Νέα

Για τι πραγμα που δεν....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οκ θα ειμαι διακριτικη...

[move][size=17pt]ΠΟΤΕ!!!!!!!![/size][/move]

:2funny: :2funny: :2funny:

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
σιγουρα οχι που δεν καταφερα να βαλω σιδερακια :birdman:

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Αφου το θεμα εγινε μπουγατσα οπως παντα θα πω κι εγω αυτο που εχω να πω. Βγαζει μαλακια θεμα θεμα η καθε μια με τα υπαξιακα της και αντι να την κραξετε καθεστε και απαντατε λες και ειστε φιλεναδες. Δε γαματε ρε τσαμπα παρτε το χαμπαρι. Με την καθε μαλακια Cosmopolitan θα γινει το site και ειναι κριμα γιτι χανει τον χαρακτηρα του. Απορω με τους mods που δεν επεμβαινουν για να ξεκαθαρισουν τη σαβουρα και αφηνουν θρεντς ασχετα με τη θεματολογια του site. Στα σοβαρα forums καθε τι ασχετο διαγραφεται. Με τη σταση αυτη αυτοακυρωνεστε.

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Τωρα αν αυτο που επιθυμει τοσο ο κοσμος οσο και οι δημιουργοι ειναι ενα forum μπουρδελο και οχι ενα forum που να ενημερωνει για μπουρδελα εγω παω πασο.

Επισκέπτης
Τωρα αν αυτο που επιθυμει τοσο ο κοσμος οσο και οι δημιουργοι ειναι ενα forum μπουρδελο και οχι ενα forum που να ενημερωνει για μπουρδελα εγω παω πασο.
φιλε εισαι σ ενα φορουμ με 100000 μελη και δεν ξερω ποσες εκατονταδες θρεντ σχετικα με το θεμα του. Ο καθενας κανει και την πλακα του εκτως απο το να ψαχνει  τη νο1 πορνη
Διαβασε οτι σε ενδιαφερει ;)

MotherFucker

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Αφου το θεμα εγινε μπουγατσα οπως παντα θα πω κι εγω αυτο που εχω να πω. Βγαζει μαλακια θεμα θεμα η καθε μια με τα υπαξιακα της και αντι να την κραξετε καθεστε και απαντατε λες και ειστε φιλεναδες. Δε γαματε ρε τσαμπα παρτε το χαμπαρι. Με την καθε μαλακια Cosmopolitan θα γινει το site και ειναι κριμα γιτι χανει τον χαρακτηρα του. Απορω με τους mods που δεν επεμβαινουν για να ξεκαθαρισουν τη σαβουρα και αφηνουν θρεντς ασχετα με τη θεματολογια του site. Στα σοβαρα forums καθε τι ασχετο διαγραφεται. Με τη σταση αυτη αυτοακυρωνεστε.

+10000

εχει καταντήσει το φόρουμ χειρότερο από 'καφέ της Χαράς' που μαζεύεται το κάθε αγάμητο, κομπλεξικό μπαζάκι να βγάλει τα υπαρξιακά του και τα κόμπλεξ του γτ δεν την γαμάνε κ κάθεστε κ ασχολείστε. στα 50 νέα ποστ κάθε μέρα παραπάνω από τα μισά είναι για θέματα παντελώς άσχετα με τη θεματολογία του σάιτ κ προέρχονται κατά κύριο λόγο από αραχνιασμένα ελεεινά ελεεινίδια.
μετανιώνω που δεν βρέθηκε κανάς άντμιν ως τώρα να τις πετάξει έξω να ξεβρωμίσει ο τόπας.
όξω, κουφάλες! στα κλουβιά σας γρήγορα!! :s&m_2: :s&m_2:

MotherFucker

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0

ρε φίλε, εδώ άλλος τις προάλλες είχε ανοίξει θρεντ για να μά8ει πως να ξυρίζει τον κώλο του, λέει γιατί βαριόταν να πλένεται.. :idiot: :idiot: :idiot:
μαλάκα, έχει ξεφύγει εντελώς ο κόσμος λέμε...
μην τα ρίχνουμε κ όλα στα πατσαβουράκια του σάιτ... :s&m_1:

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τους 2 προλαλησαντες.
Καταληξαμε Κοσμοπολιταν.
"Μετανοιωνω γιατι αντι για το παιδικο μου ονειρο να γινω μητερα στο μικρο σπιτι στο λιβαδι, κατεληξα να παρακαλαω να με κοιταξει κανενας καγκουρας στο γκαζι μπας και κανω ενα σεξακι το χρονο μετα βιας - κι αυτο μαπα".

Το μονο που μετανιωσα προσφατα ειναι που ημουν στο Αρτεμις του Βερολινου πριν 2 βδομαδες, και δεν πηρα την Γερμανιδα με την γυμνασμενη ΚΟΡΜΑΡΑ. Δεν αντεχα μετα τις 2 πολωνες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
Σακης Τερζακης

Κριτικές 1, για την τσόντα της τζούλιας που την είδε μέχρι κι η θεια μου.
Ενημέρωση για αγοραίο έρωτα= Ελάχιστη.

MotherFucker

Κριτικές 0, ενημέρωση για αγοραίο ερωτα= Ανύπαρκτη.

stelakis

Κριτικές 0, ενημέρωση για αγοραίο έρωτα= Ψιλοανύπαρκτη.

Είστε οι τελευταίοι που πρέπει να φωνάζουν για τη μορφή του σάιτ και την αλλαγή του.
Σε όποιον δεν αρέσει η μορφή του, ας βάλει λεφτά να βοηθήσει και τον αντισθένη, να γίνει και πολυμετοχικό σαν τον παναθηναϊκό. Μέχρι τότε μουρμού κι αχνιά.

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ωραια.
Κατσε να ανοιξω ενα thread για τα πολυκαρβονικα πιστονια τηλεκατευθυνομενου ελικοπτερου με βιοκαυσιμα.

Και ολοι μουρμου!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ωραια.
Κατσε να ανοιξω ενα thread για τα πολυκαρβονικα πιστονια τηλεκατευθυνομενου ελικοπτερου με βιοκαυσιμα.

Και ολοι μουρμου!

άνοιξε
πέντε σελιδούλες θα τις πιάσει άνετα

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αα καλη φαση!!!!!!!!!!!!αρχισαμε....
βασικα χεστηκα!!!ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχα ανησυχησει....κανεις δεν ειχε κραξει...χμμμ... :-* :-* :-*

MotherFucker

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Σακης Τερζακης

Κριτικές 1, για την τσόντα της τζούλιας που την είδε μέχρι κι η θεια μου.
Ενημέρωση για αγοραίο έρωτα= Ελάχιστη.

MotherFucker

Κριτικές 0, ενημέρωση για αγοραίο ερωτα= Ανύπαρκτη.

stelakis

Κριτικές 0, ενημέρωση για αγοραίο έρωτα= Ψιλοανύπαρκτη.

Είστε οι τελευταίοι που πρέπει να φωνάζουν για τη μορφή του σάιτ και την αλλαγή του.
Σε όποιον δεν αρέσει η μορφή του, ας βάλει λεφτά να βοηθήσει και τον αντισθένη, να γίνει και πολυμετοχικό σαν τον παναθηναϊκό. Μέχρι τότε μουρμού κι αχνιά.

αγαπούλη, για τράβα μέχρι τη γωνιά να δεις αν έρχομαι..
σου θίξαμε τις φιληνάδες, ρε υπερασπιστή των μπάζων κ των αγάμητων? σου πετάνε κανά κοκκαλάκι τουλάχιστον ή χερογλύκανο κ άγιος ο Θεός??
γατούλα...  :lheel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom