Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:jerking: :jerking: :jerking:
αρχιδατος αντρας ευγε.σορυ απο τους υπολοιπους που το εχεσα το θεμα.

οι πραγματικα αρχιδατοι αντρες δεν μπαινουν στην διαδικασια
να αποδειξουν τα αρχιδια τους. Δεν υπαρχει λογος... δεν με ξερεις δεν σε ξερω
τελειωνει εκει. Ανασφαλειες δεν εχω..οταν χρειαστει να κανω κατι το κανω και πετυχαινει
αρκει να εχω ορεξη :cheesy:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εγκατέλειψα το σαιτ και το thread πριν από πάνω από 2 ώρες και το βρίσκω γυρνώντας σε πολλή χειρότερη κατάσταση από ότι το άφησα.

Πριν μιλούσαμε λίγο επί της ουσίας, τώρα λεκτικοί προπηλακισμοί και προσκλήσεις προς συνάντηση για ξύλο ή κοινές μπουρδελότσαρκες με άνδρες και γυναίκες.

Έχω μια άλλη ιδέα. Αφού όλοι έχουμε περιέργεια για τους άλλους χρήστες του σαιτ, ας πούμε αρκετοί άνδρες εδώ έχουν περιέργεια για κάποιες από τις γυναίκες, το αντίθετο για να είμαι ειλικρινής το κόβω χλωμό, γιατί δεν διοργανώνουμε

1ο Συνέδριο Χρηστών , Ξενοδοχείο Divani Palace

με workshοps πάνω σε επίκαιρα θέματα όπως "Είναι φθηνότερο το αγοραίο σέξ από ότι μία σχέση" (κάποιοι στόκοι ομόφυλοι μου ισχυρίζονται πως είναι) ή "H σημασία της κοπρολαγνείας στην πνευματική ωρίμανση του σύγχρονου ανδρός".

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.544
Πόντοι
2.357
Παντως τις καταλαβαινω τις γυναικες σε αυτο, για μενα ειναι φυσιολογικο να προτιμουν καποιον με πολλα λεφτα απο καποιον με λιγα λεφτα.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο άσχημο είναι ολο αυτο που λες

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Εγκατέλειψα το σαιτ και το thread πριν από πάνω από 2 ώρες και το βρίσκω γυρνώντας σε πολλή χειρότερη κατάσταση από ότι το άφησα.

Πριν μιλούσαμε λίγο επί της ουσίας, τώρα λεκτικοί προπηλακισμοί και προσκλήσεις προς συνάντηση για ξύλο ή κοινές μπουρδελότσαρκες με άνδρες και γυναίκες.

Έχω μια άλλη ιδέα. Αφού όλοι έχουμε περιέργεια για τους άλλους χρήστες του σαιτ, ας πούμε αρκετοί άνδρες εδώ έχουν περιέργεια για κάποιες από τις γυναίκες, το αντίθετο για να είμαι ειλικρινής το κόβω χλωμό, γιατί δεν διοργανώνουμε

με workshοps πάνω σε επίκαιρα θέματα όπως "Είναι φθηνότερο το αγοραίο σέξ από ότι μία σχέση" (κάποιοι στόκοι ομόφυλοι μου ισχυρίζονται πως είναι) ή "H σημασία της κοπρολαγνείας στην πνευματική ωρίμανση του σύγχρονου ανδρός".

Τα μελη καλε μου κανουν συγκεντρωσεις εδω κ χρονια ...

Αυτο παντως που λες δν νομιζω να γινεται  :grin:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εμένα δεν αντέχουν οι γκόμενες το αγριο σεξ για αυτό πηγαίνω!
Κοινώς μου μένουν στο κρεββάτι!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.544
Πόντοι
2.357

Επισκέπτης

Ω ναι.....εγώ πάλι,θέλω να δω τον μπολτ,να τις τρώει από τις γυναίκες του σάιτ..... >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :P :P :P :P

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Αυτο παντως που λες δν νομιζω να γινεται  :grin:

Όλα γίνονται!

Πάντως σε περίπτωση συναντήσεων θα ήθελα να κληθώ. Έχοντας ζήσει 5 χρόνια στην Γερμανία, σε χώρα που είναι κάποιες δεκαετίες μπροστά μας σε θέματα συζήτησης για όλες τις πτυχές της σεξουαλικότητας, και με επίπεδο, όχι κατινιά και βρισίδια και ψευτοmacho θεατρινισμούς πιστεύω οτι θα είχα πολλά να συνεισφέρω.

Εδώ υπάρχουν προγράμματα στην τηλεόραση όπου η ιερόδουλος με πολύ ανθρώπινο τρόπο εξιστορεί την καθημερινότητα της στο μπουρδέλο, ο "μπουρδελιάρης" εξηγεί τι σημαίνει για αυτόν αυτή η συνεύρεση, ενώ ακόμη και ο 25άρης που είναι στην αναπηρική καρέκλα παρουσιάζει την ανάγκη του να κάνει έρωτα (σεξ ότι θέλεις) με μία γυναίκα. Πολύ μπροστά μιλάμε και με επίπεδο/ανθρωπιά που δεν φαντάζεσαι για Γερμανούς.

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Αυτο παντως που λες δν νομιζω να γινεται  :grin:
Ε ναι το ιντερνετ σας δινει στα κοριτσακια-μεγαλοκοριτσα τη δυνατοτητα να μοστραρετε προιον οπως θελετε και οπου θελετε που ειναι πολυ για τα κυβικα σας και να παιρνετε επιβεβαιωση που σε real φαση δεν παιρνετε να χτυπιεστε κατω.Απλα μη μας πρηζετε τα φρυδια.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σκέψου το μόνος σου.....

Δική μου άποψη είναι οτι χάνεται η ουσία καθώς με αυτη την λογική και οι άνδρες θα προτιμούν μια με πολλά χρημματα......

και τι θα τον κανει το φτωχο ρε φιλε η αλλη? Να καθονται ολη μερα σπιτι του, μαζι με τους γονεις του, να βλεπουν τη Μαρια την Ασχημη?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.544
Πόντοι
2.357
Πάντως σε περίπτωση συναντήσεων θα ήθελα να κληθώ. Έχοντας ζήσει 5 χρόνια στην Γερμανία, σε χώρα που είναι κάποιες δεκαετίες μπροστά μας σε θέματα συζήτησης για όλες τις πτυχές της σεξουαλικότητας, και με επίπεδο, όχι κατινιά και βρισίδια και ψευτοmacho θεατρινισμούς πιστεύω οτι θα είχα πολλά να συνεισφέρω.

Εδώ υπάρχουν προγράμματα στην τηλεόραση όπου η ιερόδουλος με πολύ ανθρώπινο τρόπο εξιστορεί την καθημερινότητα της στο μπουρδέλο, ο "μπουρδελιάρης" εξηγεί τι σημαίνει για αυτόν αυτή η συνεύρεση, ενώ ακόμη και ο 25άρης που είναι στην αναπηρική καρέκλα παρουσιάζει την ανάγκη του να κάνει έρωτα (σεξ ότι θέλεις) με μία γυναίκα. Πολύ μπροστά μιλάμε και με επίπεδο/ανθρωπιά που δεν φαντάζεσαι για Γερμανούς.
Αυτο θα ήταν πραγματικά πολυ επιμορφωτικο για τα ελληνικά δεδομενα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.544
Πόντοι
2.357
και τι θα τον κανει το φτωχο ρε φιλε η αλλη? Να καθονται ολη μερα σπιτι του, μαζι με τους γονεις του, να βλεπουν τη Μαρια την Ασχημη?
Αν φτάνει μέχρι εκει η σκέψη σου οκ .....

Αποκλειεις το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν ένα κοινό μέλλον μαζί ?
Να αγωνιστούν μαζι για κατι καλύτερο στην ζωή ?
Γιατί τόση άρνηση ?
Δεν είναι όλοι και όλες με πολλά λεφτά ξέρεις......

Πέρα απο αυτά η καρδιά δεν παίζει ρόλο δηλαδή ?

Επισκέπτης
Αν φτάνει μέχρι εκει η σκέψη σου οκ .....

Αποκλειεις το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν ένα κοινό μέλλον μαζί ?
Να αγωνιστούν μαζι για κατι καλύτερο στην ζωή ?
Γιατί τόση άρνηση ?
Δεν είναι όλοι και όλες με πολλά λεφτά ξέρεις......

Πέρα απο αυτά η καρδιά δεν παίζει ρόλο δηλαδή ?
Πολλά φιλμ του 60-70 βλέπεις νομίζω!!! :cheesy:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.544
Πόντοι
2.357
Τι να σας πω ?

Πολυ ωμα τα βλεπετε εσεις ..... θα εισαστε στυγνοι επιβητορες μαλλον.... εγω δεν ειμαι ετσι :'(

Πιστεψτε οτι θελετε .....

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εξ αιτιας ιδεολογικων καταβολων.. ετσι εχω μαθει.. περα απο την ωραια συζυγο, τη μουναρα εξωσυζυγικη σχεση, τις αρπαχτες, χρειαζεται και ο αγοραιος με το ευρυ φασμα.. απο μπαζο ως τη θεα. και γιατι καποιες φορες γουσταρεις καποια μονο αν την πληρωσεις... :tits2:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Τι μαλακια θεμα!

Ειναι σα να ρωτας........
Για ποιο λογο τρωμε (καλο) φαγητο.

Stories