Νέα

Για ποια χύσατε, πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diegito007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

johnyx(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Like
17
Πόντοι
0
Καλημερα , εγω πρωτη φορα , Γωγω Μαστροκωστα τοτε που εκανε μια εκπομπη σε καποιο παρακμιακο καναλι (δεν θυμαμαι καν ποιο ηταν) τα μεσημερια κ εβγαινε με κατι ξεκωλα κ ξωβυζα !

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
θυμαμαι μια δασκαλα...κυρια Ελευθερια απο Βολο με σγουρο μαλλι και σοκολατι χρωματακι που τωρα σιγουρα ειναι γυρω στα 57-58...φορουσε ασπρο κολλητο παντελονι και μαυρα η κοκκινα εσωρουχα απο μεσα που φαινοταν απο χιλιομετρα..ειχε κωλαρα λατινας...Ειχε σταξει αιμα το πουτσακι με δαυτην...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Με την Ελένη που ερχόταν να μου κάνει ιδιαίτερα στα αγγλικα. Μια μερα είχε σκύψει απότομα και όπως κάθονταν δίπλα μου, άνοιξε παραπάνω ένα κουμπί από το πουκάμισο και είδα ρώγα μιας και ποτέ δε φόραγε σουτιέν.
Εγω 13 εκεινη 35.
Το βραδυ σκεφτόμουν τι είδα και σηκώθηκε η περδικούλα μου.
Οπως άρχισα να τη χαϊδευω, διαπίστωσα οτι γίνονταν μεγαλύτερη. Κάποια στιγμη έφυγαν οι πρώτες μου σταγόνες και απο το φόβο μου πίεσα πιο δυνατά και φύγαν ολα στο κρεβάτι μου.
Μετα από 2-3 μερες που είχα απορία τι εγινε, την ξαναπαιξα. Καταλαβα οτι μάλλον έτσι γίνεται η φαση.
Ε μετά τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ποτέ δεν ξαναείδα την Ελένη σαν αγγλικου. Περιμενα με αγωνία να σκύψει μπας και ξαναδω ρωγα. Αλλα δεν ειδα.
Υπέροχος,αγνός και αθώος!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
prvth fora εχυσα για μια συμαθυτρια απο σχολειο τον επαιζα για 30 λπετα και μετα ηρθε ενα καυστικος ορφασμος απιστυτη εμπερια
Τι το ιδιαίτερο έχει το κτήριο αυτό και σφραγίζει το προφίλ σου;:embarrased:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
ειναι το σπιτι στη γερμανια που εμενα μικρος,,,,
Ωωωωω....!
Σημαίνει πολλά...μα δίπλα στο εργοστάσιο το σπίτι;Ίσως δεν είναι άσχημα γιατί είσαι εκεί σε δευτερόλεπτα ενώ οι άλλοι τρώγανε πολλή ώρα στον δρόμο.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ornella-muti-autograph.jpg

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.475
Πόντοι
3.057
Δεν θυμάμαι πολλές λεπτομεριες αλλά:

Ήταν με ένα περιοδικό που βρήκα στην κουζίνα. Νομίζω το status χωρίς να είμαι σίγουρος.
Κάπου στις μεσαίες σελίδες είχε μια κοπέλα ...την λέγαν Μαυρεδακη. Μικρό δεν θυμάμαι.

Φορούσε ένα μαύρο σακάκι κι από μέσα τίποτα.
Έδειχνε και βυζιά στις φωτό. Στην φωτογράφιση έριχνε φρέσκο γάλα στα βυζιά της. Λίγα λεπτά μετά χύθηκε και το δικό μου γάλα.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.673
Πόντοι
6.236
Δεν θυμάμαι πολλές λεπτομεριες αλλά:

Ήταν με ένα περιοδικό που βρήκα στην κουζίνα. Νομίζω το status χωρίς να είμαι σίγουρος.
Κάπου στις μεσαίες σελίδες είχε μια κοπέλα ...την λέγαν Μαυρεδακη. Μικρό δεν θυμάμαι.

Φορούσε ένα μαύρο σακάκι κι από μέσα τίποτα.
Έδειχνε και βυζιά στις φωτό. Στην φωτογράφιση έριχνε φρέσκο γάλα στα βυζιά της. Λίγα λεπτά μετά χύθηκε και το δικό μου γάλα.
Αυτή ήταν; Μις Ελλάς. Το είχε με την αγροτιά από τότε δηλαδή... Μπράβο στο κορίτσι.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Naruto

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.475
Πόντοι
3.057
Νομίζω ναι. Το Ιωάννα κάτι μου χτυπάει. Έψαξα λίγο στο ίντερνετ μπας και έβλεπα την φωτογράφιση αλλά τίποτα.

OP
OP
diegito007

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.453
Πόντοι
441
Με μια φιλη της μανας μου που φοραγε συνεχεια μινι και εβλεπα τα μπουτια της. Την εβγαζα κατω απο το τραπεζι οταν καθομασταν ολοι μαζι. Τριτη τεταρτη δημοτικου δεν θυμαμαι. Δεν εχυνα τοτε μονο ηδονη. Μετα συνεχισα τις μαλακιες μου με το περιοδικο για πατρον ραπτικης που επαιρνε η μανα μου για να ραβει φορεματα
burda-6199.jpg
Αυτό έκανα και εγώ μικρός, καθόμουν κάτω από το τραπέζι, αμυδρά θυμάμαι τα κυλοτακια που φορούσαν, τότε οι περισσότερες ήταν με φούστες, μέχρι το γόνατο...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.673
Πόντοι
6.236
Νομίζω ναι. Το Ιωάννα κάτι μου χτυπάει. Έψαξα λίγο στο ίντερνετ μπας και έβλεπα την φωτογράφιση αλλά τίποτα.

Και εγώ, μόνο αυτό βρήκα.

Αν η "ιστορία" σου έχει διαδραματιστεί γύρω στο 1995-1997, αυτή είναι.

• Like
Αντιδράσεις: Naruto

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.475
Πόντοι
3.057

Ναι τότε ηταν. Άρα την σωστή βρήκες .

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261

«Πίσω από τα φώτα και τη λάμψη υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Θυμάμαι πως στις χλιδάτες εκδηλώσεις που παραβρισκόμουν την περίοδο που είχα στεφθεί Μις Ελλάς, γινόταν μέχρι και χρήση κοκαϊνης από μοντέλα. Δεν μπήκα ποτέ σε αυτόν τον κυκεώνα. Γνώριζα πολύ καλά πως η χρήση κοκαϊνης και η πορνεία έρχονται ως φυσικά επακόλουθα μια δανεικής δημοσιότητας. Ο λαμπερός κόσμος του θεάματος διαπίστωσα ότι αποτελεί μία μεγάλη παγίδα».

πολυ μεγαλες κουβεντες

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.651
Πόντοι
22.886
Με την Νταίζη από τους Ντιούκς