Επισκέπτης
Σίλβα εσύ ξέρεις να παρκάρεις καλά δηλαδή,τί,ποδήλατο;;;σιγα το δυσκολο!!!
Σίλβα εσύ ξέρεις να παρκάρεις καλά δηλαδή,τί,ποδήλατο;;;σιγα το δυσκολο!!!
Αδελφε, καταρτιζω ηδη το προγραμμα επιθεσης.alex έκθεσε τας αρετάς σου στην δεσποινίς
Η ηλικία σου στο περίπου;;;
Εσυ δεν πηγες να ανεβεις στο μηχανακι και εφαγες τουμπα;Σίλβα εσύ ξέρεις να παρκάρεις καλά δηλαδή,τί,ποδήλατο;;;
Αβραμη εσυ...25 αλλά θα λέμε 21 επειδή είμαι παλιοημερολογίτισσα, ευχαριστώ.
Ό,τι θες,σε αφήνω τώρα με τον alex που ταιριάζετε!!!!25 αλλά θα λέμε 21 επειδή είμαι παλιοημερολογίτισσα, ευχαριστώ.
Η Σιλβα μια χαρα ξερει να παρκαρει, απλως για να κραταει τα ισια στην οπισθεν, πρεπει να της βαλεις εναν Πακιστανο πεζο πισω της. Μολις ακουσει το ΓΚΟΥΠ τρβαει χειροφρενο.Σίλβα εσύ ξέρεις να παρκάρεις καλά δηλαδή,τί,ποδήλατο;;;
Κλωνος του Αβραμη?25 αλλά θα λέμε 21 επειδή είμαι παλιοημερολογίτισσα, ευχαριστώ.
αφησε τους παπαδοκλωνους και το γυρισε σε γυναικοκλωνους τυπε?Αβραμη εσυ...
παπαψωλη γαμιεσαι (αμ δεν )Σίλβα εσύ ξέρεις να παρκάρεις καλά δηλαδή,τί,ποδήλατο;;;
χμ,δεν το χα σκεφτει. παντα μια σκεψη μπροστα το χρυσο μου. :-*Η Σιλβα μια χαρα ξερει να παρκαρει, απλως για να κραταει τα ισια στην οπισθεν, πρεπει να της βαλεις εναν Πακιστανο πεζο πισω της. Μολις ακουσει το ΓΚΟΥΠ τρβαει χειροφρενο.
Kαι συ προφανώς δεν.παπαψωλη γαμιεσαι (αμ δεν )
ξερω λεμε.
Ομολογω οτι εχει κανει καλη δουλεια ο μπαγασας που εφτιαξε το συγκεκριμενο ΤΡΟΛαφησε τους παπαδοκλωνους και το γυρισε σε γυναικοκλωνους τυπε?
Γιατί να μην είναι γυναίκα ρε;;;Ομολογω οτι εχει κανει καλη δουλεια ο μπαγασας που εφτιαξε το συγκεκριμενο ΤΡΟΛ
εχει πεισει πολλους οτι οντως ειναι γυναικα
ενας τυποςΠοιός είναι ο Αβράμης?
νια νια νια.Kαι συ προφανώς δεν.
:SΓιατί να μην είναι γυναίκα ρε;;;
Η Σίλβα ας πού γιατί να είναι;;;
:-*παπαψωλη γαμιεσαι (αμ δεν )
ξερω λεμε. χμ,δεν το χα σκεφτει. παντα μια σκεψη μπροστα το χρυσο μου. :-*
Μια τιτανοτεραστια ΜΟΡΦΗ του σάιτ.Ποιός είναι ο Αβράμης?
Τό' καψες.Γιατί να μην είναι γυναίκα ρε;;;
Η Σίλβα ας πού γιατί να είναι;;;