Νέα

Γιατί κανείς δεν θέλει να γαμήσει την γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
. Ο τυπος ηταν Αλβανος πηγαμε σε ενα ξενοδοχειο. Εγω πληρωσα . Μολισ την ειδε γυμνη εβαλε τα γελια αλλα κανενα προβλημα Η δικια του εκανε τα παντα. Η πλακα ειναι οτι κρεβατι του ξενοδοχειου δεν αντεξε απο το βαρος της γυναικας μου και στο τελος πληρωσα και το κρεβάτι.....
:2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :crazy: :crazy: :crazy: :badair: :2funny:

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
με τον τυπο συναντηθηκαμε σε μια καφετερια. φανηκε πολυ ενταξι και καθαρος. Ηταν και η γυναικα μου μαζι. μολις την ειδε δεν πολυ γουσταρε ειναι η αληθεια. Ο τυπος ηταν Αλβανος πηγαμε σε ενα ξενοδοχειο. Εγω πληρωσα . Μολισ την ειδε γυμνη εβαλε τα γελια αλλα κανενα προβλημα Η δικια του εκανε τα παντα. Εγω εβλεπα γουσταρα απο καιρο κατι τετειο. Απο τον κωλο ειχαμε μερικα προβληματακια  . Η πλακα ειναι οτι κρεβατι του ξενοδοχειου δεν αντεξε απο το βαρος της γυναικας μου και στο τελος πληρωσα και το κρεβάτι.....Για αρχη παντος ηταν πολυ καλα και η δικια μου ηταν ευχαριστημενη και της ειχε ανεβει και το ηθικο....

ρε μεγάλε πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Παιδια τελικα βρεθηκαν αντρες που θελουν να την γαμήσουν. Η φάση εγινε αφου εφαγε λιγο ξύλο η χοντρή για να στρώση.
Μετα συμφωνουσε σε ολα.

Πώς την έδειρες ρε θηρίο;Μήπως είσαι νίντζα;

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
με τον τυπο συναντηθηκαμε σε μια καφετερια. φανηκε πολυ ενταξι και καθαρος. Ηταν και η γυναικα μου μαζι. μολις την ειδε δεν πολυ γουσταρε ειναι η αληθεια. Ο τυπος ηταν Αλβανος πηγαμε σε ενα ξενοδοχειο. Εγω πληρωσα . Μολισ την ειδε γυμνη εβαλε τα γελια αλλα κανενα προβλημα Η δικια του εκανε τα παντα. Εγω εβλεπα γουσταρα απο καιρο κατι τετειο. Απο τον κωλο ειχαμε μερικα προβληματακια  . Η πλακα ειναι οτι κρεβατι του ξενοδοχειου δεν αντεξε απο το βαρος της γυναικας μου και στο τελος πληρωσα και το κρεβάτι.....Για αρχη παντος ηταν πολυ καλα και η δικια μου ηταν ευχαριστημενη και της ειχε ανεβει και το ηθικο....

Αυτά πρέπει να διαβάζει ο Καρατζαφέρης για να καταλάβει πόσο χρήσιμοι είναι οι οικονομικοί μετανάστες!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν κανω πλακα παιδια ειχε σοβαρο ψυχολογικο προβλημα που ειναι χοντρη, τωρα εχει αλλαξει συμπεριφορα ειναι πιο σεξυ και εχει αποκτησει αυτοπεπιθεση. Ειναι καλυτερο στο κρεβατι. Αισθανετε πραγματικα σεξυ.
Επισης δεν την ενδιαφει το βαρος της,τρωει ακομα πιο πολυ γιατι πιστευει οτι τραβαει τους αντρες ετσι και αλιως.
Παντος ειλικρινα αν εχετε παρομοιο προβλημα ακολουθηστε την συμβουλη μου. Στην αρχη ολες δεν γουσταρουν αλλα μολις δουνε οτι ειναι ελκυστικες γινονται πιο σεξυ.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
τωρα μου ζηταει και περισσοτερα. Θελει ποικιλια. Εγω ομως ειμαι αρκετος για να την ικανοποιησω

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αν ήσουν αρκετός δεν θα παρακαλαγες τον καθε τυχαιο να την πηδηξει!!!

Αν δεν ειναι πλακα το ολο θεμα ειναι απλα τραγικο.

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ρε φιλε μια αδιακριτη ερωτηση Ποσα κιλα ειναι ???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν κανω πλακα παιδια ειχε σοβαρο ψυχολογικο προβλημα που ειναι χοντρη, τωρα εχει αλλαξει συμπεριφορα ειναι πιο σεξυ και εχει αποκτησει αυτοπεπιθεση. Ειναι καλυτερο στο κρεβατι. Αισθανετε πραγματικα σεξυ.
Επισης δεν την ενδιαφει το βαρος της,τρωει ακομα πιο πολυ γιατι πιστευει οτι τραβαει τους αντρες ετσι και αλιως.
Παντος ειλικρινα αν εχετε παρομοιο προβλημα ακολουθηστε την συμβουλη μου. Στην αρχη ολες δεν γουσταρουν αλλα μολις δουνε οτι ειναι ελκυστικες γινονται πιο σεξυ.

:2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ρε μαλάκες - bbwlover λέγεται ο τύπος.

Δηλ γουστάρει να παλεύει με ελέφαντες.

Παπαρολογίες λέει - μην τσιμπάτε. :jerking:

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ποσο ????  Μονο αλβανος και αυτος μς το ζορι  Γιατι και αυτοι εχουν αρχισει να εχουν γουστα.Σε κανεναν αραπη πηγες θα την σουβλισει σαν τον Αθ.Διακο.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Γι' αυτό είμαστε εδώ - να λύνουμε τις απορίες του κόσμου. :grin:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε bbwlover που σκέφτηκες τέτοια πράγματα!΄Γυναίκα 160 κιλά λεει που είναι τόσο χοντρή που για να την πηδήξεις πρέπει να την κυλίσεις στο αλέυρι για να βρεις την τρύπα.Αν θες να την πηδήξεις πρέπει να της βαράς τα καπούλια με ρακέτα για να ανοίξουν.Η σχολική της φωτογραφία ήταν από ελικόπτερο!Έλεος!!!Δεν αντέχω θα σκάσω από τα γέλια! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom