loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
oxi η 2η απο την φωτο που προφανως θα καταλαβες!
δεν σας καταλαβα αγιε μου...Δηλαδή οι υπόλοιποι κατιμάδες εμπίπτουν είς την κατηγορίαν του "φυσιολογικού μοντελέ", γαλή μου;
Δηλαδή οι υπόλοιποι κατιμάδες εμπίπτουν είς την κατηγορίαν του "φυσιολογικού μοντελέ", γαλή μου;
ααα ο αγιος μπερδευτηκε?κ νομιζα οτι εγω το εχασα....Nομιζω μιλουσε για την ανορεξικια της πρωτης σελιδας.....
Συν τοις άλλοις, εξήγησέ της κι αυτό Άγιε, γιατί ενδέχεται να νομίζει ότι αντί κ έβαλες καταλάθος γ...γαλή μου;
καλο.Συν τοις άλλοις, εξήγησέ της κι αυτό Άγιε, γιατί ενδέχεται να νομίζει ότι αντί κ έβαλες καταλάθος γ...
Συν τοις άλλοις, εξήγησέ της κι αυτό Άγιε, γιατί ενδέχεται να νομίζει ότι αντί κ έβαλες καταλάθος γ...
παρε πουλο μωρη πυροβολημενη και μη μας πρηζεις τ αρχιδια
δεν προλαβαινει να ανοιξει νημα και μπαινεις να βγαλεις στα ψυχολογικα σου ,ασυλο
δεν προλαβαινει να ανοιξει νημα και μπαινεις να βγαλεις στα ψυχολογικα σου ,ασυλο
ευγενικος απλα...EINAI λιγο γλειφτρακιας ο αγιος τυπε![]()
oxi η 2η απο την φωτο που προφανως θα καταλαβες!
η 2η που ποσταρα εγω στην 1η σελιδα!!!
δεν σας καταλαβα αγιε μου...
Nομιζω μιλουσε για την ανορεξικια της πρωτης σελιδας.....
ααα ο αγιος μπερδευτηκε?κ νομιζα οτι εγω το εχασα....
εχεις βρει ΕΝΑ ποστ μου που το παιζω μουναρα;υπερφακλανα και αυτη τυπε σαν την μουνιτσα
που το παιζουν σουπερ γκομεναρες.... τι ειχε πει
ο αλλος ο υπερ-τυπος!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευγενικος απλα...
δεν ειναι αποστεομενα τα μοντελα της βικτορια σικρετ καλε μου.ισα ισα...Επαναδιατυπώνω.
Δηλαδή η ομάς των αποστεομένων κορασίδων που αναρτήσατε, ανήκει εις την τάξιν των φυσιολογικών μοντελέ;
μονο γ μενα μπορω να μιλησω μορτη.Και τους καληνυχτακιδες ευγενικους τους λενε τυπισσα
αλλα την επομενη μερα στο καφεδακι με τις φιλες αρχιζει
το πανηγυρι![]()
εχεις βρει ΕΝΑ ποστ μου που το παιζω μουναρα;![]()
Επαναδιατυπώνω.
Δηλαδή η ομάς των αποστεομένων κορασίδων που αναρτήσατε, ανήκει εις την τάξιν των φυσιολογικών μοντελέ;
δεν ειναι αποστεομενα τα μοντελα της βικτορια σικρετ καλε μου.ισα ισα...
Η πρωτη ειναι ορισμος της καυλας για μενα....αυτη ειναι χοντρουλα!
φενεται!!!!!!!!
ενω η αλλη ειναι κοκαλο!!