P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Εχουμε και ερπετα στο νημα πλεον και επισημα χαχαχαχα
η ιστορια σ τα γεννησε
Εχουμε και ερπετα στο νημα πλεον και επισημα χαχαχαχα
- 1 γιατρεσα διακοπες 10 μερες ξαδερφη γνωστου. Με σπιτωσε, με τάιζε, μου εκανε ξεναγηση, και ηθελε σεξ 3 φορες τη μερα. Μετα ηθελε να παρατησει τα παντα και να ερθει στην πολη μου. Προφανως εψαχνε γαμπρο και εφαγε ακυρο αλλα οι 10 μερες μού εχουν μεινει.
Απο αλλη γνωστη γιατρεσσα που μενει αγγλια ακουω οτι ειναι σεξουλιαρα (απο την ιδια).
Επισης μου ερχονται σεξοvibes απο οδοντιατρους ή γιατρους γυναικες κατα την εξεταση, καμια φορα μου μπαινουν ιδεες
Χωσου τυπε, οτι γινει. Στα αρχιδια σου.
τον τραλαλακη;δε γραφω ψεματα μονο αληθειες
ποτε δεν ετυχε να κανω σεξ με γιατρο
μονο μια φορα γνωρισα απο εδω μεσα εναν οδοντιατρο αλλα δεν βρεθηκαμε ποτε απο κοντα
μονο whatsapp
Τυπε λογικα μονο στα σεναρια της sirina παιζουν αυτα. Παντως για ελεγχους προτιμω γυναικες. Αν κατσει καμια καλη περιπτωση στο μελλον μπορει να κανω καμια ανηθικη προταση, αξιζει το σεναριο
θελουμε και θεμα για κομμωτριες, εκει πρεπει να εχει μπολικες εμπειριες. Και αυτες μου βγαζουν vibes μαλλον αρκετοι θα το εχουν εκμεταλλευτει :S
Πιο εύκολα βγαίνεις ραντεβού με την Ιρίνα Σάικ παρά με ελλεεινίδα γιατρίνα (και δικηγορίνα)
Τυπε εχει γιατρινες με καταγωγη και απο αλλα κρατη, χωσου και κανε παιχνιδι.
Πρεζακι της προσοχης, σερνεται απο νημα σε νημα για να λαβει τη δοση του.
στα αρχιδια μαςΤετραημερη στο σχολειο..και αναγκαστηκα ειχαμε μαζι μας γιατρο να μας προσεχει ολες τις μερες
εγω μια απτα ξενυχτια, μια απτις φωνες, μια απτα ποτα αρρωστησα και σαν να μην εφτανε αυτο εκλεισε η φωνη μου
πρωτη φορα στη ζωη μου δε μπορουσα να μιλησω..οι συμμαθητες το ειχαν παρει στη πλακα και με πειραζαν γτ ηξεραν οτι δε θα μπορεσω να απαντησω αναλογα και με φωναζαν Μαρια της σιωπηςς..
Αντε Μαρια της σιωπης ελα εδω
που εισαι Μαρια της σιωπηςς
και πολλα αλλα τετοια..δλδ καζουρα να γινεται
εγω τον γιατρο τον ειχα δει αλλα δεν ειχα ενθουσιαστει μ παιρνουσε καπως απαρατηρητος
μετα ομως που εκλεισε τελειως η φωνη μου αναγκαστικα ηρθαμε πιο κοντα
μου εδωσε φαρμακα και συμβουλες και νομιζα οτι αυτο ηταν ολο
αλλα παρατηρησα οτι οπου πηγαιναμε κατα τη διαρκεια της μερας εκεινος με παρακολουθουσε με το βλεμμα του και μαλιστα παντα ηταν σε κοντινη αποσταση με εμενα
σε καποια φαση εγω ξεφυγα απτο συνολο για να παω σε ενα περιπτερο να παρω χαρτομαντιλα και εκει που περπατουσα ερχεται διπλα μου και με ρωταει που παω..
εγω του εδειξα το περιπτερο και εκεινος μου ειπε οκ και με περιμενε να παω κ να γυρισω..
μου εκανε τοσο εντυπωση γτ ηταν απλα ενας γιατρος..οι συνοδοι καθηγητες ουτε που νοιαστηκαν για το που πηγαινω..
τελικα περαιτερω ειδυλλιο δεν προλαβε να συμβει γτ η εκδρομη κρατησε 4 μερες
αλλα θα εχω να το λεω..για το γιατρο..και για τη Μαρια της σιωπηςςς λολλλ
Ναι αυτο μπορει να ειναι οτι απο τοτε κραταμε επαφη μεσω φεις. Αν αδιαφορουσε πληρως και με εβλεπε απλα σαν εναν πελατη/ασθενη δεν θα μιλουσαμε εκει..εχουν περασει και σχεδον δυο χρονια απο τοτε.Αν γουσταρε, θα στο ειχε δωσει με καποιο τροπο να το καταλαβεις.
Αν και δεν θυμαμαι καλα γιατι εχει περασει καιρος..πρεπει να ειχα κανει εγω κοινοποιηση οτι ειμαι στο ιατριο της και μετα απο λιγο καιρο με εστειλε αιτημα.Παντως σιγουρα στο ινστα. με εστειλε αυτη πρωτη.Οταν λες επαφη, αυτη σου εστειλε πρωτη ή εσυ;