Η ρητορική περί "
μισογυνισμού" είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Ανδρική πορνεία δεν υπάρχει, και δεν υπάρχει γιατί απλούστατα δεν υπάρχει η ανάλογη ζήτηση...
Αυτό τα εξηγεί όλα...
Όπως επίσης, και τα περί βήτα αρσενικών ή άλφα αρσενικών ή τσαντ και λοιπές ρεντπιλικές μαλακίες ή περί βουτυρομπεμπέδων ινσελομαμάκηδων λούζερ κλπ,
πάλι είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, γιατί οι γυναίκες δεν αναγνωρίζουν μέση νορμάλ κατάσταση, και οι άντρες πλέον πέφτουν σε τρεις κατηγορίες:
- είτε θα είσαι ένας λούζερ κοινωνικά και οικονομικά (για τον οποιοδήποτε αντικειμενικό λόγο), οπότε θα τρως άκυρα,
- είτε θα προσπαθείς να πηγαίνεις με τα νερά τους, οπότε θα σε περνούν για μαλθακό/αδύναμο κ.α., άρα θα πουν χωρίς αυτοπεποίθηση (και καλά...), οπότε θα τρως άκυρα,
- είτε θα είσαι δυναμικός/πετυχημένος και μπορεί και οικονομικά ανεξάρτητος, άρα "πατριαρχικό κατάλοιπο" άρα πάλι θα τρως άκυρα....
Τώρα, σε περίπτωσει που κάτσει η μπίλια στον τροχό και συνάψεις κάποια σχέση, οι γυναίκες φτιάχνουν δυο κατηγορίες που σε κατατάσσουν:
- Ζητάς πολύ σεξ, άρα είσαι ένα σεξιστικό γουρούνι που βλέπει τις γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα, οπότε σε μερικούς μήνες σε χωρίζουν,
- Δεν ζητάς πολύ σεξ και είσαι ρομαντικός και τρυφερός, άρα είσαι ένας μαλάκας που δεν διεκδικείς την γυναίκα, οπότε ξενερώνουν πάλι σε χωρίζουν...
Μόνη πρακτική λύση, black pill και εφαρμογή των διατάξεων του pickerικού κώδικα, και τις αφήνουμε να γεράσουν με τις γάτες τους!
Ειμαι η οδος της αληθειας και σε οποιον/οποια αρεσει!
Αναδιατυπωνω και συμπληρωνω ανοιγοντας τον δρομο για οποιον θελει να ακολουθησει.
Εχω περασει πολυ ωραια με γυναικες οπως κι ασχημα.
Αυτο ειναι το φυσιολογικο. Το δηθενιλικι δεν το χρειαζομαι.
Αν λαμβανα υποψη τις μαλακιες που πιστευουν οι αμπαλοσαλιαρηδες της κοινωνιας
θα ημουν υποτακτικος. Δεν ειμαι και χαιρομαι. Τι ειμαι; κυριος!
Φροντιζω να ταπωνω με την μια (και οσες φορες χρειαστει) οποια γυναικα
δεν μπορει να σταθει αξια απεναντι μου και ειναι πολυ τιμιο αυτο.
Η υπομονη ειναι αρετη και δεν σημαινει χαζομαρα. Περναω καλα μεχρι εκει που με σεβονται.
Μετα απο εκει, πεφτει πληρης απαξιωση. Μονομπλοκ. Δεν χρειαζεται κακια, μονο ειρωνεια.
Ετσι της δειχνω πως την γαμαω εγω κι οχι αυτη. Οτι το μουνι της δεν ειναι σε θεση
να μου επιβληθει. Επιμενω στα λαθη των γυναικων. Σκαω γαιδαρο.
Φερομαι οπως μου φερονται. Τι πιο ξεκαθαρο;
εχω καταληξει μια χαρα. Αν ο ανδρας δεν το εχει με τις γυναικες και δεν μπορει να γαμησει
χωρις να πληρωνει και την ανασα του (ξευτιλισμενος για μενα), τις εξυμνει και τις αποθεωνει.
Τις υπερεκτιμα. Αν το εχει, τοτε περναει ποτε ωραια, ποτε ασχημα και εχει το σθενος
να τα χωνει χωρις να υπολογιζει μηπως ξεμεινει. Σιγα το κοστος.
Βρισκει αλλη και παει και το λεει κιολας σε αυτην που κουνιεται. Καμψη, στρεψη, συντριβη!
Κι ετσι η αλλη νιωθει δευτερη η ακομα χειροτερα οτι εχασε τον θαυμαστη της.
Μεσα τους οτι κι αν μας εχουν, μας θεωρουν και θαυμαστες.
Πολυ οδυνηρο για μια γυναικα να χανει τον θαυμαστη της. Μεγαλειο του ανδρα.
Την διαγραφει και της το λεει ξερα. Αυτη ειναι η δικαιοσυνη κι οχι τα ευχολογια κι η εμμονη
πολλων ναυαγων στη αναμονη του να γυρισει ο ηλιος.
Γελαω οταν διαβαζω αυτη την μοδα οπου οτι κανει ο ανδρας, κατι φταιει απο το παρελθον
πατριαρχιες, μαλακιες, της ψωλης μου το κεφαλι επιασαν πονοκεφαλοι
και μονιμως φταιει αυτος, μισει, κανει, ρανει, κλανει. Αστεια πραγματα.
Αυτα ειναι καραγκιοζιλικια για να δημιουργουνται ενοχες στον ανδρα και να μπαινει
σε ηλιθιες σκεψεις ετσι ωστε να καταντα υποχωρητικος και να ανταγωνιζεται αλλους.
Ποιους; καποιους που θελουν να γαμησουν οπως ηδη γαμαει αυτος.
Το ξερουν αυτο οι γυναικες αλλα κοιτουν αλλου. Γιατι τις προσεγγιζουμε;
απο αγαπη; να τα ξεφτιλισουμε ολα; επιτελους λιγη σοβαροτητα. Ας γαμησουμε ολοι.
Το μουνι ειναι χοανη. Δεν κουραζεται. Ο κουβας χαλαει κι οχι το πηγαδι.
Το παραμυθι με την διεκδικηση, πεθανε. Οταν εισαι με μια γκομενα, εισαι.
Κι αφου εισαι, ξεκινας απο εκει για να πατε παρακατω.
Αν δεν τους αρεσει οπως τα λεω και τα κανω, στα
παπαρια μου. Ποσο πιο τιμιο;
να πανε αλλου γιατι αν κατσουν μαζι μου, θα τους βγαζω προβληματα. Συνεχεια.
Τελεσιδικα. Τιμωρω και αυτοτιμωρουμαι αλλα βρισκω αλλη και προχωρω.
Ετσι να κανετε οι πραγματικοι ανδρες. Οι υπολοιποι, ψηστε καστανα.
Ακολουθηστε οσοι θελετε αυτη την οδο...