Νέα

Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Μεγάλο ποσοστό αντρών έχει αρνητική αντίληψη για το γυναικείο φύλο,η οποία ξεκινά από υποτίμηση και μπορεί να καταλήξει σε μίσος.Γιατί όμως συμβαίνει αυτό?
Κατά την γνώμη μου,οφείλεται σε 2 παράγοντες,το attitude-mindset του άντρα και ένας αριθμός κακών εμπειριών με το έτερο φύλο.Ο ένας παράγοντας όμως επηρεάζει τον άλλο.
Όσον αφορά τον πρώτο παράγοντα,αρκετοί γαλουχούνται με ιδέες και ''ιδανικά'' που επικρατούσαν τουλάχιστον μισό αιώνα πριν και ήθελαν την γυναίκα ''υπό'' του άντρα,θεωρώντας τες στην καλύτερη των περιπτώσεων ως ένα κομμάτι κρέας και τίποτα άλλο.Επίσης,πολλοί θεωρούν την γυναίκα ζώο,επομένως κατώτερου νοητικού επιπέδου και ικανοτήτων.Ακόμη,η άποψη αρκετών πως μόνο και μόνο επειδή είναι άντρες τους αξίζει η καλύτερη γυναίκα,χωρίς να κοπιάσουν και να έχουν να προσφέρουν κάτι.(Ναι καλά μου παιδάκια,υπάρχουν και αρκετές γυναικες που κάνουν το ίδιο επιθυμώντας τον Mr.Perfect).
Όλη αυτή η νοοτροπία επηρεάζει και την πράξη,όπου η αποτυχία/απόρριψη εκ μέρους έστω και μιας γυναίκας (είτε γιατί βγήκε σκάρτη είτε γιατί φταίει ο άντρας) τους οδηγεί στη μεγέθυνση της ήδη υπάρχουσας αρνητικής αντίληψης και καταλήγουν σε βεβιασμένες γενικεύσεις για το γυναικείο φύλο,εκπέμποντας μίσος.Αυτό συγχρόνως επιδεινώνει το mindset πολλών,που προβάλλουν διάφορες ανύπαρκτες έως και ηλίθιες αιτίες (του στυλ ''ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή'' μέχρι τον καπιταλισμό και την Δύση) για να επιρρίψουν ευθύνες στις γυναίκες και όχι στους εαυτούς τους ελέω πιθανής ευθυνοφοβίας και εγωισμού που φτάνει στα όρια της εγωπάθειας.
Let the conversation begin.
Σε έχω αγαπήσει.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Ωραία νομίζω τα λέει ο τύπος εδω για την κατάσταση σήμερα (μιλάει για φεμινισμούς , ρατσισμούς , βιασμούς κτλ) είναι απο το 20 λεπτό και μετά για όποιον ίσως θέλει να το δει. Οι απόψεις του φαίνεται να ταιριάζουν περισσότερο με του ΜΠΟΚΟΛΟΥ παρά με του νηματοθέτη , όπως και να έχει συμφωνώ με τα περισσότερα που λέει , αν όχι με όλα :P

• Like
Αντιδράσεις: obi1

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Αυτή θέλει να μας βάλει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης
Top Prominent feminist and journalist Julie Bindel Says Put Men in Concentration Camps
Ρε μάγκες, γιατί όλες οι φεμινίστριες μοιάζουν με άντρες στη μούρη; Ορμονικά θέματα έχουν; Το έχει περιγράψει κανένας ψυχίατρος αυτό το σύνδρομο ή ακόμα; :think::tooth:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ωραία νομίζω τα λέει ο τύπος εδω για την κατάσταση σήμερα (μιλάει για φεμινισμούς , ρατσισμούς , βιασμούς κτλ) είναι απο το 20 λεπτό και μετά για όποιον ίσως θέλει να το δει. Οι απόψεις του φαίνεται να ταιριάζουν περισσότερο με του ΜΠΟΚΟΛΟΥ παρά με του νηματοθέτη , όπως και να έχει συμφωνώ με τα περισσότερα που λέει , αν όχι με όλα :P

ζαλίζομαι με τους αλλήθωρους. Δεν ξέρω σε ποιό μάτι να τους κοιτάω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δηλαδή θα γαμήσουν όλοι εκτός από εμένα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δε γαμας π δε γαμας δε πας για ψαρεμα?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Εσύ προσπαθείς να αποδείξεις με κάθε τρόπο ότι οι γυναίκες είναι χειρότερες.Δεν είσαι επίμονος,χαζός είσαι.
Μάλλον είχες φάει γερό στραπάτσο στο παρελθόν
Δεν προσπαθώ να αποδείξω. Το απέδειξα με στοιχεία, όχι ότι είναι χειρότερες, αλλά ότι μας μισούν. Κι αντί να απαντήσεις επί της ουσίας, αφού δεν μπορείς, γράφεις όσα γράφεις. όταν μπορέσεις αν βρεις ανάλογα όσων αναφέρω, για το μίσος που χύνουν οι γυναίκες εναντίον μας, ρίχτο. Μέχρι τότε, είναι σαφές πως επειδή δεν έχεις στοιχεία, προσπαθείς να εκτρέψεις τη συζήτηση

• Like
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Ρομπερτ Γκρεϊβς: Οι Ελληνικοί Μύθοι, πρώτος τόμος, έκδ. Κάκτος. Διάβασε πρώτα και έλα μετά να σε κεράσω ένα τσαϊ του βουνού
αν κατάλαβα καλά, παίρνεις σαν Ιστορική πραγματικότητα Μύθους; Καβάλησε τον Πήγασο και πάμε μια βόλτα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Ρε μάγκες, γιατί όλες οι φεμινίστριες μοιάζουν με άντρες στη μούρη; Ορμονικά θέματα έχουν; Το έχει περιγράψει κανένας ψυχίατρος αυτό το σύνδρομο ή ακόμα; :think::tooth:
Κάπου είχα ακούσει οτι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος , οι μεν άντρες τείνουν να μοιάζουν λίγο περισσότερο με γυναίκα απο ότι έμοιαζαν πρίν , και οι δε γυναίκες τείνουν να μοιάζουν περισσότερο με άντρα απο οτι έμοιαζαν πρίν , νομίζω οτι ισχύει αυτό , απλά δεν ξέρω αν τους πιάνει όλους .. αλλά ακόμα και αν τους πιάνει όλους μπορεί άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο ..

• Λύπη
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι λυση να τις μισεις..δεν κερδιζεις κατι,Αν παλι το φαινομενο ειναι βαρυ για μενα να ψαχτει κανεις σε ψυχολογο.Εχει να κανει με τη σχεση π εχεις με τη μανα σ..Και επιτελους πρεπει αλανια μου να καταλαβετε οτι ετσι ειναι η φυση τους.Και ενα σημαντικο που εχω ξανα πει ειναι οτι μια γυναικα ποτε δεν ειναι δικια σου,απλα ειναι η σειρα σου,αν δεχτεις τη φυση της γυναικας τοτε τα πραγματα γινονται πιο απλα.
συνεχίζεις να μην κατανοείς, μετά από όσα παρέθεσα, ποιο φύλο μισεί ποιο;

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
παρεα θα την παρουμε αν θες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μποκολε και τα δυο φυλα βγαζουν ενα ¨μισος" το καθενα για τους δικους του λογους

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Παιδιά για να υπάρχει εξοικίωση στο γυναικείο φύλλο πρέπει να γαμάμε/τε πολλές πουτάνες.έτσι σε βλέπουν/τις βλέπεις με άλλο μάτι.άλλον αέρα, άλλη αύρα. α ρε ΛΑΚΗ που είσαι,πόσο σοφά ήταν τα γραπτά σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom