Νέα

Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.687
Πόντοι
46.423
Το χειρότερο όλων είναι οι "άντρες" με το μυαλό γυναίκας.

Εκεί να δείτε τι σκατά, μίσος και κακίες κατεβάζει ο εγκέφαλος ...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
έλα και άντρες ήταν μισογύνηδες πάντα...
όπως και γυναίκες μίσανδρες.
μην προσπαθείς να βρεις τι, ποιος και γιατί...
ότι είναι αλήθεια αυτό που λες είναι, όμως είναι και άλλο το θέμα.
συνδέονται σε ένα βαθμό φυσικά και το ένα πυροδοτεί το άλλο αλλά μέχρι εκεί, δεν είναι αυτό το επίκεντρο του διαλόγου
ο καθένας έχει την άποψή του, σέβομαι το δικαίωμά σου. Και μόνο το γεγονός πως θεωρείται δεδομένο πως εμείς θα θυσιαστούμε σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, δείχνει ποιο φύλο αγαπάει περισσότερο το άλλο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Τωρα σολαρουμε αγορινα μου.
Εχω να ενημερωσω οτι εστησα ξωβεργα σε καινουργια γκομενα και κολλησε
(το ζουμε το θεμα του Ραγκναροτυπου) :sunglasses: οποτε απεδειξα
οτι οποια γκομενα (πρωην πλεον) κουνιεται, απορριπτεται.
Μενει να το χειριστω σωστα για να αλωσω την καινουργια. Θεμα ημερων.
Εχω ηδη αναφερει την κινηση μου στην γκομενα μου (πρωην πλεον) την οποια υποβιβασα σε σεξομηχανη
οποτε θελησω κι αν θελει. Χανουμακι (μου) δηλαδη. Ξεπεσμος.
Αν το λετε μισος αυτο, εγω το λεω δικαιο.
Ηθελα να γνωριζει. Την πηρανε στον λαιμο της αλλοι κι αλλες. Δεν πιστεψε. Δεν σεβαστηκε.
Οποιος διαβει τον ποταμο Ρουβικωνα δεν μπορει να επιστρεψει. Ο κυβος ερριφθη.

Τι να κανουμε; εφαρμοσα τον δικο μου κανονα.

"Μπροστα στα προβληματα, ο ανδρας διεμβολιζει οσο η γυναικα περικυκλωνει".

:rockon:
Γιατί κάποιος λογικός άντρας να το χαρακτηρίσει μίσος; η εξήγησή σου είναι ευθεία, όπως συνήθως κάνουν οι άντρες. ΦΥΣΙΚΑ κάποιοι άντρες, και ίσως όλες οι γυναίκες, θα σε ονοματίσουν κάθαρμα που εκμεταλλεύεται τις γυναίκες όταν τις βρει σε ανάγκη, οι άντρες είναι γουρούνια χωρίς συναισθήματα κλπ κλπ κλπ

• Χαχα
Αντιδράσεις: tnt

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
ο καθένας έχει την άποψή του, σέβομαι το δικαίωμά σου. Και μόνο το γεγονός πως θεωρείται δεδομένο πως εμείς θα θυσιαστούμε σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, δείχνει ποιο φύλο αγαπάει περισσότερο το άλλο

κ. Μπρόκολε, στο πιο πρόσφατο επεισόδιο εν πλω (για το οποίο τουλάχιστον υπήρξε ρεπορτάζ εις την Ελληνική), οι γυναίκες τρέχανε στις βάρκες χωρίς πλακάτ για ισότητα φυλετική και κάποιοι άντρες τους ρίχνανε μπουκέτα βρίζοντας για να πάρουνε την θέση. Όσα με έκπληξη και αποστροφή παρατηρείτε γύρω σας, είναι κοινωνικές κατασκευές που βολεύουν την πλειοψηφία ή έστω την ξεκουνάνε λιγότερο. Κανένας δεν αγαπάει κανέναν, την κρίσιμη ώρα ο σώζων εαυτό σωθείτο. Ή θα ανήκετε στον τομαρίστικο μέσο όρο ή την κρίσιμη ώρα θα είστε η εξαίρεση (πχ οι φαντάροι που πνίγηκαν για να σώσουν παιδιά). Τα υπόλοιπα είναι ασκήσεις ύφους για να ροκανίζετε τον ελεύθερο χρόνο σας, που δεν θα είχατε αν αγαπούσατε ιδιοτελώς ή όχι (εν τέλει λίγη σημασία έχει)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
κ. Μπρόκολε, στο πιο πρόσφατο επεισόδιο εν πλω (για το οποίο τουλάχιστον υπήρξε ρεπορτάζ εις την Ελληνική), οι γυναίκες τρέχανε στις βάρκες χωρίς πλακάτ για ισότητα φυλετική και κάποιοι άντρες τους ρίχνανε μπουκέτα βρίζοντας για να πάρουνε την θέση. Όσα με έκπληξη και αποστροφή παρατηρείτε γύρω σας, είναι κοινωνικές κατασκευές που βολεύουν την πλειοψηφία ή έστω την ξεκουνάνε λιγότερο. Κανένας δεν αγαπάει κανέναν, την κρίσιμη ώρα ο σώζων εαυτό σωθείτο. Ή θα ανήκετε στον τομαρίστικο μέσο όρο ή την κρίσιμη ώρα θα είστε η εξαίρεση (πχ οι φαντάροι που πνίγηκαν για να σώσουν παιδιά). Τα υπόλοιπα είναι ασκήσεις ύφους για να ροκανίζετε τον ελεύθερο χρόνο σας, που δεν θα είχατε αν αγαπούσατε ιδιοτελώς ή όχι (εν τέλει λίγη σημασία έχει)
δώσε λινκ. Το μελετάω και τα λέμε, αλλά το γεγονός με τον Τιτανικό έχει καταγραφεί. Ειρίσθω εν παρόδω, σε ληστεία με Ομηρεία, ας πούμε σε Τράπεζα, ποιο φύλο θα διώξουν οι ληστές από τους όμηρους όταν αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις; Κάτι τελευταίο. Νομίζεις πως θα με εκνευρίσεις αποκαλώντας με Μπρόκολο;

• Like
Αντιδράσεις: obi1

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
δώσε λινκ. Το μελετάω και τα λέμε, αλλά το γεγονός με τον Τιτανικό έχει καταγραφεί. Ειρίσθω εν παρόδω, σε ληστεία με Ομηρεία, ας πούμε σε Τράπεζα, ποιο φύλο θα διώξουν οι ληστές από τους όμηρους όταν αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις; Κάτι τελευταίο. Νομίζεις πως θα με εκνευρίσεις αποκαλώντας με Μπρόκολο;

ποτέ δεν θα είχα τόσο φτηνές προθέσεις. Έτσι σας αποκαλούσε η Δώρα και το κράτησα από σεβασμό στο πρόσωπό της.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
ποτέ δεν θα είχα τόσο φτηνές προθέσεις. Έτσι σας αποκαλούσε η Δώρα και το κράτησα από σεβασμό στο πρόσωπό της.
1ον. Ξαναδιάβασε αυτό που ποστάρησες ο ίδιος. Υπήρχαν οδηγίες για το πως θα εγκαταλείπαμε το πλοίο (ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ), αλλά πολλοί άντρες το αγνόησαν. Για αυτό ακούγονταν ονόματα πού σώθηκαν ΟΛΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΡΑΒΙΚΑ. ΞΥΛΟ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝ.
Με λίγα λόγια. Οι γεμάτοι Τοξική αρρενωπότητα άντρες της Δύσης, οι οποίοι μισούν τις γυναίκες σύμφωνα με το Νηματοθέτη, είχαν δώσει την οδηγία πρώτα τα γυναικόπαιδα. Ποιοι την έγραψαν στα παπάρια τους; Τούρκοι και Άραβες. Έχεις να πεις κάτι;
2ον. Ποιανού κλώνος είσαι και γνωρίζεις τις συζητήσεις που είχα με την κατά φαντασίαν πουτάνα, τη Δώρα; Θεωρητικά γράφτηκες πριν μια βδομάδα

• Like
Αντιδράσεις: obi1

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Γιατί κάποιος λογικός άντρας να το χαρακτηρίσει μίσος; η εξήγησή σου είναι ευθεία, όπως συνήθως κάνουν οι άντρες. ΦΥΣΙΚΑ κάποιοι άντρες, και ίσως όλες οι γυναίκες, θα σε ονοματίσουν κάθαρμα που εκμεταλλεύεται τις γυναίκες όταν τις βρει σε ανάγκη, οι άντρες είναι γουρούνια χωρίς συναισθήματα κλπ κλπ κλπ

Με απασχολει πολυ να μου βγει η καινουργια. Ειμαστε στην ομιλια.
Δεν βρηκα παντως καμια σε αναγκη. Ουτε εκμεταλλευτηκα. Δωσαμε αρκετα ο ενας στον αλλον
οσον αφορα την προηγουμενη. Ας λενε ολοι κι ολες οτι θελουν. Δεν ταιριαξαμε και αποχωρησα.
Προσωπικα αποχωρω μια φορα και τερμα.
Να μην της το πω; ο σωστος ανδρας λεει ξεκαθαρα τι και πως για να μην τρεφει ελπιδες
η πρωην του. Δεν θα ηταν πρεπον να με δει ξαφνικα με αλλη. Εχω αρχες.
Εφοσον το ξεκαθαρισα, αισθανομαι ομορφα. Της ευχηθηκα να ζησει ομορφα και το εννοω.
Ελπιζω να δεσω με την καινουργια.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το χειρότερο όλων είναι οι "άντρες" με το μυαλό γυναίκας.

Εκεί να δείτε τι σκατά, μίσος και κακίες κατεβάζει ο εγκέφαλος ...

Καλησπερα σας. Νομιζω οτι ο Κιπλινγκ (δεν ειμαι ομως και σιγουρος) ειχε πει:

"εμαθα τις γυναικες απο τις γυναικες".

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Μεγάλο ποσοστό αντρών έχει αρνητική αντίληψη για το γυναικείο φύλο,η οποία ξεκινά από υποτίμηση και μπορεί να καταλήξει σε μίσος.Γιατί όμως συμβαίνει αυτό?
Κατά την γνώμη μου,οφείλεται σε 2 παράγοντες,το attitude-mindset του άντρα και ένας αριθμός κακών εμπειριών με το έτερο φύλο.Ο ένας παράγοντας όμως επηρεάζει τον άλλο.
Όσον αφορά τον πρώτο παράγοντα,αρκετοί γαλουχούνται με ιδέες και ''ιδανικά'' που επικρατούσαν τουλάχιστον μισό αιώνα πριν και ήθελαν την γυναίκα ''υπό'' του άντρα,θεωρώντας τες στην καλύτερη των περιπτώσεων ως ένα κομμάτι κρέας και τίποτα άλλο.Επίσης,πολλοί θεωρούν την γυναίκα ζώο,επομένως κατώτερου νοητικού επιπέδου και ικανοτήτων.Ακόμη,η άποψη αρκετών πως μόνο και μόνο επειδή είναι άντρες τους αξίζει η καλύτερη γυναίκα,χωρίς να κοπιάσουν και να έχουν να προσφέρουν κάτι.(Ναι καλά μου παιδάκια,υπάρχουν και αρκετές γυναικες που κάνουν το ίδιο επιθυμώντας τον Mr.Perfect).
Όλη αυτή η νοοτροπία επηρεάζει και την πράξη,όπου η αποτυχία/απόρριψη εκ μέρους έστω και μιας γυναίκας (είτε γιατί βγήκε σκάρτη είτε γιατί φταίει ο άντρας) τους οδηγεί στη μεγέθυνση της ήδη υπάρχουσας αρνητικής αντίληψης και καταλήγουν σε βεβιασμένες γενικεύσεις για το γυναικείο φύλο,εκπέμποντας μίσος.Αυτό συγχρόνως επιδεινώνει το mindset πολλών,που προβάλλουν διάφορες ανύπαρκτες έως και ηλίθιες αιτίες (του στυλ ''ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή'' μέχρι τον καπιταλισμό και την Δύση) για να επιρρίψουν ευθύνες στις γυναίκες και όχι στους εαυτούς τους ελέω πιθανής ευθυνοφοβίας και εγωισμού που φτάνει στα όρια της εγωπάθειας.
Let the conversation begin.
Γιατί οι γυναίκες τους κάνουν Σίσυφους.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φιλοι του φορουμ, προ ολιγου αποχαιρετησα απο κοντα την γυναικα της ζωης μου.
Τελικα καταφερα να τη χωρισω. Δεν ηταν καθολου ευκολο. Εναμιση χρονος ενταση.
Aισθανομαι οτι ηταν εναμιση μηνας. Δεν φιληθηκαμε καν. Ηλεκτρισμος στην ατμοσφαιρα.
Με ειχε χωρισε 8 φορες και τα ξαναβρισκαμε. Τελικα την χωρισα εγω πραγματικα.
Δεν μπορεσα ποτε να την ψυχολογησω εντελως (αυτονοητο) αλλα σιγουρα αρκετα.
Ισχυριστηκε οτι κανω λαθος που φευγω. Το σκεφτομαι. Οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα.
Ενας βασικος λογος μεταξυ αλλων που ημουν μαζι της ηταν η δυναμη που εβγαζε
και με ειχε οδηγησει να την κυνηγω πολυ. Και το γαμημενο σεξ φυσικα.
Η Αχιλλειος πτερνα πολλων ανδρων. Ζησαμε πολυ εντονα.
Δεν μου εχει ξανατυχει τετοια γυναικα. Ερωτικη και προστυχη ταυτοχρονα.
Με ρωτησε λιγα για την καινουργια. Μπηκε σε συγκριση (μονη της).
Ξερει που δουλευει και πως την λενε. Εγω της το εχω πει. Ηθελα να ξερει για καποιον λογο.
Ειναι σοβαρη. Δεν κανει σκηνες. Ζηλεψε. Δεν το εδειξε. Νευριασε. Το εδειξε. Την θαυμασα.
Οπως ακριβως την γνωρισα στο βαθος της.
Περηφανη, ευελικτη, εξυπνη, αντιδραστικη και πολυ ευαισθητη.
Της ειπα οτι ακομα δεν εχει γινει τιποτα οριστικο και ειναι αληθεια αυτο.
Συνηθως δεν απολογουμαι. Αρα η γκομενα μετρησε.
Αισθανομαι μια αποδεσμευση. Μια ελευθερια. Αλλα κι ενα κενο.
Θελω σιγουρα ομως να γαμησω την αλλη. Να ξεσκιστουμε σαν αγριμια.
Συνηθως οι γυναικες στον χωρισμο, πονουν στην αρχη περισσοτερο απο εμας.
Εμεις λειτουργουμε αντιστροφα. Οτι γινει...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Aισθανομαι οτι ηταν εναμιση μηνας. Δεν φιληθηκαμε καν. Ηλεκτρισμος στην ατμοσφαιρα.
Ισχυριστηκε οτι κανω λαθος που φευγω. Το σκεφτομαι. Οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα.
Ξερει που δουλευει και πως την λενε. Εγω της το εχω πει. Ηθελα να ξερει για καποιον λογο.
Ειναι σοβαρη. Δεν κανει σκηνες. Ζηλεψε. Δεν το εδειξε. Νευριασε. Το εδειξε. Την θαυμασα.

εξομολογηση λιφο τυπε

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936

μην μασας στον πουτσο σου.δεν ειναι τιποτα.την υγεια σου και την ζωη σου πανω απο ολα.φιλικη συμβουλη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
μην μασας στον πουτσο σου.δεν ειναι τιποτα.την υγεια σου και την ζωη σου πανω απο ολα.φιλικη συμβουλη.

Εννοειται αυτο. Απλως σε ταραζει λιγο το θεμα, οσο σκληρος και να εισαι.
Καλα που δεν χωρισαμε οταν ημουν στα κατω μου.
Θα το ξεπερνουσα παλι αλλα θα ηταν χειροτερα.
Τωρα δεν το καταλαβαινω καλα. Σε καμια δεκαρια μερες θα φανει.
Απο την αλλη εχω παθει κι ανοσια.

Ευχαριστω.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Εννοειται αυτο. Απλως σε ταραζει λιγο το θεμα, οσο σκληρος και να εισαι.

Ευχαριστω.

εννοειται φιλε απλα κουλ.ολα θα πανε καλα.στα 18 μου γουσταρα μια ιδια η σαμπρινα αυτη τοτε 32.δεν εγινε τιποτε φυσικα
λογω διαφορας ηλικιας.στα 28 μου και αυτη 42 εγινε τρελο κονε και ξεσκιζομασταν διχως αυριο για ενα χρονο καθε μερα.
οταν τελειωσε με δικια της αποφαση παντα γκρεμιστηκε ο κοσμος μου νομιζα οτι δεν θα ξαναπερασω ποτε τοσο ομορφα
στην ζωη μου.μετα απο 6 μηνες γνωρισα αλλο υπεροπλο και καταλαβα οτι μαλακια μου που στεναχωριομουν.ετσι ειναι παντα
ευτυχως.εξαρταται και απο εμας βεβαια.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εννοειται φιλε απλα κουλ.ολα θα πανε καλα.στα 18 μου γουσταρα μια ιδια η σαμπρινα αυτη τοτε 32.δεν εγινε τιποτε φυσικα
λογω διαφορας ηλικιας.στα 28 μου και αυτη 42 εγινε τρελο κονε και ξεσκιζομασταν διχως αυριο για ενα χρονο καθε μερα.
οταν τελειωσε με δικια της αποφαση παντα γκρεμιστηκε ο κοσμος μου νομιζα οτι δεν θα ξαναπερασω ποτε τοσο ομορφα
στην ζωη μου.μετα απο 6 μηνες γνωρισα αλλο υπεροπλο και καταλαβα οτι μαλακια μου που στεναχωριομουν.ετσι ειναι παντα
ευτυχως.εξαρταται και απο εμας βεβαια.
Εκανα συμπληρωματικο εντιτ παραπανω.
Οντως ετσι ειναι. Εμενα με σωνει που τις χωριζω σε στιγμες που ναι μεν δεν παει καλα το θεμα
αλλα κοιταζω να ειμαι και σε φαση που να μπορω να ανταπεξελθω.
Μικρος θυμαμαι δεν τα ζυγιζα καλα και μεχρι να επιανα παλμο, αργουσα και τον επινα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Εκανα συμπληρωματικο εντιτ παραπανω.
Οντως ετσι ειναι. Εμενα με σωνει που τις χωριζω σε στιγμες που ναι μεν δεν παει καλα το θεμα
αλλα κοιταζω να ειμαι και σε φαση που να μπορω να ανταπεξελθω.
Μικρος θυμαμαι δεν τα ζυγιζα καλα και μεχρι να επιανα παλμο, αργουσα και τον επινα.

το εχεις σε παρακολουθω.δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.ολα εξαρτωνται απο εσενα.μια χαρα τυπαρα εισαι.γραφτες στα αρχιδια σου μην μασας.αερα θελει η πουτανια ελεγε ενας γεροντας.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
το εχεις σε παρακολουθω.δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.ολα εξαρτωνται απο εσενα.μια χαρα τυπαρα εισαι.γραφτες στα αρχιδια σου μην μασας.αερα θελει η πουτανια ελεγε ενας γεροντας.

Ημουν τυχερος τωρα. Με εχει χωρισει 8 φορες και τα βρισκαμε. Οκ ηθελε και ηθελα.
Τωρα ομως το τιναξα. Δεν πηγαινε καλα το πραγμα.
Ημασταν και δεν ημασταν. Ασε που πιστευω θα μου βγει η καινουργια.
Αυτο μου εδωσε μεγαλη ωθηση εστω και σαν ιδεα.
Θελει και τυχη ο χωρισμος. Βλεπουμε...αγνωστο το μελλον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom