Νέα

Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
Πότε θα ανοίξεις το θέμα "Γιατί πολλές γυναίκες μισούν τους άντρες;"

Θα δώσει βήμα και στις γυναίκες που μας διαβάζουν!
Δεν ξέρω.Οποιος θέλει ας το ανοίξει όμως,δεν εμποδίζω κανέναν.

Τώρα όμως να πούμε και κάτι άλλο:Εδώ μέσα έχουμε δει να γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους κάτι Πίκηδες,Ποδόλαγνοι,Σαββίδηδες,Δημητράκηδες κλπ οπότε το εν λόγω νήμα το λες και μια σταγόνα στον ωκεανό ονόματι bourdela.com
Φιλικά το λέω.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Δεν ξέρω.Οποιος θέλει ας το ανοίξει όμως,δεν εμποδίζω κανέναν.

Τώρα όμως να πούμε και κάτι άλλο:Εδώ μέσα έχουμε δει να γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους κάτι Πίκηδες,Ποδόλαγνοι,Σαββίδηδες,Δημητράκηδες κλπ οπότε το εν λόγω νήμα το λες και μια σταγόνα στον ωκεανό ονόματι bourdela.com
Φιλικά το λέω.
Τύπε έχεις αλλάξει το όνομα του Νικ σου ;

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.845
Πόντοι
216
άτοπο. άστοχο. ανεδαφικό.

ο κόσμος μας έχει κτιστεί πάνω σε θυσίες...και εξακολουθεί να υφίσταται χάρη σε αυτές σε μεγάλο βαθμό.
και μόνο η υπέρτατη "θυσία" του κάθε γονιού επί της γης, ο οποίος θυσιάζει το μέγιστο αγαθό του χρόνου του (=ζωής του) "δίνοντας" δεκαετίες (τις καλύτερες) για την ανατροφή των παιδιών του και όχι για τη δική του καλοπέραση (όχι μόνο θα έλεγα πιο σωστά, ας μην είμαστε υπερβολικοί), δείχνει ότι το "Καμια θυσια για κανενα, καμια και τιποτα! " απλά δεν....
Ότι να ναι ρε τύπε...
Ο κόσμος είναι χτισμένος πάνω στο χρήμα και το συμφέρον.
Η μοναδική θυσία που έχει νόημα είναι αυτή της μάνας προς το παιδί της. Και αυτό όχι πάντα. Απορώ πώς σκέφτεστε μερικοί
Εδω ρε βγηκε ο δικηγορος μια χρονια και ειπε ο ανθρωπος δεν αντεχω να βλεπω τις βουζες στη παραλια με μαγιο μπικινι και ορμησαν να τον φανε και ενταξει οι γυναικες οι κομπλεξικες αλλα και οι αντρες?
Τοσο μαλακομπουκιδες πια.
Α ρε καταρ που ημουν,σ αυτο τον τομεα ηταν καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δινω 100 προμοτορα μηπως εχει καμια αναγκη?
Εννοείται οτι το να πετάει τους πατσάδες έξω το κάθε σκατόμπαζο είναι προσβολή της στοιχειώδους αισθητικής κάθε νοήμονα άντρα. Αυτές ζουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν, βέβαια όλο αυτό χειρότερα τις κάνει μια που και οι ίδιες ξέρουν ότι είναι μπάζα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Οι άντρες δεν μισούν τις γυναίκες.
Αντίθετα οι γυναίκες κακοποιούν ψυχικά τους άντρες.
Μια γυναίκα χρησιμοποιεί απειλές, ψυχολογολο εκβιασμό, δολοπλοκίες, κακίες, διαστρέβλωση αλήθειας, για να χειριστεί έναν άντρα.

Είναι τεράστιος ο αριθμός των αντρών, που υποφέρει.
Το meetoo είναι σαν να διαμαρτύρεται ο Χίτλερ ότι τον κακοποιούσαν οι Εβραίοι.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.160
Πόντοι
46.423
Το μίσος είναι αποτέλεσμα της ζήλιας.

Όταν δεν υπάρχει ζήλια δεν υπάρχει και μίσος.

Επίσης αυτοί που μισούν τις γυναίκες μισούν και αρκετούς άντρες διότι είναι χαρακτηριστικό του χαρακτήρα τους, απλώς εστιάζουν περισσότερο στις γυναίκες διότι δεν αποδέχονται την απόρριψη από το γυναικείο φύλο ενώ οι άντρες στα αρχίδια τους.

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Το μίσος είναι αποτέλεσμα της ζήλιας.

Όταν δεν υπάρχει ζήλια δεν υπάρχει και μίσος.

Επίσης αυτοί που μισούν τις γυναίκες μισούν και αρκετούς άντρες διότι είναι χαρακτηριστικό του χαρακτήρα τους, απλώς εστιάζουν περισσότερο στις γυναίκες διότι δεν αποδέχονται την απόρριψη από το γυναικείο φύλο ενώ οι άντρες στα αρχίδια τους.
Οι gay πάντως μισούν τους άντρες λόγω απόρριψης και τις γυναίκες λόγω ανταγωνισμού :sunglasses:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η ρητορική περί "μισογυνισμού" είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Ανδρική πορνεία δεν υπάρχει, και δεν υπάρχει γιατί απλούστατα δεν υπάρχει η ανάλογη ζήτηση...
Αυτό τα εξηγεί όλα...
Όπως επίσης, και τα περί βήτα αρσενικών ή άλφα αρσενικών ή τσαντ και λοιπές ρεντπιλικές μαλακίες ή περί βουτυρομπεμπέδων ινσελομαμάκηδων λούζερ κλπ,
πάλι είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, γιατί οι γυναίκες δεν αναγνωρίζουν μέση νορμάλ κατάσταση, και οι άντρες πλέον πέφτουν σε τρεις κατηγορίες:
- είτε θα είσαι ένας λούζερ κοινωνικά και οικονομικά (για τον οποιοδήποτε αντικειμενικό λόγο), οπότε θα τρως άκυρα,
- είτε θα προσπαθείς να πηγαίνεις με τα νερά τους, οπότε θα σε περνούν για μαλθακό/αδύναμο κ.α., άρα θα πουν χωρίς αυτοπεποίθηση (και καλά...), οπότε θα τρως άκυρα,
- είτε θα είσαι δυναμικός/πετυχημένος και μπορεί και οικονομικά ανεξάρτητος, άρα "πατριαρχικό κατάλοιπο" άρα πάλι θα τρως άκυρα.... :confused:

Τώρα, σε περίπτωσει που κάτσει η μπίλια στον τροχό και συνάψεις κάποια σχέση, οι γυναίκες φτιάχνουν δυο κατηγορίες που σε κατατάσσουν:
- Ζητάς πολύ σεξ, άρα είσαι ένα σεξιστικό γουρούνι που βλέπει τις γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα, οπότε σε μερικούς μήνες σε χωρίζουν,
- Δεν ζητάς πολύ σεξ και είσαι ρομαντικός και τρυφερός, άρα είσαι ένας μαλάκας που δεν διεκδικείς την γυναίκα, οπότε ξενερώνουν πάλι σε χωρίζουν...

Μόνη πρακτική λύση, black pill και εφαρμογή των διατάξεων του pickerικού κώδικα, και τις αφήνουμε να γεράσουν με τις γάτες τους! :rockon:

Ειμαι η οδος της αληθειας και σε οποιον/οποια αρεσει! :sunglasses:

Αναδιατυπωνω και συμπληρωνω ανοιγοντας τον δρομο για οποιον θελει να ακολουθησει.
Εχω περασει πολυ ωραια με γυναικες οπως κι ασχημα.
Αυτο ειναι το φυσιολογικο. Το δηθενιλικι δεν το χρειαζομαι.
Αν λαμβανα υποψη τις μαλακιες που πιστευουν οι αμπαλοσαλιαρηδες της κοινωνιας
θα ημουν υποτακτικος. Δεν ειμαι και χαιρομαι. Τι ειμαι; κυριος!
Φροντιζω να ταπωνω με την μια (και οσες φορες χρειαστει) οποια γυναικα
δεν μπορει να σταθει αξια απεναντι μου και ειναι πολυ τιμιο αυτο.
Η υπομονη ειναι αρετη και δεν σημαινει χαζομαρα. Περναω καλα μεχρι εκει που με σεβονται.
Μετα απο εκει, πεφτει πληρης απαξιωση. Μονομπλοκ. Δεν χρειαζεται κακια, μονο ειρωνεια.
Ετσι της δειχνω πως την γαμαω εγω κι οχι αυτη. Οτι το μουνι της δεν ειναι σε θεση
να μου επιβληθει. Επιμενω στα λαθη των γυναικων. Σκαω γαιδαρο.
Φερομαι οπως μου φερονται. Τι πιο ξεκαθαρο;
εχω καταληξει μια χαρα. Αν ο ανδρας δεν το εχει με τις γυναικες και δεν μπορει να γαμησει
χωρις να πληρωνει και την ανασα του (ξευτιλισμενος για μενα), τις εξυμνει και τις αποθεωνει.
Τις υπερεκτιμα. Αν το εχει, τοτε περναει ποτε ωραια, ποτε ασχημα και εχει το σθενος
να τα χωνει χωρις να υπολογιζει μηπως ξεμεινει. Σιγα το κοστος.
Βρισκει αλλη και παει και το λεει κιολας σε αυτην που κουνιεται. Καμψη, στρεψη, συντριβη!
Κι ετσι η αλλη νιωθει δευτερη η ακομα χειροτερα οτι εχασε τον θαυμαστη της.
Μεσα τους οτι κι αν μας εχουν, μας θεωρουν και θαυμαστες.
Πολυ οδυνηρο για μια γυναικα να χανει τον θαυμαστη της. Μεγαλειο του ανδρα.
Την διαγραφει και της το λεει ξερα. Αυτη ειναι η δικαιοσυνη κι οχι τα ευχολογια κι η εμμονη
πολλων ναυαγων στη αναμονη του να γυρισει ο ηλιος.
Γελαω οταν διαβαζω αυτη την μοδα οπου οτι κανει ο ανδρας, κατι φταιει απο το παρελθον
πατριαρχιες, μαλακιες, της ψωλης μου το κεφαλι επιασαν πονοκεφαλοι
και μονιμως φταιει αυτος, μισει, κανει, ρανει, κλανει. Αστεια πραγματα.
Αυτα ειναι καραγκιοζιλικια για να δημιουργουνται ενοχες στον ανδρα και να μπαινει
σε ηλιθιες σκεψεις ετσι ωστε να καταντα υποχωρητικος και να ανταγωνιζεται αλλους.
Ποιους; καποιους που θελουν να γαμησουν οπως ηδη γαμαει αυτος.
Το ξερουν αυτο οι γυναικες αλλα κοιτουν αλλου. Γιατι τις προσεγγιζουμε;
απο αγαπη; να τα ξεφτιλισουμε ολα; επιτελους λιγη σοβαροτητα. Ας γαμησουμε ολοι.
Το μουνι ειναι χοανη. Δεν κουραζεται. Ο κουβας χαλαει κι οχι το πηγαδι.
Το παραμυθι με την διεκδικηση, πεθανε. Οταν εισαι με μια γκομενα, εισαι.
Κι αφου εισαι, ξεκινας απο εκει για να πατε παρακατω.
Αν δεν τους αρεσει οπως τα λεω και τα κανω, στα παπαρια μου. Ποσο πιο τιμιο;
να πανε αλλου γιατι αν κατσουν μαζι μου, θα τους βγαζω προβληματα. Συνεχεια.
Τελεσιδικα. Τιμωρω και αυτοτιμωρουμαι αλλα βρισκω αλλη και προχωρω.
Ετσι να κανετε οι πραγματικοι ανδρες. Οι υπολοιποι, ψηστε καστανα.

Ακολουθηστε οσοι θελετε αυτη την οδο...

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Θα δώσει βήμα και στις γυναίκες που μας διαβάζουν!

Υπαρχουν ναυαγια που διαβαζουν ψαχνοντας δικαιωση στα θελω τους
χαιδευοντας το αραχνιασμενο μουνι τους.

Ε, ψιτ...θες πουτσα; μην αργεις! Εχουμε εχεμυθεια κι iso.

:2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.943
Πόντοι
3.656
Δεν περίμενα ποτέ ότι κάποιος άντρας θα άνοιγε θέμα με τίτλο "Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;", κάτι που ενδιαφέρει περισσότερο τις γυναίκες, και όχι "Γιατί πολλές γυναίκες μισούν τους άντρες".

Γιατί σαν άντρα να με ενδιαφέρει πώς αισθάνονται οι άλλοι άντρες για τις γυναίκες; Γυναίκα είμαι ή πούστης; Δεν με αφορά σαν άντρα!
γιατί πολλοί νομίζουν πως αν συμφωνούν / υπερασπίζουν τις γυναίκες, κάποια θα τους κάτσει

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Πάμε για άλλη μια φορά.Ο τίτλος του νήματος είναι ''γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες''.Απλά εσύ μπήκες και ήθελες να στρέψεις την συζήτηση στον μισανδρισμό.Γιατί?Γιατί δεν σου άρεσαν όσα έγραψα και ενοχλήθηκες,μιας και έχεις δημιουργήσει τέρμα στρεβλή και τοξική εικόνα για όλο το γυναικείο φύλο.
Το θεωρώ δεδομένο διότι όταν βλέπω γραπτά ''κύματα οργής'' από πολλούς άρρενες εναντίον των γυναικών σε διάφορα sites (καλή ώρα το μπου) ή από κάτι κομπλεξικούς στο youtube (τους οποίους οι Mgtow και τα ινσελάκια,τους έχετε σαν θεούς ενώ σας ταϊζουν σανό),αλλά και in real life με ένα απαξιωτικό,υποτιμητικό και σφόδρα επιθετικό στυλ,σημαίνει πως έχουν σχηματίσει την χείριστη των αντιλήψεων για τα θηλυκά.Όλη αυτή η ρητορική μίσους ελέω μιας αρνητικής εμπειρίας που σας οδήγησε στην τωρινή κατάσταση.
Το φύλο που μισεί πραγματικά είναι το γυναικείο.Το αντρικό όχι?
Είναι ανίκανες από μόνες τους να επιβιώσουν?Και δεν μας λες ρε Γιαννάκη,οι μανάδες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά,τι είναι?Φυτρώσανε πουθενά και δεν το ξέρω?
ναι, μου θύμισες την παράλειψη του ευνουχισμού. Ας την αναφέρω.
Φανταστείτε ένα δάσκαλο, μέλος κάποιου κόματος, να έλεγε ότι τα περισσότερα κορίτσια πρέπει να στειρωθούν μόλις γεννηθούν, για να έχουν ας πούμε πιο σωστή συμπεριφορά. Τι θα γινόταν; Για το αντίθετο όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Δασκάλα: Τα αγόρια πρέπει να ευνουχιστούν κατά τη Γένησή τους.
Μια Δασκάλα ισχυρίστηκε ότι τα αγόρια θα πρέπει να ευνουχιστούν κατά τη γέννηση για να εμποδίσουν τους άνδρες από το να "κυβερνούν". Σύμφωνα με μια τοπική ισπανική έκδοση που εδρεύει στις Καναρίους Νήσους, το Canarias7 , η σύμβουλος του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) για το δημαρχείο Puerto del Rosario, Aurelia Vera, είπε στην τάξη ότι «τα αγόρια πρέπει να ευνουχιστούν κατά τη γέννηση». Σε μία από τις τάξεις της, η δασκάλα της ισπανικής γλώσσας και τοπικός σύμβουλος είπε στην τάξη της γεμάτη από αντρες εφήβους ηλικίας 14-16 ετών, "αν σας κόψουν τα πέη, τίποτα δεν θα συμβεί σε σας". Συνέχισε, "για να αποτρέψουμε τους άνδρες από το να κυβερνάνε και να παραδώσουν τη δύναμή τους σε μας τις γυναίκες - θα το κάνατε οικειοθελώς; Όχι. Πρέπει να κάνουμε επιλεκτικό ευνουχισμό. " Η Βέρα εξήγησε ότι "αν κόψετε τους όρχεις του γιου σας κατά τη γέννηση, όχι μόνο δεν θα είναι ικανοί να έχουν παιδιά, αλλά δεν θα περάσουν από μια σειρά ορμονικών αλλαγών, οι οποίες θα τους δώσουν σωματική δύναμη. Οι γονάδες είναι εκεί όπου παράγουν δύναμη. Το άλλο είναι ότι οι φωνές τους θα παραμείνουν παιδικές. " Συνέχισε αναγνωρίζοντας τη δυσκολία στην εφαρμογή μιας τέτοιας μόνιμης πολιτικής και ότι θα αντιμετωπίσει την ανθεκτική αντίσταση αν επιχειρηθεί σε ενήλικα αρσενικά - δεδομένης της αρσενικής σωματικής και συναισθηματικής προσκόλλησης στα αναπαραγωγικά όργανα τους. Η Βέρα πρόσθεσε ότι θα χρησιμοποιούσε την «επιστήμη» για να επιλέξει ποιες γονάδες θα συνέχιζαν «άκοπα» - υποδηλώνοντας ένα περίεργο πρόγραμμα ευγονικής που βασιζόταν σε άνδρες που θα ήταν επαρκώς αφυπνισμένοι, a priori, για να κάνουν το κόψιμο και να σώσουν την ανδροπρέπειά τους. Καθώς ο ευνουχισμός, με το επιθυμητό σχήμα, θα συμβεί κατά τη γέννηση. Η Βέρα ισχυρίστηκε ότι οι άνδρες θα ήταν ικανοποιημένοι ως ευνούχοι, αφού δεν θα γνώριζαν τις σεξουαλικές επιθυμίες και, ως εκ τούτου, δεν θα «τις χάσουν». Η Βέρα έχει υπερασπιστεί την δήλωσή της, υποδηλώνοντας ότι έχει εξαφανιστεί από το πλαίσιο μετά την δημοσίευση του OK Diario που δημοσίευσε τα βίντεο στο site τους. Στην πτώση του πρωτότυπου βίντεο, η Βέρα έπρεπε να υπερασπιστεί τα σχόλιά της ενώπιον δικαστηρίου. Τουλάχιστον ήταν έντιμη ώστε να αναγνωρίσει πως ο μόνος τρόπος να εξισωθούμε είναι να μας ευνουχίσουν. Καλά τα λέει η γυναίκα. πηγή https://nationalfile.com/teacher-boys-need-to-be-castrated-at-birth/
Το γεγονός ότι δεν ξεσηκώθηκαν γυναίκες που έχουν γιούς(ειδικά σε μικρή ηλικία) εναντίων της, φανερώνει κάποια πράματα που πολλοί άντρες δεν θέλουν να αποδεχτούν για τις γυναίκες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ειμαι ενας ευγενης κυριος που προτου γαμησω ακαποτα ενα μουνι
δινω τρομπονι με ρουφομπαλο στο στομα της μουνο-κατοχου.
Κανω καλα προκαταρκτικα, μιλαω ωραια, μιλαω καλα, επιδιωκω να χυνει το θηλυκο
(για να αισθανομαι ωραια ως γαμιας) κι ειμαι και καλο παιδι.
Σημειωτεον, χυνω κωλο εντος μπουροσωληνα. Που ειναι το βραβειο μου;

Για περαστε, για περαστε...

:2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
πάμε λοιπόν...
μπλέκεσαι, μπλέκεις τις έννοιες.
ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το χρήμα και το συμφέρον. ναι.
οι καθημερινές μας δραστηριότητες έχουν να κάνουν με το χρήμα και το συμφέρον. ναι.
παντού χρήμα και συμφέρον. ναι.

ο κόσμος όμως φίλε δεν κτίστηκε κατά βάση από αυτά. αυτά τον κινούν, δεν το κτίζουν...
κτίστηκε όμως - και δεν θες να το χωνέψεις - από δισεκατομμύρια γονείς που θυσιάζονται (ο καθένας στο δικό του βαθμό) για τους απόγονούς τους. καθημερινά επί δεκαετίες, δίνοντας τον περισσότερο χρόνο από τη λίγη αυτή κωλοζωή που μας αναλογεί.
κτίστηκε από αυτούς που θυσιαστηκαν στην κυριολεξία, όταν χρειάστηκε, για να κάνουμε εμείς συζητήσεις στο διαδίκτυο ελεύθεροι. γεμάτη η ιστορία μας από τέτοιους.
κτίστηκε και κτίζεται από ανθρώπους που είναι αφιερωμένοι σε έναν σκοπό και βρίσκονται σε ένα εργαστήριο ή όπου αλλού για να ετοιμάσουν το καινούργιο μαραφέτι με το οποίο θα μπορείς εσύ κι εγώ να λέμε ακόμα καλύτερα-πιο εύκολα- πιο γρήγορα τις παπαριές μας στο μπου και όπου αλλού. το καινούργιο αυτοκίνητο, την σούπερ τηλεόραση και και και...
κτίζεται από πάρα πολλούς που θυσιάζονται και αφιερώνονται σε κάτι, μια ιδέα, έναν σκοπό, την τέχνη, ότι θες σκέψου...

ΑΥΤΟΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Τι ασυναρτησιες λες παλι ρε προμοτορα.
Εδω μας μπερδευεις τις θυσιες των γονιων με την εξελιξη,που συμπιπτουν αυτα τα δυο?
Η θυσια των γονιων πως εχει να κανει με την εξελιξη της επιστημης ?

efialtis1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
378
Πόντοι
21
Τις μιαω γιατι μονο σκατα εχουν στο μυαλο τους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.943
Πόντοι
3.656
μ
Μαλιστα!

Ζηλευει οτι δεν εχει. Κακοψυχη. Ετσι το ερμηνευω εγω.

Εμεις ως καλοψυχοι δεν ζηταμε να κοπουν τα βυζια τους.

Τα χυνουμε.

μα για αυτό το λόγο υποστηρίζω ότι το φύλο που μισεί απίθανα το άλλο δεν είναι οι άντρες, που μισούν τις γυναίκες, είναι οι γυναίκες, που μισούν τους άντρες. Κι όπως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ επεσήμανε άλλος συναγωνιστής παραπάνω, δεν έγινε ξεσηκωμός από μανάδες αγοριών εναντίον της. Για φαντάσου να έλεγε το ανάλογο άντρας, για κορίτσια τι είχε να γίνει από πατεράδες που έχουν κορίτσια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.943
Πόντοι
3.656
ρε ιωάννη δε διαφωνεί κανείς ότι και γυναίκες υπάρχουν που μισούν τους άντρες...
σίγουρα και γενικά θεωρώ προσωπικά ότι είναι πολύ πιο φανατισμένες σε σχέση με μας.
αλλά ο νηματοθέτης άλλο πραγματεύεται το αντίθετο, τους άντρες που μισούν τις γυναίκες.
υπάρχει και αυτό θέλουμε δεν θέλουμε.
γιατί να μπερδευόμαστε και γιατί τα συγχέεις μεταξύ τους συνέχεια?
Για την αποκατάσταση της αλήθειας. Αν κάποιοι άντρες κατάντησαν μισογύνηδες, έγιναν από κακιά εμπειρία, είμαστε γενετικά Προορισμένοι να προστατεύουμε τα θηλυκά, για αυτό και βγήκε η Ιπποτική Συμπεριφορά, την οποία θεωρούν σήμερα σαν εργαλείο της Πατριαρχίας και θέλουν να καταργηθεί. Ένα κομμάτι των γυναικών ήταν μίσανδρο από πάντα, και τώρα βρίσκει την ευκαιρία να το εκφράσει ανοικτά. Για φαντάσου όλες αυτές που ανέφερα να τόλμαγαν να πουν ή να γράψουν όσα γράφουν σήμερα τότε

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.845
Πόντοι
216
πάμε λοιπόν...
οι καθημερινές μας δραστηριότητες έχουν να κάνουν με το χρήμα και το συμφέρον. ναι.

ο κόσμος όμως φίλε δεν κτίστηκε κατά βάση από αυτά. αυτά τον κινούν, δεν το κτίζουν...
κτίστηκε όμως - και δεν θες να το χωνέψεις - από δισεκατομμύρια γονείς που θυσιάζονται (ο καθένας στο δικό του βαθμό) για τους απόγονούς τους. καθημερινά επί δεκαετίες, δίνοντας τον περισσότερο χρόνο από τη λίγη αυτή κωλοζωή που μας αναλογεί.
κτίστηκε από αυτούς που θυσιαστηκαν στην κυριολεξία, όταν χρειάστηκε, για να κάνουμε εμείς συζητήσεις στο διαδίκτυο ελεύθεροι. γεμάτη η ιστορία μας από τέτοιους.
κτίστηκε και κτίζεται από ανθρώπους που είναι αφιερωμένοι σε έναν σκοπό και βρίσκονται σε ένα εργαστήριο ή όπου αλλού για να ετοιμάσουν το καινούργιο μαραφέτι με το οποίο θα μπορείς εσύ κι εγώ να λέμε ακόμα καλύτερα-πιο εύκολα- πιο γρήγορα τις παπαριές μας στο μπου και όπου αλλού. το καινούργιο αυτοκίνητο, την σούπερ τηλεόραση και και και...
κτίζεται από πάρα πολλούς που θυσιάζονται και αφιερώνονται σε κάτι, μια ιδέα, έναν σκοπό, την τέχνη, ότι θες σκέψου...

ΑΥΤΟΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜ

πάμε λοιπόν...

ΑΥΤΟΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Τύπε μου εσύ έχεις μπλέξει την έκφραση "γίνομαι θυσία" με το χρέος των επιστημόνων προς την ανθρωπότητα. Που αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι πρωτίστως κοιτούν το χρήμα και την καριέρα τους και δευτερευόντως να υπηρετήσουν το κοινό καλό. Εκτός αν μιλάς για τις ιδιοφυίες που πεθαίνουν στην ψάθα, αρνουνται βραβεία κ.λ.π. Αυτοί ναι, θυσιάζονται κάπως αλλά και πάλι δε νομίζω ότι το βλέπουν έτσι, πιο πολυ εγωιστές είναι παρά ανθρωπιστές. Τώρα η σχέση/συνδεση μάνας-παιδιού είναι τελείως διαφορετική απο οποιαδήποτε άλλη συμπεριλαμβανομένης του πατέρα, το καταλαβαίνεις αυτό. Έτσι ο πατέρας εκτελεί το χρέος του ως προς την ανατροφή του παιδιού του ώστε να γίνει σωστός άνθρωπος/πολίτης.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
μ

μα για αυτό το λόγο υποστηρίζω ότι το φύλο που μισεί απίθανα το άλλο δεν είναι οι άντρες, που μισούν τις γυναίκες, είναι οι γυναίκες, που μισούν τους άντρες. Κι όπως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ επεσήμανε άλλος συναγωνιστής παραπάνω, δεν έγινε ξεσηκωμός από μανάδες αγοριών εναντίον της. Για φαντάσου να έλεγε το ανάλογο άντρας, για κορίτσια τι είχε να γίνει από πατεράδες που έχουν κορίτσια

Τωρα σολαρουμε αγορινα μου.
Εχω να ενημερωσω οτι εστησα ξωβεργα σε καινουργια γκομενα και κολλησε
(το ζουμε το θεμα του Ραγκναροτυπου) :sunglasses: οποτε απεδειξα
οτι οποια γκομενα (πρωην πλεον) κουνιεται, απορριπτεται.
Μενει να το χειριστω σωστα για να αλωσω την καινουργια. Θεμα ημερων.
Εχω ηδη αναφερει την κινηση μου στην γκομενα μου (πρωην πλεον) την οποια υποβιβασα σε σεξομηχανη
οποτε θελησω κι αν θελει. Χανουμακι (μου) δηλαδη. Ξεπεσμος.
Αν το λετε μισος αυτο, εγω το λεω δικαιο.
Ηθελα να γνωριζει. Την πηρανε στον λαιμο της αλλοι κι αλλες. Δεν πιστεψε. Δεν σεβαστηκε.
Οποιος διαβει τον ποταμο Ρουβικωνα δεν μπορει να επιστρεψει. Ο κυβος ερριφθη.

Τι να κανουμε; εφαρμοσα τον δικο μου κανονα.

"Μπροστα στα προβληματα, ο ανδρας διεμβολιζει οσο η γυναικα περικυκλωνει".

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom