Νέα

Γιατί κανείς δεν θέλει να γαμήσει την γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Εσεις με εξευτελιξετε με αυτα που λετε και οχι ο αντρας μου. Με Την θέληση μου καθομαι και με τραβαει βιντεο γυμνη. ολοι οι αντρες τα ιδια γουρουνια εισαστε.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
το γουρουνι δεν φτανει 150 κιλα

Η γουρουνα ισως

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εισαστε πεινασμενοι ερωτικα...και αν νομιζετε πως σας γουσταρω καντετε λαθος. Σε παρακαλω να συμπεριφερεσε καλυτερα στης κυριες

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.526
Πόντοι
17.885
Ναι ε? Πως είναι και δεν την γαμάει κανένασ? photo? ή κανά link... κάποιο λάκο θα χει φάβα...

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μωρη βοθροφαλαινα που σε ξεβρασε ο βογλης! θα στειλεις καμια φωτο ή θα σε φαντασιωνομε να τρως μπιφτεκια στο λαδοκολλα? :'(

svs

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια εγω πηγα με την γυναικα του κυριου. Ειναι και το μπαζο. Δεν εχω ξαναδει πιο χοντρη. Στα βιντεακια ειναι αδυνατη να φανταστιτε. ΒΟΔΙ ολο κυταριτιδα.Κλεισαμε ραντεβου σε ενα καφενειο κοντα στην ομονοια. Το ζευγαρι ηρθε . Αυτο 50 και αυτη καμμια 40. Διπλα μας γελαγανε που βλεπανε την χοντρη. Κανονισαμε να παμε σε ενα ξενοδοχειο. Δεν θελουν σπιτι. Μου ξεκαθαρισε ο αντρας της οτι θελει να βλεπει αλλα καπου καπου να περνει μερος και αυτος. Οταν παιδια γδυθικε η φαλαινα επαθα σοκ...Κρεατα κρεμοντουσαν απο παντου. Η αληθεια ειναι οτι κανει τα παντα. Ο τελιος ξεφτιλισμενος της γυναικας. δινει κωλο και οτι μπορειτε να φανταστειτε. Τελια ξεφτιλα. επειδι δεν αντεχα να γαμαω αυτον τον ελεφαντα εχυσα στην μουρι ., τα δεχοταν ολα αφου μου ειπε και ευχαριστω  στο τελος. Η πλακα ειναι οτι εσπασε το κρεβατι του ξενοδοχειου απο το βαρος της....χα χα χα . με πιασανε τα γελια ...
Απο οτι μου ειπαν η γυναικα του ηταν πορνη παλια.

warnban.gif

svs

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ξεχασα να σας πω πως αφου την πειρα απο πισω αρχισε καν κλανει. Σκετει αηδεια .......πορδες χοντρης και χυσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom