αλλάξει στην ανθρωπογεωγραφία της αριστεράς και δη της μη κομμουνιστικής τα τελευταία 60 χρόνια...

Και όχι, δεν ξέρω για ποιον καταζητούμενο αναρχικό μιλάς, μικρασιατική καταγωγή εν έτει 2009 μου κάνει λίγο αόριστο και παλιές προσφυγικές συνοικίες, όπως η καισαριανή, η νέα ερυθραία ή η νέα ιωνία σήμερα έχουν τιμές ακινήτων που θα έκαναν τον τρίκαρδο να βγάζει αφρούς...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ρε σείς αριστερο-νεοταξιτάκια της Αμερικανο-Σιωνιστικής Νέας Τάξης
των Μισανθρώπων Σάϊλοκ και ΑρχιΠροδότες Ισλαμολάγνοι που ονειρεύεστε
να είστε γιουσουφάκια των τουρκαλβανών και των πακιστανών 'αδερφιών τους'.

Ρε ΡΕΖΙΛΙΑ ακόμα και η Χρυσή Αυγή πήρε πολύ περισσότερους ψήφους από τον
ΑΝΤΑΡΣΥΑ σας, από εδώ και πέρα ΠΡΟΔΟΤΕΣ όλο ΠΟΥΤΣΕΣ θα τρώτε (οχι οτι δεν
σας αρέσει...χεχεχε).

Άντε με το καλό να διαλυθεί και το μεγάλο μαγαζί σας ο ΤΣΥΡΙΖΑ ...μπούχαχαχα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και όχι, δεν ξέρω για ποιον καταζητούμενο αναρχικό μιλάς, μικρασιατική καταγωγή εν έτει 2009 μου κάνει λίγο αόριστο και παλιές προσφυγικές συνοικίες, όπως η καισαριανή, η νέα ερυθραία ή η νέα ιωνία σήμερα έχουν τιμές ακινήτων που θα έκαναν τον τρίκαρδο να βγάζει αφρούς...

Για να μην πούμε για το παράδοξο ότι η Χρυσή Αυγή έβγαλε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά της πανελλαδικά στην Καισαριανή: 1,10%

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

ωραία δουλειά! Και άνετη! Από λεφτά τι παίζει? :cheesy:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ωραία δουλειά! Και άνετη! Από λεφτά τι παίζει? :cheesy:

Κοιτα αυτες οι δουλειες δεν εχουν στανταρ μεροκαματο
Αλλα κερασματα και κανενα σεκιουριτι εξτρα
Αναλογος και το κυκλομα δλδης, αλλα και νταβατσιλικια και ρουφιανιλικια παιζουν χοντρα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κοιτα αυτες οι δουλειες δεν εχουν στανταρ μεροκαματο
Αλλα κερασματα και κανενα σεκιουριτι εξτρα
Αναλογος και το κυκλομα δλδης, αλλα και νταβατσιλικια και ρουφιανιλικια παιζουν χοντρα
Α για έξτρα μεροκάματο δηλαδή. Πόσο πάει το μαλλί? που απευθυνόμεθα? Καθόμαστε που καθόμαστε στο κομπιούτερ, μη βγάζουμε και κάνα φράγκο άμα είναι? Και αμα μας τα λένε και άλλοι ακόμη καλύτερα!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Α για έξτρα μεροκάματο δηλαδή. Πόσο πάει το μαλλί? που απευθυνόμεθα? Καθόμαστε που καθόμαστε στο κομπιούτερ, μη βγάζουμε και κάνα φράγκο άμα είναι? Και αμα μας τα λένε και άλλοι ακόμη καλύτερα!

Ρώτα τον ΧΟΤΣΚΟΡΠΙΟ ή κανεναν αλλον  ;) ξερεις εσύ!!!!!!!!!!!!! Εχει και εδω μέσα παρα πολλους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρώτα τον ΧΟΤΣΚΟΡΠΙΟ ή κανεναν αλλον  ;) ξερεις εσύ!!!!!!!!!!!!! Εχει και εδω μέσα παρα πολλους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε πούστη μου δε βάζουν καμιά αγγελία! Και έχω ανάγκες τελευταία! Ή άμα τους μιζόνει το κράτος δε το βγάζουν στον ΑΣΕΠ οι π@@δες! Μεταξύ τους για να βάζουν τους δικούς τους τα λαμόγια! :cheesy:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε πούστη μου δε βάζουν καμιά αγγελία! Και έχω ανάγκες τελευταία! Ή άμα τους μιζόνει το κράτος δε το βγάζουν στον ΑΣΕΠ οι π@@δες! Μεταξύ τους για να βάζουν τους δικούς τους τα λαμόγια! :cheesy:

Ζητείται νέος 20-35 ετών, με εθνικό φρόνημα, διαποτισμένος από πατριωτικά ιδεώδη, να διαβάλει την αριστερά σε όλες τις τις μορφές σε ιστοσελίδες ασχέτως περιεχομένου. Απαραίτητη η θητεία σε ΟΝΝΕΔ ή ΔΑΠ, Ν.Ε.Ο.Σ. ή Χ.Α.
Ικανοποιητικές αποδοχές, ταχεία εξέλιξη, αιώνια δόξα.
Προπαγάνδα υπέρ εργολάβων και κατασκευαστών θα εκτιμηθεί δεόντως.

Πληροφορίαι εντός.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ζητείται νέος 20-35 ετών, με εθνικό φρόνημα, διαποτισμένος από πατριωτικά ιδεώδη, να διαβάλει την αριστερά σε όλες τις τις μορφές σε ιστοσελίδες ασχέτως περιεχομένου. Απαραίτητη η θητεία σε ΟΝΝΕΔ ή ΔΑΠ, Ν.Ε.Ο.Σ. ή Χ.Α.
Ικανοποιητικές αποδοχές, ταχεία εξέλιξη, αιώνια δόξα.
Προπαγάνδα υπέρ εργολάβων και κατασκευαστών θα εκτιμηθεί δεόντως.

Πληροφορίαι εντός.

Α ο str8 τισ βγάζει? Str8 πόσα δίνεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom