Νέα

Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
όχι, γιατί με ενοχλεί το γεγονός πως τα στοιχεία δείχνουν το μίσος των γυναικών προς τους άντρες, υπάρχουν τύποι σαν κι εσένα που υποστηρίζουν το αντίθετο, κι ας μην έχουν κάποιο λογικό επιχείρημα σε όσα παρέθεσα παραπάνω. Ακόμα πάντων να μάθεις πως η παπάτζα δηλ. θέλεις να πεις, δεν πιάνει; συνέχισε την καλή δουλειά
Kόψε τον Δικασπόλο,σε χαλάει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
...
Η μητριαρχία είναι η πρώτη μορφή κοινωνικής οργάνωσης των ανθρώπων της προϊστορικής περιόδου (ως και το 2500 π.Χ περίπου) με κυρίαρχα χαρακτηριστικά τη γυναικοκρατία και τη λατρεία της Μητέρας Θεάς.[1] Η μητριαρχία είναι κοινωνιολογικός, πολιτικός και θρησκευτικός όρος: πρόκειται για μορφή διακυβέρνησης ενός κράτους και κατ' επέκτασιν "ένα σύστημα κοινωνικής οργάνωσης, στο οποίο υπολογίζεται μόνο η μητρική συγγένεια, ενώ η γυναίκα-μητέρα κατέχει την κυρίαρχη θέση στην κοινωνία και στην οικογένεια.[2] Η γυναίκα αποτελεί αρχηγό του γένους, οπότε και κληρονομικά δικαιώματα μεταβιβάζονται στα θηλυκά μέλη της κάθε οικογένειας[3]. Στη θρησκευτική του διάσταση, συνδέεται συχνά με λατρεία γυναικείων θεοτήτων της μητρότητας και γονιμότητας (βλ. Μεγάλη Μητέρα).

Ο Τζέιμς Φρέιζερ και εκείνοι που επηρέασε, όπως ο Ρόμπερτ Γκρέιβς και η Μαρίγια Γκιμπούτας, ανέπτυξαν τη θεωρία ότι όλες οι θεότητες της Ευρώπης και της αιγαιακής λεκάνης προήλθαν από μία προ-ινδοευρωπαϊκή ή πρωτο-ινδοευρωπαϊκή θεότητα της νεολιθικής μητριαρχίας. Υπήρξε βασικός θεσμός στις πρωτόγονες κοινωνίες και συνεχίζει να διατηρείται μέχρι σήμερα σε ορισμένους λαούς, για παράδειγμα στους Τουαρέγκ, τους Ιροκουά, στα νησιά Τρόμπριαντ[4], στους Μινανγκαμπάου της Ινδονησίας ή στις Κομόρες...

καληνυχτα. Ακολούθησε το σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες
γράψε μου σε ποιο σημείο ισχυρίζεται πως σκότωναν τους άντρες, ενδιαφέρομαι γι αυτό το στοιχείο συγκεκριμένα, όχι για την ύπαρξη της Μητριαρχίας, το γνωρίζω ότι προυπήρχε, και δεν άφησε κανένα αξιόλογο πολιτισμό

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μέχρι σήμερα οι γυναίκες επιβίωσαν μόνο και μόνο επειδή μια μακριά σειρά αντρών θυσιάστηκε για να τις προστατέψει από κάθε λογής κινδύνους. Στο Ναυάγιο του Τιτανικού σώθηκαν όλες οι γυναίκες, κι ελάχιστοι άντρες, δεν χωράγαμε όλοι στις βάρκες. Κι εμείς γίναμε παγοκολώνες, όχι αυτές
η αληθεια ειναι οτι ναι ζουμε σε μια εποχη που τα social media και γενικως ολος ο τροπος ζωης εχουν ανεβασει πολυ την γυναικα.Οτι δηθεν η γυναικα ειναι το αδυναμο φιλο (που εγω δε πιστευω οτι ειναι αδυναμο) και ζουμε σε μια εποχη φεμινισμου.(με οτι συνεπαγεται αυτο) και μαλιστα υπαρχουν πολλοι αντρες που τα υποστηριζουν και οι ιδιοι.Aλλα αυτος δεν ειναι λογος για να τις μισεις..εσυ κανε το καθηκον σου σαν αντρας,να εισαι αυτος που εισαι,να εχεις την αξιοπρεπεια που εχεις και πανω απολα να δειξεις οτι διαφερεις απο τους αλλους αντρες,με τον τροπο σου να δειξεις οτι δεν υποστηριζεις την ισοτητα μεταξυ των δυο φυλων (γιατι πολυ απλα δεν ειμαστε ουτε ισοι,ουτε ιδιοι) η γυναικα παντα ελεγα οτι πρεπει να ειναι υπο.Με την καλη εννοια ομως,πρεπει να ειναι υποτακτικη σε μια σχεση.Αυτο δυστηχως το εχουμε χασει σαν αντρες γιατι πολυ απλα οι περισσοτεροι δεν ειναι αντρες.Ομως εγω δεν τις μισω.Τωρα τι θελει η καθε μια να λεει και να κανει προβλημα της.Και αν οι περισσοτεροι θελουν να ειναι μαλακες,και αυτο προβλημα τους.Εγω οποια γυναικα γνωρισω της δειχνω ποια ειναι η πραγματικοτητα (χωρις να μισω) οτι εγω ειμαι ο αντρας και εσυ εισαι η γυναικα. Τωρα αν θελει να βρει "γυναικα" αντι για αντρα δικαιωμα της,εγω δεν αλλαζω για καμια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Kόψε τον Δικασπόλο,σε χαλάει
άειντε πάλι με το Red Herring. Δεν πιάνει ρε άνθρωπε, δεν το καταλαβαίνεις; Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις ατζέντα, ή απλά βρίσκεσαι σε άρνηση. Οι γυναίκες, δεν μα γουστάρουν, χώνεψέ το.
Ας σε πληροφορήσω σχετικά.

Οι γυναίκες μίλησαν. Θεωρούν ότι το 80% από τον ανδρικό πληθυσμό δεν είναι θελκτικό. Με λίγα λόγια ΟΛΕΣ υποθέτουν ότι τους αξίζει το κρεμ ντε λα κρεμ του αντρικού πληθυσμού. Καλές είναι οι φαντασιώσεις, μέχρι να τρακάρεις στον τοίχο
ok cupid study Women Find 80% Of Men Unattractive
Women, on the other hand, are harsh with their ratings. According to the study, they rate a whopping 80% of men on the site as ‘below average’.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
γράψε μου σε ποιο σημείο ισχυρίζεται πως σκότωναν τους άντρες, ενδιαφέρομαι γι αυτό το στοιχείο συγκεκριμένα, όχι για την ύπαρξη της Μητριαρχίας, το γνωρίζω ότι προυπήρχε, και δεν άφησε κανένα αξιόλογο πολιτισμό
Το γράφει ο Ρομπέρτ Γρεηβς στο βιβλίο που παρέθεσα. Έχει πολύ ενδιαφέρον, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Όταν θα έχω πρόσβαση σε υπολογιςτη μπορώ να στείλω φωτογραφία του κειμένου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
η αληθεια ειναι οτι ναι ζουμε σε μια εποχη που τα social media και γενικως ολος ο τροπος ζωης εχουν ανεβασει πολυ την γυναικα.Οτι δηθεν η γυναικα ειναι το αδυναμο φιλο (που εγω δε πιστευω οτι ειναι αδυναμο) και ζουμε σε μια εποχη φεμινισμου.(με οτι συνεπαγεται αυτο) και μαλιστα υπαρχουν πολλοι αντρες που τα υποστηριζουν και οι ιδιοι.Aλλα αυτος δεν ειναι λογος για να τις μισεις..εσυ κανε το καθηκον σου σαν αντρας,να εισαι αυτος που εισαι,να εχεις την αξιοπρεπεια που εχεις και πανω απολα να δειξεις οτι διαφερεις απο τους αλλους αντρες,με τον τροπο σου να δειξεις οτι δεν υποστηριζεις την ισοτητα μεταξυ των δυο φυλων (γιατι πολυ απλα δεν ειμαστε ουτε ισοι,ουτε ιδιοι) η γυναικα παντα ελεγα οτι πρεπει να ειναι υπο.Με την καλη εννοια ομως,πρεπει να ειναι υποτακτικη σε μια σχεση.Αυτο δυστηχως το εχουμε χασει σαν αντρες γιατι πολυ απλα οι περισσοτεροι δεν ειναι αντρες.Ομως εγω δεν τις μισω.Τωρα τι θελει η καθε μια να λεει και να κανει προβλημα της.Και αν οι περισσοτεροι θελουν να ειναι μαλακες,και αυτο προβλημα τους.Εγω οποια γυναικα γνωρισω της δειχνω ποια ειναι η πραγματικοτητα (χωρις να μισω) οτι εγω ειμαι ο αντρας και εσυ εισαι η γυναικα. Τωρα αν θελει να βρει "γυναικα" αντι για αντρα δικαιωμα της,εγω δεν αλλαζω για καμια.
Άειντε πάλι. Δεν τις μισώ ανθρωπέ μου, αυτές μα μισούν. Μου είναι αδιάφορες, για να κάνω σχέση μαζί τους. Να είναι καλά οι Σεξεργάτριες. Σήμερα, η μόνιμη σχέση με γυναίκα μπορεί να σε καταστρέψει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το γράφει ο Ρομπέρτ Γρεηβς στο βιβλίο που παρέθεσα. Έχει πολύ ενδιαφέρον, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Όταν θα έχω πρόσβαση σε υπολογιςτη μπορώ να στείλω φωτογραφία του κειμένου.
και πως κατάφερναν να μας σκοτώσουν;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Άειντε πάλι. Δεν τις μισώ ανθρωπέ μου, αυτές μα μισούν. Μου είναι αδιάφορες, για να κάνω σχέση μαζί τους. Να είναι καλά οι Σεξεργάτριες. Σήμερα, η μόνιμη σχέση με γυναίκα μπορεί να σε καταστρέψει

οι γυναικες μισουν τους αδυναμους αντρες..οχι ολους

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και όπως λέει και ο εξαιρετικός Γιωσαφάτ.

• Η ζωή μας είναι δύο ειδών: η συνειδητή και η ασυνείδητη. Είναι σύντομη, μία και μοναδική. Ευτυχία δεν υπάρχει, παρά μόνο στιγμές ευδαιμονίας. Καλό, λοιπόν, θα ήταν οι άνθρωποι να στρέφονται στις πραγματικές αιτίες της δυστυχίας τους. Είναι πρώτιστο να ξέρουμε τι συμβαίνει μέσα μας. Να έχουμε το γνώθι σαυτόν αλλά και να ακολουθούμε το γνωμικό που λέει «βίος μη γνωτός, ου βιωτός», δηλαδή είναι σαν να μη ζεις αν δεν καταλαβαίνεις τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου. Γι' αυτό και η ζωή με έχει διδάξει ότι αν δεν αγαπήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, δεν πρόκειται ποτέ να αγαπήσεις τους άλλους γύρω σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

γενικα ρε μαστορα μιλαω δεν λεω οτι τις μισεις...μπορει εγω να το διατυπωσα λαθος και να φανηκε ετσι..γενικα μιλαω για σχεσεις αντρων -γυναικων που να ξερω τι ειναι ο καθενας εδω μεσα. το "μισεις" πηγαινε για γενικα αλλα τεσπα εγω το ειπα λαθος

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βασικά δεν υπάρχει άντρας που δεν πιρφορίζει με το που βρει γκόμενα.Τουλάχιστον οι 9 στους 10.

Το μουνί είναι τόσο γλυκό και ειδικά αν περνάς περίοδο αγαμίας και ψωλαρίας,η γυναίκα θα σε βάλει στο βρακί της εύκολα.

Όλοι μισούμε τις γυναικείες συμπεριφορές και όχι τις γυναίκες.Χωρίς γυναίκα δεν μπορεί να ζήσει κανένας.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.038
Πόντοι
206
Οτιδήποτε δεν εξυμνεί τις γυναίκες και την πλήρη υποταγή σε αυτές θεωρείται μισογυνισμός.

Ο καρκίνος αυτός έχει κάνει μετάσταση ακόμα και στο bou.

Goodnight and good luck.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πολύ σωστή η θεωρία σου αγαπητέ. Η πράξη όμως είναι αυτή που καθορίζει τά πιστεύω.... Οφείλουμε να παραμείνουμε βράχοι και όχι βραχιολακια της μιας και της άλλης διότι κάποια στιγμή θά ξανά κλωτσήσει το κακό. Όι γυναίκες θαυμάζουν τους άντρες που τους λένε" όχι " διότι ο χαρακτήρας μετράει πάνω από όλα. Είν'κι αυτό ένα βίτσιο που το ψάχνουν πολλές γυναίκες.... τους αρέσει να έχει ο άντρας πυγμή και να τις έχει από κάτω

Θελουν να αγαπουν και περισσοτερο να αγαπιουνται.

Αγαπουν οτι τους δινουμε λιγο η πολυ κι οχι εμας. Ειναι της ανακλασης ολα αυτα. :dunno:

Αγαπουν εξ ανακλασεως οοοοοοοοοοοποτε συμβει κι αν. Βαρετο ετσι.

Νομιζουν οτι θελουμε μονο αγαπη. Ετσι παιρνουν δωρο την πουτσα να ξερεις.

Το οχι σωστο. Τηρειται και πρεπει. :rockon:

Οταν βαρεθεις την αλλη η σε κουραζει, την αφηνεις.

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οτιδήποτε δεν εξυμνεί τις γυναίκες και την πλήρη υποταγή σε αυτές θεωρείται μισογυνισμός.

Ο καρκίνος αυτός έχει κάνει μετάσταση ακόμα και στο bou.

Goodnight and good luck.
Ετσι ειναι. Φτιαχτο καραγκιοζιλικι. Για γελια η κατασταση.

:hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μισογυνισμός είναι η αντίληψη ότι η γυναίκα είναι πνευματικά, σωματικά, ηθικά, συναισθηματικά κατώτερη από τον άντρα.

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
άειντε πάλι με το Red Herring. Δεν πιάνει ρε άνθρωπε, δεν το καταλαβαίνεις; Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις ατζέντα, ή απλά βρίσκεσαι σε άρνηση. Οι γυναίκες, δεν μα γουστάρουν, χώνεψέ το.
Ας σε πληροφορήσω σχετικά.

Οι γυναίκες μίλησαν. Θεωρούν ότι το 80% από τον ανδρικό πληθυσμό δεν είναι θελκτικό. Με λίγα λόγια ΟΛΕΣ υποθέτουν ότι τους αξίζει το κρεμ ντε λα κρεμ του αντρικού πληθυσμού. Καλές είναι οι φαντασιώσεις, μέχρι να τρακάρεις στον τοίχο
ok cupid study Women Find 80% Of Men Unattractive
Women, on the other hand, are harsh with their ratings. According to the study, they rate a whopping 80% of men on the site as ‘below average’.

Kαι στο ξαναλέω,κόψε τους διάφορους μαλάκες που βλέπεις και σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο μισογυνισμός έχει συγκεκριμένα αίτια.

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά υποσυνείδητα αντίποινα.

Αντίποινα σε μια καταπιεστική μητέρα η μεγαλύτερη αδελφή για παράδειγμα.

Αντίποινα ως απότοκο απορρίψεων σε κάποιες πρώτες προσπάθειες σεξουαλικής προσέγγισης γυναικών.

Αντίποινα σε περιπτώσεις θυματοποίησης ανδρών από καπάτσες χειριστικές γυναίκες που τους εκμεταλλεύτηκαν με διάφορους τρόπους ( κυρίως οικονομικούς ) ουσιαστικά εξαπατώντας τους έντεχνα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
  • Like
Αντιδράσεις: tnt

Stories

Νέο!