loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
απο επιλογη που τωρα μετανιωσαν?Κατι φιλαρακια μου που ειμαστε ιδια ηλικια ειναι δυστυχισμενοι γιατι δεν εκαναν οικογενια παιδια..
απο επιλογη που τωρα μετανιωσαν?Κατι φιλαρακια μου που ειμαστε ιδια ηλικια ειναι δυστυχισμενοι γιατι δεν εκαναν οικογενια παιδια..
που δεν τα εφτιαξα με την σουζαννα :'( :'( :'( :'( :'(
ελα ρε μαλακα, εγω τι σου εκανα? δεν λεω να γουσταρεις την μανα σου η την ξαδερφη σου τουλαχιστονΠου δεν έχω διαγραφεί εδώ μέσα ακόμη και διαβάζω ένα άρρωστο κομμάτι ανθρώπων που νομίζουν ότι είναι αστείοι
Πες μας και συ..απο επιλογη που τωρα μετανιωσαν?
Οχι απο επιλογη,ετσι τους τα εφερε η ζωη,πραγμα που δεν συμφωνο,για μενα ειναι οι κυριοι υπαιτιοι και τους το εχω πει..τους εχω δει αρκετες φορες να τους παιρνει απο κατω για αυτο τον λογο..απο επιλογη που τωρα μετανιωσαν?
ελα ρε μαλακα, εγω τι σου εκανα? δεν λεω να γουσταρεις την μανα σου η την ξαδερφη σου τουλαχιστον
κατσε κ συ μωρε...αμα φευγετε οι νορμαλ ενας ενας την πουτσισαμε.Που δεν έχω διαγραφεί εδώ μέσα ακόμη και διαβάζω ένα άρρωστο κομμάτι ανθρώπων που νομίζουν ότι είναι αστείοι
μην βγαίνεις οφτόπικ.-ελα ρε μαλακα, εγω τι σου εκανα? δεν λεω να γουσταρεις την μανα σου η την ξαδερφη σου τουλαχιστον
κατσε μεχρι να τελειωσει το μπουκαλι θα τα χω ξερασει ολα.Πες μας και συ..
ωχ... μάστορα κλείσε το πισι, πιες το μπουκάλι και κάνε νάνι μετά...κατσε μεχρι να τελειωσει το μπουκαλι θα τα χω ξερασει ολα.
Να κανω προβλεψη?κατσε μεχρι να τελειωσει το μπουκαλι θα τα χω ξερασει ολα.
Παω να βαλω και εγω...εσυ πολυ πινειςκατσε μεχρι να τελειωσει το μπουκαλι θα τα χω ξερασει ολα.
;) ;)αν δεν το κανω στυντομα ομως, σιγουρα θα το μετανιωσω μετα...
ξερει ο πιστολερο ;) ;) ;) ;) ;)
καλα ειμαι ρε...δε μασαω... ;)ωχ... μάστορα κλείσε το πισι, πιες το μπουκάλι και κάνε νάνι μετά...
μπα....Παω να βαλω και εγω...εσυ πολυ πινεις