Νέα

Γιατί κανείς δεν θέλει να γαμήσει την γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδια εγω πηγα με την γυναικα του κυριου. Ειναι και το μπαζο. Δεν εχω ξαναδει πιο χοντρη. Στα βιντεακια ειναι αδυνατη να φανταστιτε. ΒΟΔΙ ολο κυταριτιδα.Κλεισαμε ραντεβου σε ενα καφενειο κοντα στην ομονοια. Το ζευγαρι ηρθε . Αυτο 50 και αυτη καμμια 40. Διπλα μας γελαγανε που βλεπανε την χοντρη. Κανονισαμε να παμε σε ενα ξενοδοχειο. Δεν θελουν σπιτι. Μου ξεκαθαρισε ο αντρας της οτι θελει να βλεπει αλλα καπου καπου να περνει μερος και αυτος. Οταν παιδια γδυθικε η φαλαινα επαθα σοκ...Κρεατα κρεμοντουσαν απο παντου. Η αληθεια ειναι οτι κανει τα παντα. Ο τελιος ξεφτιλισμενος της γυναικας. δινει κωλο και οτι μπορειτε να φανταστειτε. Τελια ξεφτιλα. επειδι δεν αντεχα να γαμαω αυτον τον ελεφαντα εχυσα στην μουρι ., τα δεχοταν ολα αφου μου ειπε και ευχαριστω  στο τελος. Η πλακα ειναι οτι εσπασε το κρεβατι του ξενοδοχειου απο το βαρος της....χα χα χα . με πιασανε τα γελια ...
Απο οτι μου ειπαν η γυναικα του ηταν πορνη παλια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

svs

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει ρε παιδια μην γελατε. εχα να παω με γυναικες μηνες. Η χοντρη προσφερθηκε και μου ειπε και ευχαριστω.
Τι να σας πω ο αντρας της μονον κοιταζε....ειναι αληθεια οτι κομπλαρα λιγο αλλα το ξεπερασα .....
φοβερη εμπειρια ...να φανταστητε οτι σηκονα την κοιλια της για να βρω το μουνι της. Ειναι αληθεια ομως οτι ηταν ξυρισμενο κοντα και καθαρο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ενταξει ρε παιδια μην γελατε. εχα να παω με γυναικες μηνες. Η χοντρη προσφερθηκε και μου ειπε και ευχαριστω.
Τι να σας πω ο αντρας της μονον κοιταζε....ειναι αληθεια οτι κομπλαρα λιγο αλλα το ξεπερασα .....
φοβερη εμπειρια ...να φανταστητε οτι σηκονα την κοιλια της για να βρω το μουνι της. Ειναι αληθεια ομως οτι ηταν ξυρισμενο κοντα και καθαρο

της το γλυψες κιολας?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ελεος παιδια......

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
μήπως να σταματήσει το δούλεμα και το θέμα???

svs

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια αληθεια δεν σας δουλευω.....Αμα εχει κανεις εμπειρια με την γυναικα του ας γραψει

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Θυμίζω από κανόνες...

[size=12pt]Κάθε χρήστης/-τρια του site, επιτρέπεται να δημιουργήσει έναν λογαριασμό (account) και μόνο. Σε περίπτωση που δημιουργήσει πάνω από έναν λογαριασμό, κινδυνεύει να του/της απαγορευτεί η είσοδος στο website.[/size]

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
βρε το κλωναράκιιι.......

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
μιλάμε επίπεδο έτσι;;;

να μπει στον κόπο/χρόνο να το κάνει αυτό... :uglystupid:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τελικα πηγε κανεις με τη χοντρη?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ!!!
Θα πρέπει όμως να με πληρώσει για να μπορεί μετά να γράψει κριτική στο θρέντ Γιατί οι γυναίκες δεν πληρώνουν για να γαμήσουν;;;;;;
Θέλω να γίνω ο πρώτος ιερόδουλος του σάιτ κι εύχομαι ν'ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά μου... :rockon: :rockon: :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ολλανδέζα είναι η γυναίκα του? :think:

Stories

Νέο!

Stories