Για την δασκάλα μου στο δημοτικό
Αυτο θα πει αγαπη για μαθηση!
Για την δασκάλα μου στο δημοτικό
Ε σε εκείνη την ηλικία για ότι έβλεπες στην καθημερινότητα... δασκάλα, θεία, ξαδέρφη, συμμαθητρια...είναι να μην αρχίσεις...χαχαΑυτο θα πει αγαπη για μαθηση!
Ε σε εκείνη την ηλικία για ότι έβλεπες στην καθημερινότητα... δασκάλα, θεία, ξαδέρφη, συμμαθητρια...είναι να μην αρχίσεις...χαχα
Η κοπέλα είπε τιςμοντελες κοκατζουδες κ βίζιτες κ δεν τρέχει τίποτα...«Πίσω από τα φώτα και τη λάμψη υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Θυμάμαι πως στις χλιδάτες εκδηλώσεις που παραβρισκόμουν την περίοδο που είχα στεφθεί Μις Ελλάς, γινόταν μέχρι και χρήση κοκαϊνης από μοντέλα. Δεν μπήκα ποτέ σε αυτόν τον κυκεώνα. Γνώριζα πολύ καλά πως η χρήση κοκαϊνης και η πορνεία έρχονται ως φυσικά επακόλουθα μια δανεικής δημοσιότητας. Ο λαμπερός κόσμος του θεάματος διαπίστωσα ότι αποτελεί μία μεγάλη παγίδα».
πολυ μεγαλες κουβεντες
Σαμανθα Φοξ μέσα σε μια μέρα 5-6 φορές αν θυμάμαι καλά με αυτή την φώτο αφίσα αφιέρωμα
σκεψου να εδειχνε βυζγια η' μουνι παιχτη μου...Σαμανθα Φοξ μέσα σε μια μέρα 5-6 φορές αν θυμάμαι καλά με αυτή την φώτο αφίσα αφιέρωμα
belladonna
κατευθειαν στο hardcore ρε πουστη μου επεσα
Πω πω τι μου θύμισες τώρα. Στο δημοτικό μου χωρίς πλάκα ήταν όλες τόσο καβλιάρες , λες και είχαν βγει απο καλλιστεία. Ακομα τις θυμάμαι. Τι κοκκινομάλα είχα, τι μελαχρινή, τι ξανθιά, αυτός ο διευθυντής το χε βάλει σκοπό να μας κρατήσει εκεί για χρόνια τότε ... Οι βαθμοί μου τότε ήταν 10 σε ολα, δεν έχανα μάθημα, ο λόγος προφανης.. Να ναι καλά ..Για την δασκάλα μου στο δημοτικό
Κι εμένα μου άρεσε η συγκεκριμένη φουλ μέχρι που την είδα να κάνει κάτι απαράδεκτα πράγματα με εικόνες Αγιών και Σταυρούς... συγγνώμη αν στο χαλάω αλλά έπρεπε να το πωΔεν θυμάμαι την πρώτη φορά, αλλά σίγουρα στις πρώτες ήταν η sarah vandella σε ένα βίντεο που κανει deepthroat. Ακομα και τωρα οταν το βλεπω αμεσως φτιάχνομαι. Mε καύλωνε απίστευτα η κοπέλα σε αυτό, το ύφος της , το γέλιο της, το ότι έκλεινε πονηρά το μάτι στον φακό , αυτά που έλεγε και το φοβερό deepthroat της..
εχυνες 11 χρονων βρε μαστορα,αφου απο τα 13 και πανω μπορεις να χυσεις1998 τέτοια εποχή καλοκαίρι μπαίνοντας στο γυμνάσιο, έχυσα για πρώτη φορά για τις κουκλάρες αθλήτριες τότε Νίκη Ξάνθου και Βούλα Τσιαμήτα.
Άλλοι ξεκινάν από τα 11, ορμονικό είναι.εχυνες 11 χρονων βρε μαστορα,αφου απο τα 13 και πανω μπορεις να χυσεις