Νέα

Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο λόγος που παραπάνω χρησιμοποίησα τον όρο ‘’ασυνείδητα’’ είναι διότι σε πολλές περιπτώσεις κάποιοι εξόφθαλμα μισογύνηδες δηλώνουν ότι αγαπούν τις γυναίκες.

Ουσιαστικά δεν αγαπούν βέβαια τις γυναίκες. Αγαπούν ένα συγκεκριμένο στερεότυπο γυναίκας που φαντάζει ιδανικό μέσα στο κεφάλι τους.

Το στερεότυπο της άβουλης, άτολμης, φοβισμένης, υπάκουης, συναισθηματικά και οικονομικά εξαρτώμενης γυναίκας.

Κατά τα άλλα πιστεύουν βαθιά ότι δεν έχουν καμμιά απολύτως σχέση με τον μισογυνισμό.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οσο και αν φαίνεται παράδοξο ο μισογυνισμός δεν αφορά μόνο άντρες.

Αφορά και γυναίκες.

Πολλές γυναίκες που θεωρούν ως απόλυτη προυπόθεση ολοκλήρωσής τους ώς ανθρώπων τη εύρεση του ιδανικού άντρα αναπτύσσουν ένα τέτοιο μοτίβο μισογυνισμού μια και βλέπουν τις άλλες γυναίκες γύρω τους ανταγωνιστικά και ζηλόφθονα.

Και η ζήλεια δεν αργεί να γίνει φθόνος και να καταλήξει στο γυναικείο μισογυνισμό.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
1) Η ζήλεια οδηγεί στο μίσος.

2) Οι άσχημες γυναίκες θα προτιμούσαν να έχουν πέος αντί για μουνί, δηλαδή να ήσαν άντρες, διότι αυτό θα τους έλυνε τα σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγο κακής εμφάνισης.

3) Όπως οι φτωχοί μισούν τους πλούσιους, έτσι και οι άσχημες γυναίκες μισούν τους άντρες.

4) Οι μουνόδουλοι έχουν σώμα άντρα αλλά μυαλό, νοοτροπία και συμπεριφορά μαμόθρεφτου με αποτέλεσμα να υιοθετούν και να υπερασπίζονται οτιδήποτε υποστηρίζουν οι φεμινίστριες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
τα κόκκινα δείχνουν τη χαζομάρα, την άγνοια, την κοινωνική αμορφωσιά σου.
όποιος δλδ συμπεριφέρεται στις γυναίκες σαν άνθρωπος είναι φεμινιστής.
αν δεν τις πλησιάζει με ένα 50ρικο στο χέρι για να τους πει στα μούτρα ότι τις θέλει μόνο για γαμήσι είναι αγαπούλης...

το μπλε δείχνει την υποκρισία σου. μόνος σου είπες ότι έχεις υπάρξει κλαρινογαμπρός...

τα πράσινα δείχνουν καγκουριά, ψευτοκομπορρημοσύνη και γιατί δεν θα γαμήσεις ποτέ χωρίς το 50αρι...
Προμοτορα απαξιω για τις εξωτερικες.
Νομιζεις οτι δεν θα πηδηξω χωρις 50ρικο μου κανεις τη μουρη κρεας?
Αφου αυτο επιδιωκω και εφαρμοζω ως μεθοδο ακομα να το πάρεις χαμπαρι?
Δεν θελω σπαταλη χρονου και ενεργειας,η αλλη με 300 θα μου το εδινε αλλα σκεφτηκα οτι το υπερεκτιμει και δεν δεχτηκα μιας και οπως εχω πει πανω απο 100 δεν δινω για μουνί.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μέχρι σήμερα οι γυναίκες επιβίωσαν μόνο και μόνο επειδή μια μακριά σειρά αντρών θυσιάστηκε για να τις προστατέψει από κάθε λογής κινδύνους. Στο Ναυάγιο του Τιτανικού σώθηκαν όλες οι γυναίκες, κι ελάχιστοι άντρες, δεν χωράγαμε όλοι στις βάρκες. Κι εμείς γίναμε παγοκολώνες, όχι αυτές
Αυτο φιλε μποκολε λεγεται μουνοδουλιαση.
Θα θελα να δω ποσοι απο εδω μεσα κλαρινογαμπροι θα γινοντουσαν παγοκολωνες για χαρη μιας γκομενας.
Περιμενω να ακουσω υποψηφιοτητες.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
για πες μας λοιπόν πόσα βιβλία έχουν γράψει οι άντρες με τίτλο ...Μισώ τις Γυναίκες..., πόσα βίντεο έχουν ανεβάσει στο You Tube προτείνοντας να σκοτώνουν όσα Θηλυκά βρέφη δουν στον υπέρηχο με έκτρωση, πόσα βίντεο έχουν ανεβάσει στο You Tube προτείνοντας να κλείσουν τις Γυναίκες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, πόσοι άντρες Πολιτικοί έχουν προτείνει να στειρώνονται τα Κορίτσια πριν μπουν στην εφηβεία και πόσοι άντρες Πολιτικοί έχουν προτείνει να απαγορευτεί η κυκλοφορία των γυναικών μετά τις 6 το απόγευμα. Γιατί όλα τα παραπάνω, τα έχουν κάνει γυναίκες, και δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

Δεν έχουν ειπωθεί τέτοια πράγματα. Ψέμματα είναι αυτά. Τα βγάζεις από την φαντασία σου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αυτο φιλε μποκολε λεγεται μουνοδουλιαση.
Θα θελα να δω ποσοι απο εδω μεσα κλαρινογαμπροι θα γινοντουσαν παγοκολωνες για χαρη μιας γκομενας.
Περιμενω να ακουσω υποψηφιοτητες.
Προσωπικα αν αγαπουσα πππππππππππαρα πολυ καποια και ημουν σε τετοιες συνθηκες
θα κοιτουσα να την σωσω χωρις να πεθανω ομως. Σιγουρα θα εκανα το παν
γιατι για να την αγαπω, κατι εχει κανει πολυ καλα μεσα μου.
Συγνωμη που αγαπαω ομως κι εμενα φιλοι μου.
Οι υπολοιπες, λυπαμαι αλλα πουλο η κολυμπι. Δεν θα θυσιαζομουν.
Δεν παιζει. Να βοηθησω ναι, μεχρι εκει και απο αξιοπρεπεια.

:hi:

• Like
Αντιδράσεις: obi1

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Προσωπικα αν αγαπουσα πππππππππππαρα πολυ καποια και ημουν σε τετοιες συνθηκες
θα κοιτουσα να την σωσω χωρις να πεθανω ομως. Σιγουρα θα εκανα το παν
γιατι για να την αγαπω, κατι εχει κανει πολυ καλα μεσα μου.
Συγνωμη που αγαπαω ομως κι εμενα φιλοι μου.
Οι υπολοιπες, λυπαμαι αλλα πουλο η κολυμπι. Δεν α θυσιαζομουν.
Δεν παιζει. Να βοηθησω ναι, μεχρι εκει και απο αξιοπρεπεια.

Ας πουμε αυτη που αγαπαγες θα θυσιαζες τη ζωη σου για να τη σωσεις?
Απαντα με ενα ναι η ενα οχι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ας πουμε αυτη που αγαπαγες θα θυσιαζες τη ζωη σου για να τη σωσεις?
Απαντα με ενα ναι η ενα οχι
Δεν υπαρχει ναι η οχι σε αυτο. Θα σου απαντησω οπως νιωθω.
Επειδη εξαρταται σε τι φαση θα ημουν και τι θα γινοταν στις χημικες διεργασιες μου
μπορει να υπερισχυε η αγαπη και θα ηταν ισως ναι.
Μπορει ομως να υπερισχυε η επιβιωση και θα ηταν ισως οχι.
Ενα να ξερεις. Επειδη κοβει πολυ το ξεραδι μου και βλεπω πραγματα που λιγοι βλεπουν
αν ηταν ναι, θα ηξερα οτι θα εκανε το ιδιο. Ναι, θα το ηξερα.
Τωρα σκεφτηκα μια-δυο που ισως θα το εκαναν κι εχουν κανει πολλα για μενα.
Γι αυτες δεν ξερω. Ισως ναι. Δεν μπορω να ξερω ομως το ενστικτο της επιβιωσης
που θα με οδηγουσε. Κι εκει ισως οχι. Σου απαντησα. Δεν απεφυγα.

Κι εσυ ετσι θα σκεφτοσουν. Δεν υπαρχει ναι η οχι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν υπαρχει ναι η οχι σε αυτο. Θα σου απαντησω οπως νιωθω.
Επειδη εξαρταται σε τι φαση θα ημουν και τι θα γινοταν στις χημικες διεργασιες μου
μπορει να υπερισχυε η αγαπη και θα ηταν ισως ναι.
Μπορει ομως να υπερισχυε η επιβιωση και θα ηταν ισως οχι.
Ενα να ξερεις. Επειδη κοβει πολυ το ξεραδι μου και βλεπω πραγματα που λιγοι βλεπουν
αν ηταν ναι, θα ηξερα οτι θα εκανε το ιδιο. Ναι, θα το ηξερα.
Τωρα σκεφτηκα μια-δυο που ισως θα το εκαναν κι εχουν κανει πολλα για μενα.
Γι αυτες δεν ξερω. Ισως ναι. Δεν μπορω να ξερω ομως το ενστικτο της επιβιωσης
που θα με οδηγουσε. Κι εκει ισως οχι. Σου απαντησα. Δεν απεφυγα.

Κι εσυ ετσι θα σκεφτοσουν. Δεν υπαρχει ναι η οχι.

Εγω εννοείται πως οχι.
Δεν θα θυσιαζομουνα για καμια γυναικα.
Καλυτερα να γινει αυτη παγοκολωνα παρα εγω.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Ίσως εχουν ένα δίκιο αυτοί που λένε ότι η αντιμετώπιση που δείχνει ο άντρας στην γυναίκα έχει να κάνει με τα βιώματα του σε μικρή ηλικία με το αντίθετο φύλο. Η δικιά μου η μάνα μας παράτησε όταν ήμουν 6-7 ετών και έφυγε με τον γκόμενο της στην γερμανία. Μετά απο 2-3 χρόνια ξαναεμφανίστηκε και έκτοτε μας έβλεπε πού και πού τα σαββατοκύριακα ,ξαναπαντρεύτηκε άλλες 2 φορές και γενικά είχε αρκετές σχέσεις με άντρες,τώρα μένει μόνη της σε διαμέρισμα που της άφησε η μάνα της,πού και πού με παίρνει κανένα τηλέφωνο βυθισμένη στις τύψεις. Στην δέ εφηβεία ενώ αρκετοί συμμαθητές μου τα έφτιαχναν με κοπέλες, αυτές ποτέ δεν με έβλεπαν σαν πιθανή σχέση τους. Όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο και εκεί τα πράγματα ήταν σκούρα μιας και κατά 80% στην σχολή είμασταν άντρες. Και εκεί έφαγα απόρριψη απο μια κοπέλα που μου άρεσε και έπειτα τα έφτιαξε με άλλον απο την τάξη μου,με έναν πιο όμορφο. Αυτά όλα τα γράφω γιατί όντως δεν βρέθηκα ποτέ σε περιβάλλον φιλικό με τις γυναίκες. Ποτέ δεν έγινα φίλος με αυτές. Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία ή ίσως δεν μπόρεσα εγώ εξαιτίας των ανασταλτικών παραγόντων που με κράτησαν πίσω. Γενικά πουτάνες είναι οι περισσότερες ,μακάρι να υπάρχει κόλαση για να πάνε όλες τους εκεί πέρα,θα είναι μεγάλη ήττα και αδικία αν δεν υπάρχει κόλαση.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Zαν, εσυ που λες ετσι οχι ξερο, προσεχε μην εισαι το απολυτο ναι
γιατι οσο παραγκωνιζεις τα συναισθηματα σου, πιεζεσαι και μπορει
να σου βγει αγαπη στον συνανθρωπο εξισου δυνατη
ωστε φευγοντας να ΣΕ λυτρωσεις.

Ξερεις τι εχουν δει εμενα τα ματια μου; αστο καλυτερα...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μακάρι να υπάρχει κόλαση για να πάνε όλες τους εκεί πέρα,θα είναι μεγάλη ήττα και αδικία αν δεν υπάρχει κόλαση.
Δεν υπάρχει τύπε μου, οπότε κοίτα να τα βρεις με τον εαυτό σου, να ζήσεις κι εσύ αυτά που αξίζεις. Δεν ξέρω και πόσο είσαι, αλλά πάντα υπάρχει χρόνος μπροστά μας να κερδίσουμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Μην τις λυπαστε τις γυναικες.
Οι γυναικες σαν ειδος ειναι πιο υπουλο και πονηρο απο τον αντρα οπως επισης και πιο κακιοσικο.
Π.χ ενας αντρας για να εκδικηθει θα παει και θα σκοτωσει ενω η γυναικα πρωτου σκοτωσει θα κοιταξει να εκδηκηθει με αλλο τροπο.
Ας θυμηθουμε περυσι με το βιτριολη,ηθελε να την εκδικηθει για ολη της τη ζωη την αλλη και τα καταφερε,δεν τη σκοτωσε αλλα την σακατεψε ενω ο αντρας θα τη χτυπαγε η θα τη σκοτωνε.
Δεν δρα με υπουλο τροπο ο αντρας σε σχεση με τη γυναίκα.
Εν συνεχεια οι γυναικες ειναι ευελικτες και λιγοτερο συναισθηματικες αφηστε τι δειχνουν στην ουσια ειναι το αντιθετο.
Ενας αντρας μπορει να περασει μια καψουρα εως και χρονια ενω η γυναικα μεσα σε μια βδομαδα το εχει ξεπερασει,οι γυναικες γενικα ξεχνουν ευκολα,ειναι περισσοτερο της στιγμης παρα του παρελθοντος.
Επισης οι γυναικες αγαπουν πολυ περισσοτερο τον εαυτο τους σε σχεση με τους αντρες και βαζουν αυτο πανω απο ολα.
Επισης ειναι συμφεροντολογες μιας και κοιτανε παντα την επενδυση,επενδυουν εμμεσα σε φιλιες και σε επιλογη συντροφου και δρουν κατα βαση το συμφερον.
Οι γυναικες ειναι ευελικτες και προσαρμοσιμες αυτο τις βοηθα να γνωριζουν πιο ευκολα καινουργιεςς καταστασεις.
Οι γυναικες θεωρουν κτημα το παιδι τους οπως και να ειναι ενω στην επιλογη αντρα ειναι ακρως απαιτητικες.
Οι γυναικες δεν ειναι κατωτερο ειδος ειναι χειρότερο ειδος απο τον αντρα.
Απλα ο αντρας σκύβει το κεφαλι το πανω για να σηκωσει το κατω και ετσι υπαρχει η γυναικα σαν ειδος.
Αν συγκρινουμε αντρα με γυναικα σαφως και ο αντρας ειναι ανωτερος.
Πιο δυνατος,πιο εφευρετικος,πιο ευκινητος,πιο θαραλλεος,πιο στιβαρος στις συνθηκες,πιο εξυπνος πιο διορατικος,πιο ικανος σε ολα.
Δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι θελουμε ως απογονο αρσενικο.
Αρσενικο ρε κοιταχτε το αρσενικο λιονταρι και το θυληκο η οποιοδηποτε αρσενικο στο ζωικο βασιλειο.
Την ιδια αποψη εχουν και στην Κουμουνδουρου,Ζαν?

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Γενικά πουτάνες είναι οι περισσότερες ,μακάρι να υπάρχει κόλαση για να πάνε όλες τους εκεί πέρα,θα είναι μεγάλη ήττα και αδικία αν δεν υπάρχει κόλαση.
Troll mode on:
Εσένα το αγαπημένο σου τραγούδι πρέπει να ναι το ''Να πεθάνουν οι γυναίκες'' του ΛεΠα.

Troll mode off:
Φίλε αυτά που λες υποδηλώνουν ότι μισείς το γυναικείο φύλο,για να μην πω την ανθρωπότητα.Εχεις ξαναεκφράσει ακόμη χειρότερες απόψεις,με τάσεις υποστήριξης σε Χ.Α. και Κ(λ)ασιδιάρη και προτροπή σε βία κάθε είδους προς γυναίκες,ακόμη και εκτελέσεις τους δήθεν για να καθαρίσει η κοινωνία.Επειδή είσαι νέος,ζήτα βοήθεια από ειδικό ΑΜΕΣΑ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
οποιος εχει μεγαλωσει με νευρικη και απαξιωτικη μανα,δε θα τα παει καλα με τις γυναικες.Και σε οποια σχεση μπλεξει που θα του θυμισει καποια στιγμη η κοπελα του καποια συμπεριφορα της μανα του...την πηρε ο διαολος.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Με τόσους μουνόδουλους που έχει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα επόμενο ήταν να χρεοκοπήσει. Διότι οι μουνόδουλοι στις εκλογές ψηφίζουν φλώρους και γιουσουφάκια για να τους εκπροσωπήσουν στο Κοινοβούλιο.

Παρά τα πολλά ελαττώματά του, ο τελευταίος άντρας που κυβέρνησε την Ελλάδα ήταν ο Αντρέας. Όσοι ακολούθησαν κατέβαζαν τα παντελόνια τους και στηνόντουσαν στα 4 όποτε τους το ζητούσαν από το Παρίσι, το Βερολίνο ή την Νέα Υόρκη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Με τόσους μουνόδουλους που έχει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα επόμενο ήταν να χρεοκοπήσει. Διότι οι μουνόδουλοι στις εκλογές ψηφίζουν φλώρους και γιουσουφάκια για να τους εκπροσωπήσουν στο Κοινοβούλιο.

Παρά τα πολλά ελαττώματά του, ο τελευταίος άντρας που κυβέρνησε την Ελλάδα ήταν ο Αντρέας. Όσοι ακολούθησαν κατέβαζαν τα παντελόνια τους και στηνόντουσαν στα 4 όποτε τους το ζητούσαν από το Παρίσι, το Βερολίνο ή την Νέα Υόρκη.
η ελλαδα πεθανε το 1996..ισως μεχρι τοτε να υπηρχε λιγη γευση απο ελλαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom