Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.598
- Πόντοι
- 2.637
Ποιο ειναι για πες ? Αντε μη βγαλω τα π.μ. μας στη φορα και αρχισει νεος γυρος εχθροπραξιων.
Ποιο ειναι για πες ? Αντε μη βγαλω τα π.μ. μας στη φορα και αρχισει νεος γυρος εχθροπραξιων.
αυριο το πρωι εισαιοτι να'ναι.μη σε νοιαζει που μενω.οπου θες λεμε.
Εσένα θα σε κάνω προξενειό στον Μήτσο.Nαι αυτό είναι το μόνο πρόβλημα.
οπα κατσε δικιε μου εσυ εισαι επικυνδινος
απολυτεεεεεεε θα με παρουν τα σκαγια μλκ
Nαι αυτό είναι το μόνο πρόβλημα.
>Ποιο ειναι για πες ? Αντε μη βγαλω τα π.μ. μας στη φορα και αρχισει νεος γυρος εχθροπραξιων.
Δεν μαθαίνεις με τίποτα εσύ ρε πούστη μου....προαγωγε !!!!!!!!
οτι να'ναι.μη σε νοιαζει που μενω.οπου θες λεμε.
π.σ εγω την πλακα μου κανω εδω μεσα στα αρχιδια μου να γελαω θελω
μην ψαρωνετε....
Μην μασάς ρε, πλούσιες είναι αυτές που ζητάνε συνοδούς και θα σε ταϊζούν κ θα σε ποτίζουν όσο θες.
Έλα να βάλουμε μπροστά την επιχείρηση,εγώ θα σου κάμνω τον μάνατζερ με ένα 20%!!!!
προαγωγε !!!!!!!!
ναι ναι για να παω και να μην ερθεις....
και να παρεις "εκδικηση"
τεσπα παω να την κανω... αντε μπαι σε ολους
π.σ εγω την πλακα μου κανω εδω μεσα στα αρχιδια μου να γελαω θελω
μην ψαρωνετε....
Eμενα με ρωτησες ρε ?Εσένα θα σε κάνω προξενειό στον Μήτσο.
Και δεν θέλω τίποτα γι'αυτό,δεν μου χρωστάς κ να μην νιώθεις καθόλου υποχρεωμένη.
Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους 66 (26.4%)
εδω φαινεται οτι τα σπιτια εκτελουν οντως λειτουργημα, μιλαμε για το 1/4 των απαντησεων
και εγω το ονομα......O απόλυτος μου βρήκε κ το σήμα της επιχείρησης!!!
Και γιατί τόσο μεγάλο ποσοστό; Να σου πω το λόγο; Γιατί έχει χάθεί το θάρρος. Τεράστιο μερίδιο σε αυτό είναι το οικονομικό. Πήγαινε ρώτα κάποιον που δεν έχει λεφτά πόση ανασφάλεια αισθάνεται και το αντίθετο. Και το χειρότερο ξέρεις τι είναι να βγαίνεις έξω και το πρώτο πράγμα που σε ρωτάνε σε baraki είναι που δουλεύεις. Εφορία είσαι;;; Ελα από το σπίτι να σου δείξω τη φορολογική μου δήλωση να δω αν πέρασα από τον κτηνιατρικό έλεγχο που μου κάνεις!
Η μήπως ενδόμυχα ψάχνεις για γαμπρό γιατί η μανούλα σου δίδαξε χωρίς εσύ να το καταλάβεις ότι ο ανδρας που θα παντρευτείς να είναι από σόι
Παντως τις καταλαβαινω τις γυναικες σε αυτο, για μενα ειναι φυσιολογικο να προτιμουν καποιον με πολλα λεφτα απο καποιον με λιγα λεφτα.
Μου δίνεις να καταλάβω λοιπόν από τα λεγόμενα σου, ότι πλέον μηδέν συναίσθημα, οπότε φυσιολογικό είναι που πάμε και εμείς στα ρδέλα για να μαμίσουμε. Δεν μπορεί να μας κατηγορήσει κανένας.