Νέα

Γιατί καταπίνουν οι γυναίκες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ουδείς το αρνείται. Όλοι του δίνουν εύσημα, αλλά θεωρείται πλέον ξεπερασμένος.

Ξέρετε υπάρχει και η περίπτωση ορισμένοι από εμάς να είμεθα και ψυχικά υγιής. 

Διαβάστε τις "παραδόσεις" που έκανε σε φανταστικό κοινό.

Και εμείς χαιρόμαστε και σας ευχόμαστε να είστε καλά, να τον δίνετε να τον παίρνετε, και εν γένει να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί.
σταματα επιτελους :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• tilio.jpg
    tilio.jpg
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 13

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
όχι μαν θεωρώ την ψυχολογία ως την κατεξοχήν επιστήμη του τσαρλατανισμού :)

δεν έχεις κι άδικο...

υγ
αν εξαιρέσουμε κάποια χρήσιμα βαριά κουμπιά (χημικές λοβοτομές) για τις επικίνδυνες περιπτώσεις.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Πλακα πλακα μια γυναικα δεν μας απαντησε στην συγκεκριμενη ερωτηση... :)

toxotis655

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
4
Πόντοι
1
69 και χυσημο στο στομα!!! σκετη καυλα!!!

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Αν μου επιτρέπεται, ας πω κι εγώ την μαλακία μου ως απάντηση στο εγκυκλοπαιδικό αυτό ερώτημα: ΛΟΓΩ ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ!

Κι εξηγούμαι:

Καλώς ή κακώς, με το θεματικό αντικείμενο του παρόντος site δεν έχω καμία επαφή! (μια φορά πλήρωσα στη ζωή μου κι αυτή περισσότερο λόγω περιέργειας παρά ανάγκης)

Γαμήκουλας σίγουρα δεν είμαι, αλλά στα 40+ πλέον και με 8χρονη προΰπηρεσία σαν φοιτητής στην Αγγλία την χρυσή εποχή  των '90ς, είχα την τύχη να "βρεθώ" με διάφορες γυναίκες και φυλές, με διαφορετικά γούστα και -πολύ περισσότερο- "γούστα" που η κάθε μια τους ήθελε ή/και έβγαζε. Να τα καταπιεί κάποια? ΠΟΤΕ!

Ώσπου 5 χρόνια πριν, σε περίοδο "ξηρασίας" κι έλλειψης "οικοδομικής" δραστηριότητας, "μπάζωσα για να χτίσω"! Ελλεεινίδα, 1,75 ύψος και 95 κιλά! (στις 5 βότκες ήταν όμορφη, στα επόμενα 3 σφηνάκια θεάκαι κατόπιν 3 υποβρυχίων...μοντέλο!) Γνωρίζει λοιπόν η τύπισσα το μειονέκτημά της και προσπαθεί να βρει τρόπο να σε κερδίσει διαφορετικά. Τι μπορεί να κάνει λοιπόν? Απλά, να προσφέρει αυτό που κάθε άνδρας θέλει και γουστάρει! Την έχω λοιπόν στα 4, την παίρνω από κώλο και τη στιγμή που της ανακοινώνω το τέλος, τραβιέται, γυρνάει, τον παίρνει στο στόμα και τον στραγγίζει, καταπίνοντας με έκδηλη ευχαρίστηση! Ε! Αυτό δεν είναι πουτανιά για να σε κρατήσει? (δεν με κράτησε, την έκανα πριν ξυπνήσει κι ας βάραγαν στο κεφάλι όλες  μαζί οι καμπάνες τπυ Βατικανού! )                                    

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πλακα πλακα μια γυναικα δεν μας απαντησε στην συγκεκριμενη ερωτηση... :)

πράγματι πατρίδα, και αυτό το θεωρώ μία ανεπάρκεια του θρεντ.

έτσι κι αλλιώς όμως οι "γυναίκες" του θρεντ έχουν εξαφανιστεί, μόνο καμμιά επαγγελματίας θα μπορούσε να μας κάνει την χάρη αλλά αυτή θα έπρεπε να μας μιλήσει για την προσωπική της ζωή.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
πράγματι πατρίδα, και αυτό το θεωρώ μία ανεπάρκεια του θρεντ.

έτσι κι αλλιώς όμως οι "γυναίκες" του θρεντ έχουν εξαφανιστεί, μόνο καμμιά επαγγελματίας θα μπορούσε να μας κάνει την χάρη αλλά αυτή θα έπρεπε να μας μιλήσει για την προσωπική της ζωή.

Μπαίνουν η καλή μου Νίτσα, καθώς και το μον πτι μπιζού.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Nα αναστρέψω λίγο την ερώτηση;
Πόσοι γουστάρουν να γλύφουν τη γυναίκα αφού έχει τελειώσει και να καταπίνουν τα υγρά της που τρέχουν;

Άλλες τόσες γυναίκες (και για αντίστοιχο λόγο που φυσικά δεν εξηγείται με λογική, απλά βιώνεται κυρίως πάνω στην καύλα την στιγμής) γουστάρουν να τα καταπίνουν.

Η μόνη διαφορά είναι πως συνήθως οι γυναίκες ντρέπονται να τις γλύψεις όταν έχουν τελειώσει, αισθάνονται πως αυτό είναι κάτι "βρώμικο" και συνήθως θα πουν "μα να μην πλυθώ πρώτα;", ενώ εμείς είμαστε "φαλοκρατικά γουρούνια" (οι περισσότεροι) που νομίζουμε πως μας το έχουν και υποχρέωση ή σε κάθε περίπτωση θα τους αρέσει.

Και φυσικά όσες επαγγελματίες το χρεώνουν έξτρα μάλλον δεν θα πρέπει να τους πολυαρέσει, αλλιώς θα το ζητούσαν οι ίδιες και θα το συμπεριελάμβαναν στο "βασικό μενού". ;)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Πόσοι γουστάρουν να γλύφουν τη γυναίκα αφού έχει τελειώσει και να καταπίνουν τα υγρά της που τρέχουν;

Άλλες τόσες γυναίκες (και για αντίστοιχο λόγο που φυσικά δεν εξηγείται με λογική, απλά βιώνεται κυρίως πάνω στην καύλα την στιγμής) γουστάρουν να τα καταπίνουν.

Η μόνη διαφορά είναι πως συνήθως οι γυναίκες ντρέπονται να τις γλύψεις όταν έχουν τελειώσει, αισθάνονται πως αυτό είναι κάτι "βρώμικο" και συνήθως θα πουν "μα να μην πλυθώ πρώτα;", ενώ εμείς είμαστε "φαλοκρατικά γουρούνια" (οι περισσότεροι) που νομίζουμε πως μας το έχουν και υποχρέωση ή σε κάθε περίπτωση θα τους αρέσει.

Και φυσικά όσες επαγγελματίες το χρεώνουν έξτρα μάλλον δεν θα πρέπει να τους πολυαρέσει, αλλιώς θα το ζητούσαν οι ίδιες και θα το συμπεριελάμβαναν στο "βασικό μενού". ;)

Λογικα ειναι, οσα εγραψες και θα συμφωνησω μαζι σου !!!  :thumbsup:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

έτσι κι αλλιώς όταν την γλείφεις για προκαταρκτικά κάποια ζουμάκια θα σούρχονται.  :P :P

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Men are from Mars Women are from Venus

Συνημμένα

• Men-Mars-Women-Venus-Cover.jpg
    Men-Mars-Women-Venus-Cover.jpg
    23,4 KB · Εμφανίσεις: 11

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Στην αρχή της σεξουαλικής μου ζωής, όταν ήμουν πιτσιρικάς (κάποτε ήμουν κι εγώ! :grin:) θυμάμαι πως είχα μια γκόμενα, ακόμα πιο πιτσιρίκα που όταν της ζητούσα να τον πάρει στο στόμα της (απλά να τον πάρει, όχι να τελειώσω μέσα του!) μου απαντούσε "πρώτα θα με γλύψεις εσύ και μετά εγώ!" επειδή είχε αντιληφθεί βέβαια πως το απεύφευγα και υπέθετε (σωστά!) πως ψιλοσιχαινόμουν. (Τότε, τώρα πλέον όχι φυσικά)

Αυτή της η απαίτηση θα έλεγα πως με βοήθησε πολύ στην μετέπειτα σεξουαλική μου ζωή, γιατί έμαθα πως όταν κάτι ζητάς γιατί σου αρέσει πρέπει να προσφέρεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο, διότι και η άλλη έχει ανάγκες και προτιμήσεις...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
κάνε τους ένα κονέ τότε, εσύ που γνωρίζεις άτομα και από εκτός  :grin: :grin: να μας πουν την άποψη τους.

Και οι δύο έχουν εκφράσει τις απόψεις τους πάνω στο θέμα, σε ανυποψίαστο χρόνο. Η καλή μου Νίτσα μάλιστα συνέστησε να μην τρώμε πολλά ψάρια.

ζωμός αοιδίου γάλακτος... δυναμωτικόν, διεγερτικόν και ιαματικόν...

Στην δική σας περίπτωση δεν βλέπω να ωφέλησε και πολύ...  :thefinge: (Με έλεος Κυρίου)

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

για τις επαγγελματίες όλα αυτά είναι επιπλέον εμπορευματάκια που τους δίνουν την ευκαιρία για upselling.

βέβαια εγώ Γερμανία είχα μία εμπειρία με επαγγελματία που αν μη τι άλλο δείχνει την εργασιακή ηθική της γερμανίδας πουτάνας.

είμαι με μία, διασταύρωση Γερμανίδας/Ταΐλανδέζας, μαυρομάλλα. την έχω σε doggie style και ξαφνικά διαπιστώνουμε και οι δύο οτι το προφυλακτικό είναι μέσα στα αίματα. (δούλευε με περίοδο, δεν θα μάθουμε ποτέ, και όλα αυτά σε αξιοπρεπέστατο στούντιο του Βερολίνου.

διαισθάνεται λοιπόν την αμηχανία, δυσαρέσκεια και μικρή ανησυχία μου.

γυρίζει λοιπόν, βγάζει το προφυλακτικό και μου κάνει επί τόπου ένα φανταστικό τελειωτικό.

δεν πλήρωσα τίποτα (για το τελειωτικό).

οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
έτσι κι αλλιώς όταν την γλείφεις για προκαταρκτικά κάποια ζουμάκια θα σούρχονται.  :P :P

Τώρα παίζεις με τα λόγια.
Και από εμάς φεύγουν κάποια "ζουμάκια" στα "προκαταρκτικά", αλλά δεν αναφερόμαστε σ' αυτά. Ανεφερόμαστε στο αν η άλλη θα τελειώσει "σκουιρτάροντας", ας πούμε.
Εσύ θα δεχόσουν το σκουίρτινγκ της στο στόμα σου; ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom