Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

Επισκέπτης
Πού θελεις να καταληξεις? Εγω εδωσα το στιγμα μου. Εννοεις οτι στον ατολμο, τον αταλαντο, τον κακοριζικο, που κλαιγεται απο το πρωι ως το βραδυ, πρεπει το συστημα να του εξασφαλισει 2.000 ευρω το μηνα με καποιον τροπο ως ιδιωτικο ή δημοσιο υπαλληλο?
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω.
Όχι δεν εννοώ αυτό.

Απλά η μάζα κακά τα ψέμματα δεν είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα ώστε να αποκτήσει προνόμια όπως κ να'χει,το σύστημα λοιπόν ναι πρέπει να τους εξασφαλίζει με κάποιον τρόπο όλους.

Όχι φυσικά με πλουσιοπάροχη ζωή αλοίμονο....αλλά με μία μέση-καλή-άνετη-εύκολη ζωή.

Και μην μου φέρνεις ως παράδειγμα 2-3 που τα κατάφεραν στην ζωή τους,η πλειοψηφία στην μεσότητα κινείται κ όχι επειδή δεν θέλει αλλά επειδή δεν μπορεί.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδη αν καταλαβα καλα, αν στο μπλογκ σου εχεις μπανερ και αυτο το μπανερ το πατανε 10 ατομα (διαφορετικες ΙΡ? τι παιζει εδω ξερεις?) τη μερα θα σου δωσει η εταιρεια που διαφημιζεις 10*30*0.10=30 ευρω το μηνα? Τα λεω καλα?

νομιζω ναι. Δεν γνωριζω ακριβως τις τιμες. Το μπλογκ αρχικα ομως δεν θα ανηκει σε σενα... αρα θεωρειται δημοσιος χωρος αρα δεν τσιμπας τιποτα. Εκτος και αν το φτιαξεις και παρεις το domain τοτε θα πληρωνοντε τα μπανερακια  .

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.542
Πόντοι
2.357
Δηλαδη αν καταλαβα καλα, αν στο μπλογκ σου εχεις μπανερ και αυτο το μπανερ το πατανε 10 ατομα (διαφορετικες ΙΡ? τι παιζει εδω ξερεις?) τη μερα θα σου δωσει η εταιρεια που διαφημιζεις 10*30*0.10=30 ευρω το μηνα? Τα λεω καλα?
διαφημισεις απο στουντιο κτλ
τιποτα δεν ειναι δωρεαν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γενικα μπορω να σου πω... παραπανω δεν ξερω... εχω να ασχοληθω με το Web πολυ καιροοοο.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Πρεπει να το εχω ξαναπει, αλλά ας το επαναλαβω.
Ως παραδειγμα προτασης.
Τα ειχα με μια κοπελα καποτε, αρκετα μεγαλυτερη μου.
Αυτη ηταν καθηγητρια ωδικης σε σχολειο. Δεν εβγαζε οσα ηθελε, αλλά δεν ηθελε να συμβιβασθει κιολας, καθώς της αρεσαν τα καλα πραγματα και η καλη ζωη.
Τι εκανε λοιπον.
Παραιτηθηκε απο το σιγουρο αλλά πενιχρο μισθο της καθηγητριας.
Εγινε φωτογραφος και αρχισε να πουλαει τις φωτογραφιες σε περιοδικα. Αρχισε να γραφει αρθρα μαγειρικης. Εκανε δικη της ιστοσελιδα και τα επαιρνε απο τις διαφημισεις. Εγινε αρχηγος σε εκδρομες στη λατινικη αμερικη και την απω ανατολη και κονομαγε τα κερατα της. Εκανε ιδιαιτερα μαθηματα ορθοφωνιας και κονομαγε και απο κει.
Μεχρι που τα χαλασαμε, ειχε βγαλει τρια διαμερισματα.
Και εσεις ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ?
Πώς να βελτιωσει τη ζωη του ενας υπαλληλος με 590 ευρω. Βριζουμε και λιγο το πολιτικο συστημα και τους κλεφτες και παμε για τον επομενο φραπε.
Ε χέστε με ρε παιδια. Ετσι μου ελεγε κι εκεινη. Κοψε την κλαουνα και βαζε το μυαλο σου να δουλευει.
Υ.Γ. Μαρια να εισαι καλα όπου κι αν εισαι.

Και φαντάζομαι η κοπέλα σαν ευσυνείδητος πολίτης θα πλήρωνε φόρους και για τα τρία - τέσσερα επαγγέλματα τα οποία ασκούσε, ε?
Γιατί άμα δεν μου παίρνουν κι εμένα το 40%, βγάζω κι εγώ τρία διαμερίσματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και φαντάζομαι η κοπέλα σαν ευσυνείδητος πολίτης θα πλήρωνε φόρους και για τα τρία - τέσσερα επαγγέλματα τα οποία ασκούσε, ε?

ηταν τα παλια τα χρονια αυτα τυπισσα... πλεον ειναι δυσκολα εγχειρηματα αυτα  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

αντιγόνη εσύ για ποιόν λόγο γαμάς πουτάνες? :birdman:

Επισκέπτης
Ανήκετε στα λεγόμενα επαγγέλματα που χαρακτηρίζονται ως παροχή υπηρεσίας κ έχουν φόρο 40% υποθέτω....

Ψυχολόγος μήπως;;;; :grin:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ναι... :birdman: αλλά για ποιό λόγο γαμάτε πουτάνες? :birdman:

Ειναι στο dna μας,ειμαστε πολυγαμικοι.
Ακομα και γυναικαρα να εχεις,καποια στιγμη θα την κανεις τη στραβη.
Για τα μπακουρια ειναι η ευκολη λυση,
πληρωνεις-γαμας-φευγεις.
Πολλοι βαριουνται + τα παρακαλια,κερασματα,πρηξαρχιδιματα των ελλεινιδων κλπ......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Παντα πληρωνε φορους γιατι εκοβε αποδειξεις παροχης υπηρεσιων.
Αν επαιρνε και μερικα μαύρα, αυτο δεν το ξερω. Δεν ασχολιομουνα με τα φορολογικα της, ειχε πιο ενδιαφεροντα πραγματα πανω της να ασχοληθω.  
Εσυ τωρα αυτο βρηκες να πεις? Δεν αντιλαμβανομαι.
Αλλοθι ψαχνεις?
Το θεμα μας ειναι κατα ποσο μπορεις να αναπτυξεις επαγγελματικα κατι διαφορετικο εκτος απο το να περιμενεις τον πενιχρο μισθο ενος υπαλληλου.

Επισκέπτης
Το θεμα μας ειναι κατα ποσο μπορεις να αναπτυξεις επαγγελματικα κατι διαφορετικο εκτος απο το να περιμενεις τον πενιχρο μισθο ενος υπαλληλου.
Κατά πόσο λοιπόν κ πόσο εύκολο είναι το μεγάλο άλμα;;;

Ανελυσέ το μας....

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πρεπει να το εχω ξαναπει, αλλά ας το επαναλαβω.
Ως παραδειγμα προτασης.
Τα ειχα με μια κοπελα καποτε, αρκετα μεγαλυτερη μου.
Αυτη ηταν καθηγητρια ωδικης σε σχολειο. Δεν εβγαζε οσα ηθελε, αλλά δεν ηθελε να συμβιβασθει κιολας, καθώς της αρεσαν τα καλα πραγματα και η καλη ζωη.
Τι εκανε λοιπον.
Παραιτηθηκε απο το σιγουρο αλλά πενιχρο μισθο της καθηγητριας.
Εγινε φωτογραφος και αρχισε να πουλαει τις φωτογραφιες σε περιοδικα. Αρχισε να γραφει αρθρα μαγειρικης. Εκανε δικη της ιστοσελιδα και τα επαιρνε απο τις διαφημισεις. Εγινε αρχηγος σε εκδρομες στη λατινικη αμερικη και την απω ανατολη και κονομαγε τα κερατα της. Εκανε ιδιαιτερα μαθηματα ορθοφωνιας και κονομαγε και απο κει.
Μεχρι που τα χαλασαμε, ειχε βγαλει τρια διαμερισματα.
Και εσεις ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ?
Πώς να βελτιωσει τη ζωη του ενας υπαλληλος με 590 ευρω. Βριζουμε και λιγο το πολιτικο συστημα και τους κλεφτες και παμε για τον επομενο φραπε.
Ε χέστε με ρε παιδια. Ετσι μου ελεγε κι εκεινη. Κοψε την κλαουνα και βαζε το μυαλο σου να δουλευει.
Υ.Γ. Μαρια να εισαι καλα όπου κι αν εισαι.

Φίλε μου το παραδειγμα σου δεν ειναι σωστό.
Αναφερεσαι στο 5-10 % του πληθυσμού που έχει τα φοντα να αναπτύξει επιχειρηματικότητα κι απ' αυτους παλι, θα επιτυχουν το 10 %. Δλδ μιλας για το 1% του πληθυσμού.
Εμείς ζηταμε λύσεις που θα κανουν βιώσιμη την υπαρξη του μεγαλου ποσοστου του κόσμου, της μάζας δλδ, που δε μπορει να γίνει επιχειρηματιας. Αυτων που χρειαζονται μια σταθερη δουλεια κι ενα κρατος προνοιας για να μπορεσουν να φτιαξουν τον κορμο μιας υγειους κοινωνίας.
Κανείς δε θέλει να ταιζει χαραμοφαηδες ΔΥ και να διαιωνίζει το Ελληνικό φανόμενο κακοδιαχειρησης - αλλά πάλι, η πλειοψηφια των ανθρωπων δε μπορεί να τα βγαλει πέρα σε μια κοινωνια - ζουγκλα χωρις κρατικη μέριμνα και στοιχειωδη δικαιωματα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κατά πόσο λοιπόν κ πόσο εύκολο είναι το μεγάλο άλμα;;;

Ανελυσέ το μας....
τι δουλεια εχεις εσυ εδω? :birdman:

για ποιο λογο παει ο Παπαζολης στις πουτανες?

για να χατζηλικωνει πακηδες  :2on1: :2on1: :2on1:

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom