kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαχα ρε τον παπαεροζο...εχει παρει φωτια το πληκτρολογιο του...
Αυτο μου θυμιζει το ''εσεις χανετε που δεν περνατε'' που λενε οι τσατσαδες
Ακομα περιμενω
Εσυ ειπαμε...Εχεις βρει το αλλο σου μισο(λουκ)
Τελοσπάντων αν θες στείλε αν δεν θες μην στέλνεις...εσύ θα χάσεις...είναι κ νεαρή η κοπέλα,αδέσμευτη.
Αλλά 25 γμτ,μεγάλη για εμένα... :-
Από πού τον γνωρίζεις τον Μήτσο,λέγε.οφ, έχω κι εσένα, το είχα ξεχάσει.
Καλά δεν πειράζει το παίρνω πίσω,
μάλλον είμαι κλώνος αυτουνου που λέει είπα ξείπα και τα ρέστα!!!!
χαχαχαχαχαχ
Οστε το παραδεχεσαι χεχεχεοφ, έχω κι εσένα, το είχα ξεχάσει.
Καλά δεν πειράζει το παίρνω πίσω,
μάλλον είμαι κλώνος αυτουνου που λέει είπα ξείπα και τα ρέστα!!!!
χαχαχαχαχαχ
απο τις κλασικες παλιες?τοτε ειαι σιγουρα κοπελα.Από πού τον γνωρίζεις τον Μήτσο,λέγε.
Υ.Γ.Η κοπέλα είναι παλιά μάγκες με νέο νικ,ψάξτε να βρείτε ποια.
θα εισαι και εσυ απο τον σεπτεμβρη μολις αποκαλυψω το οπαδικο μου προσωπο ;) ;) ;)Οστε το παραδεχεσαι χεχεχε
απο δω και περα θα εισαι βουτυρο στο ψωμι μου
Από πού τον γνωρίζεις τον Μήτσο,λέγε.
Υ.Γ.Η κοπέλα είναι παλιά μάγκες με νέο νικ,ψάξτε να βρείτε ποια.
Κοπέλα είναι,εκτός αν μπήκε με τον λογαριασμό άλλης κ με έκανε add.απο τις κλασικες παλιες?τοτε ειαι σιγουρα κοπελα.
οτι πεις μαζι σου δεν μπορω να διαφωνησω.Κοπέλα είναι,εκτός αν μπήκε με τον λογαριασμό άλλης κ με έκανε add.
Τώρα καινούργια ή παλιά δεν μπορώ να καταλάβω.
Θες να σου στειλω το facebook της ρε τρόμπα;;;οτι πεις μαζι σου δεν μπορω να διαφωνησω.
Τον παπζολη να τον πιστευεις παντα,πανω απ ολα δεν ειναι μυθομανηςοτι πεις μαζι σου δεν μπορω να διαφωνησω.
To θες το FB της;;;Τον παπζολη να τον πιστευεις παντα,πανω απ ολα δεν ειναι μυθομανης
Να το δοσει αυτη,οχι εσυTo θες το FB της;;;
οχι χαζε Νο1.στο φεισμπουκ ειναι χειροτερα απο εδω.εκει να δεις κλωνους πουστηδες με γυναικεια προφιλ κ.τ.λ.και τι απειλεις και δεν το στελνεις τοση ωρα?στειλε το στον πιστολερο να δω τι θα κανει.Θες να σου στειλω το facebook της ρε τρόμπα;;;
Kαλά.Να το δοσει αυτη,οχι εσυ
Από κλωνοπροφίλ στο FB ξέρω...δεν γίνεται να είναι κλωνοπροφίλ με 75 φωτογραφίες κ να είναι παντού η ίδια κοπέλα.οχι χαζε Νο1.στο φεισμπουκ ειναι χειροτερα απο εδω.εκει να δεις κλωνους πουστηδες με γυναικεια προφιλ κ.τ.λ.και τι απειλεις και δεν το στελνεις τοση ωρα?στειλε το στον πιστολερο να δω τι θα κανει.
Ρε μλκ δεν θελω να της πιασω κουβεντα,αν ηθελα της επιανα και δω.Αυτη με προκαλεσε να δω αν ειναι γυναικαKαλά.
Αν δεν στείλεις πάντως εσύ τα στοιχεία σου μην περιμένεις,''ο τολμών νικά'' έλεγαν οι αρχαίοι!!!!