Νέα

Γιατρίνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μαλιστα.

Εχεις και επιχειρηματα πανω σε αυτο ή απλα ετσι το λες επειδη ετσι γουσταρεις και σε βολευει;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.119
Πόντοι
3.346
γιατι οι κομμωτριες είναι ευκολες ρε τυπε
επισης αντε και τη γαμησες...μετα τι ενδιαφερον μπορει να εχεις να πεις με κομμωτρια???
Παιζει οι κομμωτριες να εχουν απο τα πιο χαμηλα αι κιου!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυποι, δεν υπαρχουν γυναικες με χαμηλο iq. Μη λετε χοντραδες μερες που ειναι, φατε κανα μελομακαρονο να στανιαρετε και ξανασκεφτειτε τα οσα γραφετε.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.119
Πόντοι
3.346
Καλα τυπε, οτι πεις..γνωρισε πρωτα καμια και μετα ελα να μας πεις τις εμπειριες σου.
Δυο εχω στο σοι μου + μια φιλη της ξαδερφη μ που ειναι και αυτη κομμωτρια!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.148
Πόντοι
20.686
γιατι οι κομμωτριες είναι ευκολες ρε τυπε
επισης αντε και τη γαμησες...μετα τι ενδιαφερον μπορει να εχεις να πεις με κομμωτρια???
Το θεμα με τις γιατρινες δεν πολυτσουλαει ,οπως δεν πολυτσουλησε και με αυτες του πολυτεχνειου,προτεινα τις κομμωτριες που συνηθως ειναι πιο αναλαφρες οποτε θα υπαρχει και περισσοτερο υλικο για σεξουαλικες περιπετειουλες.Τωρα για φιλολογικη κουβεντα που θες εσυ μετα το σεξ μαλλον δεν ειναι καταλληλες (οι πιο πολλες,οχι και ολες).  :hi:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ιατρος, 42αρα απο Ρωσια, 7αρι προς 8αρι σε εμφανιση. Πανεξυπνη, παιχνιδιαρα.

(...)
Τη καλεσα μετα απο λιγες μερες και της προτεινα να βγουμε. Αρνηθηκε. Μου ειπε οτι εχει πλεον σχεση. Γελασα, μου το εκλεισε στα μουτρα.

(Δεν έβαλα όλη την παράθεση διότι είναι εκνευριστική πρακτική).
Μεγάλε ωραία φαντασία έχεις πλάσει από τις τσόντες που βλέπεις.Κακό δεν είναι.Κακό είναι να ταυτιστείς με αυτήν.Εκτός αν θέλεις να γυρίσεις τσόντα.Η ιστορία αυτή θα αποτελούσε καλό σενάριο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το θεμα με τις γιατρινες δεν πολυτσουλαει ,οπως δεν πολυτσουλησε και με αυτες του πολυτεχνειου,προτεινα τις κομμωτριες που συνηθως ειναι πιο αναλαφρες οποτε θα υπαρχει και περισσοτερο υλικο για σεξουαλικες περιπετειουλες.Τωρα για φιλολογικη κουβεντα που θες εσυ μετα το σεξ μαλλον δεν ειναι καταλληλες (οι πιο πολλες,οχι και ολες).  :hi:
ελατε στο θεμα που ανοιξα εγω στα αθλητικα ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, όχι συνηθισμένα πραγματα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι τερματοφυλακινες εχουν δυναμη ρε σαββιδη μην στραβομουτσουνιάζεις και εσυ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.984
Πόντοι
2.606
Παντως σε καποιες κουβεντες που καναμε και στο ιατριο της αλλα και στο μεσεντζερ. (για ιατρικους λογους παντα  :grin:) με ρωτουσε αν εχω παει με γυναικα χωρις προφυλαξη! Ενταξει τις λεω 30 φευγα ειμαι λες να μην εχω κανει σεξ χωρις..αλλα ποτε δεν της ειπα (ντρεπομαι) οτι ο λογος που την επισκευτηκα ηταν οτι κολλησα σμν απο ιεροδουλη,πιστευω οτι αν ελεγα αληθεια δεν θα μιλουσαμε αλλο η απλα θα με εβλεπε σαν εναν ακομα ασθενη.
τυπε επρεπε να της πεις οτι εχεις γαμησει κολοκυθα και καρπουζι χωρις προφυλαξη θα την ειχες στειλει αδιαβαστη  :2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.119
Πόντοι
3.346
τυπε επρεπε να της πεις οτι εχεις γαμησει κολοκυθα και καρπουζι χωρις προφυλαξη θα την ειχες στειλει αδιαβαστη  :2funny:
H καμια κατσικα, χαχα.. να με στειλει κατευθυαν σε κανα φιλο της ψυχιατρο.

Περα απο την πλακα,αυτες λογο επαγγελματος ρωτανε κατι τετοια..το θεμα ειναι οτι δεν το κανουν και στο μεσεντζερ φανταζομαι.. τεσπα,θα δειξει στο μελλον τι θα γινει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ναι τυπε, σωστα. Ασε τη κοπελα να γαμιεται με αυτους που γουσταρει το κοριτσι να περναει καλα.

Το μελλον θα σου δειξει τι πρεπει να κανεις στα επομενα δυο χρονια με τη περιπτωση της.

Τα εως τωρα 2 ετη ηταν η εισαγωγη, μη βιαζεσαι. Στα επομενα 2 χρονια θα ξερεις, θα σου δειξει το μελλον.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.119
Πόντοι
3.346
Ναι τυπε, σωστα. Ασε τη κοπελα να γαμιεται με αυτους που γουσταρει το κοριτσι να περναει καλα.

Το μελλον θα σου δειξει τι πρεπει να κανεις στα επομενα δυο χρονια με τη περιπτωση της.

Τα εως τωρα 2 ετη ηταν η εισαγωγη, μη βιαζεσαι. Στα επομενα 2 χρονια θα ξερεις, θα σου δειξει το μελλον.
Tυπε μην τα ξανα λεμε,δεν με ενδιαφερει με ποιον παει και τι κανει..δεν ειναι γκομενα μου.
Αυτες θελουν απο κοντα καμακι..και αν σε γουσταρουν τοτε θα γινει κατι.Ξερεις σκεφτηκα πολλες φορες οταν μιλαμε να την πω για ποτακι..αλλα ξερω οτι θα φαω ακυρο! αν ηταν με τον καθενα που μιλανε στο ιντερνετ να βγαινουν.. θα ειχαν ανοιξει κατι αλλο και οχι ιατριο.
Απο κοντα μιλησαμε λιγες φορες οταν ειχα το θεμα..οταν ξαναπαω, κατι σκεφτομαι να κανω..αν μου βγει καλος,αν οχι μια ακομα χυλοπιτα κι αλλαζουμε γιατρο σιγα!

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Μάλιστα, έχουν ανοίξει για πολλά μπάζα θέματα εδώ μέσα αλλά και για τις συμφοιτήτριες που είχαμε στο φτύσιμο δε το περίμενα.
Όσο για το iq της κομμώτριας σωστα η εναλλακτική της ήταν να σπουδάσει στο Yale αλλά την κέρδισε η τέχνη.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Tυπε μην τα ξανα λεμε,δεν με ενδιαφερει με ποιον παει και τι κανει..δεν ειναι γκομενα μου.
Αυτες θελουν απο κοντα καμακι..και αν σε γουσταρουν τοτε θα γινει κατι.Ξερεις σκεφτηκα πολλες φορες οταν μιλαμε να την πω για ποτακι..αλλα ξερω οτι θα φαω ακυρο! αν ηταν με τον καθενα που μιλανε στο ιντερνετ να βγαινουν.. θα ειχαν ανοιξει κατι αλλο και οχι ιατριο.
Απο κοντα μιλησαμε λιγες φορες οταν ειχα το θεμα..οταν ξαναπαω, κατι σκεφτομαι να κανω..αν μου βγει καλος,αν οχι μια ακομα χυλοπιτα κι αλλαζουμε γιατρο σιγα!

Ακριβως ετσι τυπε. Εχεις δικιο. Συνεχισε ετσι ακριβως, εισαι στο σωστο δρομο.

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Οι περισσότερες γιατρινες είναι έξυπνες. Λίγο όμορφες να είναι, μπορείς να περάσεις τέλεια μαζί τους. Έχουν αρκετά θέματα, για να προχωρήσεις σε κάτι σοβαρότερο

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Όταν σε εξέταζε και ήσουν γυμνός σου σηκώθηκε;

Σε ποιά περιοχή είναι το ιατρείο της για να την επισκευθώ για έναν έλεγχο ρουτίνας;

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Doctors Hospital γιατρος 1,75 μελαχρινή πραγματικό μοντέλο.Την επισκέφθηκα αρκετες φορές,κερδος ενας καφες και ένα ποτακι.Μεχρι εκει,ηταν σε πολύ καλη φαση και δεν ηθελε να κανει κατι άλλο.Τον ηπιαμε δηλαδή. 

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Doctors Hospital γιατρος 1,75 μελαχρινή πραγματικό μοντέλο.Την επισκέφθηκα αρκετες φορές,κερδος ενας καφες και ένα ποτακι.Μεχρι εκει,ηταν σε πολύ καλη φαση και δεν ηθελε να κανει κατι άλλο.Τον ηπιαμε δηλαδή. 
αν κερασες τυπε τον καφε και το ποτακι τοτε τον ηπιες οντως.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
γενικα οι γυναικες οι οποιες ανηκουν στην ανωτατη εκπαιδευση όπως γιατρινες δικηγορινες κλπ εχουν εντελως διαφορετικο τροπο σκεψης περι του σεξ και του γαμου.
για παράδειγμα μια γιατρινα δεν θα δυστασει να πηδηχτει με καποιον που της αρεσει και ας εχει σχεση η είναι παντρεμενη,εχουν μια πιο ανοιχτομυαλη ιδεολογια περι του σεξ και γενικα είναι πιο εγωκεντρικες,π.χ θα κοιταξουν περισσοτερο την καριερα τους και τον εαυτο τους παρα τον γαμο η τον γκομενο τους τον αντρα τους η ακομα και το παιδι τους.
οι γιατρινες λογω κοινωνικου στατους που επικρατει είναι γυναικες με αυτοπεποιθηση και χωρις κομπλεξ,επισης οι γιατρινες όταν παντρευτουν ο γαμος τους ειναι επενδυση π.χ πολλες τα μπλεκουν με καθηγηταδες γιατρους άλλες με επιχειρηματιες κλπ και άλλες μενουν χωρις γαμο και σκυλοπηδιουνται εδώ και εκει.
περα από όλα αυτά γυναικες είναι και οι γιατρινες και αν ενας το χειριστεί με σωστο τροπο τοτε ανετα τις ριχνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom