Νέα

Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ναι ζαν, πάρε μαθήματα από την αφέντρα σου και έλα να σου δείξω...
Ανηκεις στην κατηγορια αντρων που μισουν το ιδιο τους το φύλο και υποστηριζουν το θηλυκό.
Ποσο αλλο θα πεσεις και ποσο αλλο θα ξεφτιλιζεσαι.
Να σε μαθω να δερνεις αφεεντρες και να κανεις σαδισμο θελει μουσκουλα φαντασια και αρχιδια,εσυ δεν εχεις μουσκουλα,φαντασια μονο να εισαι φεμινιστης,και απο αρχιδια εχει στραγαλακια.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
ανήκεις στην κατηγορία "νομίζω ότι είμαι άντρας", "νομίζω ότι οι μαλακία είναι μαγκιά"
period
Ρε Τζον άσε τον Ζαν, λέγε πάμε να πάρουμε την Πόλη; παμε να φάμε τους βρωμότουρκους;;;;
Λέγε τώρα που γυρίζει έχω το G3 έτοιμο!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε Τζον άσε τον Ζαν, λέγε πάμε να πάρουμε την Πόλη; παμε να φάμε τους βρωμότουρκους;;;;
Λέγε τώρα που γυρίζει έχω το G3 έτοιμο!
Τονυ θα μπουκαρει μονος του ο τζον100?
Μονος του και ολοι τους,τουρκακια κρυφτηται ερχεται ο τζον100
Ειμαι περιφανος για την ανδρεια του τζον100 που θελει να παρει πισω την πολη.
Ο νεος Κολοκοτρώνης ειναι,αντι για γερος του μορια θα τον πω ο νεος που βρωμα

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Εμενα η μανα μου μια χαρα τυπισσα ηταν.
Παρολα αυτα, εχω περασει πολυ ωραια με γυναικες οπως κι ασχημα.
Ουτε καν με νοιαζει να παει μονοπατα η δουλεια.
Φερομαι οπως μου φερονται. Τι πιο ξεκαθαρο;
Εχω καταληξει αλλου. Αν ο ανδρας δεν το εχει με τις γυναικες και δεν μπορει να γαμησει
χωρις να πληρωνει και την ανασα του (ξευτιλισμενος για μενα), τις εξυμνει και τις αποθεωνει.
Τις υπερεκτιμα. Αν το εχει, τοτε περναει ποτε ωραια και ποτε ασχημα.
Κανεις δεν περναει μονο ωραια οπως και καμια.
Γελαω οταν διαβαζω αυτη την μοδα οπου οτι κανει ο ανδρας, κατι φταιει απο το παρελθον.
Αυτα ειναι μαλακιες για να δημιουργουνται ενοχες στον ανδρα και να μπαινει
σε ηλιθιες σκεψεις ετσι ωστε να καταντα υποχωρητικος και να ανταγωνιζεται αλλους.
Το παραμυθι με την διεκδικηση, πεθανε. Οταν εισαι με μια γκομενα, εισαι.
Κι αφου εισαι, ξεκινας απο εκει για να πατε παρακατω.
Αν δεν τους αρεσει, στα παπαρια μου.
Να πανε αλλου γιατι αν κατσουν μαζι μου, θα τους βγαζω προβληματα.
Τελεσιδικα. Τιμωρω και αυτοτιμωρουμαι.

haters-gonna-hate-monkey-big-balls.jpg

:hi:
παρα πολυ σωστος συναγωνιστη.ευγε και μπραβο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
έλα ρε, ο γατούλης ξέρει και τα G3...:confused:

κρυφτείτε (πόσα λάθη σε μια λέξη?)
περήφανος

γραμμένο 100 φορές αύριο παρακαλώ.
αφού μάθουμε ελληνικά συζητάμε για την πόλη, μη μας κοροιδεύουν τα μεμέτια....
Ασε την ορθογραφία ρε προμοτορα.
Πιστεύεις οτι πρεπει να παρουμε πισω την πολη?
Αλλα πως ρε προμοτορα ολη η ελλαδα σε πληθυσμο ειναο λιγοτερη απο την πολη,ποσα μεμετια θα σκοτωσεις ρε εξολοθρευτη του 1.68?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Η ρητορική περί "μισογυνισμού" είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Ανδρική πορνεία δεν υπάρχει, και δεν υπάρχει γιατί απλούστατα δεν υπάρχει η ανάλογη ζήτηση...
Αυτό τα εξηγεί όλα...
Όπως επίσης, και τα περί βήτα αρσενικών ή άλφα αρσενικών ή τσαντ και λοιπές ρεντπιλικές μαλακίες ή περί βουτυρομπεμπέδων ινσελομαμάκηδων λούζερ κλπ,
πάλι είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, γιατί οι γυναίκες δεν αναγνωρίζουν μέση νορμάλ κατάσταση, και οι άντρες πλέον πέφτουν σε τρεις κατηγορίες:
- είτε θα είσαι ένας λούζερ κοινωνικά και οικονομικά (για τον οποιοδήποτε αντικειμενικό λόγο), οπότε θα τρως άκυρα,
- είτε θα προσπαθείς να πηγαίνεις με τα νερά τους, οπότε θα σε περνούν για μαλθακό/αδύναμο κ.α., άρα θα πουν χωρίς αυτοπεποίθηση (και καλά...), οπότε θα τρως άκυρα,
- είτε θα είσαι δυναμικός/πετυχημένος και μπορεί και οικονομικά ανεξάρτητος, άρα "πατριαρχικό κατάλοιπο" άρα πάλι θα τρως άκυρα.... :confused:

Τώρα, σε περίπτωσει που κάτσει η μπίλια στον τροχό και συνάψεις κάποια σχέση, οι γυναίκες φτιάχνουν δυο κατηγορίες που σε κατατάσσουν:
- Ζητάς πολύ σεξ, άρα είσαι ένα σεξιστικό γουρούνι που βλέπει τις γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα, οπότε σε μερικούς μήνες σε χωρίζουν,
- Δεν ζητάς πολύ σεξ και είσαι ρομαντικός και τρυφερός, άρα είσαι ένας μαλάκας που δεν διεκδικείς την γυναίκα, οπότε ξενερώνουν πάλι σε χωρίζουν...

Μόνη πρακτική λύση, black pill και εφαρμογή των διατάξεων του pickerικού κώδικα, και τις αφήνουμε να γεράσουν με τις γάτες τους! :rockon:
Στα @@ σου ρε μυστη τοσα εργαζομενα κοριτσια υπαρχουν τι καθεσε και ασχολεισαι (ακομα)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Το ποιος κοιμάται,είναι σαφές από την προσπάθεια του να αλλάξει κατεύθυνση στη συζήτηση με το που μπήκε στο εν λόγω νήμα.
πάμε για άλλη μια φορά. Ο τίτλος του νήματος είναι γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες. Το θεωρείς λοιπόν δεδομένο, χωρίς να αναφέρεσαι στα κραυγαλέα παραδείγματα του μίσους που οι γυναίκες πια νιώθουν πως μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα εναντίον μας. Και αντί να απαντήσεις πάνω σε αυτά, και πως να το κάνεις, αφού δεν υπάρχουν αντίστοιχα από άντρες κατά γυναικών των παραδειγμάτων που προανέφερα, συνεχίζεις. Θα το επαναλάβω λοιπόν, όχι για σένα, γιατί δεν θέλεις να το δεχτείς. Το φύλο που αποδείχτηκε πως μισεί πραγματικά, είναι το γυναικείο. Μισούν το γεγονός πως μόνες τους, είναι ανίκανες να επιβιώσουν χωρίς να τις προστατεύουν άνδρες από το περιβάλλον τους, ή από δομές τις οποίες οι άνδρες δημιούργησαν, εξέλιξαν, επάνδρωσαν (Στρατός, Πυροσβεστική, Αστυνομία κλπ). Στην πρόσφατη κακοκαιρία στην οποία χιλιάδες νοικοκυριά έμειναν χωρίς υδροδότηση / ηλεκτροδότηση ποιο φύλο μετακίνησε τα πεσμένα δέντρα, και τρώγοντας το χιονιά στα μούτρα επανέφερε την υδροδότηση / ηλεκτροδότηση; οι συνήθεις ύποπτοι, κι αυτές κάθονταν βλέποντας τηλεόραση, ή σήκωναν τα τηλέφωνα. Πόση αχαριστία πια

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Ασε την ορθογραφία ρε προμοτορα.
Πιστεύεις οτι πρεπει να παρουμε πισω την πολη?
Αλλα πως ρε προμοτορα ολη η ελλαδα σε πληθυσμο ειναο λιγοτερη απο την πολη,ποσα μεμετια θα σκοτωσεις ρε εξολοθρευτη του 1.68?
αμα ασχοληθεις θα δεις οτι οι σελτζουκοι ηταν πολυ λιγοι αλα πηραν ολη την σημερινη τουρκια χωρις ιδιαιτερο κοπο.
και ο Αλεξανδρος με τους συμπλολεμιστες του λιγοι ηταν και εφτασε ως την Ινδια.
και ο Χιτλερ κατεκτησε την ευρωπη πιο γρηγορα και απο τον μεγα Ναπολεων
ο αμαχος πληθυσμος ποτε δεν ειναι προβλημα

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
αμα ασχοληθεις θα δεις οτι οι σελτζουκοι ηταν πολυ λιγοι αλα πηραν ολη την σημερινη τουρκια χωρις ιδιαιτερο κοπο.
και ο Αλεξανδρος με τους συμπλολεμιστες του λιγοι ηταν και εφτασε ως την Ινδια.
και ο Χιτλερ κατεκτησε την ευρωπη πιο γρηγορα και απο τον μεγα Ναπολεων
ο αμαχος πληθυσμος ποτε δεν ειναι προβλημα
τα οχυρα πεφτουν παντα απο μεσα.

ολες οι αυτοκρατοριες, ιστορικα, πεφτουν απο εσωτερικες εριδες.η απο υπερβολικη επεκταση.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Δεν τις μισούμε.. Απλά η δυτική κοινωνία έχει γίνει τόσο γυναικοκεντρική που έχει μετετρέψει τον άντρα σε δούλο στα θέλω της γυναίκας.. Η οποία συνεχώς γεννά νέα προβλήματα και πλασματικές ανάγκες που ο άντρας καλείται να καλύψει. Η γυναικα ειναι υπερεκτιμημένο ον, ενω θα έπρεπε να έχει διαφορετική θέση και αντιμετώπιση μέσα στην κοινωνία.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
πάμε για άλλη μια φορά. Ο τίτλος του νήματος είναι γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες. Το θεωρείς λοιπόν δεδομένο, χωρίς να αναφέρεσαι στα κραυγαλέα παραδείγματα του μίσους που οι γυναίκες πια νιώθουν πως μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα εναντίον μας. Και αντί να απαντήσεις πάνω σε αυτά, και πως να το κάνεις, αφού δεν υπάρχουν αντίστοιχα από άντρες κατά γυναικών των παραδειγμάτων που προανέφερα, συνεχίζεις. Θα το επαναλάβω λοιπόν, όχι για σένα, γιατί δεν θέλεις να το δεχτείς. Το φύλο που αποδείχτηκε πως μισεί πραγματικά, είναι το γυναικείο. Μισούν το γεγονός πως μόνες τους, είναι ανίκανες να επιβιώσουν χωρίς να τις προστατεύουν άνδρες από το περιβάλλον τους, ή από δομές τις οποίες οι άνδρες δημιούργησαν, εξέλιξαν, επάνδρωσαν (Στρατός, Πυροσβεστική, Αστυνομία κλπ). Στην πρόσφατη κακοκαιρία στην οποία χιλιάδες νοικοκυριά έμειναν χωρίς υδροδότηση / ηλεκτροδότηση ποιο φύλο μετακίνησε τα πεσμένα δέντρα, και τρώγοντας το χιονιά στα μούτρα επανέφερε την υδροδότηση / ηλεκτροδότηση; οι συνήθεις ύποπτοι, κι αυτές κάθονταν βλέποντας τηλεόραση, ή σήκωναν τα τηλέφωνα. Πόση αχαριστία πια
Σωστος φιλε μποκολε.
Εγω εκανα επισης μια φορα ενα πειραμα εγω με ενα φιλο μπυ παιξαμε ενα παιχνιδι στρατηγικης για πρωτη φορα με αντιπαλους δυο γκομενες οι οποιες ηταν σπουδασμενες και ταχα τπυς εκοβε.
Τελος παντων το παιχνίδι διαρκουσε μια ωρα περιπου και το παιζαμε πρωτη φορα ολοι.
Στο πρωτο γυρο κερδισαμε εμεις λεω παμε αλλο ενα στο δευτερο παλι εμεις και μετα απο επιμονη δικια μου να επιβεβαιωθω και στο 3ο παλι κερδισαμε.
Στμπερασμα οι γυναικες ναι μεν καποιες εχουν διαπρέψει σε σπουδες κλπ κλπ αλλα δεν ειναι σαν τον αντρα,σε θεματα στρατηγικης οργανωσης μνημης ταχυτητας κλπ ειναστε κλαυτεροι,λιγο στη παρατηρητικοτητα χανουμε αλλα κλαιν.
Επισης στην αισθηση του χωρου δεν το εχουν καθολου οι γυναικες.
Γενικα σαν ειδος ειναι υπο οσο και να θελουν να ισορροπησουν τα πραγματα ειναι η φυση τετοια και δεν θελουν να την αποδεχτουν.
Ενω εχουν τη μητροτητα ως υπερτατο αγαθο και κατι αναντικαταστατο απο τους αντρες παρολα αυτα κοιτανε πως θα παραποιησουν τη φυση τους.
Οποιος παει εναντια στη φυση τρωει το κεφαλι του

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Πάμε για άλλη μια φορά.Ο τίτλος του νήματος είναι ''γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες''.Απλά εσύ μπήκες και ήθελες να στρέψεις την συζήτηση στον μισανδρισμό.Γιατί?Γιατί δεν σου άρεσαν όσα έγραψα και ενοχλήθηκες,μιας και έχεις δημιουργήσει τέρμα στρεβλή και τοξική εικόνα για όλο το γυναικείο φύλο.
Το θεωρώ δεδομένο διότι όταν βλέπω γραπτά ''κύματα οργής'' από πολλούς άρρενες εναντίον των γυναικών σε διάφορα sites (καλή ώρα το μπου) ή από κάτι κομπλεξικούς στο youtube (τους οποίους οι Mgtow και τα ινσελάκια,τους έχετε σαν θεούς ενώ σας ταϊζουν σανό),αλλά και in real life με ένα απαξιωτικό,υποτιμητικό και σφόδρα επιθετικό στυλ,σημαίνει πως έχουν σχηματίσει την χείριστη των αντιλήψεων για τα θηλυκά.Όλη αυτή η ρητορική μίσους ελέω μιας αρνητικής εμπειρίας που σας οδήγησε στην τωρινή κατάσταση.
Το φύλο που μισεί πραγματικά είναι το γυναικείο.Το αντρικό όχι?
Είναι ανίκανες από μόνες τους να επιβιώσουν?Και δεν μας λες ρε Γιαννάκη,οι μανάδες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά,τι είναι?Φυτρώσανε πουθενά και δεν το ξέρω?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
αυτή η λέσβω μισεί τους άντρες.. γιατί δεν τις αφήνουν γκόμενες για τζιβιτζιλίκι μάλλον :sunglasses:

Συνημμένα

• polin_armanz.jpg
    polin_armanz.jpg
    189,7 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Απλά η δυτική κοινωνία έχει γίνει τόσο γυναικοκεντρική που έχει μετετρέψει τον άντρα σε δούλο στα θέλω της γυναίκας..
Σαν να ακούω τον βλάκα τον Δικασπόλο

Η γυναικα ειναι υπερεκτιμημένο ον
Είναι ισάξια των ζώων τουλάχιστον? :confused:

ενω θα έπρεπε να έχει διαφορετική θέση και αντιμετώπιση μέσα στην κοινωνία.
Και ποιά θα έπρεπε να είναι η θέση της?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Σωστος φιλε μποκολε.
Εγω εκανα επισης μια φορα ενα πειραμα εγω με ενα φιλο μπυ παιξαμε ενα παιχνιδι στρατηγικης για πρωτη φορα με αντιπαλους δυο γκομενες οι οποιες ηταν σπουδασμενες και ταχα τπυς εκοβε.
Τελος παντων το παιχνίδι διαρκουσε μια ωρα περιπου και το παιζαμε πρωτη φορα ολοι.
Στο πρωτο γυρο κερδισαμε εμεις λεω παμε αλλο ενα στο δευτερο παλι εμεις και μετα απο επιμονη δικια μου να επιβεβαιωθω και στο 3ο παλι κερδισαμε.
Στμπερασμα οι γυναικες ναι μεν καποιες εχουν διαπρέψει σε σπουδες κλπ κλπ αλλα δεν ειναι σαν τον αντρα,σε θεματα στρατηγικης οργανωσης μνημης ταχυτητας κλπ ειναστε κλαυτεροι,λιγο στη παρατηρητικοτητα χανουμε αλλα κλαιν.
Επισης στην αισθηση του χωρου δεν το εχουν καθολου οι γυναικες.
Γενικα σαν ειδος ειναι υπο οσο και να θελουν να ισορροπησουν τα πραγματα ειναι η φυση τετοια και δεν θελουν να την αποδεχτουν.
Ενω εχουν τη μητροτητα ως υπερτατο αγαθο και κατι αναντικαταστατο απο τους αντρες παρολα αυτα κοιτανε πως θα παραποιησουν τη φυση τους.
Οποιος παει εναντια στη φυση τρωει το κεφαλι του
ναι, δεν θέλουν να δεχτούν τις σαφείς βιολογικές διαφορές που έχουμε. Και για να δικαιολογήσουν τη σύγκρουση με την πραγματικότητα, βρήκαν την παπάτζα πως οι γυναίκες έχουν εσωτερικευμένη καταπίεση και δεν επιλέγουν να σπουδάσουν σαν Μηχανικοί ας πούμε. Κι ας αποδείχτηκε στην πιο ισότιμη Κοινωνία που υπάρχει σήμερα, στις Σκανδιναβικές χώρες, πως η αναλογία αντρών - γυναικών που επιλέγουν να σπουδάσουν Μηχανικοί είναι 20:1, ενώ το αντίθετο στη Νοσηλευτική. ΌΧΙ, δεν θέλουν να το δεχτούν

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
και γιατί παίρνετε σοβαρά μια μαλάκω????
Ρε Τζώνυ,είναι πολύ απλό.
Κάνουν βεβιασμένες γενικεύσεις για οτιδήποτε,πόσο μάλλον για τις γυναίκες.
Επειδή μπορεί να υπάρχει 1,2,10,100 μαλακισμένες σημαίνει πως όλες στον πλανήτη (κατά την δική τους οπτική πάντα) είναι τέτοιες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
και γιατί παίρνετε σοβαρά μια μαλάκω????
Άντε, για άλλη μια φορά. Το θέμα, δεν είναι τι είπε ΜΙΑ μαλάκω. Το θέμα είναι ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ να πει αυτή η μαλάκω, χωρίς να αντιμετωπίσει καμία επίπτωση, και χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις από τις άλλες γυναίκες. Για να μην υπάρχουν, σημαίνει πως συμφωνούν. Όταν κάποιος εισηγήθηκε την απαγόρευση του Βιβλίου ..Μισώ τους άντρες.. υπήρξαν αντιδράσεις από τις Φεμινίστριες, και κυκλοφόρησε κανονικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom