Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Χτες δεν ξέραμε τι είναι τρολ, σήμερα μάθαμε και το μποτ.
ναι είδες εξέλιξη???
αφου φοβάμαι εδω πέρα με τόση γνώση μήπως παρα-μορφωθώ!!!!
Χτες δεν ξέραμε τι είναι τρολ, σήμερα μάθαμε και το μποτ.
με τις mlkies σας ξέχασα το basmati στην φωτιά ....
oxi apla epeidi exw kanei eggrafi ta windows mono me agglika to bazw se metafrasti me greeklish ...spastiko..Όταν λες 'μαλακίες', το λες και με ξενική προφορά?
Βάλε ελληνικό keyboard...., δεν είναι δύσκολο. Αν θες σου λέω πως από την γραμμή γλώσσας.oxi apla epeidi exw kanei eggrafi ta windows mono me agglika to bazw se metafrasti me greeklish ...spastiko..
> > > > >
Καλως το κλωναρακιναι είδες εξέλιξη???
αφου φοβάμαι εδω πέρα με τόση γνώση μήπως παρα-μορφωθώ!!!!
Μας δουλευει ο μπαγασαςΤί είναι bot ρε σεις;;;;
Καλή η Αντιγόνη,τί σου λέει η κούκλα;;;Μας δουλευει ο μπαγασας
Βαση τηςμικρης μου εμπειριας η δεσποινης που ποσταρες ειναι βρετανιδιο ξεκωλοΚαλή η Αντιγόνη,τί σου λέει η κούκλα;;;
Ο από κάτω που την χαζεύει τί ράτσα τον κόβεις;;;Βαση τηςμικρης μου εμπειριας η δεσποινης που ποσταρες ειναι βρετανιδιο ξεκωλο
Απο πισω βλεπω μαυρους,αγωνα ΝΒΑ μου μυριζει ..Ο από κάτω που την χαζεύει τί ράτσα τον κόβεις;;;
Καλή η Αντιγόνη,τί σου λέει η κούκλα;;;
βρε άσχετε δεν είπα ότι είμαι ξανθια???
καθόλου δεν προσέχεις μου φαίνεται!
Μικρέ, υποπτευομαι οτι αυτη ειναι ανηλικη.Καλή η Αντιγόνη,τί σου λέει η κούκλα;;;
ΑααααααααααααααααααααχαχααχαχαχαχαχχααΧτες δεν ξέραμε τι είναι τρολ, σήμερα μάθαμε και το μποτ.
Πιθανόν να είναι,αλλά η φωτογραφία κυκλοφορεί ανοιχτά στο διαδίκτυο,τελοσπάντων αν νομίζουν ας διαγράψουν τα ποστ οι αρχές του site.Μικρέ, υποπτευομαι οτι αυτη ειναι ανηλικη.
Μηπως να την κατεβαζες?