Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.542
Πόντοι
2.357
εσυ κοβεις αποδειξεις παροχης υπηρεσιων ?
ασε που οι λογιστες ειναι οπου σε πιασουν
εγω προσωπικα τους αλλαζω καθε δυο χρονια γιατι αλλαζουν τις τιμες παντα
τον πρωτο χρονο σου ζηταει 30 ευρω και στον δευτερο σου λεει 50 στον τριτο σου λεει για 70-90 και εγω του λεω αντε γεια
και παω στα 30 παλι  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ κοβεις αποδειξεις παροχης υπηρεσιων ?
ασε που οι λογιστες ειναι οπου σε πιασουν
εγω προσωπικα τους αλλαζω καθε δυο χρονια γιατι αλλαζουν τις τιμες παντα
τον πρωτο χρονο σου ζηταει 30 ευρω και στον δευτερο σου λεει 50 στον τριτο σου λεει για 70-90 και εγω του λεω αντε γεια
και παω στα 30 παλι  ;)

πολυ κλεφτες φιλε. Αλλα εγω πριν παρω εναν θα αραξω ενα καλοκαιρι να διαβασω τα οικονομικα
δεν γινεται να σε πιανει κοροιδο ο καθε βλακας.

Σε εναν φιλο μου ειχε φαει 1500 ευρω.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Φίλε μου το παραδειγμα σου δεν ειναι σωστό.
Αναφερεσαι στο 5-10 % του πληθυσμού που έχει τα φοντα να αναπτύξει επιχειρηματικότητα κι απ' αυτους παλι, θα επιτυχουν το 10 %. Δλδ μιλας για το 1% του πληθυσμού.
Εμείς ζηταμε λύσεις που θα κανουν βιώσιμη την υπαρξη του μεγαλου ποσοστου του κόσμου, της μάζας δλδ, που δε μπορει να γίνει επιχειρηματιας. Αυτων που χρειαζονται μια σταθερη δουλεια κι ενα κρατος προνοιας για να μπορεσουν να φτιαξουν τον κορμο μιας υγειους κοινωνίας.
Κανείς δε θέλει να ταιζει χαραμοφαηδες ΔΥ και να διαιωνίζει το Ελληνικό φανόμενο κακοδιαχειρησης - αλλά πάλι, η πλειοψηφια των ανθρωπων δε μπορεί να τα βγαλει πέρα σε μια κοινωνια - ζουγκλα χωρις κρατικη μέριμνα και στοιχειωδη δικαιωματα.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Παντα πληρωνε φορους γιατι εκοβε αποδειξεις παροχης υπηρεσιων.
Αν επαιρνε και μερικα μαύρα, αυτο δεν το ξερω. Δεν ασχολιομουνα με τα φορολογικα της, ειχε πιο ενδιαφεροντα πραγματα πανω της να ασχοληθω.  
Εσυ τωρα αυτο βρηκες να πεις? Δεν αντιλαμβανομαι.
Αλλοθι ψαχνεις?
Το θεμα μας ειναι κατα ποσο μπορεις να αναπτυξεις επαγγελματικα κατι διαφορετικο εκτος απο το να περιμενεις τον πενιχρο μισθο ενος υπαλληλου.

από πότε έγινε πενιχρός ο μισθός ενός υπαλλήλου;
δηλαδή εσάς ο πρώτος σας μισθός ήταν στελέχους;
και προφανώς αυτό βρήκα να πω γιατί ο πενιχρός μισθός ενός υπαλλήλου επιβαρύνεται με κρατήσεις υπερ ασφαλιστικών ταμείων και φόρους για να μπορούν να πάνε τα παιδιά σας σχολείο και να οδηγείτε τα αυτοκίνητά σας στους δρόμους κλπ κλπ καθώς είναι γνωστό τοις πάσι πως όλοι οι υπόλοιποι έλληνες φοροδιαφεύγουν είτε καθ' εξη είτε κατ'εξακολούθηση.
δε θα λέμε και τα αυτονόητα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και προφανώς αυτό βρήκα να πω γιατί ο πενιχρός μισθός ενός υπαλλήλου επιβαρύνεται με κρατήσεις υπερ ασφαλιστικών ταμείων και φόρους για να μπορούν να πάνε τα παιδιά σας σχολείο και να οδηγείτε τα αυτοκίνητά σας στους δρόμους κλπ κλπ καθώς είναι γνωστό τοις πάσι πως όλοι οι υπόλοιποι έλληνες φοροδιαφεύγουν είτε καθ' εξη είτε κατ'εξακολούθηση.
:huh:
αυτά λες και στο κρεβάτι? :zfuck:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Συγνωμη αλλά ομολογω δεν καταλαβα τιποτα απο οσα εγραψες.
Αδυνατω να σε παρακολουθησω.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
πολυ κλεφτες φιλε. Αλλα εγω πριν παρω εναν θα αραξω ενα καλοκαιρι να διαβασω τα οικονομικα

τι τον θες το λογιστη εσυ ρε μπολντ? του φιλου σου τα λεφτα πως τα εφαγε?

απο φετος! Δηλαδη αν ξεκινησεις με 600 ευρω που μπορεις να φτασεις, δε σε καταλαβαινω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

σωστη  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

εννοει τον μισθο ενος ΔΥ τα τοτε χρονια που ο πρωτος μαζι με επιδοματα και δωρα πηγαινε 1200 ανετα... και ολο ανεβαινε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΑΝ ποτε τον χρειαστω... κοιτα φιλε δεν τους εχω εμπιστοσυνη.
Να πω την αμαρτια μου με αυτα που εχω δει στους περισσοτερους δεν εχω εμπιστοσυνη.

Του τα εφαγε επειδη του δινε ο αλλος λεφτα να παει να πληρωσει κατι εφοριες και ο αλλος
δεν πηγε ο μαλακας και του τα κυαλιαρισε κατι εγινε δεν θυμαμαι ακριβως πανε χρονια
αλλα ειχε γινει σκοτωμος

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.542
Πόντοι
2.357

ΛΟΓΙΚΟ ειναι φιλε...

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει πλαφον υπηρεσιων οτι θελει ο καθενας ζηταει

Αλιμονο αν δεν το ψαχνεις παντα....

Σε εναν θυμαμαι οταν μου ειπε για τρελη αυξηση, του ειπα (εισαι τρελος φιλε μου) και εφυγα αμεσως ....

Ακομη θυμαμαι την μουτσουνα του οπως εφευγα μπροστα σε κοσμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το θεμα μας ειναι κατα ποσο μπορεις να αναπτυξεις επαγγελματικα κατι διαφορετικο εκτος απο το να περιμενεις τον πενιχρο μισθο ενος υπαλληλου.

Ελιτίστικες μπαρούφες..
Άμα το πάρουμε έτσι καλά να πάθει ο μπασκίνας που τρώει μολύβι και πάει 2 μέτρα υπέδαφος παίρνοντας τρεις κι εξήντα αντί να αναπτύξει επιχειρηματικό δαμόνιο.
Κάτι μου λέει βέβαια πως με το τελευταίο δε θα συμφωνήσεις..

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

απο φετος! Δηλαδη αν ξεκινησεις με 600 ευρω που μπορεις να φτασεις, δε σε καταλαβαινω

έχεις δίκιο,
αναθεωρώ!
είναι πολύ λίγα τα λεφτά αυτά!
απλά εγώ ήθελα να πω ότι δε γίνεται να τα ισοπεδώνουμε όλα και να λέμε δε μπορώ να γίνω υπάλληλος γιατί θα παίρνω 600 ευρω
ε άντε γίνε αστροναύτης ρε μεγάλε!
έλεος!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΛΟΓΙΚΟ ειναι φιλε...

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει πλαφον υπηρεσιων οτι θελει ο καθενας ζηταει

Αλιμονο αν δεν το ψαχνεις παντα....

Σε εναν θυμαμαι οταν μου ειπε για τρελη αυξηση, του ειπα (εισαι τρελος φιλε μου) και εφυγα αμεσως ....

Ακομη θυμαμαι την μουτσουνα του οπως εφευγα μπροστα σε κοσμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε μου αν ο αλλος ειναι καλος πιστεψε με εγω θα τον καλοπληρωσω.
Γιατι δεν ειναι ζωο ο αλλος αμα πασχισε να γινει ενας επαγγελματιας να ξεπουλιεται στο ετσι.
ΑΛλα επειδη αναμεσα μας κυκλοφορουν πολλοι ψωνισμενοι και ψωνισμενες που νομιζουν οτι ειναι επαγγελματιες ενω δεν ειναι... σε αυτους δεν δινω δεκαρα τσακιστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom