Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.544
Πόντοι
2.357
... αναρωτηθηκε η γενια που κατεστρεψε την Ελλαδα, η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ γενια απο τη δημιουργια του νεοελληνικου κρατους.

Απαντηση: Περιμενεις να πληρωσει τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ χρωστουμενα.
ασχετη η απαντηση σου .... εντελως ομως

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Το 1950 που δεν υπηρχε φραγκο για δειγμα, δεν ειδα καμια να βγει στο κλαρι απο τη φτωχεια.
Πλενανε σκαλες και μεγαλωνανε 10 παιδια.

Μηπως ξεχνας την Τρουμπα φιλε μου ? ? ?
Ολοκληρη περιοχη του Πειραια που τις δεκαετιες 50-60 ηταν γεματη με πουτανες,μπουρδελλα,καμπαρε ?????

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.544
Πόντοι
2.357
Πρεπει να το εχω ξαναπει, αλλά ας το επαναλαβω.
Ως παραδειγμα προτασης.
Τα ειχα με μια κοπελα καποτε, αρκετα μεγαλυτερη μου.
Αυτη ηταν καθηγητρια ωδικης σε σχολειο. Δεν εβγαζε οσα ηθελε, αλλά δεν ηθελε να συμβιβασθει κιολας, καθώς της αρεσαν τα καλα πραγματα και η καλη ζωη.
Τι εκανε λοιπον.
Παραιτηθηκε απο το σιγουρο αλλά πενιχρο μισθο της καθηγητριας.
Εγινε φωτογραφος και αρχισε να πουλαει τις φωτογραφιες σε περιοδικα. Αρχισε να γραφει αρθρα μαγειρικης. Εκανε δικη της ιστοσελιδα και τα επαιρνε απο τις διαφημισεις. Εγινε αρχηγος σε εκδρομες στη λατινικη αμερικη και την απω ανατολη και κονομαγε τα κερατα της. Εκανε ιδιαιτερα μαθηματα ορθοφωνιας και κονομαγε και απο κει.
Μεχρι που τα χαλασαμε, ειχε βγαλει τρια διαμερισματα.
Και εσεις ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ?
Πώς να βελτιωσει τη ζωη του ενας υπαλληλος με 590 ευρω. Βριζουμε και λιγο το πολιτικο συστημα και τους κλεφτες και παμε για τον επομενο φραπε.
Ε χέστε με ρε παιδια. Ετσι μου ελεγε κι εκεινη. Κοψε την κλαουνα και βαζε το μυαλο σου να δουλευει.
Υ.Γ. Μαρια να εισαι καλα όπου κι αν εισαι.
ετσι....

αυτα ειναι....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ως παραδειγμα προτασης.
Αυτη ηταν καθηγητρια ωδικης σε σχολειο. Δεν εβγαζε οσα ηθελε, αλλά δεν ηθελε να συμβιβασθει κιολας, καθώς της αρεσαν τα καλα πραγματα και η καλη ζωη.
Τι εκανε λοιπον.
Εγινε φωτογραφος και αρχισε να πουλαει τις φωτογραφιες σε περιοδικα. Αρχισε να γραφει αρθρα μαγειρικης. Εκανε δικη της ιστοσελιδα και τα επαιρνε απο τις διαφημισεις. Εγινε αρχηγος σε εκδρομες στη λατινικη αμερικη και την απω ανατολη και κονομαγε τα κερατα της. Εκανε ιδιαιτερα μαθηματα ορθοφωνιας και κονομαγε και απο κει.
Και εσεις ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ?
Πώς να βελτιωσει τη ζωη του ενας υπαλληλος με 590 ευρω. Βριζουμε και λιγο το πολιτικο συστημα και τους κλεφτες και παμε για τον επομενο φραπε.
Ε χέστε με ρε παιδια. Ετσι μου ελεγε κι εκεινη. Κοψε την κλαουνα και βαζε το μυαλο σου να δουλευει.

Δεν εχεις κι αδικο... Το θεμα ειναι οτι τετοιες κινησεις εμπεριεχουν ρισκο, γιατι αν δε σου κατσουν την εκατσες, αλλα εχεις δικιο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ως παραδειγμα προτασης.
Τι εκανε λοιπον.
Και εσεις ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ?

Για να παρεις καλα λεφτα απο διαφημισεις στις ιστοσελιδες τυπε πρεπει να χεις φτιαξει ολοκληρο φεησμπουκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλιως ειναι 2 λεπτα το κλικαρισμα της διαφημισης απο καποιο χρηστη.  :2funny: :2funny: :2funny: Θα πρεπει να αγορασεις το domain βεβαια που δεν ειναι τιποτα 20 ευρω το χρονο γιατι αν παιζει free hosting τοτε θεωρειται δημοσιος χωρος και δεν παιρνεις ουτε τα 2 λεπτα  :2funny: :2funny: :2funny:

για τα αλλα δεν ξερω

Επισκέπτης
Ως παραδειγμα προτασης.
Τι εκανε λοιπον.
Και εσεις ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ?
Κάτι τέτοιο γίνεται αλλά δεν θα κάτσει σε όλους.

Και σε αυτούς που δεν θα κάτσει την έχουν άσχημα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Για να παρεις καλα λεφτα απο διαφημισεις στις ιστοσελιδες τυπε πρεπει να χεις φτιαξει ολοκληρο φεησμπουκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλιως ειναι 2 λεπτα το κλικαρισμα της διαφημισης απο καποιο χρηστη.  :2funny: :2funny: :2funny: Θα πρεπει να αγορασεις το domain βεβαια που δεν ειναι τιποτα 20 ευρω το χρονο γιατι αν παιζει free hosting τοτε θεωρειται δημοσιος χωρος και δεν παιρνεις ουτε τα 2 λεπτα  :2funny: :2funny: :2funny:

για τα αλλα δεν ξερω

μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο αυτο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο αυτο?

ΟΙ διαφημισεις εχουν ξεχωριστο λινκ που σε βαζουν ή στην κυρια σελιδα του προιοντος που διαφημιζεται. Επομενως μετρανε τα κλικ των χρηστων και καθε κλικ ειναι μια ταριφα. (Μεχρι 10 cents) για τα απλα φορουμ-σαιτ μην φανταστεις... για τα μεγαλυτερα που εχουν κοσμο μπορει να ειναι και πολυ παραπανω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Κάτι τέτοιο γίνεται αλλά δεν θα κάτσει σε όλους.

Και σε αυτούς που δεν θα κάτσει την έχουν άσχημα.
Αυτο που λες "δεν θα κατσει" δεν υφισταται.
Τιποτα δεν καθεται.
Διεκδικεις και κερδιζεις.
Και οταν λεω "διεκδικεις" δεν εννοω να κλεινεις την πανεπιστημιου και να σπας μερικα τζαμακια. Και αντε, εγινε ο βασικος απο 592, 692. 792, σου λεω εγω.
Και?
Ενας φιλος μου προ καιρου παραιτηθηκε απο τη θεση που ειχε καπου ως πωλητης βιβλιων. Ιδιωτικος υπαλληλος δηλαδη.
Επαιρνε 890 ευρω.
Τωρα χτυπαει το κεφαλι του που δεν παραιτηθηκε νωριτερα.
Εγινε ανεξαρτητος πωλητης και βγαζει τα διπλα.
Ξυπνατε.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.544
Πόντοι
2.357
Δεν εχεις κι αδικο... Το θεμα ειναι οτι τετοιες κινησεις εμπεριεχουν ρισκο, γιατι αν δε σου κατσουν την εκατσες, αλλα εχεις δικιο...
καποιες κινησεις θα κατσουν καποιες οχι το μονο που θελει ειναι κυνηγι και διαρκη αγωνα και διεκδικηση
το θεμα ειναι να θες να δουλεψεις και να θες να κανεις κατι

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ναι... :birdman: αλλά για ποιό λόγο γαμάτε πουτάνες? :birdman:

Επισκέπτης
Αυτο που λες "δεν θα κατσει" δεν υφισταται.
Τιποτα δεν καθεται.
Διεκδικεις και κερδιζεις.
Και οταν λεω "διεκδικεις" δεν εννοω να κλεινεις την πανεπιστημιου και να σπας μερικα τζαμακια. Και αντε, εγινε ο βασικος απο 592, 692. 792, σου λεω εγω.
Και?
Ενας φιλος μου προ καιρου παραιτηθηκε απο τη θεση που ειχε καπου ως πωλητης βιβλιων. Ιδιωτικος υπαλληλος δηλαδη.
Επαιρνε 890 ευρω.
Τωρα χτυπαει το κεφαλι του που δεν παραιτηθηκε νωριτερα.
Εγινε ανεξαρτητος πωλητης και βγαζει τα διπλα.
Ξυπνατε.
Τα τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη.

Τα διαθέτουν όλοι;;;

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.544
Πόντοι
2.357

Τα διαθέτουν όλοι;;;
αν δεν τολμησεις μην περιμενεις τιποτα
απο την τολμη θα βγει η τυχη και απο εκει ισως το τελεντο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006

Τα διαθέτουν όλοι;;;
Πού θελεις να καταληξεις? Εγω εδωσα το στιγμα μου. Εννοεις οτι στον ατολμο, τον αταλαντο, τον κακοριζικο, που κλαιγεται απο το πρωι ως το βραδυ, πρεπει το συστημα να του εξασφαλισει 2.000 ευρω το μηνα με καποιον τροπο ως ιδιωτικο ή δημοσιο υπαλληλο?
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ΟΙ διαφημισεις εχουν ξεχωριστο λινκ που σε βαζουν ή στην κυρια σελιδα του προιοντος που διαφημιζεται. Επομενως μετρανε τα κλικ των χρηστων και καθε κλικ ειναι μια ταριφα. (Μεχρι 10 cents) για τα απλα φορουμ-σαιτ μην φανταστεις... για τα μεγαλυτερα που εχουν κοσμο μπορει να ειναι και πολυ παραπανω.

Δηλαδη αν καταλαβα καλα, αν στο μπλογκ σου εχεις μπανερ και αυτο το μπανερ το πατανε 10 ατομα (διαφορετικες ΙΡ? τι παιζει εδω ξερεις?) τη μερα θα σου δωσει η εταιρεια που διαφημιζεις 10*30*0.10=30 ευρω το μηνα? Τα λεω καλα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πού θελεις να καταληξεις? Εγω εδωσα το στιγμα μου. Εννοεις οτι στον ατολμο, τον αταλαντο, τον κακοριζικο, που κλαιγεται απο το πρωι ως το βραδυ, πρεπει το συστημα να του εξασφαλισει 2.000 ευρω το μηνα με καποιον τροπο ως ιδιωτικο ή δημοσιο υπαλληλο?

There is a nice guy my man  :rockon: :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

άλεξ εσύ γιατί γαμάς πουτάνες φίλε? :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom