alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πάλι φιλμνετ βλεπεις?Μαλάκες τι θεά είναι αυτήηηηη!!!
Πάλι φιλμνετ βλεπεις?Μαλάκες τι θεά είναι αυτήηηηη!!!
ε αφου δεν σας κοβει εσας τους αντρες!Εκ των οποιων το 90% θα ειναι του στυλ "δεν ειμαι σαν τους αλλους, δεν ψαχνω ενα πηδημα, ψαχνω κατι διαφορετικο και νιωθω οτι εσυ εισαι αυτο που αναζητω".
Tσου,κάτι στο facebook.Πάλι φιλμνετ βλεπεις?
Aν θες στείλε,αλλιώς θα περιμένεις πολύ!!!!Περιμενω Αντιγονη ακα Αβραμη
Ενω η κανονικη μεταφραση ειναι "κι εγω σαν ολους τους αλλους ειμαι, εχω ξελιγωθει στη καυλα και αν δεν γαμησω γρηγορα θα τρελαθω, χεστηκα πώς εισαι εμφανισιακα και εισαι και λιγο πρηξαρχιδω, ψιλομπαζο κιολας πρέπει να εισαι αλλά με την αγαμια που με βαραει δεν γαμιεται".Εκ των οποιων το 90% θα ειναι του στυλ "δεν ειμαι σαν τους αλλους, δεν ψαχνω ενα πηδημα, ψαχνω κατι διαφορετικο και νιωθω οτι εσυ εισαι αυτο που αναζητω".
Δεν παιζει να το κανωAν θες στείλε,αλλιώς θα περιμένεις πολύ!!!!
Ενω η κανονικη μεταφραση ειναι "κι εγω σαν ολους τους αλλους ειμαι, εχω ξελιγωθει στη καυλα και αν δεν γαμησω γρηγορα θα τρελαθω, χεστηκα πώς εισαι εμφανισιακα και εισαι και λιγο πρηξαρχιδω, ψιλομπαζο κιολας πρέπει να εισαι αλλά με την αγαμια που με βαραει δεν γαμιεται".
ειπα μηπως γινοσουν ο χαζος Νο2...Δεν παιζει να το κανω
Δεν παιζει να το κανω
Εσείς χάνετε!!!ειπα μηπως γινοσουν ο χαζος Νο2...
Παπαζολη μηπως η Αντιγονη ειναι ακα ματζισιαν ..........Εσείς χάνετε!!!
Δικαιωμά σας!!!
Στις γυναικες πελατισσες λεω "παμε καλη μου να κερδισουμε την υποθεση, εχουμε πολλες ελπιδες, και βεβαια να με παιρνεις τηλεφωνο όποτε θελεις για να σου εξηγω την πορεια της υποθεσης".Αυτά λες στις γυναίκες πελάτισές σου;
Ναι κ γράφω με την ταχύτητα του φωτός,είδες μαγεία!!!Παπαζολη μηπως η Αντιγονη ειναι ακα ματζισιαν ..........
Λες να ειναι ικανος να την πεσει και στον κλωνο του, και μαλιστα ο κλωνος του να του ριξει χυλοπιτα?Παπαζολη μηπως η Αντιγονη ειναι ακα ματζισιαν ..........
Λες να ειναι ικανος να την πεσει και στον κλωνο του, και μαλιστα ο κλωνος του να του ριξει χυλοπιτα?
Αυτο μπορει να ειναι και μπλοφαΛες να ειναι ικανος να την πεσει και στον κλωνο του, και μαλιστα ο κλωνος του να του ριξει χυλοπιτα?
Λες να ειναι ικανος να την πεσει και στον κλωνο του, και μαλιστα ο κλωνος του να του ριξει χυλοπιτα?
Εσείς χάνετε που δεν στέλνετε!!!!Αυτο μπορει να ειναι και μπλοφα
Ακομα περιμενω
Ακομα περιμενω
Αυτο μου θυμιζει το ''εσεις χανετε που δεν περνατε'' που λενε οι τσατσαδεςΕσείς χάνετε που δεν στέλνετε!!!!