loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
που ειπα οτι μαρεσει το αυταρχικο και μου βγηκε το ονομα
<< στραπονιαρης>>
μου γαμησατε το θεμα παπαρες!!!
που ειπα οτι μαρεσει το αυταρχικο και μου βγηκε το ονομα
<< στραπονιαρης>>
εσενα ποτε θα ειναι το θεμα
μου γαμησατε το θεμα παπαρες!!!
πως να στο πω να μην σε πληγωσω?εσενα ποτε θα ειναι το θεμα
οπως θες αντεχωπως να στο πω να μην σε πληγωσω?
φτου γαμωτο και το ονειρο της ζωης μου ηταν να σε βατεψωοκ θα ειμαι διακριτικη...
[move][size=17pt]ΠΟΤΕ!!!!!!!![/size][/move]
αχουτο....φτου γαμωτο και το ονειρο της ζωης μου ηταν να σε βατεψω
ειδες ειμαι μεσα στο θεμα δεν σπαμαρα
:o :o :o..............................και εσυαχουτο....
φιλε εισαι σ ενα φορουμ με 100000 μελη και δεν ξερω ποσες εκατονταδες θρεντ σχετικα με το θεμα του. Ο καθενας κανει και την πλακα του εκτως απο το να ψαχνει τη νο1 πορνηΤωρα αν αυτο που επιθυμει τοσο ο κοσμος οσο και οι δημιουργοι ειναι ενα forum μπουρδελο και οχι ενα forum που να ενημερωνει για μπουρδελα εγω παω πασο.
Αφου το θεμα εγινε μπουγατσα οπως παντα θα πω κι εγω αυτο που εχω να πω. Βγαζει μαλακια θεμα θεμα η καθε μια με τα υπαξιακα της και αντι να την κραξετε καθεστε και απαντατε λες και ειστε φιλεναδες. Δε γαματε ρε τσαμπα παρτε το χαμπαρι. Με την καθε μαλακια Cosmopolitan θα γινει το site και ειναι κριμα γιτι χανει τον χαρακτηρα του. Απορω με τους mods που δεν επεμβαινουν για να ξεκαθαρισουν τη σαβουρα και αφηνουν θρεντς ασχετα με τη θεματολογια του site. Στα σοβαρα forums καθε τι ασχετο διαγραφεται. Με τη σταση αυτη αυτοακυρωνεστε.
Τωρα αν αυτο που επιθυμει τοσο ο κοσμος οσο και οι δημιουργοι ειναι ενα forum μπουρδελο και οχι ενα forum που να ενημερωνει για μπουρδελα εγω παω πασο.
Ωραια.
Κατσε να ανοιξω ενα thread για τα πολυκαρβονικα πιστονια τηλεκατευθυνομενου ελικοπτερου με βιοκαυσιμα.
Και ολοι μουρμου!
Σακης Τερζακης
Κριτικές 1, για την τσόντα της τζούλιας που την είδε μέχρι κι η θεια μου.
Ενημέρωση για αγοραίο έρωτα= Ελάχιστη.
MotherFucker
Κριτικές 0, ενημέρωση για αγοραίο ερωτα= Ανύπαρκτη.
stelakis
Κριτικές 0, ενημέρωση για αγοραίο έρωτα= Ψιλοανύπαρκτη.
Είστε οι τελευταίοι που πρέπει να φωνάζουν για τη μορφή του σάιτ και την αλλαγή του.
Σε όποιον δεν αρέσει η μορφή του, ας βάλει λεφτά να βοηθήσει και τον αντισθένη, να γίνει και πολυμετοχικό σαν τον παναθηναϊκό. Μέχρι τότε μουρμού κι αχνιά.