Νέα

Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μπερδεύτηκε με το αλογάκι της παναγιάς.
αφού το θηλυκό αποκεφαλίσει το ερσενικό κατά τη διάρκεια του σεξ, μετά το τρωει κιόλας...
Λοιπον μια γυναικα κανιβαλος απο τη γερμανια αναζηταει συντροφο να κανει σεξ μεχρι τελικης πτωσης να τον αποκεφαλισει μετα και καπακι να τον τρωει πατσα στιφαδο μπαρμπεκιου κλπ.
Λοιπον ψηνεσαι να θυσιαστείς προμοτορα??

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ειδες οταν ηταν κυβερνηση ο συριζα να κλεινει τιποτα σε αγοραιο ερωτα?
Ο κουλης τα εχει κλεισει και έχουμε μουρλαθει.
Η αριστερα κατα βαθος στηριζει τον αγοραιο ερωτα
Αφού δεν είστε αριστερά εσεις τα είπαμε. Ο Βαρουφακης και άλλοι θέλουν σκανδιναβικο μοντέλο. Μάθε τι παίζει σε Σουηδία και Γαλλία(σοσιαλιστικες χώρες) στο θέμα του αγοραίου έρωτα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Έγραψα κάποια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Θεωρείς πως η εν λόγω απάντηση είναι έντιμη; Γιατί είμαι μονόπλευρος; Μονόπλευρο είναι το συνεχές μίσος που εκτοξεύουν εναντίον μας οι ηγέτιδες του Φεμινιστικού Κινήματος, και κυρίως, Η ΑΠΟΔΟΧΗ που έχουν από το Γυναικείο Πληθυσμό. Αν όμως έχεις κάποια στοιχεία, ότι υπήρξε μαζική αντίδραση των γυναικών ας πούμε, σε όσα παραπάνω έγραψα, ρίχτα
Στο ποστ νουμερο 73 σε υποστηριζω κι εσενα. Ειναι δυνατο ποστ.
Θελω σχολιασμο.
Ξερω πολυ καλα τι λες αλλα δεν φροντιζεις να μιλας και με αναποδο τιμονι.
Δηλαδη να λες και τα λαθη των ανδρων. Απο σενα περιμενω να εισαι αντικειμενικος
κι απο καποιους αλλους δεν περιμενω τιποτα.
Αυτοι ειναι μονο για να λενε οτι φταιμε εμεις. :dunno:

Ας γαμαω εγω κι ας με λενε και καμηλα.
Ετσι κι αλλιως οπως γνωριζουμε στην Ελλαδα, λεγεται οτι φταιει παντα ο ανδρας.

:hi:

Ας δουμε ξανα το μισος μιας γυναικας προς τον ανδρα απο ποστ συναγωνιστη
που ακομα περιμενω να βγαλει απο την παραθεση για να γινει κανονικη παραθεση.

screen-09.51.26[08.04.2021].jpg

Περιεργο ποστ με περιεργες συμπτωσεις!
Αυτη η περιπτωση μοιαζει σε καποια και οχι, δεν ειμαι εγω κανεις
απο αυτους τους δυο που αναφερονται.

:dunno:

niko3540

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
59
Πόντοι
1
Μαζι τους δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε.

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
3 κυριοτερα για μενα και για αρκετους απο οτι σας διαβαζω...
αδυναμια προσεγγισης και κατακτησης του αντιθετου φυλου
χοντρη ζημια απο καριολα
κομπλεξ και αδυναμια αποδοχης του εαυτου τους συν δεν κανουν και τιποτα να διορθωσουν εστω καποια απο τα κακως κειμενα τους
Ότι είπα κι εγώ στο αρχικό κείμενο,πάνω κάτω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Αφού δεν είστε αριστερά εσεις τα είπαμε. Ο Βαρουφακης και άλλοι θέλουν σκανδιναβικο μοντέλο. Μάθε τι παίζει σε Σουηδία και Γαλλία(σοσιαλιστικες χώρες) στο θέμα του αγοραίου έρωτα.
ζητάς να μιλήσω για τα λάθη των ανδρών. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ. Το θέμα είναι άλλο. Ποιο φύλο μισεί ποιο; Φτιάξαμε ένα κόσμο μαγικό, στη Δύση, και τους τον δώσαμε. Και σαν ανταπόδοση, μας δίνουν όσα έγραψα παραπάνω, και πολλά περισσότερα. Υποτίμηση, γκρίνια, συνεχείς απαιτήσεις, με τίποτα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ευχαριστημένες. Το ξέκωλο η Μαντόνα τόλμησε να κάνει τουίτ κατά της Πατριαρχίας. Έβγαλε εκατοντάδες εκατομμύρια, απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς πουλώντας την σεξουαλική εικόνα της, και είναι και δυσαρεστημένη από πάνω. Αυτή την αχαριστία έχουν, έναντι των Κοινωνιών στις οποίες έχουν προνόμια που δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν οι Γιαγιάδες τους

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
για πες μας λοιπόν πόσα βιβλία έχουν γράψει οι άντρες με τίτλο ...Μισώ τις Γυναίκες..., πόσα βίντεο έχουν ανεβάσει στο You Tube προτείνοντας να σκοτώνουν όσα Θηλυκά βρέφη δουν στον υπέρηχο με έκτρωση, πόσα βίντεο έχουν ανεβάσει στο You Tube προτείνοντας να κλείσουν τις Γυναίκες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, πόσοι άντρες Πολιτικοί έχουν προτείνει να στειρώνονται τα Κορίτσια πριν μπουν στην εφηβεία και πόσοι άντρες Πολιτικοί έχουν προτείνει να απαγορευτεί η κυκλοφορία των γυναικών μετά τις 6 το απόγευμα. Γιατί όλα τα παραπάνω, τα έχουν κάνει γυναίκες, και δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Το ποιο φύλο μισεί ποιο, είναι σαφές από τις πράξεις του
Οπότε ρε Μπροκολε θες να μας πεις ότι δεν υπάρχουν μισογυνιδες?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
ζητάς να μιλήσω για τα λάθη των ανδρών. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ. Το θέμα είναι άλλο. Ποιο φύλο μισεί ποιο; Φτιάξαμε ένα κόσμο μαγικό, στη Δύση, και τους τον δώσαμε. Και σαν ανταπόδοση, μας δίνουν όσα έγραψα παραπάνω, και πολλά περισσότερα. Υποτίμηση, γκρίνια, συνεχείς απαιτήσεις, με τίποτα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ευχαριστημένες. Το ξέκωλο η Μαντόνα τόλμησε να κάνει τουίτ κατά της Πατριαρχίας. Έβγαλε εκατοντάδες εκατομμύρια, απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς πουλώντας την σεξουαλική εικόνα της, και είναι και δυσαρεστημένη από πάνω. Αυτή την αχαριστία έχουν, έναντι των Κοινωνιών στις οποίες έχουν προνόμια που δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν οι Γιαγιάδες τους
Λάθος reply έχεις κάνει τυπε :confused::confused::confused:

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Συνήθως τις γυναίκες τις μισούν όσοι είναι άσχημοι.
Ο νοών νοειτω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Στο ποστ νουμερο 73 σε υποστηριζω κι εσενα. Ειναι δυνατο ποστ.
Θελω σχολιασμο.
Ξερω πολυ καλα τι λες αλλα δεν φροντιζεις να μιλας και με αναποδο τιμονι.
Δηλαδη να λες και τα λαθη των ανδρων. Απο σενα περιμενω να εισαι αντικειμενικος
κι απο καποιους αλλους δεν περιμενω τιποτα.
Αυτοι ειναι μονο για να λενε οτι φταιμε εμεις. :dunno:

Ας γαμαω εγω κι ας με λενε και καμηλα.
Ετσι κι αλλιως οπως γνωριζουμε στην Ελλαδα, λεγεται οτι φταιει παντα ο ανδρας.

Ας δουμε ξανα το μισος μιας γυναικας προς τον ανδρα απο ποστ συναγωνιστη
που ακομα περιμενω να βγαλει απο την παραθεση για να γινει κανονικη παραθεση.

screen-09.51.26[08.04.2021].jpg

Περιεργο ποστ με περιεργες συμπτωσεις!
Αυτη η περιπτωση μοιαζει σε καποια και οχι, δεν ειμαι εγω κανεις
απο αυτους τους δυο που αναφερονται.

:dunno:
Περι του ποστ επρεπε ο νταλικιερης να γαμησει τη γυναικα του που τπυ τα φορεσε.
Το σοι της γυναικας να βρισει αυτη που σκυλοπηδηθηκε παντρεμενη.
Η γυναικα του ξαδερφου τον ξαδερφο και το σοι της τον ξαδερφο η να μην μπλεχτει.
Σε τέτοιες καταστασεις συχνοτερα χαμενος βγαινει ο αντρας να το ξερετε,ειναι πιο ευκολο να του δωσει καποιος ευθυνες ακομα και αν δεν φταιει ενω η γυναικες βγαινουν λαδι αφου πρωτα ως θυματα τσεπωσουν διατροφη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
θα προσπαθήσω να σε αντιμετωπίσω σαν ενήλικο...

το υπογραμμισμένο με κόκκινα που γράφεις ακριβώς από πάνω όπως παρέθεσα, θα μπορούσε να ισχύει όταν γίνεται ως συμπλήρωμα, ως εξτραδάκι, ως ποικιλία, ως αλατοπίπερο στη ζωή του άντρα.
όταν είναι μονονόδρομος, όταν αποτελεί το μοναδικό τρόπος σεξουαλικής ικανοποίησης, τότε δημιουργεί ΠΟΛΛΑ προβλήματα
Κανενα προβλημα δεν δημιουργει,ολα αυτα ειναι στη φαντασια σου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε ζαν εγώ να ικανοποιούσα την επιθυμία σου αλλά αυτή θέλει μέχρι τελικής πτωσης κι εσύ με λες μικροτσούτσουνο...:confused:
θα γίνουμε ρεζίλι. δεν πας εσύ που είσαι αντράκι πρώτο, πίνεις φραπέ σκέτο και γεννήθηκες βετεράνος? :confused:
Δεν σε λεω εγω η φωτογραφια που είχες βαλει σε μαρτυρησε.
Εγω χεστηκα αν το εχεις απο 5 εως 11 απλα το λεω γιατι μας το παιζεις δον ζουαν

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ναι ρε συ αλλά το ζητούμενο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η γερμανίδα...
θα πας?
Εσυ υποστηριζεις αθτες τις πιπαρες ρε προμοτορα.
Μας εβαλες τη πηγαδα που το θυληκο γαμαει το αρσενικο και το τρωει,και σε ρωταω εισαι τοσο φεμινιστης?

Ξαναθυμαμαι τα λογια ενος συναγωνιστη οταν μου κωλοτριβοσουν που μου εστειλε π.μ και μου ελεγε οτι εισαι γυναικα πισω απο το προφιλ σου.

Ακομα αναρωτιεμαι εισαι γυναικα η προμοτορας.
Δεν γινεται να εισαι τοσο φεμινιστης.

• Ουάου
Αντιδράσεις: tnt

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Προμοτορα η γκομενα θα ξαναστειλω μνμ στον φιλο τοτε που σε ειπε γκομενα να διασταυρωσω πληροφοριες.
Δεν γινεται να εισαι τοσο φεμινιστης,πισω απο αυτο το προφιλ σου κρυβεται λαμογια

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Περι του ποστ επρεπε ο νταλικιερης να γαμησει τη γυναικα του που τπυ τα φορεσε.
Το σοι της γυναικας να βρισει αυτη που σκυλοπηδηθηκε παντρεμενη.
Η γυναικα του ξαδερφου τον ξαδερφο και το σοι της τον ξαδερφο η να μην μπλεχτει.
Σε τέτοιες καταστασεις συχνοτερα χαμενος βγαινει ο αντρας να το ξερετε,ειναι πιο ευκολο να του δωσει καποιος ευθυνες ακομα και αν δεν φταιει ενω η γυναικες βγαινουν λαδι αφου πρωτα ως θυματα τσεπωσουν διατροφη.
Εκανα μπανιο και το ειδα τωρα. Οχι στο κειμενο του συναγωνιστη ρε τυπε.
Αυτο το κοτσαρα για να εχω να λεω το αναποδο απο οτι λενε οι κουλτουριαρηδες. :2funny:
Στο 73 λεμε που κανω αντικειμενικη αναλυση.

Τα σεβη μου.

Τελευταία τροποποίηση:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Γιατί κάποιοι άντρες μισούν τις γυναίκες ...
Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι απλά αυτονόητη καθώς οι άντρες που έχουν μίσος για τις γυναίκες είναι : α) Οι άντρες που θεωρούν ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτανες καθώς (εκτός από τις επαγγελματίες του αγοραίου ερωτα ) δεν τους κάθεται ούτε θηλυκή γάτα -κοινός οι κομπλεξικοί
β)Αυτοί που πληγώθηκαν ανεπανόρθωτα από μια γυναίκα (σύζυγο , γκομενα, σχέση κλπ ) για τον οποιονδήποτε λόγο σε κάποια στιγμή της ζωής τους
Τους πληγωμενους άντρες από τις γυναίκες τους καταλαβαίνουμε εάν ο λόγος που τους έκανε να μισούν τις γυναίκες είναι στα αλήθεια κάτι σοβαρό (διαφορετικά απλά γελάμε με τις απόψεις τους για το γυναικείο φύλλο)
Όσον αφορά τους κομπλεξικους απλά ας σκεφτούν τι κάνουν λάθος...
Πιστεύω λοιπόν ότι εκτός από αυτούς τους δυο (αυτονόητους) λόγους δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος (σοβαρός η μη) για να μισεί κάποιος μια γυναίκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom