Νέα

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 616
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εκ των οποιων το 90% θα ειναι του στυλ "δεν ειμαι σαν τους αλλους, δεν ψαχνω ενα πηδημα, ψαχνω κατι διαφορετικο και νιωθω οτι εσυ εισαι αυτο που αναζητω".
ε αφου δεν σας κοβει εσας τους αντρες! :rolleyes:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Περιμενω Αντιγονη ακα Αβραμη  :birdman: :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εκ των οποιων το 90% θα ειναι του στυλ "δεν ειμαι σαν τους αλλους, δεν ψαχνω ενα πηδημα, ψαχνω κατι διαφορετικο και νιωθω οτι εσυ εισαι αυτο που αναζητω".
Ενω η κανονικη μεταφραση ειναι "κι εγω σαν ολους τους αλλους ειμαι, εχω ξελιγωθει στη καυλα και αν δεν γαμησω γρηγορα θα τρελαθω, χεστηκα πώς εισαι εμφανισιακα και εισαι και λιγο πρηξαρχιδω, ψιλομπαζο κιολας πρέπει να εισαι αλλά με την αγαμια που με βαραει δεν γαμιεται".

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ενω η κανονικη μεταφραση ειναι "κι εγω σαν ολους τους αλλους ειμαι, εχω ξελιγωθει στη καυλα και αν δεν γαμησω γρηγορα θα τρελαθω, χεστηκα πώς εισαι εμφανισιακα και εισαι και λιγο πρηξαρχιδω, ψιλομπαζο κιολας πρέπει να εισαι αλλά με την αγαμια που με βαραει δεν γαμιεται".

Αυτά λες στις γυναίκες πελάτισές σου; :cheesy: (αστκές διαφορές)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτά λες στις γυναίκες πελάτισές σου; :cheesy:
Στις γυναικες πελατισσες λεω "παμε καλη μου να κερδισουμε την υποθεση, εχουμε πολλες ελπιδες, και βεβαια να με παιρνεις τηλεφωνο όποτε θελεις για να σου εξηγω την πορεια της υποθεσης".
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.
"Μωρε χαμενοι απο χερι ειμαστε, τι να σου κανω που αυξηθηκαν τα εξοδα τωρα τελευταια και εχω σερβις στο αυτοκινητο, να θυμηθω να βαλω φραγη εισερχομενων για δυο τρεις μερες να μην μου πρηζεις τα αρχιδια στο κινητο, εισαι και μπαζο αναθεμα σε".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom