Νέα

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 616
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αντιγόνη είσαι εδώ ή έφυγες;

Είδες το pm μου,φαντάζομαι κατάλαβες,να μην είσαι αργόστροφη σαν την Σιλβα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αντιγόνη είσαι εδώ ή έφυγες; :sunglasses:

Είδες το pm μου,φαντάζομαι κατάλαβες,να μην είσαι αργόστροφη σαν την Σιλβα. :sunglasses:
Αχ αληθεια παπαζολη μου θες να μιλησουμε για το νοημα των πμ που στελνονται,ποιος λεει τι και ποιος καταλαβαινει τι?
ε?
θες?
Ε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Σιλβα ειδες ο γυναικωτος?
Τις εβαλε παρεα στη μπανιερα.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Ομολογω οτι εχει κανει καλη δουλεια ο μπαγασας που εφτιαξε το συγκεκριμενο ΤΡΟΛ  :grin:
εχει πεισει πολλους οτι οντως ειναι γυναικα  :grin:

πες μου το φασεμπουκ σου να σε κάνω αντ να σου πω εγω που θα με πεις εμένα τρολ [που δεν ξέρω και τι είναι αλλά θίχτηκα!]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
πες μου το φασεμπουκ σου να σε κάνω αντ να σου πω εγω που θα με πεις εμένα τρολ [που δεν ξέρω και τι είναι αλλά θίχτηκα!]
Ωπα, ειναι και εύκολη στο add.
Τριτο χαστουκι.
Τι εγινε ρε παιδια?
Too good to be true.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Αντιγόνη είσαι εδώ ή έφυγες;

Είδες το pm μου,φαντάζομαι κατάλαβες,να μην είσαι αργόστροφη σαν την Σιλβα.

Κατάλαβα
είμαι λίγο αργόστροφη καθότι ξανθιά
αλλά κατάλαβα.
Ευχαριστώ!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ομολογω οτι εχει κανει καλη δουλεια ο μπαγασας που εφτιαξε το συγκεκριμενο ΤΡΟΛ  :grin:
εχει πεισει πολλους οτι οντως ειναι γυναικα  :grin:
μην κανεις καμια μαλακια και δωσεις κανενα φεισμπουκ.ασε αλλους χαζους να το δωοσυν.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
φαντασου ποσα πμ θα πηρε μετα απο αυτο το μνμ. :2funny:
Εκ των οποιων το 90% θα ειναι του στυλ "δεν ειμαι σαν τους αλλους, δεν ψαχνω ενα πηδημα, ψαχνω κατι διαφορετικο και νιωθω οτι εσυ εισαι αυτο που αναζητω".

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.

άρα καλά έκανα και θίχτηκα.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Έχεις μέλλον. Εδώ μέσα έχει trolls και με 50K μηνύματα (yes, χιλιάδες είναι το K). ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom