Νέα

Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Μεγάλο ποσοστό αντρών έχει αρνητική αντίληψη για το γυναικείο φύλο,η οποία ξεκινά από υποτίμηση και μπορεί να καταλήξει σε μίσος.Γιατί όμως συμβαίνει αυτό?
Κατά την γνώμη μου,οφείλεται σε 2 παράγοντες,το attitude-mindset του άντρα και ένας αριθμός κακών εμπειριών με το έτερο φύλο.Ο ένας παράγοντας όμως επηρεάζει τον άλλο.
Όσον αφορά τον πρώτο παράγοντα,αρκετοί γαλουχούνται με ιδέες και ''ιδανικά'' που επικρατούσαν τουλάχιστον μισό αιώνα πριν και ήθελαν την γυναίκα ''υπό'' του άντρα,θεωρώντας τες στην καλύτερη των περιπτώσεων ως ένα κομμάτι κρέας και τίποτα άλλο.Επίσης,πολλοί θεωρούν την γυναίκα ζώο,επομένως κατώτερου νοητικού επιπέδου και ικανοτήτων.Ακόμη,η άποψη αρκετών πως μόνο και μόνο επειδή είναι άντρες τους αξίζει η καλύτερη γυναίκα,χωρίς να κοπιάσουν και να έχουν να προσφέρουν κάτι.(Ναι καλά μου παιδάκια,υπάρχουν και αρκετές γυναικες που κάνουν το ίδιο επιθυμώντας τον Mr.Perfect).
Όλη αυτή η νοοτροπία επηρεάζει και την πράξη,όπου η αποτυχία/απόρριψη εκ μέρους έστω και μιας γυναίκας (είτε γιατί βγήκε σκάρτη είτε γιατί φταίει ο άντρας) τους οδηγεί στη μεγέθυνση της ήδη υπάρχουσας αρνητικής αντίληψης και καταλήγουν σε βεβιασμένες γενικεύσεις για το γυναικείο φύλο,εκπέμποντας μίσος.Αυτό συγχρόνως επιδεινώνει το mindset πολλών,που προβάλλουν διάφορες ανύπαρκτες έως και ηλίθιες αιτίες (του στυλ ''ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή'' μέχρι τον καπιταλισμό και την Δύση) για να επιρρίψουν ευθύνες στις γυναίκες και όχι στους εαυτούς τους ελέω πιθανής ευθυνοφοβίας και εγωισμού που φτάνει στα όρια της εγωπάθειας.
Let the conversation begin.
για πες μας λοιπόν πόσα βιβλία έχουν γράψει οι άντρες με τίτλο ...Μισώ τις Γυναίκες..., πόσα βίντεο έχουν ανεβάσει στο You Tube προτείνοντας να σκοτώνουν όσα Θηλυκά βρέφη δουν στον υπέρηχο με έκτρωση, πόσα βίντεο έχουν ανεβάσει στο You Tube προτείνοντας να κλείσουν τις Γυναίκες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, πόσοι άντρες Πολιτικοί έχουν προτείνει να στειρώνονται τα Κορίτσια πριν μπουν στην εφηβεία και πόσοι άντρες Πολιτικοί έχουν προτείνει να απαγορευτεί η κυκλοφορία των γυναικών μετά τις 6 το απόγευμα. Γιατί όλα τα παραπάνω, τα έχουν κάνει γυναίκες, και δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Το ποιο φύλο μισεί ποιο, είναι σαφές από τις πράξεις του

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.713
Πόντοι
46.423
Εμείς οι άντρες έχουμε τον ανδρικό μας εγωισμό και από εκεί ξεκινούν όλα.

Ο εγωισμός θρέφει το μίσος.

Αυτά τα δυο είναι αλληλένδετα.

Όποιος καταφέρει να μειώσει τον εγωισμό του και να αποδεχτεί πιθανόν απόρριψη παύει να μισεί.

Όποιος παραμένει εγωιστής αναπόφευκτα μισεί την απόρριψη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σωστα τα λες. Μερικοι τρωνε κολλημα με τη μια που δεν και χανουν ολες τις αλλες. Αυτο ειναι το λαθος.

Κι εγω στην πορεια τα εμαθα. Χθες ριχτηκα σε μια 30αρα και μια 25αρα.
Εγινε μια συζητησουλα. Το θεμα ειναι αν θα κατσει η δουλεια για να γαμησω.
Ποιος ανδρας ξεκιναει με αγαπες; ολοι να γαμησουν θελουν.
Οποτε αν δεν μου κατσουν, θα πρεπει να βρω αλλη.
Και παει λεγοντας μεχρι να γερασουμε.
Αλλοι βρισκουν μια και καθονται 100 χρονια.
Εγω για να κατσω θελω να βαραει καμψεις. Ετσι το αντιλαμβανομαι.
Θα μου πουν πως θα ζησω;

:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εμείς οι άντρες έχουμε τον ανδρικό μας εγωισμό και από εκεί ξεκινούν όλα.

Ο εγωισμός θρέφει το μίσος.

Αυτά τα δυο είναι αλληλένδετα.

Όποιος καταφέρει να μειώσει τον εγωισμό του και να αποδεχτεί πιθανόν απόρριψη παύει να μισεί.

Όποιος παραμένει εγωιστής αναπόφευκτα μισεί την απόρριψη.

Μεγαλωνοντας τα φερνεις ολα σε ισορροπια. Εκανα ποστ σε αλλη σελιδα.
Προσθετω οτι η μεγαλυτερη μαγκια στον ανδρα ειναι η ταπεινοτητα.
Κατι που καμια γυναικα δεν εχει. Στην αρχη ολοι εγωιστες ειναι αλλα στην πορεια
θελει τσαγανο. Ενω δηλαδη τα βλεπεις ολα, αποφασιζεις να δεις λιγοτερα.
Εκει ειναι η ουσια, να τα δεις ολα. Φυσικα παιζει ρολο η φαση που βρισκεσαι.
Αν απλα γαμας δεν σε νοιαζει τιποτα.
Αν εισαι με καμια σε συναισθημα, γαμας μεχρι εκει που επιχειρει καβαλημα
οποτε φευγεις γιατι δεν σηκωνει ζυγο η πλατη. Τουλαχιστων πολλων.
Και βρισκεις αλλη. Αρκει να εισαι κενος απο την προηγουμενη.
Να το ξερεις και να γελας που ξεφυγες.
Αυτα ειναι που μας κανουν σοφοτερους και πρεπει να τα λεμε
γιατι κανουμε καλο σε κοσμο. Χαμος γινεται καθημερινα.
Αν τελος εισαι παντρεμενος, χεσε μεσα. Πως την εχω γλυτωσει δεν ξερω.
Ο Θεος με βοηθησε. Εχω δει κατι γαμους, γαμησε τα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
για πες μας λοιπόν πόσα βιβλία έχουν γράψει οι άντρες με τίτλο ...Μισώ τις Γυναίκες..., πόσα βίντεο έχουν ανεβάσει στο You Tube προτείνοντας να σκοτώνουν όσα Θηλυκά βρέφη δουν στον υπέρηχο με έκτρωση, πόσα βίντεο έχουν ανεβάσει στο You Tube προτείνοντας να κλείσουν τις Γυναίκες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, πόσοι άντρες Πολιτικοί έχουν προτείνει να στειρώνονται τα Κορίτσια πριν μπουν στην εφηβεία και πόσοι άντρες Πολιτικοί έχουν προτείνει να απαγορευτεί η κυκλοφορία των γυναικών μετά τις 6 το απόγευμα. Γιατί όλα τα παραπάνω, τα έχουν κάνει γυναίκες, και δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Το ποιο φύλο μισεί ποιο, είναι σαφές από τις πράξεις του
Εσυ εισαι "βαμμενος". Δεν εχεις αδικο αλλα εισαι μονοπλευρος.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μεχρι τωρα διαφωνω με την λυσσα σου να απαξιωνεις ολον τον γυναικειο πληθυσμο
νομιζοντας οτι κατι θα αλλαξει αν πανε ολοι στις πουτανες. Σου εχω εξηγησει οτι δεν προκειται
να γινει συστρατευση ανδρων στο ονειρο που εχεις. Το ξερεις ηδη.
Σε αυτο εδω που εγραψες ομως, εχεις δικιο κι ελπιζω να μην ανηκεις εκει γιατι πολυ το φοβαμαι.
Γι αυτο κανεις ετσι; ελπιζω οχι. Αυτο ακριβως ειναι το λαθος των ανδρων.
Βλεπουν την αλλη αχρηστη, βλεπουν οτι ειναι τρελλη η ανικανη, βλεπουν οτι δεν μπορει
και λεει φουμαρα, σε καθε περιπτωση κατι βλεπουν, οποτε το ζυγιζουν ετσι, το ζυγιζουν αλλιως
κουραζονται, στο τελος την διαολοστελνουν κι ησυχαζουν προχωρωντας.
Αυτη την μαλακια που καθονται και εξιδανικευουν το καθε μπετο, δεν μπορω να την εξηγησω.
Για ποσο καιρο; γα παντα; σιγα ρε. Αυτες ειναι ηθοποιοι, ε ας γινουμε κι εμεις
καταθετωντας τις αληθειες μας κι ας τις χεσουμε φευγοντας με υφος χολυγουντ.
Αδιαφορια κι απορριψη. Αυτο τις τσουζει. Η ξεφτιλα τους και το γυρισμα πλατης μας.

:rockon:
Ολοι εχουν περασει καψουρα εγω την ειχα περασει στα 18 ακομα αψητος τοτε ομως δεν εβαλα το κεφαλι κατω και ουτε ασχοληθηκα καιρο.
Ενας αντρας πρέπει να φαει απορριψη και φολα απο μια η απο πολλες γυναικες για να σκληρυνει να ερθει στα ίσια τπυ.
Εγω περα απο τη πρωτη φολα εφαγα και αλλες μετεπειτα αλλα καταφερα και εφτιαξα χαρακτηρα και εγινα περισσοτερο αιλουρος.
Βρηκα μηχανισμους ενασχολησης με τα Τσαρδια και εγινα βετερανος.
Οι γυναίκες θέλουν απορριψη,τρελενονται για απορριψη,τρελενονται να ειναι διπλα σε ενα αρσενικο χαζες και να αισθανονται υπό,αλλα το θεμα ειναι πως θα το καταφερει το καθε αρσενικο να κανει τη καθε γυναικα χαζη και υπο διπλα του,χρειαζονται μηχανισμοί

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φίλε tnt, πιστεύεις πως θα έχεις την ίδια άποψη μετά από Χ χρόνια;

Δεν μπορω να ξερω μετα απο χρονια. Και γελαω τωρα γαληνια.
Ισως γινω πιο ελαστικος αλλα δεν καλουπωνομαι ευκολα.
Θα μπορουσα να ημουν σε γαμο κτλ διαφορα αλλα δεν παντρευτηκα ποτε
και φυσικα οχι απο συμφερον οπως αρκετες γυναικες.
Σε σχεσεις ειμαι δυσκολος, δεν θελω περιορισμους αν δινω χωρο.
Γενικως θελω καλο κλιμα. Οταν ωριμαζεις, νιωθεις την αλλη αν ζει μεσα σου
κι εσυ μεσα της, ασχετως τι θα σου πει.
Αν δεν το νιωθεις και δεν διορθωνεται, χαιρετας.
Με ξερω οσο μπορω να με ξερω. Καλυτερα να χασω καποια με αληθειες
παρα να την κερδισω με ψεμματα.
Το δευτερο το κανω οταν προκειται μονο για γαμησι.
Εκει...ειμαι εγωιστης. Εκει...δεν νιωθω. Εκει...μονο γαμαω.
Αλλα μονο γαμαω οταν η αλλη θελει μονο γαμησι.
Ειμαι πολυ αυστηρος μαζι μου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μια χαρα καθονται Μητσο. Στρογγυλοκαθονται θα ελεγα.
Θυμασαι εσυ εποχη να γαμιουνται ετσι ευκολα οι γυναικες;
δεν εννοω να πηγαινεις να λες σκυψε και να σκυβει αλλα γενικως γαμιουνται.
Δεν υπαρχει ανδρας να την πεφτει και να μην γαμαει.
Οποιος βεβαια θελει να την πεφτει σε μια και να του καθεται με την μια
να το ξεχασει. Θα την πεφτετε σε οποιες σας αρεσουν κι απο αυτες
καποιες θα γαματε και καποιες οχι.

Δουλεια ολα καλα η και ο κλαδος σας λοκ-νταουν;

Καποιες γιατι καποιες?ποιος επιλεγει?
Οταν εγω επιλεγω τη χ να την γαμησω το θεωρω υποτιμητικο να μου πει οχι πβς θα το κανουμε και ιδιαιτερα οταν θα ειμαι δαγκωμενος.
Εγω τωρα την πεφτω γιατι ειναι κλειστα τα τσαρδια αλλα με τη μεθοδο της πουτανοποιησης,βρισκω μια της λεω μ αρεσεις ποσα θες να κανουμε σεξ απλα λιτα και απερρητα και οχι να πει θα ξερω οτι δεν θελει να φανει πουτανα

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.713
Πόντοι
46.423
Κατά το πλείστον όλα τα αγόρια στην Ελλάδα έχουν μεγαλώσει με την μάνα τους.

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει την μάνα μας να λέει "εσύ είσαι άντρας".

Έκτοτε και μέχρι να αμφισβητήσει τις αρχές του και να κάνει αυτοκριτική προσπαθεί να ευχαριστήσει τη μάνα του αποδεικνύοντας ότι είναι άντρας βάζοντας πάνω από όλα τον ανδρικό του εγωισμό που του υπέδειξε μια γυναίκα ... η μάνα του.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κατά το πλείστον όλα τα αγόρια στην Ελλάδα έχουν μεγαλώσει με την μάνα τους.

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει την μάνα μας να λέει "εσύ είσαι άντρας".

Έκτοτε και μέχρι να αμφισβητήσει τις αρχές του και να κάνει αυτοκριτική προσπαθεί να ευχαριστήσει τη μάνα του αποδεικνύοντας ότι είναι άντρας βάζοντας πάνω από όλα τον ανδρικό του εγωισμό που του υπέδειξε μια γυναίκα ... η μάνα του.
Κατα το πλειστον...

εχει και τα καλα του το αβολο μεγαλωμα...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καποιες γιατι καποιες?ποιος επιλεγει?
Οταν εγω επιλεγω τη χ να την γαμησω το θεωρω υποτιμητικο να μου πει οχι πβς θα το κανουμε και ιδιαιτερα οταν θα ειμαι δαγκωμενος.
Εγω τωρα την πεφτω γιατι ειναι κλειστα τα τσαρδια αλλα με τη μεθοδο της πουτανοποιησης,βρισκω μια της λεω μ αρεσεις ποσα θες να κανουμε σεξ απλα λιτα και απερρητα και οχι να πει θα ξερω οτι δεν θελει να φανει πουτανα

Ξερεις ποσο σε αγαπαω παρολο που σκοτωνομαστε αλλα τωρα τι κανεις;
θες να βγαλεις την εικονα αυτου που θες να γινει και το τραβας σαν σχοινι.
Απο αυτα που λες, ολα ειναι μη υλοποιησιμα.

Δεν γινεται τιποτα ετσι. Ειπαμε, πας, ριχνεσαι, σε διωχνουν-φευγεις, σε δεχονται-μενεις.
Μετα ζειτε αυτο που ζειτε και τελος αν δεν παει. Ριχνετε καυγαδες να εκτονωθειτε
αν θελετε και τελος. Προχωρας αδειος απο συναισθηματα. Δεν σου φταιει η επομενη.
Θες να κανεις καποια να ενδιαφερθει; αυτο γινεται.
Θες ναζακια-παιχνιδακια; κι αυτο γινεται.

Πολλα γινονται αλλα αυτα που λες δεν γινονται.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Οι αντρες που μισουν τις γυναικες ειναι 2 κατηγοριων,

Τριτοκοσμικοι, υπανθρωποι, συνηθως μουσουλμανοι, που τους εχουν μαθει να βλεπουν τις γυναικες σαν αντικειμενα, και ειναι βιαστες κλπ

Φλωρουμπες αποτυχημενοι που η δε γαμανε ουτε με κυαλια η δε μπορουν να κανουν μια γυναικα να τους ερωτευτει και τους πιανει καταθλιψη οταν τους παρατανε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Τριτοκοσμικοι, υπανθρωποι, συνηθως μουσουλμανοι, που τους εχουν μαθει να βλεπουν τις γυναικες σαν αντικειμενα, και ειναι βιαστες κλπ

Φλωρουμπες αποτυχημενοι που η δε γαμανε ουτε με κυαλια η δε μπορουν να κανουν μια γυναικα να τους ερωτευτει και τους πιανει καταθλιψη οταν τους παρατανε.

Γι αυτο ριχνομαστε συνεχως και αδιαλλειπτως σε οποιες μας αρεσουν.

Περναμε ευχαριστα και μπορει και να γαμησουμε. Παω να φαω κανα ακυρο κι επιστρεφω.

Ποτε δεν ξερεις.

stelios1

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
104
Πόντοι
1
Γι αυτο ριχνομαστε συνεχως και αδιαλλειπτως σε οποιες μας αρεσουν.

Περναμε ευχαριστα και μπορει και να γαμησουμε. Παω να φαω κανα ακυρο κι επιστρεφω.

Ποτε δεν ξερεις.

Αν δεν βρέξεις κώλο δεν θα φας ψάρι. Και τα άκυρα μες στο πρόγραμμα είναι!

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
Ο άντρας και το αρσενικό δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το γεγονός ότι προέρχεται από γυναίκα. Αυτό του δημιουργεί τεράστια κόμπλεξ κατωτερότητας που τα απωθεί μέσω σωματικής και λεκτικής βίας. Οι κοινωνίες στην αρχαία Ελλάδα ήταν μητριαρχικες όπου οι γυναίκες επέλεγαν άντρες για σεξ και μετά τους σκότωναν. Όμως κάποια στιγμή μπήκε τη αίσθημα στη μέση και οι άντρες στην κυριολεξία τις έχουν καβαλήσει έκτοτε. Οποίος άντρας μισεί τος γυναίκες είτε έχει θέμα με τη μάνα του είτε δεν είχε αγαπηθεί όταν μεγάλωνε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Φιλε εδω με απογοητεύεις,οι αλβανοι ρε τυπε ειδικα εκεινοι οι παλιοι οι σκληροι τις γυναικες σαν αντικειμενα και δουλες τις εβλεπαν δεν υπολογιζαν τιποτα.
Αντρες γαμουσαν και εδερναν,μην ελληνοποιησε κρατα τα σκληρα αλβανικα προτυπα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο άντρας και το αρσενικό δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το γεγονός ότι προέρχεται από γυναίκα. Αυτό του δημιουργεί τεράστια κόμπλεξ κατωτερότητας που τα απωθεί μέσω σωματικής και λεκτικής βίας. Οι κοινωνίες στην αρχαία Ελλάδα ήταν μητριαρχικες όπου οι γυναίκες επέλεγαν άντρες για σεξ και μετά τους σκότωναν. Όμως κάποια στιγμή μπήκε τη αίσθημα στη μέση και οι άντρες στην κυριολεξία τις έχουν καβαλήσει έκτοτε. Οποίος άντρας μισεί τος γυναίκες είτε έχει θέμα με τη μάνα του είτε δεν είχε αγαπηθεί όταν μεγάλωνε.
Διαφωνω σε ολα.
Ρε ξερεις τι σημαινει αντρας?
Αν δεν υπηρχε ο αντρας ο κοσμος και η γη ξερεις πως θα ηταν?
1000 χρονια πισω και λιγο λεω.
Πες μου εφευρετη γυναικα?
Πες μου φιλοσοφο γυναικα?
Πες μου ρεκορ γυναικας να ξεπερναει τον αντρικο σε οποιοδηποτε τομεα αθλημα κλπ.
Πες μου σε δυσκολη κατάσταση αν βαλεις 20 γυναικες και 10 αντρες να την βγαλουν περα ποιοι θα το καταφερουν σαφως οι 10 αντρες.
Ειναι ευλογια να εισαι αντρας,δεν εχεις περιοδους κλπ πόνους γαμας και δεν σε νοιαζει αν γκαστρωθηκες στο σεξ εσυ σπρωχνεις ενω το αλλο είδος σπρωχνετε και πολλα αλλα.
Ουτε μισω ουτε τιποτα με τις γυναικες απλα λεω το πραγμα οπως το βλεπω.σαφως και στη γη πρεπει να υπαρχουν και τα δυο φυλα και να αλληλοσυμπληρωνονται αλλα μην υποτιμαται το αντρικο φυλλο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ξερεις ποσο σε αγαπαω παρολο που σκοτωνομαστε αλλα τωρα τι κανεις;
θες να βγαλεις την εικονα αυτου που θες να γινει και το τραβας σαν σχοινι.
Απο αυτα που λες, ολα ειναι μη υλοποιησιμα.

Δεν γινεται τιποτα ετσι. Ειπαμε, πας, ριχνεσαι, σε διωχνουν-φευγεις, σε δεχονται-μενεις.
Μετα ζειτε αυτο που ζειτε και τελος αν δεν παει. Ριχνετε καυγαδες να εκτονωθειτε
αν θελετε και τελος. Προχωρας αδειος απο συναισθηματα. Δεν σου φταιει η επομενη.
Θες να κανεις καποια να ενδιαφερθει; αυτο γινεται.
Θες ναζακια-παιχνιδακια; κι αυτο γινεται.

Πολλα γινονται αλλα αυτα που λες δεν γινονται.

Κατσε ρε τντ ριχνεσαι δεχεται μενεις δεν δεχεται φευγεις τι ειναι ολο αυτο?
Γιατι να επιλεγει η γκομενα και οχι εμεις?
Εγω θελω να επιλεγω και αυτο μονο στα τσαρδια το πετυχαινω.
Αλλα το να σε επιλεγουν δεν ειναι ωραιο τυπε.
Η μεθοδος που εφαρμοζω της πουτανοποιησης ειναι απλη και λιτη.
Βρισκω μια τη πεφτω με χρηματικο ποσο χωρις να ξερει πως με λενε κλπ.
Εως ωρας εχω κανει 35 πεσιματα με την εννοια μα ρεσεις ποσα θες να κανουμε σεξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom