Νέα

Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
γ. σε αυτούς που έχουν πρόβλημα με τον ίδιο τους τον εαυτό - πολύ συχνά συνυπάρχει με τα α ή/και β.
Αυτό είναι το πρόβλημά τους. Τις μισούν γιατί δε μπορούν να αποδεχτούν τον εαυτό τους.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.600
Πόντοι
12.756
3 κυριοτερα για μενα και για αρκετους απο οτι σας διαβαζω...
αδυναμια προσεγγισης και κατακτησης του αντιθετου φυλου
χοντρη ζημια απο καριολα
κομπλεξ και αδυναμια αποδοχης του εαυτου τους συν δεν κανουν και τιποτα να διορθωσουν εστω καποια απο τα κακως κειμενα τους

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
Διαφωνω σε ολα.
Ρε ξερεις τι σημαινει αντρας?
Αν δεν υπηρχε ο αντρας ο κοσμος και η γη ξερεις πως θα ηταν?
1000 χρονια πισω και λιγο λεω.
Πες μου εφευρετη γυναικα?
Πες μου φιλοσοφο γυναικα?
Πες μου ρεκορ γυναικας να ξεπερναει τον αντρικο σε οποιοδηποτε τομεα αθλημα κλπ.
Πες μου σε δυσκολη κατάσταση αν βαλεις 20 γυναικες και 10 αντρες να την βγαλουν περα ποιοι θα το καταφερουν σαφως οι 10 αντρες.
Ειναι ευλογια να εισαι αντρας,δεν εχεις περιοδους κλπ πόνους γαμας και δεν σε νοιαζει αν γκαστρωθηκες στο σεξ εσυ σπρωχνεις ενω το αλλο είδος σπρωχνετε και πολλα αλλα.
Ουτε μισω ουτε τιποτα με τις γυναικες απλα λεω το πραγμα οπως το βλεπω.σαφως και στη γη πρεπει να υπαρχουν και τα δυο φυλα και να αλληλοσυμπληρωνονται αλλα μην υποτιμαται το αντρικο φυλλο.
Το ότι δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες σε αυτούς τους τομείς που αναφέρεις οφείλεται στο ότι δεν είχαν πρόσβαση στην εκπαίδευση. Η Μερκελ πχ. Μαι χαρά τα έχει καταφέρει, το ίδιο και η Νέα Ζηλανδία και οι σκανδιναβικές χώρες που διοικούνε κυρίως γυναίκες. Δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή θα απαντήσω αργότερα.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Απολαμβάνω τις απαντήσεις σας.
Δεν υπάρχει "μίσος" απο μόνο το. Κάτι το προκαλεί. Αυτό που το προκαλεί μπορεί να είναι απο κάποιο εσσωτερικό η εξωτερικό παράγοντα. Αυτοί οι παράγοντες εξαρτόνται απο το παρελθόν, το περιβάλλον, τα γονίδια κτλ. Μπορώ να γράφω για ώρες αλλά σε γενικές γραμμές βάση ψυχολογίας και ψυχιατρικής αυτό ισχύει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Γυρισα. Σαν βρεγμενη γατα. Τιποτα παλι.
Εφαγα 8 ακυρα. Θετικη συγκομιδη εμπειριων. Αυριο θα τον ριξω σε μια που εχω βρει στα ισα
(χωρις αιτηματα φιλιας και σαλια τριμηνου) αλλα αυτη θελει καποτα.
Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν συγκρινεται το ενα με το αλλο.
Με καποτα νιωθω οτι ειμαι πορνοπελατης. Καταντια!
Ευτυχως! Ευτυχως που δεν ειναι πουτανα αρα θα περασω αληθινα με γυμνο λαρυγγωτο τσιμπουκι
τηρωντας ολα τα αναγκαια κι επιθυμητα.
Τα αλειφει ομορφα στο ροδαλο προσωπο της ενω τα καταπινει αποδεχομενη τον ψεκασμο
του αφεντη. Καλο και στενο κοριτσι. Θα δοκιμασω και πρωκτοσκοπηση.
Με την βρωμοκαποτα τι θα κανω; πειτε καμια ιδεα!

:dunno:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γυρισα. Σαν βρεγμενη γατα. Τιποτα παλι.
Εφαγα 8 ακυρα. Θετικη συγκομιδη εμπειριων. Αυριο θα τον ριξω σε μια που εχω βρει στα ισα
(χωρις αιτηματα φιλιας και σαλια τριμηνου) αλλα αυτη θελει καποτα.
Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν συγκρινεται το ενα με το αλλο.
Με καποτα νιωθω οτι ειμαι πορνοπελατης. Καταντια!
Ευτυχως! Ευτυχως που δεν ειναι πουτανα αρα θα περασω αληθινα με γυμνο λαρυγγωτο τσιμπουκι
τηρωντας ολα τα αναγκαια κι επιθυμητα.
Τα αλειφει ομορφα στο ροδαλο προσωπο της ενω τα καταπινει αποδεχομενη τον ψεκασμο
του αφεντη. Καλο και στενο κοριτσι. Θα δοκιμασω και πρωκτοσκοπηση.
Με την βρωμοκαποτα τι θα κανω; πειτε καμια ιδεα!

:dunno:
Βαλε καποτα γιατι οι εξωτερικες γαμιουνται σαν σκυλες ακαποτα και σου κολλησπυν κανα παρασημο.
Δεν ειναι τα αθωα και παρθενα κοριτσακια που θελουν να δειχνουν.
Εγω ποτε εξωτερικη δεν θα πηδησω ακαποτα εκτος αν πρωτα παει και κανει εξετασεις για σμν.

• Like
Αντιδράσεις: tnt

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Βαλε καποτα γιατι οι εξωτερικες γαμιουνται σαν σκυλες ακαποτα και σου κολλησπυν κανα παρασημο.
Εγω ποτε εξωτερικη δεν θα πηδησω ακαποτα εκτος αν πρωτα παει και κανει εξετασεις για σμν.
Έχεις δίκιο φίλε αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, εξωτερικες και εσσωτερικές έχουν γίνει ένα :hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Απο κει και περα, δεν μου κανει εντυπωση στην σημερινη κοινωνια, η εμμονη κι επιμονη
ανθρωπων να βγαλουν οτιδηποτε δεν κουμπωνει ωραια στα θελω τους ως λαθος.
Σαν κατι γκομενες που θελουν να σε διοικουν και τελικα τρωνε φολα και δρομο.
Αυτο το παραμυθι με το ετσιθελιστικο μισος στις γυναικες εχει ξεκινησει εδω και χρονια
προφανως απο ανικανους και κρυφορουφηχτρες οι οποιοι επιδιωκουν να βγαλουν λαθος
τους ανδρες για να το παιξουν κουλτουριαρηδες.
Ενταξει, θα ανεβει η διαδικτυακη σας περσονα, πλυντε δοντια και νανι. :2funny:
Οι ανδρες που σεβονται τον εαυτο τους, πανε και ριχνονται (ναι ευλογω την παρτη μου)
γιατι τις γουσταρουν κι οτι γινει εγινε για οσο γινει.
Δεν τις μισουν, δεν τις υπολογιζουν, δεν δινουν εγγυησεις.
Τις σουταρουν και τους σουταρουν. Τα χωνουν μεταξυ τους αν δεν παει, γινονται κωλος
βγαζουν το αχτι τους κι οι δυο και προχωρουν παρακατω. Κυριως οι ανδρες.
Και ειναι ετσι. Αυτη ειναι η εμπειρια. Οχι, θα γινουμε σερβιετες. :2funny:
Λιγοι μπορειτε να καταλαβετε ποσο ενοχλει τις γυναικες η αδιαφορια κι η απορριψη
αφου ρουφηξουν το ακυρο στο κεφαλι τους. Ωρες ωρες κανετε τον απολυτο Ζαν
τον οξυ Μποκολο και αλλους να φαινονται ηρωες. Στην τελικη αυτοι τα λενε στα ισα
κι ας γερνουν. Δεν γλυφουν. :dunno:
Δεν εχω δει πολλους σε αυτο το σαιτ τοσο καιρο να μιλησουν αντικειμενικα σε τιποτα.
Δεν πειραζει, το κανουμε καποιοι αλλοι. :rockon:
Αν καποιοι (και μιλαω γενικα) θελετε να κατσετε μια ζωη με μια, καντε το
αλλα δεν θα υποχρεωσετε και τους υπολοιπους. Μετα μην αναρωτιεστε γιατι απονευρωνεστε.
Καθηστε εκει μια ζωη να ξερογλυφετε πουτανες στα θρεντ λες και θα σας κανουν
το χρυσο αυγο. Η βρειτε μια και καντε οτι σας λεει για εναν αιωνα.
Με συγχωρειτε που ειμαι εντονος αλλα εχω να γαμησω 8 μερες.
Αυριο θα εχω συνελθει. Ελατε στην θεση μου...

:hi:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
πολλές κουταμάρες, πολλά τρολαρίσματα και λίγα σωστά...
οι άντρες που μισούν τις γυναίκες ανήκουν σε 3 κατηγορίες
α. σε αυτούς που για διάφορους λόγους ( συνειδητά ή ασυνείδητα συνήθως, και σχεδόν πάντα υπαιτιότητα αυτής) μισούν την ίδια τους τη μάνα.
β. σε αυτούς που πάλι για διάφορους λόγους (σχεδόν πάντα υπαιτιότητα των ιδίων) δεν μπορούν να τις προσελκύσουν (τις γυναίκες εννοείται), να αγαπηθούν και να έχουν μια νορμάλ σεξουαλική ζωή.
γ. σε αυτούς που έχουν πρόβλημα με τον ίδιο τους τον εαυτό - πολύ συχνά συνυπάρχει με τα α ή/και β.

αυτό που σίγουρα δεν βοηθάει καθόλου, αντίθετα οξύνει το πρόβλημα, είναι η αποκλειστική ενασχόληση με τον πληρωμένο έρωτα ως μοναδικό τρόπο εκτόνωσης της σεξουαλικότητας.
σκοτώνει και το σεξ αλλά και αποξενώνει συναισθηματικά...
Αρχισες παλι τις αμπελοφιλοσοφιες ρε προμοτορα.
Α. Κοτσανα,οποιος μισει τη μανα του μισει και τις γυναικες?που κολλαει αυτο?στο ειπε κανας ψυχολογος της σειρας και το λες καραμελα?ατοπο και ασχετο.
Β.ισχυει πολλοι βγαζουν μισος και μενος απο την απαξιωση και το ακυρο που τους εχουν δωσει οι γκομενες,δικαιολογουνται ομως,ειναι ανθρωποι τπυ περιθωριου και γ αυτο αντιδρουν,μηχανισμος επιβιωσης ειναι.
Γ.κοτσανα,βριζουν τις γυναικες επειδη εχουν προβλημα με τον εαυτο τους?χαχαχαχ ασυναρτησιες το προβλημα δημιουργείται απο αυτες δεν προυπαρχει.

Ρε βρωμιαρικο μομολο ο αγοραιος ερωτας σκοτωνει τη σεξουαλικοτητα και τα συναισθήματα??τι λες ρε??
Ο αγοραιος ερωτας ενισχυει τη σεξουαλικοτητα και την ψυχικη υγεια του καθε αντρα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εχω φαει κονδυλωμα στην μαπα αλλα το απεφυγα με σλαλομ.
Ξερεις τι ειναι να βλεπεις το μουνι ανοικτο; να λες οτι εισαι τοσο κοντα
και να σκεφτεσαι τι ειναι αυτο το σπυρι σαν κουνουπιδι;
κονδυλωμα ειναι. Και να ηταν μονο αυτο η μονο εκει.
Και στις πουτανες χαμος γινεται.
Γενικως πεφτει πολυ ακαποτο παντου.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
οταν και η καθε χοντροπατσολα μπαζο,που το παιζει ινστα μοντελ θελει να δει βεβαιωση αποδοχων για να βγει μαζι σου.... και ριχνει ακυρα το ενα πισω απο το αλλο τι περιμενεις να κανουν οι αντρες??? εχει γινει κ μοδα το "κανω παιδια,χωριζω,παιρνω διατροφη κ ξεκωλιαζομαι με Αλβανους..." κ μετα φταινε οι αντρες που μισουν...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
3 κυριοτερα για μενα και για αρκετους απο οτι σας διαβαζω...
αδυναμια προσεγγισης και κατακτησης του αντιθετου φυλου
χοντρη ζημια απο καριολα
κομπλεξ και αδυναμια αποδοχης του εαυτου τους συν δεν κανουν και τιποτα να διορθωσουν εστω καποια απο τα κακως κειμενα τους
Ολα αυτα αγγιζουν το 50 εως 60% των αντρων και οχι το 100%
Εγω π.χ δεν πηγαινω με εξωτερικες γιατι θελω να πηδαω καθε φορα διαφορετικη και οχι την ιδια

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ζαν σωστά τα γράφεις. Αλλά γνωρίζεις ότι η αριστερά είναι ενάντια σε όλα όσα γράφεις έτσι? Αν έβλεπαν οι κιρητσηδες κλπ του σύριζα τι γράφεις θα σε είχαν με τις ντομάτες...! Περισσότερα κοινα έχουν οι απόψεις σου με τους white suprmasist και τους δαρβινιστες πάρα με την αριστερά. Τα έχεις κάνει λίγο σαλάτα στο κεφάλι σου...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εχω φαει κονδυλωμα στην μαπα αλλα το απεφυγα με σλαλομ.
Ξερεις τι ειναι να βλεπεις το μουνι ανοικτο; να λες οτι εισαι τοσο κοντα
και να σκεφτεσαι τι ειναι αυτο το σπυρι σαν κουνουπιδι;
κονδυλωμα ειναι. Και να ηταν μονο αυτο η μονο εκει.
Και στις πουτανες χαμος γινεται.
Γενικως πεφτει πολυ ακαποτο παντου.

Ασφαλης οδος ιεροδουλη που προσεχει σε συνδιασμο με εξετασεις.
Π.χ ιεροδουλη που δεν προσεχει και ας κανει εξετασεις μακρια.
Γκομενα που δεν προσεχει και δεν κανει εξετασεις κινητή βομβα
Αν πηδηξεις εξωτερικη γκομενα εξετασεις πρωτα,ολες γαμιουνται ακαποτα με τον καθενα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ζαν σωστά τα γράφεις. Αλλά γνωρίζεις ότι η αριστερά είναι ενάντια σε όλα όσα γράφεις έτσι? Αν έβλεπαν οι κιρητσηδες κλπ του σύριζα τι γράφεις θα σε είχαν με τις ντομάτες...! Περισσότερα κοινα έχουν οι απόψεις σου με τους white suprmasist και τους δαρβινιστες πάρα με την αριστερά. Τα έχεις κάνει λίγο σαλάτα στο κεφάλι σου...
Ειδες οταν ηταν κυβερνηση ο συριζα να κλεινει τιποτα σε αγοραιο ερωτα?
Ο κουλης τα εχει κλεισει και έχουμε μουρλαθει.
Η αριστερα κατα βαθος στηριζει τον αγοραιο ερωτα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Εσυ εισαι "βαμμενος". Δεν εχεις αδικο αλλα εισαι μονοπλευρος.

Έγραψα κάποια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Θεωρείς πως η εν λόγω απάντηση είναι έντιμη; Γιατί είμαι μονόπλευρος; Μονόπλευρο είναι το συνεχές μίσος που εκτοξεύουν εναντίον μας οι ηγέτιδες του Φεμινιστικού Κινήματος, και κυρίως, Η ΑΠΟΔΟΧΗ που έχουν από το Γυναικείο Πληθυσμό. Αν όμως έχεις κάποια στοιχεία, ότι υπήρξε μαζική αντίδραση των γυναικών ας πούμε, σε όσα παραπάνω έγραψα, ρίχτα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ζαν στο ποστ νουμερο 73 σε υποστηριζω. Πατησα ποδι στο κατεστημενο.
Παρατηρησες οτι απο τοτε που μιλησα υπερ των Αλβανων, επεσαν τα λαικ
που μου εδιναν; παει το βιογραφικο μου. Θα πω κι εγω τωρα οτι καποιο κομπλεξ εχουν
ορισμενοι με τους Αλβανους. Δικαιουμαι να το πω οπως και για κρυφορατσισμο.

:rockon:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.600
Πόντοι
12.756
Ολα αυτα αγγιζουν το 50 εως 60% των αντρων και οχι το 100%
Εγω π.χ δεν πηγαινω με εξωτερικες γιατι θελω να πηδαω καθε φορα διαφορετικη και οχι την ιδια
για την πλειοψηφια ισχυει ναι εννοειται ρε Κλωντ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Ο άντρας και το αρσενικό δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το γεγονός ότι προέρχεται από γυναίκα. Αυτό του δημιουργεί τεράστια κόμπλεξ κατωτερότητας που τα απωθεί μέσω σωματικής και λεκτικής βίας. Οι κοινωνίες στην αρχαία Ελλάδα ήταν μητριαρχικες όπου οι γυναίκες επέλεγαν άντρες για σεξ και μετά τους σκότωναν. Όμως κάποια στιγμή μπήκε τη αίσθημα στη μέση και οι άντρες στην κυριολεξία τις έχουν καβαλήσει έκτοτε. Οποίος άντρας μισεί τος γυναίκες είτε έχει θέμα με τη μάνα του είτε δεν είχε αγαπηθεί όταν μεγάλωνε.
Μην είσαι μοναχοφαγάς, θέλω να μου δώσεις το τηλέφωνο του Ντήλερ σου, να βλέπω κι εγώ περιπέτειες φαντασίας όπου ...........οι γυναίκες επέλεγαν άντρες για σεξ και μετά τους σκότωναν.........

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Μην είσαι μοναχοφαγάς, θέλω να μου δώσεις το τηλέφωνο του Ντήλερ σου, να βλέπω κι εγώ περιπέτειες φαντασίας όπου ...........οι γυναίκες επέλεγαν άντρες για σεξ και μετά τους σκότωναν.........
μαλλον τους Περσες τους πολεμησαν οι γκευ και οι αγαμητοι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom