Επισκέπτης
Δεν κατάλαβες πως το εννοώ,σου στέλνω pm.Τό' καψες.
Δεν κατάλαβες πως το εννοώ,σου στέλνω pm.Τό' καψες.
Ασ'τον πλακα εχει.Τό' καψες.
Αχ αληθεια παπαζολη μου θες να μιλησουμε για το νοημα των πμ που στελνονται,ποιος λεει τι και ποιος καταλαβαινει τι?Αντιγόνη είσαι εδώ ή έφυγες;
Είδες το pm μου,φαντάζομαι κατάλαβες,να μην είσαι αργόστροφη σαν την Σιλβα.
Ωχ, ωχ.Αχ αληθεια παπαζολη μου θες να μιλησουμε για το νοημα των πμ που στελνονται,ποιος λεει τι και ποιος καταλαβαινει τι?
ε?
θες?
Ε?
Ομολογω οτι εχει κανει καλη δουλεια ο μπαγασας που εφτιαξε το συγκεκριμενο ΤΡΟΛ
εχει πεισει πολλους οτι οντως ειναι γυναικα
Ωπα, ειναι και εύκολη στο add.πες μου το φασεμπουκ σου να σε κάνω αντ να σου πω εγω που θα με πεις εμένα τρολ [που δεν ξέρω και τι είναι αλλά θίχτηκα!]
πες μου το φασεμπουκ σου να σε κάνω αντ να σου πω εγω που θα με πεις εμένα τρολ [που δεν ξέρω και τι είναι αλλά θίχτηκα!]
Γαμησέ τα,η βραδιά θα είναι μεγάλη κ άκρως ενδιαφέρουσα!!!Too good to be true.
φαντασου ποσα πμ θα πηρε μετα απο αυτο το μνμ.Ωπα, ειναι και εύκολη στο add.
Τριτο χαστουκι.
Τι εγινε ρε παιδια?
Too good to be true.
Αντιγόνη είσαι εδώ ή έφυγες;
Είδες το pm μου,φαντάζομαι κατάλαβες,να μην είσαι αργόστροφη σαν την Σιλβα.
μην κανεις καμια μαλακια και δωσεις κανενα φεισμπουκ.ασε αλλους χαζους να το δωοσυν.Ομολογω οτι εχει κανει καλη δουλεια ο μπαγασας που εφτιαξε το συγκεκριμενο ΤΡΟΛ
εχει πεισει πολλους οτι οντως ειναι γυναικα
Τεταρτο χτυπημα.Κατάλαβα
είμαι λίγο αργόστροφη καθότι ξανθιά
αλλά κατάλαβα.
Ευχαριστώ!
πες μου το φασεμπουκ σου να σε κάνω αντ να σου πω εγω που θα με πεις εμένα τρολ [που δεν ξέρω και τι είναι αλλά θίχτηκα!]
Εκ των οποιων το 90% θα ειναι του στυλ "δεν ειμαι σαν τους αλλους, δεν ψαχνω ενα πηδημα, ψαχνω κατι διαφορετικο και νιωθω οτι εσυ εισαι αυτο που αναζητω".φαντασου ποσα πμ θα πηρε μετα απο αυτο το μνμ.
Πρωτα αυτη θα δωσει στοιχειαμην κανεις καμια μαλακια και δωσεις κανενα φεισμπουκ.ασε αλλους χαζους να το δωοσυν.
Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.
Έχεις μέλλον. Εδώ μέσα έχει trolls και με 50K μηνύματα (yes, χιλιάδες είναι το K). ;)πες μου το φασεμπουκ σου να σε κάνω αντ να σου πω εγω που θα με πεις εμένα τρολ [που δεν ξέρω και τι είναι αλλά θίχτηκα!]