Για μένα αν το είπες that's why. Πολλά χρόνια, για να ασχολούμαι, έστω και για ψάρωμα
ουτε ξερω τι εχεις ουτε και με νοιαζει κιολας,αποψεις λεμε
ουτε ξερω τι εχεις ουτε και με νοιαζει κιολας,αποψεις λεμε
Μυαλό να έχει φίλε μου. Αυτό φτάνει. Στο λέει ένας άνθρωπος που είναι 24 χρόνια παντρεμένος.Τι να το κανεις αν μεσα στο κεφαλι τους εχουν ευρω και οχι μυαλο?
Μπορεις να βρεις καποια να εχει και μυαλο και να ειναι κουκλαρα και να εχει και λεφτα?
Ε πετυχες διανα μην ξεκολησεις φτανει και εσυ να εχεις μαθει απο μικρος απο την οικογενεια σου τι σημαινει να αγαπας.
μονο οσους αξιζουν αγαπητεΤι να το κανεις αν μεσα στο κεφαλι τους εχουν ευρω και οχι μυαλο?
Μπορεις να βρεις καποια να εχει και μυαλο και να ειναι κουκλαρα και να εχει και λεφτα?
Ε πετυχες διανα μην ξεκολησεις φτανει και εσυ να εχεις μαθει απο μικρος απο την οικογενεια σου τι σημαινει να αγαπας.
μυαλο ναι αλλα θα παντρευοσουν μια σαν το κουασιμοδο?Μυαλό να έχει φίλε μου. Αυτό φτάνει. Στο λέει ένας άνθρωπος που είναι 24 χρόνια παντρεμένος.
Η ομορφιά είναι θέμα του καθενός πως την αντιλαμβάνεται.μυαλο ναι αλλα θα παντρευοσουν μια σαν το κουασιμοδο?
μυαλο ναι αλλα θα παντρευοσουν μια σαν το κουασιμοδο?
αμ την άλλη την είδε κανείς σήμερα στο ΑΛΤΕΡ. Και καλά 22 ετών και έψαχνε πλούσιους γαμπρούς. Είπε και το εξής: Ο άντρας που δεν έχει λεφτά είναι "ΑΝΑΠΗΡΟΣ". Ουστ παλιο μπάζο.
Μιλάμε ήταν ψευδό, με στραβά πόδια αστα να πάνε το μπάζο.
συμφωνω αλλα υπαρχουν και καποια βασικα στοιχεια.να μην ειναι φαφουτα ας πουμε!Η ομορφιά είναι θέμα του καθενός πως την αντιλαμβάνεται.
Εμένα μπορεί να μου αρέσει κάποια και σένα όχι.
Κανένας δεν είναι τέλειος.
μα ετσι ειναι κουκλα,οταν λεω εμφανιση εννοω να βλεπεται η αλλη,εξαλλου οταν γουσταρεις καποιον πραγματικα αλλαζει στα ματια σουΙδού η απορία.
Εγώ πάντως νομίζω όχι..... τουλάχιστον λέω την αλήθεια.
κυριως η συμπαθεια πιστευω.αν συμπαθεις τον αλλο σαν ανθρωπο θα ειναι και καλυτερη η ζωη σου μαζι του πιστευωΚαι κυρίως, στο γάμο λιγότερο μετράι η εμφάνιση. Τουλάχιστον σε λογικά πλαίσια
ποιος ρε,ο γκομενος που απασχολειται μονο με το πως θα φτιαξει το μαλλι?μαγκες τισ χαζο γκομενες των βπ τις βλεπω καθε βραδυ λογω δουλειας.ολες ειναι με το κινιτο στο χερι και απο τιν αλλη ειναι ο μαλακας που τισ συνοδευει με το ποτο στο χερι αντι να τις εχει σε κανα ξενοδοχειο με τα ποδια ψηλα
Την είδες; για πολλές κλωτσιές δεν ήταν.Καλέ αυτό έγραψα κι εγώ στο άλλο thread.
Τι μπάζο θε μου!
Δεν μπορούσα ούτε να την κοιτάζω ούτε να την ακούω να λέει αυτά τα αίσχη!
Την είδες; για πολλές κλωτσιές δεν ήταν.
λυστε μου μια απορια παρακαλω,εχει κανει καποιος εδω σχεση που να εχει περασει πραγματικα καλα με τετοια κοπελα?
Υπάρχουν πολλοί μακάκες δόξα τω Θεω. Και η πλάκα είναι μόλις του στείλει κλαίγονται για τις γυνάικες.Αυτή ρε συ μίλαγε λες και είχε πάρει πρέζα. Πάντως χωρίς πλάκα τώρα, εγώ όσο την έβλεπα αναρωτιόμουν ποιος άντρας θα της τον φόραγε της συγκεκριμένης