Αν μου επιτρέπεται, ας πω κι εγώ την μαλακία μου ως απάντηση στο εγκυκλοπαιδικό αυτό ερώτημα: ΛΟΓΩ ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ!
Κι εξηγούμαι:
Καλώς ή κακώς, με το θεματικό αντικείμενο του παρόντος site δεν έχω καμία επαφή! (μια φορά πλήρωσα στη ζωή μου κι αυτή περισσότερο λόγω περιέργειας παρά ανάγκης)
Γαμήκουλας σίγουρα δεν είμαι, αλλά στα 40+ πλέον και με 8χρονη προΰπηρεσία σαν φοιτητής στην Αγγλία την χρυσή εποχή των '90ς, είχα την τύχη να "βρεθώ" με διάφορες γυναίκες και φυλές, με διαφορετικά γούστα και -πολύ περισσότερο- "γούστα" που η κάθε μια τους ήθελε ή/και έβγαζε. Να τα καταπιεί κάποια? ΠΟΤΕ!
Ώσπου 5 χρόνια πριν, σε περίοδο "ξηρασίας" κι έλλειψης "οικοδομικής" δραστηριότητας, "μπάζωσα για να χτίσω"! Ελλεεινίδα, 1,75 ύψος και 95 κιλά! (στις 5 βότκες ήταν όμορφη, στα επόμενα 3 σφηνάκια θεάκαι κατόπιν 3 υποβρυχίων...μοντέλο!) Γνωρίζει λοιπόν η τύπισσα το μειονέκτημά της και προσπαθεί να βρει τρόπο να σε κερδίσει διαφορετικά. Τι μπορεί να κάνει λοιπόν? Απλά, να προσφέρει αυτό που κάθε άνδρας θέλει και γουστάρει! Την έχω λοιπόν στα 4, την παίρνω από κώλο και τη στιγμή που της ανακοινώνω το τέλος, τραβιέται, γυρνάει, τον παίρνει στο στόμα και τον στραγγίζει, καταπίνοντας με έκδηλη ευχαρίστηση! Ε! Αυτό δεν είναι πουτανιά για να σε κρατήσει? (δεν με κράτησε, την έκανα πριν ξυπνήσει κι ας βάραγαν στο κεφάλι όλες μαζί οι καμπάνες τπυ Βατικανού! )