Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οτι να'ναι.μη σε νοιαζει που μενω.οπου θες λεμε.

ναι ναι για να παω και να μην ερθεις....
και να παρεις "εκδικηση"  :grin: :grin: :grin:

τεσπα παω να την κανω... αντε μπαι σε ολους

π.σ εγω την πλακα μου κανω  εδω μεσα στα αρχιδια μου να γελαω θελω
μην ψαρωνετε....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους    66 (26.4%)

εδω φαινεται οτι τα σπιτια εκτελουν οντως λειτουργημα, μιλαμε για το 1/4 των απαντησεων

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μην μασάς ρε, πλούσιες είναι αυτές που ζητάνε συνοδούς και θα σε ταϊζούν κ θα σε ποτίζουν όσο θες. :sunglasses:

Έλα να βάλουμε μπροστά την επιχείρηση,εγώ θα σου κάμνω τον μάνατζερ με ένα 20%!!!! :sunglasses:

Συνημμένα

• παπαζολοπιμπ.jpg
    παπαζολοπιμπ.jpg
    74,5 KB · Εμφανίσεις: 51

Επισκέπτης
ναι ναι για να παω και να μην ερθεις....
και να παρεις "εκδικηση"  :grin: :grin: :grin:

τεσπα παω να την κανω... αντε μπαι σε ολους

π.σ εγω την πλακα μου κανω  εδω μεσα στα αρχιδια μου να γελαω θελω
μην ψαρωνετε....
:jerking: :jerking: :jerking:
αρχιδατος αντρας ευγε.σορυ απο τους υπολοιπους που το εχεσα το θεμα.

Επισκέπτης
O απόλυτος μου βρήκε κ το σήμα της επιχείρησης!!! :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.598
Πόντοι
2.637
Εσένα θα σε κάνω προξενειό στον Μήτσο. :sunglasses:

Και δεν θέλω τίποτα γι'αυτό,δεν μου χρωστάς κ να μην νιώθεις καθόλου υποχρεωμένη. :sunglasses:
Eμενα με ρωτησες ρε ?  :uglystupid:

Πρεπει να σε κοιταξει γιατρος λεμε  :sunglasses:

Χριστος Παναγια 12 αποστολοι αγιο πνευμα θεος και 7 διαολοι μαζι  :badair: :badair: :badair:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους    66 (26.4%)

εδω φαινεται οτι τα σπιτια εκτελουν οντως λειτουργημα, μιλαμε για το 1/4 των απαντησεων

Και γιατί τόσο μεγάλο ποσοστό; Να σου πω το λόγο; Γιατί έχει χάθεί το θάρρος. Τεράστιο μερίδιο σε αυτό είναι το οικονομικό. Πήγαινε ρώτα κάποιον που δεν έχει λεφτά πόση ανασφάλεια αισθάνεται και το αντίθετο. Και το χειρότερο ξέρεις τι είναι να βγαίνεις έξω και το πρώτο πράγμα που σε ρωτάνε σε baraki είναι που δουλεύεις. Εφορία είσαι;;; Ελα από το σπίτι να σου δείξω τη φορολογική μου δήλωση να δω αν πέρασα από τον κτηνιατρικό έλεγχο που μου κάνεις!

Η μήπως ενδόμυχα ψάχνεις για γαμπρό γιατί η μανούλα σου δίδαξε χωρίς εσύ να το καταλάβεις ότι ο ανδρας που θα παντρευτείς να είναι από σόι  

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.598
Πόντοι
2.637
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και το ονομα της επιχειρισης .... ''ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε.''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Και γιατί τόσο μεγάλο ποσοστό; Να σου πω το λόγο; Γιατί έχει χάθεί το θάρρος. Τεράστιο μερίδιο σε αυτό είναι το οικονομικό. Πήγαινε ρώτα κάποιον που δεν έχει λεφτά πόση ανασφάλεια αισθάνεται και το αντίθετο. Και το χειρότερο ξέρεις τι είναι να βγαίνεις έξω και το πρώτο πράγμα που σε ρωτάνε σε baraki είναι που δουλεύεις. Εφορία είσαι;;; Ελα από το σπίτι να σου δείξω τη φορολογική μου δήλωση να δω αν πέρασα από τον κτηνιατρικό έλεγχο που μου κάνεις!

Η μήπως ενδόμυχα ψάχνεις για γαμπρό γιατί η μανούλα σου δίδαξε χωρίς εσύ να το καταλάβεις ότι ο ανδρας που θα παντρευτείς να είναι από σόι  

Παντως τις καταλαβαινω τις γυναικες σε αυτο, για μενα ειναι φυσιολογικο να προτιμουν καποιον με πολλα λεφτα απο καποιον με λιγα λεφτα.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Παντως τις καταλαβαινω τις γυναικες σε αυτο, για μενα ειναι φυσιολογικο να προτιμουν καποιον με πολλα λεφτα απο καποιον με λιγα λεφτα.

Μου δίνεις να καταλάβω λοιπόν από τα λεγόμενα σου, ότι πλέον μηδέν συναίσθημα, οπότε φυσιολογικό είναι που πάμε και εμείς στα ρδέλα για να μαμίσουμε. Δεν μπορεί να μας κατηγορήσει κανένας.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μου δίνεις να καταλάβω λοιπόν από τα λεγόμενα σου, ότι πλέον μηδέν συναίσθημα, οπότε φυσιολογικό είναι που πάμε και εμείς στα ρδέλα για να μαμίσουμε. Δεν μπορεί να μας κατηγορήσει κανένας.

Εννοειται πως ειναι φυσιολογικο, ποιος θα μας κατηγορησει? Τι συναισθημα και μπαρμπουτσαλα! Οποιος λεει οτι το σεξ θελει συναισθημα δεν εχει γνωρισει το σεξ σε ολο του το μεγαλειο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom