Νέα

Γιατρίνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.119
Πόντοι
3.346
Όταν σε εξέταζε και ήσουν γυμνός σου σηκώθηκε;

Σε ποιά περιοχή είναι το ιατρείο της για να την επισκευθώ για έναν έλεγχο ρουτίνας;
Οχι τυπε,φορουσε γαντια οταν μου τον επιασε και μου λεει βοηθα λιγο..κρατησε τον για να βαλει κατι σαν μπατονετα ηταν για να παρει δειγμα.

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Μπα όχι,δεν ειμαστε και γυφτοι!!! Μια χαρα γυναικαρα,απλα δεν προχωρησε

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Με νοσηλεύτρια παλιά εγώ. Για 6 μήνες. 23 εγω τότες, 44 αυτή. Καλά πέρασα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Οχι τυπε,φορουσε γαντια οταν μου τον επιασε και μου λεει βοηθα λιγο..κρατησε τον για να βαλει κατι σαν μπατονετα ηταν για να παρει δειγμα.

Δεν απάντησες στην ερώτησή μου!

1) Όταν σε εξέταζε φορώντας τα γάντια της σου σηκώθηκε χωρίς να σε έχει αγγίξει στο πέος;

2) Σε ποιά περιοχή της Αθήνας είναι το ιατρείο της;

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
οι γιατρινες λογω κοινωνικου στατους που επικρατει είναι γυναικες με αυτοπεποιθηση και χωρις κομπλεξ,

Θα διαφωνήσω κάθετα (πάντα σε γενικές γραμμές)
Οι γιατρίνες λοιπόν επειδή είναι σε ένα γενικά ανδροκρατούμενο περιβάλλον, έχουν μεγάλα κόμπλεξ....
Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και προσπαθούν να ξεχωρίσουν στο χώρο τους ώστε να ξεπεράσουν τους άντρες συναδέρφους τους. Στο πλαίσιο αυτό εμφανίζουν και αυξημένα ποσοστά μισανδρισμού και στρεβλού φεμινισμού λόγω της ανταγωνιστικής τους φύσης απέναντι στους άντρες γιατρούς...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
γιατι οι κομμωτριες είναι ευκολες ρε τυπε
επισης αντε και τη γαμησες...μετα τι ενδιαφερον μπορει να εχεις να πεις με κομμωτρια???

Ενώ αν είναι αριστούχος της νομικής, έχεις πολλά να πεις νομίζεις ;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Θα διαφωνήσω κάθετα (πάντα σε γενικές γραμμές)
Οι γιατρίνες λοιπόν επειδή είναι σε ένα γενικά ανδροκρατούμενο περιβάλλον, έχουν μεγάλα κόμπλεξ....
Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και προσπαθούν να ξεχωρίσουν στο χώρο τους ώστε να ξεπεράσουν τους άντρες συναδέρφους τους. Στο πλαίσιο αυτό εμφανίζουν και αυξημένα ποσοστά μισανδρισμού και στρεβλού φεμινισμού λόγω της ανταγωνιστικής τους φύσης απέναντι στους άντρες γιατρούς...
Πλέον δεν είναι τόσο ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια το ποσοστό των γυναικων που φοιτούν στην ιατρική φθάνει (ή και ξεπερνά) το αντίστοιχο των ανδρών. Ανδροκρατουμενα επαγγέλματα παραμένουν όσα είναι σχετικά με μηχανολογία, ηλεκτρολογία και πληροφορική.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Πλέον δεν είναι τόσο ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια το ποσοστό των γυναικων που φοιτούν στην ιατρική φθάνει (ή και ξεπερνά) το αντίστοιχο των ανδρών. Ανδροκρατουμενα επαγγέλματα παραμένουν όσα είναι σχετικά με μηχανολογία, ηλεκτρολογία και πληροφορική.

Ο όρος "ανδροκρατούμενο" δεν έχει να κάνει με την πλειοψηφία του οποιουδήποτε φύλου αλλά με το ποιος κυριαρχεί ή "κάνει κουμάντο".

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ο όρος "ανδροκρατούμενο" δεν έχει να κάνει με την πλειοψηφία του οποιουδήποτε φύλου αλλά με το ποιος κυριαρχεί ή "κάνει κουμάντο".
Αν εξαιρεσεις νυχουδες,βλεφαρατζουδες ,σχεδον ολα τα επαγγελματα ειναι ανδροκρατουμενα

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Αν εξαιρεσεις νυχουδες,βλεφαρατζουδες ,σχεδον ολα τα επαγγελματα ειναι ανδροκρατουμενα
Και στην εκπαίδευση. Οι περισσότεροι διευθυντές σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια είναι γυναίκες.

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
τι θες να πουμε,εισαι πλουσιος,αν ναι προχωρα

Stories

Νέο!

Stories