mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
αυτό ήταν το σοβαρό μέρος του ποστ, δε χλεύαζα
αααααα οκ....ολα ξαναμπηκαν στη θεση τους
αυτό ήταν το σοβαρό μέρος του ποστ, δε χλεύαζα
μπάι δε χουέι γιατί δεν άνοιξες το θέμα στο κοσμο?
μη μου πεις ότι ήσουν τύφλα, δε δέχομαι δικαιολογίες
έχουμε από τη μία θρεντ τύπου πότε είναι η καλύτερη ώρα να χύνετε, ανοίγεις κι εσύ τα υπαρξιακά σου, τι σκατά, είπες να δώσεις τη χαριστική βολή?
γιατί ανοίγετε θρεντ και δεν τα λέτε κατευθείαν στο τσατοθρεντ δεν το καταλαβαίνω, έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφετε
και, ειλικρινά, ΓΙΑΤΙ το άνοιξες εδώ και όχι στο κοσμο? :S
εσυ μουρο νομιχω εχεις κατεβασει παπαρια απο την πολλη χρηση
φοβαμαι....τοιχο τοιχο θα πηγαινω.....χαχαχαχαχαχα
το ανοιξα και στο κοσμο ταυτοχρονα...μπάι δε χουέι γιατί δεν άνοιξες το θέμα στο κοσμο?
έχουμε από τη μία θρεντ τύπου πότε είναι η καλύτερη ώρα να χύνετε, ανοίγεις κι εσύ τα υπαρξιακά σου, τι σκατά, είπες να δώσεις τη χαριστική βολή?
γιατί ανοίγετε θρεντ και δεν τα λέτε κατευθείαν στο τσατοθρεντ δεν το καταλαβαίνω, έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφετε
Ρε μπούμπη της τα χώνουν οι άλλοι της τα χώνεις κι εσύ?μπάι δε χουέι γιατί δεν άνοιξες το θέμα στο κοσμο?
το ανοιξα και στο κοσμο ταυτοχρονα...
Ρε μπούμπη της τα χώνουν οι άλλοι της τα χώνεις κι εσύ?
Άσε τη κοπέλα να εκφραστεί ελεύθερα..
ρε είναι μέλος και στα δύο
έχει την επιλογή
προσπαθώ να καταλάβω την πολύπλοκη σκέψη βάσει της οποίας αποφάσισε ότι εδώ θα ήταν καλύτερα
:S
υ.γ. τα παπάρια πάντα τα είχα σε τέτοιου είδους θρεντ
πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πόσο drama queen είσαι ρε πούστη
εγώ της τα χώνω για σωστό λόγο
.......που δεν ημουν αρκετα τολμηρος σε μια φαση της ζωης μου.καταφερατε να κανετε στην ζωη σας νιωθετε δυστυχισμενοι?
Ρε μπούμπη της τα χώνουν οι άλλοι της τα χώνεις κι εσύ?
Άσε τη κοπέλα να εκφραστεί ελεύθερα..
λα μωρε....εδω ανοιγουν αλλες κι αλλες αηδιες θεματα...τι σε πειραξε αυτο? ενας απο τους λογους που δεν ειμαι μελος στο κοσμο ειναι η αποφυγη τετοιων θρεντ....αλλα ουτε εδω δεν τα γλυτωνω απο αντρικα μελη μαλιστα
σε λιγο θα ανοιχτει θεμα για το αν χρησιμοποιουν ξυραφακια με τριπλη λεπιδα ή διπλη για το ξυρισμα των παπαριων τους
πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε κατερινα!!!τοσα εχω ακουσει εδω...τι να με κλασει το θρεντακι αυτο;!
Τετραπλη..........σε λιγο θα ανοιχτει θεμα για το αν χρησιμοποιουν ξυραφακια με τριπλη λεπιδα ή διπλη για το ξυρισμα των παπαριων τους
τπτ απο οτι θυμαμαι...Καίγομαι να μάθω τί πόσταρε το Δαρμένο Κουτάβι!