Νέα

Γιατί καταπίνουν οι γυναίκες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν θέλω να σας ανατρέψω το είδωλο, αλλά κάποια στιγμή ο Ζίγκμουντ είπε ότι όλοι οι άρρενες κάποια στιγμή της ζωής τους, περνάνε μια ομοφυλοφιλική φάση. Ό ίδιος μάλιστα είχε παραδεχθεί ότι αισθανόταν ερωτική έλξη για κάποιον άλλον άνδρα(;).
Αυτα τα λες στον τυπο που μας εχει πει οτι διατηρουσε  ομοφυλοφιλικες σχεσεις με εναν συμμαθητη του παλια.  :2funny:

Επισκέπτης
Δεν θέλω να σας ανατρέψω το είδωλο, αλλά κάποια στιγμή ο Ζίγκμουντ είπε ότι όλοι οι άρρενες κάποια στιγμή της ζωής τους, περνάνε μια ομοφυλοφιλική φάση. Ό ίδιος μάλιστα είχε παραδεχθεί ότι αισθανόταν ερωτική έλξη για κάποιον άλλον άνδρα(;).

Για ψάξε λίγο τα θέματα που έχει ανοίξει ο γκάτζμπης..   :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467
Αυτα τα λες στον τυπο που μας εχει πει οτι διατηρουσε  ομοφυλοφιλικες σχεσεις με εναν συμμαθητη του παλια.  :2funny:

Τι μου αποκαλύπτετε;  :o

Λέτε Τζιτζίγκασμπας και Πουστραλέκα η καραμπουζουκλού να είναι το ίδιο πρόσωπο;

Με βάζετε σε σκέψεις...

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Για ψάξε λίγο τα θέματα που έχει ανοίξει ο γκάτζμπης..   :2funny: :2funny: :2funny:

αμέσως, μη χάσεις.

πρώτον, ο γερο Ζίκγμουντ ήταν μεγάλη μορφή,
δεύτερον, το σύμπλεγμα με αφορμή το οποίο τον ανέφερα υπάρχει σε όλους τους άνδρες και το ξέρετε,
τρίτον, αν έγραψε και για ομοφυλοφιλική φάση ή κάτι παρόμοιο δεν το γνωρίζω,
τέταρτον, αν γούσταρε ο ίδιος κάποιον άνδρα πρόβλημα του
πέμπτον, περιέγραψα σε κάποιο θρεντ κάτι που μου συνέβη στην αρχή της εφηβείας μου, έτσι όπως συνέβη, αν γίνομαι  αφορμή επιστημονικής επιβεβαίωσης του "ειδώλου" μου, χαίρομαι πάρα πολύ, (saint, το κακάο σου και ύπνο)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε θα επρεπε να ντρεπεσαι που δεν πηγες χθες στην ξουθου :birdman: ηταν το παλικαρι και εγραφε εκεινη την ωρα.δεν μπορεις να πεις ψεμματα + το πμ κλαψας στον λοπεζ :birdman: ντροπη κοτα  :birdman:
Εκει ημουν μπουφο αλλα η τσιγκολελετα δεν φανηκε να την γλεντησω ....  :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467
αμέσως, μη χάσεις.

δεύτερον, το σύμπλεγμα με αφορμή το οποίο τον ανέφερα υπάρχει σε όλους τους άνδρες και το ξέρετε,
πέμπτον, περιέγραψα σε κάποιο θρεντ κάτι που μου συνέβη στην αρχή της εφηβείας μου, έτσι όπως συνέβη, αν γίνομαι  αφορμή επιστημονικής επιβεβαίωσης του "ειδώλου" μου, χαίρομαι πάρα πολύ, (saint, το κακάο σου και ύπνο)

Αν μου επιτρέπει η Πραότης σας, μπορώ να το αλλάξω με τήλιο; Το κακάο μου φέρνει ταχυπαλμία (είμαι και ηλικιωμένος άνθρωπος, αντιλαμβάνεστε...)

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αν μου επιτρέπει η Πραότης σας, μπορώ να το αλλάξω με τήλιο; Το κακάο μου φέρνει ταχυπαλμία (είμαι και ηλικιωμένος άνθρωπος, αντιλαμβάνεστε...)

πάρε ό,τι γουστάρεις.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
μόλις γάμησες πακιστανό :zfuck:

εσύ βάτραχε έχεις κάνει ποτέ ψυχανάλυση ?

25pl3kk.jpg

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Εκει ημουν μπουφο αλλα η τσιγκολελετα δεν φανηκε να την γλεντησω ....  :birdman:

Εγώ πάντως έκανα κύκλους Ξούθου, Μενάνδρου, Σατωβριάνδου μέσα στο κρύο και δεν είδα ψυχή. Είχα μαζί μου και το συλλεκτικό μπαστούνι Ζατοίτσι σε περιπτωση που το χρειαζόμουν.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αληθευει ? αρα ειναι κακο να πινει κανεις το βραδυ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467

Ουδείς το αρνείται. Όλοι του δίνουν εύσημα, αλλά θεωρείται πλέον ξεπερασμένος.

Ξέρετε υπάρχει και η περίπτωση ορισμένοι από εμάς να είμεθα και ψυχικά υγιής. 

Διαβάστε τις "παραδόσεις" που έκανε σε φανταστικό κοινό.

πέμπτον, περιέγραψα σε κάποιο θρεντ κάτι που μου συνέβη στην αρχή της εφηβείας μου, έτσι όπως συνέβη, αν γίνομαι  αφορμή επιστημονικής επιβεβαίωσης του "ειδώλου" μου, χαίρομαι πάρα πολύ

Και εμείς χαιρόμαστε και σας ευχόμαστε να είστε καλά, να τον δίνετε να τον παίρνετε, και εν γένει να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom