Νέα

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 616
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος ο λόγος να κοιτάξουμε τον ανδρα καποιας αλλης αφου υπάρχουν τόσοι ελευθεροι και ωραίοι ανδρες?
:think: :think:

υπάρχουν ?  γιατι έχω την εντύπωση οτι αληθινά αρσενικά .... απο λίγα έως ελάχιστα ////

ελεύθεροι ναι ... αλλά άντρες .. με έννοια ουσία και περιεχόμενο ....  βρίσκεις ? που ?

Elena!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
υπάρχουν ?  γιατι έχω την εντύπωση οτι αληθινά αρσενικά .... απο λίγα έως ελάχιστα ////

ελεύθεροι ναι ... αλλά άντρες .. με έννοια ουσία και περιεχόμενο ....  βρίσκεις ? που ?
Μηπως θες να σου μασήσω και το φαγητο γιατί βαριέσαι?
ψαχνοντας βρισκεις!!!!!!!

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δε διαφωνώ γενικά.
απλά εμεις οι γυναίκες μπορούμε να κρατήσουμε μια ελευθερη σχέση περισσότερο καιρό. δηλαδή δε βαριόμαστε τόσο ευκολα.
και επίσης σε 2-3 φορες που είπες δεν εχεις προλάβει καλα καλα να μαθεις το όνομα του αλλουνου όχι να τον βαρεθεις κιολας. υπερβολικό μου φάνηκε...

η θηλυκή οπτική σου που συνδιάζει συναίσθημα και επιθυμία σε δικαιώνει ...

με αλλα λόγια σαν γυναίκα βλέπεις διαφορετικά το κρίσιμο θέμα της σχέσης με <κατοχυρομένο> αρσενικό ....

όσο για τις σύντομές σχέσεις .... ποιό νέος που είχα μεγαλύτερες ορμές και πιο καυτές επιθυμίες το εφάρμοζα περισσότερο .... τωρα ... μμμ... κολάω σε σχέσεις - παράλληλες - με παντρεμένες φίλες ... μεγαλύτερα πολύ μεγαλύτερα διστήματα .... αλλά τις βαριέμαι ... ελα όμως που δεν μου πάει να φερθώ ... ανάγωγα .....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
κάποια ποιότητα 'ομως ?
Να σου πω......Οσο ειναι στην βιτρινα , δεν μπορω να ξερω....Οποτε "αναγκαστικα" θα πρεπει να τιs δοκιμασω...Συνηθωs τα εγκωμιαστικα σχολια
του κατασκευαστη δεν συμφωνουν με το περιεχομενο

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να σου πω......Οσο ειναι στην βιτρινα , δεν μπορω να ξερω....Οποτε "αναγκαστικα" θα πρεπει να τιs δοκιμασω...Συνηθωs τα εγκωμιαστικα σχολια
του κατασκευαστη δεν συμφωνουν με το περιεχομενο

ενα test drive είναι κατατοπιστικό ////

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
η θηλυκή οπτική σου που συνδιάζει συναίσθημα και επιθυμία σε δικαιώνει ...

με αλλα λόγια σαν γυναίκα βλέπεις διαφορετικά το κρίσιμο θέμα της σχέσης με <κατοχυρομένο> αρσενικό ....

όσο για τις σύντομές σχέσεις .... ποιό νέος που είχα μεγαλύτερες ορμές και πιο καυτές επιθυμίες το εφάρμοζα περισσότερο .... τωρα ... μμμ... κολάω σε σχέσεις - παράλληλες - με παντρεμένες φίλες ... μεγαλύτερα πολύ μεγαλύτερα διστήματα .... αλλά τις βαριέμαι ... ελα όμως που δεν μου πάει να φερθώ ... ανάγωγα .....

κι εσύ με παντρεμένους???
θα πέσει φωτιά να μας κάψει!
χαχα!
:P

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16

Γιατί όχι; ;)

ΤΕΛΟΣ (ένας Mod να lockάρει το thread ASAP - thanks). :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Γιατί όχι; ;)

ΤΕΛΟΣ (ένας Mod να lockάρει το thread ASAP - thanks). :)

Μωρε.....το θρεντ αs το κλειδωσει,  φτανει να μην κλειδωσει τιs παν/νεs :grin: :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
νομίζω οτι είναι στην γυναικεία φύση. Επειδή οι γυναίκες είναι κτητικά και εγωιστικά άτομα αδυνατούν να δεχτούν οτι κάποια άλλη έχει κατι καλύτερο απο αυτές. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, αλλα αυτό έχω καταλάβει...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
νομίζω οτι είναι στην γυναικεία φύση. Επειδή οι γυναίκες είναι κτητικά και εγωιστικά άτομα αδυνατούν να δεχτούν οτι κάποια άλλη έχει κατι καλύτερο απο αυτές. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, αλλα αυτό έχω καταλάβει...

επιφανειακά ναι ... αλλά είναι κάτι πολύ βαθύτερο στην γυναικεία φύση .... primitive .....

βασικο ένστικτο ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom