Νέα

Γκόμενες βορείων προαστίων - εμπειρίες και απόψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα reddna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τι να το κανεις αν μεσα στο κεφαλι τους εχουν ευρω και οχι μυαλο?
Μπορεις να βρεις καποια να εχει και μυαλο και να ειναι κουκλαρα και να εχει και λεφτα?
Ε πετυχες διανα μην ξεκολησεις φτανει και εσυ να εχεις μαθει απο μικρος απο την οικογενεια σου τι σημαινει να αγαπας.
Μυαλό να έχει φίλε μου. Αυτό φτάνει. Στο λέει ένας άνθρωπος που είναι 24 χρόνια παντρεμένος.

Επισκέπτης
Τι να το κανεις αν μεσα στο κεφαλι τους εχουν ευρω και οχι μυαλο?
Μπορεις να βρεις καποια να εχει και μυαλο και να ειναι κουκλαρα και να εχει και λεφτα?
Ε πετυχες διανα μην ξεκολησεις φτανει και εσυ να εχεις μαθει απο μικρος απο την οικογενεια σου τι σημαινει να αγαπας.
μονο οσους αξιζουν αγαπητε

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
μυαλο ναι αλλα θα παντρευοσουν μια σαν το κουασιμοδο?
Η ομορφιά είναι θέμα του καθενός πως την αντιλαμβάνεται.
Εμένα μπορεί να μου αρέσει κάποια και σένα όχι.
Κανένας δεν είναι τέλειος.

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Και κυρίως, στο γάμο λιγότερο μετράι η εμφάνιση. Τουλάχιστον σε λογικά πλαίσια

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
αμ την άλλη την είδε κανείς σήμερα στο ΑΛΤΕΡ. Και καλά 22 ετών και έψαχνε πλούσιους γαμπρούς. Είπε και το εξής: Ο άντρας που δεν έχει λεφτά είναι "ΑΝΑΠΗΡΟΣ". Ουστ παλιο μπάζο.
Μιλάμε ήταν ψευδό, με στραβά πόδια αστα να πάνε το μπάζο.

Καλέ αυτό έγραψα κι εγώ στο άλλο thread.
Τι μπάζο θε μου!
Δεν μπορούσα ούτε να την κοιτάζω ούτε να την ακούω να λέει αυτά τα αίσχη!

Επισκέπτης
Η ομορφιά είναι θέμα του καθενός πως την αντιλαμβάνεται.
Εμένα μπορεί να μου αρέσει κάποια και σένα όχι.
Κανένας δεν είναι τέλειος.
συμφωνω αλλα υπαρχουν και καποια βασικα στοιχεια.να μην ειναι φαφουτα ας πουμε!

Επισκέπτης
Ιδού η απορία.
Εγώ πάντως νομίζω όχι..... τουλάχιστον λέω την αλήθεια.
μα ετσι ειναι κουκλα,οταν λεω εμφανιση εννοω να βλεπεται η αλλη,εξαλλου οταν γουσταρεις καποιον πραγματικα αλλαζει στα ματια σου

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
μαγκες τισ χαζο γκομενες των βπ τις βλεπω καθε βραδυ λογω δουλειας.ολες ειναι με το κινιτο στο χερι και απο τιν αλλη ειναι ο μαλακας που τισ συνοδευει με το ποτο στο χερι αντι να τις εχει σε κανα ξενοδοχειο με τα ποδια ψηλα

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η πρωτη μου γυναικα που ηταν των ΒΠ οπως το λετε ειχε τα λεφτα αλλα δεν μαγειρευε δεν επλενε δεν σιδερωνε δεν, δεν, δεν,..... και τα εκανα ολα εγω και ετσι την εκανα με ελαφρα πηδηματακια χωρις να παρω απολυτως τιποτα ισα ισα και καινουργιο αυτοκινητο της ειχα παρει και ολα τα πραγματα της αφησα μιας και εφυγα εγω.
Η 2η που ειναι των ΝΠ μεν κανει ολες τις δουλειες και μεσα σε ολα προσεχει και τον γιο μου αλλα απο μυαλο ..... για την υγρασια θ αμιλησουμε αλλη φορα.
Οταν ειναι πρησμενο το μυαλο της ειναι σαν μπιζελι ( για τοσο πολυ μιλαμε)
Ας προσεχα....κατα τα αλλα ολα καλα ...... καλα που εχω και 3η ευκαιρια

Επισκέπτης
μαγκες τισ χαζο γκομενες των βπ τις βλεπω καθε βραδυ λογω δουλειας.ολες ειναι με το κινιτο στο χερι και απο τιν αλλη ειναι ο μαλακας που τισ συνοδευει με το ποτο στο χερι αντι να τις εχει σε κανα ξενοδοχειο με τα ποδια ψηλα
ποιος ρε,ο γκομενος που απασχολειται μονο με το πως θα φτιαξει το μαλλι?

Επισκέπτης
λυστε μου μια απορια παρακαλω,εχει κανει καποιος εδω σχεση που να εχει περασει πραγματικα καλα με τετοια κοπελα?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Την είδες; για πολλές κλωτσιές δεν ήταν.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτή ρε συ μίλαγε λες και είχε πάρει πρέζα. Πάντως χωρίς πλάκα τώρα, εγώ όσο την έβλεπα αναρωτιόμουν ποιος άντρας θα της τον φόραγε της συγκεκριμένης  :idiot: :idiot: :idiot:

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τα παραπάνω...δείγματα, είναι δυστύχημα που είναι χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ να το τεκμηριώσω επιστημονικά, γιατί ασχολούμαι εκ του μακρώθεν. Τόση απόσταση από την πραγματικότητα οικονομική και κοινωνική; Τι άλλο θα ήθελε ένας εργαζόμενος από τα να γυρνάει σπίτι του και να τον περιμένει ο Ιντί Αμίν Νταντά. Φταίει το σπίτι τους, οι μουνόδουλοι, οι φίλες; Πέρασα από ένα μαγαζίστη Μαβίλης τις προάλλες τίγκα στα μπακουροκόπελα

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αυτή ρε συ μίλαγε λες και είχε πάρει πρέζα. Πάντως χωρίς πλάκα τώρα, εγώ όσο την έβλεπα αναρωτιόμουν ποιος άντρας θα της τον φόραγε της συγκεκριμένης  :idiot: :idiot: :idiot:
Υπάρχουν πολλοί μακάκες δόξα τω Θεω. Και η πλάκα είναι μόλις του στείλει κλαίγονται για τις γυνάικες.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom