Νέα

Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Πάμε για άλλη μια φορά.Ο τίτλος του νήματος είναι ''γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες''.Απλά εσύ μπήκες και ήθελες να στρέψεις την συζήτηση στον μισανδρισμό.Γιατί?Γιατί δεν σου άρεσαν όσα έγραψα και ενοχλήθηκες,μιας και έχεις δημιουργήσει τέρμα στρεβλή και τοξική εικόνα για όλο το γυναικείο φύλο.
Το θεωρώ δεδομένο διότι όταν βλέπω γραπτά ''κύματα οργής'' από πολλούς άρρενες εναντίον των γυναικών σε διάφορα sites (καλή ώρα το μπου) ή από κάτι κομπλεξικούς στο youtube (τους οποίους οι Mgtow και τα ινσελάκια,τους έχετε σαν θεούς ενώ σας ταϊζουν σανό),αλλά και in real life με ένα απαξιωτικό,υποτιμητικό και σφόδρα επιθετικό στυλ,σημαίνει πως έχουν σχηματίσει την χείριστη των αντιλήψεων για τα θηλυκά.Όλη αυτή η ρητορική μίσους ελέω μιας αρνητικής εμπειρίας που σας οδήγησε στην τωρινή κατάσταση.
Το φύλο που μισεί πραγματικά είναι το γυναικείο.Το αντρικό όχι?
Είναι ανίκανες από μόνες τους να επιβιώσουν?Και δεν μας λες ρε Γιαννάκη,οι μανάδες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά,τι είναι?Φυτρώσανε πουθενά και δεν το ξέρω?
οι μανάδες που λες, δεν μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά. Έχουν την διατροφή που πληρώνουν οι πατεράδες, και πολλές ελαφρύνσεις σε άδειες κλπ. Κοινωνικά Προγράμματα, που οφείλονται στους φόρους μας. Όταν τα παιδιά είναι πολύ μικρά, υπάρχει είτε ο παιδικός σταθμός, είτε οι γονείς τους. Και πραγματικά νομίζεις πως μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους και τα παιδιά τους από τους πραγματικούς εγκληματίες; και βέβαια όχι, ποτέ δεν ήταν. Ακόμα κι αν χρησιμοποιήσουν κάποιο όπλο, κι αυτό άντρες το κατασκεύασαν. Αν όμως γνωρίζεις μία, έστω μία ομάδα γυναικών που κατάφερε να επιβιώσει κάπου μόνη της, γράψτο. Οι Αμαζόνες ήταν μύθος και η Ζήνα τηλεοπτική σειρά. Υπάρχει τηλεπαιχνίδι που τις άφησαν σε ένα νησί. Σε δύο μέρες, η πρώτη λάκισε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
είναι μερικές, αλλά το "μεγάλο ποσοστό" εγώ δεν το βλέπω.
ο κύκλος των γυναικών που κινούμαι, συγγενείς, φίλες, εργασία κλπ μια χαρά γυναίκες είναι και σε συμπεριφορά και σε νοοτροπία και σε όλα...
Καλα αυτο το λες εσυ,ας τις γνωριζα εγω και θα σου λεγα αν οντως ειναι ετσι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
φίλε γράψε ένα βιβλίο "μισώ τις γυναίκες" και έχεις τον λόγο μου ότι φυλακή δεν θα μπεις...
αν θα υπάρξουν αντιδράσεις στα αρχίδια σου
Εδω ρε βγηκε ο δικηγορος μια χρονια και ειπε ο ανθρωπος δεν αντεχω να βλεπω τις βουζες στη παραλια με μαγιο μπικινι και ορμησαν να τον φανε και ενταξει οι γυναικες οι κομπλεξικες αλλα και οι αντρες?
Τοσο μαλακομπουκιδες πια.
Α ρε καταρ που ημουν,σ αυτο τον τομεα ηταν καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλλά δεν τις γνωρίζεις... :dunno:
Δινω 100 προμοτορα μηπως εχει καμια αναγκη?

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
οι μανάδες που λες, δεν μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά. Έχουν την διατροφή που πληρώνουν οι πατεράδες, και πολλές ελαφρύνσεις σε άδειες κλπ. Κοινωνικά Προγράμματα, που οφείλονται στους φόρους μας. Όταν τα παιδιά είναι πολύ μικρά, υπάρχει είτε ο παιδικός σταθμός, είτε οι γονείς τους. Και πραγματικά νομίζεις πως μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους και τα παιδιά τους από τους πραγματικούς εγκληματίες; και βέβαια όχι, ποτέ δεν ήταν. Ακόμα κι αν χρησιμοποιήσουν κάποιο όπλο, κι αυτό άντρες το κατασκεύασαν. Αν όμως γνωρίζεις μία, έστω μία ομάδα γυναικών που κατάφερε να επιβιώσει κάπου μόνη της, γράψτο. Οι Αμαζόνες ήταν μύθος και η Ζήνα τηλεοπτική σειρά. Υπάρχει τηλεπαιχνίδι που τις άφησαν σε ένα νησί. Σε δύο μέρες, η πρώτη λάκισε
Ρε άνθρωπε,χωρις παρουσία συζύγου ή συντρόφου λέμε.......

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
ναι, δεν θέλουν να δεχτούν τις σαφείς βιολογικές διαφορές που έχουμε. Και για να δικαιολογήσουν τη σύγκρουση με την πραγματικότητα, βρήκαν την παπάτζα πως οι γυναίκες έχουν εσωτερικευμένη καταπίεση και δεν επιλέγουν να σπουδάσουν σαν Μηχανικοί ας πούμε. Κι ας αποδείχτηκε στην πιο ισότιμη Κοινωνία που υπάρχει σήμερα, στις Σκανδιναβικές χώρες, πως η αναλογία αντρών - γυναικών που επιλέγουν να σπουδάσουν Μηχανικοί είναι 20:1, ενώ το αντίθετο στη Νοσηλευτική. ΌΧΙ, δεν θέλουν να το δεχτούν
Tυγχανει να εχω προσωπικη πειρα απο Σουηδια..
Εκει το να ντυνονται γυναικεια στην καθημερινοτητα τους ειναι σχεδον μη κοινωνικα αποδεκτο
Αλλα οταν τους δινεται ευκαιρια μεσω εξοδου σε ρεστωραντ πχ εκει θα βαλουν τις γοβες τους, θα βαφτουν κλπ. Στο γαμησι θα καβλωσουν με τα κωλοσκαμπιλα θα σου τα καταπιουν
Αυτη επιβολη δημιουργει και στις ιδιες τις γυναικες καταπιεση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
φίλε γράψε ένα βιβλίο "μισώ τις γυναίκες" και έχεις τον λόγο μου ότι φυλακή δεν θα μπεις...
αν θα υπάρξουν αντιδράσεις στα αρχίδια σου
πάμε στοίχημα ότι θα δημιουργηθεί ένας όχλος κάτω από το σπίτι σου;
Ρε άνθρωπε,χωρις παρουσία συζύγου ή συντρόφου λέμε.......
Ναι, ίσως επειδή έκριναν πως το σύστημα θα τις βοηθήσει. Όχι μόνες τους, πάντως

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Εδω ρε βγηκε ο δικηγορος μια χρονια και ειπε ο ανθρωπος δεν αντεχω να βλεπω τις βουζες στη παραλια με μαγιο μπικινι και ορμησαν να τον φανε και ενταξει οι γυναικες οι κομπλεξικες αλλα και οι αντρες?
Τοσο μαλακομπουκιδες πια.
Α ρε καταρ που ημουν,σ αυτο τον τομεα ηταν καλα.

Δινω 100 προμοτορα μηπως εχει καμια αναγκη?
Πολύ σωστά το επεσήμανε ο Κλωντ. Ο Καρατσώλης έγραψε στο προσωπικό του Facebook αυτό για την αγύμναστη Ελληνίδα, κι έγινε της πουτάνας. Τον έκαναν θέμα στις εκπομπές, και μάλιστα η άλλη ζήτησε να μην πηγαίνουν στο γραφείο του. Η Δίκη δεν γνωρίζω αν τελείωσε, ή αν το κανάλι του έχωσε εξωδικαστικά κάποιο πακέτο. Αυτά για τις αντιδράσεις

θα σου έλεγα πάμε αλλά κι οι δυο ξέρουμε ότι είναι ένα ανούσιο στοίχημα :confused:
το παράδειγμα με τον Καρατσώλη, δεν σου αρκεί;

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Πολύ σωστά το επεσήμανε ο Κλωντ. Ο Καρατσώλης έγραψε στο προσωπικό του Facebook αυτό για την αγύμναστη Ελληνίδα, κι έγινε της πουτάνας. Τον έκαναν θέμα στις εκπομπές, και μάλιστα η άλλη ζήτησε να μην πηγαίνουν στο γραφείο του. Η Δίκη δεν γνωρίζω αν τελείωσε, ή αν το κανάλι του έχωσε εξωδικαστικά κάποιο πακέτο. Αυτά για τις αντιδράσεις

το παράδειγμα με τον Καρατσώλη, δεν σου αρκεί;
Το πρόβλημα του Καρατσώλη δεν ήταν τόσο ο σχολιασμός της αγύμναστης Ελληνίδας όσο ο τρόπος που το έκανε.
Επομένως το πρόβλημα είναι κυρίως στο πως το έθεσε.Και γενικά στο blog του γράφει για άπαντες αφ'υψηλού και με πολύ τουπέ.
Ούτε εμένα μου αρέσουν οι χοντρές,αλλά δεν θα κάτσω να πω για την καθεμία φράσεις του τύπο ''που πας έτσι μωρή φακλάνα γαμώ το Χριστό σου''.
Απλά προσπερνάς και δεν ασχολείσαι.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Υπάρχουν πολλοί μαλακομπουκωμενοι π με την ελπίδα να γαμησουν λένε/κάνουν ότι θέλουν οι γκόμενες και γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως. Αμ δε ,αυτοί μόνο για αποκούμπι κάνουν αφού χορτάσουν οι γκομενες πουτσα και την ματαιοδοξία τους
Οσο για κάτι προμοτορες π παίρνουν και λουλούδια στις τανες,όπως είπε ο μποκολος,είναι η κουλτούρα του ότι οι γκόμενες είναι στο απυρόβλητο π μας τη σπάει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Το πρόβλημα του Καρατσώλη δεν ήταν τόσο ο σχολιασμός της αγύμναστης Ελληνίδας όσο ο τρόπος που το έκανε.
Επομένως το πρόβλημα είναι κυρίως στο πως το έθεσε.Και γενικά στο blog του γράφει για άπαντες αφ'υψηλού και με πολύ τουπέ.
Ούτε εμένα μου αρέσουν οι χοντρές,αλλά δεν θα κάτσω να πω για την καθεμία φράσεις του τύπο ''που πας έτσι μωρή φακλάνα γαμώ το Χριστό σου''.
Απλά προσπερνάς και δεν ασχολείσαι.
και πάλι, προσπερνάς την πραγματική ουσία. Ένας άνθρωπος έγραψε κάτι για τους φίλους του στο Facebook, στο κάτω κάτω αυτό γούσταρε. Το αποτέλεσμα ήταν να προσπαθήσουν να του κάνουν ζημιά στον επαγγελματικό του τομέα. Η άλλες που έγραψα γράφουν βιβλία πως μισούν τους άντρες, πως πρέπει να μας σκοτώσουν πριν γεννηθούμε με εκτρώσεις, να μας βάλουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, να μας ευνουχίσουν, και να μας απαγορεύσουν την κυκλοφορία μετά τις 6 μμ και δεν έτρεξε κάστανο. Και συνεχίζεις να το θεωρείς λογικό

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
και πάλι, προσπερνάς την πραγματική ουσία. Ένας άνθρωπος έγραψε κάτι για τους φίλους του στο Facebook, στο κάτω κάτω αυτό γούσταρε. Το αποτέλεσμα ήταν να προσπαθήσουν να του κάνουν ζημιά στον επαγγελματικό του τομέα. Η άλλες που έγραψα γράφουν βιβλία πως μισούν τους άντρες, πως πρέπει να μας σκοτώσουν πριν γεννηθούμε με εκτρώσεις, να μας βάλουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, να μας ευνουχίσουν, και να μας απαγορεύσουν την κυκλοφορία μετά τις 6 μμ και δεν έτρεξε κάστανο. Και συνεχίζεις να το θεωρείς λογικό
Πάμε πάλι.
Επειδή το είπαν κάποιες,σημαίνει πως όλες είναι έτσι?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Πάμε πάλι.
Επειδή το είπαν κάποιες,σημαίνει πως όλες είναι έτσι?
Όχι, δεν είναι όλες έτσι. Το γεγονός όμως ότι μπορούν να το γράψουν / πουν και να μην έχουν επιπτώσεις, δείχνει πως έχουν αποδοχή από ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του γυναικείου πληθυσμού

@ρχιδι

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2020
Like
36
Πόντοι
0
'Ολο ελιγμούς στην συζήτηση με τον Μπόκολο κάνεις, Ράγκναρ. Μήπως είσαι ο Σαββίδης;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Δεν περίμενα ποτέ ότι κάποιος άντρας θα άνοιγε θέμα με τίτλο "Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;", κάτι που ενδιαφέρει περισσότερο τις γυναίκες, και όχι "Γιατί πολλές γυναίκες μισούν τους άντρες".

Γιατί σαν άντρα να με ενδιαφέρει πώς αισθάνονται οι άλλοι άντρες για τις γυναίκες; Γυναίκα είμαι ή πούστης; Δεν με αφορά σαν άντρα!

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Doppel
Όχι, δεν είναι όλες έτσι. Το γεγονός όμως ότι μπορούν να το γράψουν / πουν και να μην έχουν επιπτώσεις, δείχνει πως έχουν αποδοχή από ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του γυναικείου πληθυσμού
Doppelmoral π λένε και οι Γερμανοί

αν εγώ κάνω μαλακιες πρέπει να τιμωρηθώ αν της κάνει γυναίκα φταίει ο σεξισμός,η πατριαρχία και η περίοδος

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Δεν περίμενα ποτέ ότι κάποιος άντρας θα άνοιγε θέμα με τίτλο "Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;", κάτι που ενδιαφέρει περισσότερο τις γυναίκες, και όχι "Γιατί πολλές γυναίκες μισούν τους άντρες".

Γιατί σαν άντρα να με ενδιαφέρει πώς αισθάνονται οι άλλοι άντρες για τις γυναίκες; Γυναίκα είμαι ή πούστης; Δεν με αφορά σαν άντρα!
Kουβέντα να γίνεται ρε εσύ,το έχω παρατηρήσει πολλάκις εδώ οπότε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom