life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μ αρεσουν ολεs οι....ζαχαρεsόλα έχουν γλυκα ... οσο διατηρείται η ζάχαρη ....
Μ αρεσουν ολεs οι....ζαχαρεsόλα έχουν γλυκα ... οσο διατηρείται η ζάχαρη ....
Ποιος ο λόγος να κοιτάξουμε τον ανδρα καποιας αλλης αφου υπάρχουν τόσοι ελευθεροι και ωραίοι ανδρες?
Μηπως θες να σου μασήσω και το φαγητο γιατί βαριέσαι?υπάρχουν ? γιατι έχω την εντύπωση οτι αληθινά αρσενικά .... απο λίγα έως ελάχιστα ////
ελεύθεροι ναι ... αλλά άντρες .. με έννοια ουσία και περιεχόμενο .... βρίσκεις ? που ?
δε διαφωνώ γενικά.
απλά εμεις οι γυναίκες μπορούμε να κρατήσουμε μια ελευθερη σχέση περισσότερο καιρό. δηλαδή δε βαριόμαστε τόσο ευκολα.
και επίσης σε 2-3 φορες που είπες δεν εχεις προλάβει καλα καλα να μαθεις το όνομα του αλλουνου όχι να τον βαρεθεις κιολας. υπερβολικό μου φάνηκε...
Μ αρεσουν ολεs οι....ζαχαρεs
Μηπως θες να σου μασήσω και το φαγητο γιατί βαριέσαι?
ψαχνοντας βρισκεις!!!!!!!
Να σου πω......Οσο ειναι στην βιτρινα , δεν μπορω να ξερω....Οποτε "αναγκαστικα" θα πρεπει να τιs δοκιμασω...Συνηθωs τα εγκωμιαστικα σχολιακάποια ποιότητα 'ομως ?
Να σου πω......Οσο ειναι στην βιτρινα , δεν μπορω να ξερω....Οποτε "αναγκαστικα" θα πρεπει να τιs δοκιμασω...Συνηθωs τα εγκωμιαστικα σχολια
του κατασκευαστη δεν συμφωνουν με το περιεχομενο
η θηλυκή οπτική σου που συνδιάζει συναίσθημα και επιθυμία σε δικαιώνει ...
με αλλα λόγια σαν γυναίκα βλέπεις διαφορετικά το κρίσιμο θέμα της σχέσης με <κατοχυρομένο> αρσενικό ....
όσο για τις σύντομές σχέσεις .... ποιό νέος που είχα μεγαλύτερες ορμές και πιο καυτές επιθυμίες το εφάρμοζα περισσότερο .... τωρα ... μμμ... κολάω σε σχέσεις - παράλληλες - με παντρεμένες φίλες ... μεγαλύτερα πολύ μεγαλύτερα διστήματα .... αλλά τις βαριέμαι ... ελα όμως που δεν μου πάει να φερθώ ... ανάγωγα .....
ελα ντεΠοιος ο λόγος να κοιτάξουμε τον ανδρα καποιας αλλης αφου υπάρχουν τόσοι ελευθεροι και ωραίοι ανδρες?
κι εσύ με παντρεμένους???
θα πέσει φωτιά να μας κάψει!
χαχα!
κι εσύ με παντρεμένους???
θα πέσει φωτιά να μας κάψει!
χαχα!
παντρεμένες ....
σώσον Κύριε τον Λαόν Σου ..... και ευλόγησον εμέ τον πιστον δούλον σου ...
Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης ;
Γιατί όχι; ;)
ΤΕΛΟΣ (ένας Mod να lockάρει το thread ASAP - thanks).
γιατι ? KSA γίναμε ?Μωρε.....το θρεντ αs το κλειδωσει, φτανει να μην κλειδωσει τιs παν/νεs
νομίζω οτι είναι στην γυναικεία φύση. Επειδή οι γυναίκες είναι κτητικά και εγωιστικά άτομα αδυνατούν να δεχτούν οτι κάποια άλλη έχει κατι καλύτερο απο αυτές. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, αλλα αυτό έχω καταλάβει...