Νέα

Γιατί κανείς δεν θέλει να γαμήσει την γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν έχω διαβάσει την συζήτηση απλα δίνω respect για τον τίτλο  :rockon: :2funny:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εχετε δει τα βιντεο της και τις φωτο της. ειναι σεξυ

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
τελειωσε το θεμα. Αρκετα. δεν θελω κανεις να παει με τη γυναικα μου το μετανοιωσα αυτο. δεν ηξερα οτι θα κοντευα να την χασω. Δεν σημαινει ομως οτι 150 κιλα γυναικα δεν ειναι σεξυ και ομορφη. αυτοι που εχουν δει τα βιντεο το ξερουν πολυ καλα

Επισκέπτης
τελειωσε το θεμα. Αρκετα. δεν θελω κανεις να παει με τη γυναικα μου το μετανοιωσα αυτο. δεν ηξερα οτι θα κοντευα να την χασω. Δεν σημαινει ομως οτι 150 κιλα γυναικα δεν ειναι σεξυ και ομορφη. αυτοι που εχουν δει τα βιντεο το ξερουν πολυ καλα

Τι μας κανεις τωρα ρε φιλε ? Πανω που ειχαμε φτιαχτει με την ιδεα οτι θα πηδηξουμε τετοια γκομεναρα, αλλαζει γραμμη. Μηπως να το ξανασκεφτοσουν ρε μοναχοφαη ?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Να σε ανακηρύξουμε εθνικό ήρωα
έσωσες τον ανδρικό πληθυσμό.
Μπράβο μεγάλε.
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
πηγε να μου την φαει ενας Αλβανος αλλα τελειωσε δεν εχει αλλα τετεια ειναι επικυνδυνο.Παντος τωρα εχω ηρεμησει την εχω στρωσει στην δουλεια. δουλευει καθαριστρια απο το πρωι μεχρι το βραδυ ετσι να ξεχασει και τα ψυχολογικα της...αισθανεται ασχημα που ειναι 150 κιλα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αν αναιβοκατεβαίνει σκάλες από το πρωί μεχρι το βράδυ, είμαι σίγουρος οτι θα χάσει πολλά κιλά και θα γίνει μοντελάκι. Σ' αυτην την περίπτωση την απαυτώνω χωρίς καμια απόλυτως αμοιβή!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
σιγουρα δεν εχεις δει τα βιντεο χα χα χα μοντελαρα εινα

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
υπαρχου δε ενα site ερασιτεχνικο. Αμα τα θες να τα δεις στειλε μυνημα να στα στειλω .τα εχει δει ολος ο κοσμοσ

ioannis226

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
0
μηπως η γυναικα σου εχει αδελφη?....... με τα ιδια κιλα?

Γιαννης 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom