Νέα

Για κοπέλες... μόνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nana1970
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 278
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Ρε παιδιά έχω μια απορία. Γιατί όλες, μα όλες οι κοπέλλες που γράφουν στο σάιτ εκφράζονται με τον ίδιο τρόπο (σύνταξη, λεξιλόγιο), αλλά και με τις ίδιες φράσεις (πχ. μωρό, κουτό αγόρι κλπ) και τον ίδιο τόνο (περιπαιχτικό, ειρωνικό);

Επίσης ακόμα και στην περίπτωση που μιλάνε σοβαρά, πάλι αλλάζουν μεν στυλ, αλλά όλες έχουν το ίδιο στυλ.

Μια απορία εκφράζω τώρα!

Γιατί θα τολμήσω να πω ότι μας δουλεύουν ένα ή δύο συγκεκριμένα άτομα είτε αυτοβούλως είτε κατόπιν εντολής για να έχει ζωή το site. Βέβαια μόνο μαλάκες θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι τέτοιο γιατί εγώ ήδη έχω αρχίσει και ξενερώνω

panathas2

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Φίλε Vanzel, πάντα έτσι γίνεται σε τέτοια sites.
Κάποιοι τη βρίσκουν έτσι. Τους αρέσει να ζουν με την ψευδαίσθηση οτι μιλούν σε γυναίκα.

Αλλά δεν τρέχει τίποτα.

Το site είναι καλό.
Έχει εξαιρετικές πληροφορίες για πουτάνες και μπουδρέλα.
Έχει χαβαλέ με τα ποδοσφαιρικά.
Αξίζει τον κόπο.
Ας κρατήσουμε τα καλά, και ας πάνε να γαμηθούν οι μαλάκες (ή οι μαλακισμένες). Απλά μην τους δίνεις σημασία!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Όπως πάντα κάποια αγοράκια βρήκαν παιχνιδάκια  :jerking: :jerking:

και  φαντασιώνονται γιά το τι θα ήθελαν να έχουν γιά πουλάκι :2funny: :2funny:

Χαζούλια, ότι κι αν λέτε μωρά σαν τη νανά μόνο στα όνειρά σας :2funny: :2funny:  είναι μόνο για κοπέλες και έξυπνους  :2funny: :2funny:

Γιά τους ντεντέκτιβς, η ίδια φωτό χωρίς τεχνουργήματα.

φιλάκια μωρά και να είστε καλά αγοράκια  :2funny: :2funny:

Μωρουλίνι Νανά,

ομολογώ ότι απο τη φωτό ( αν αληθεύει ) είσαι όντως  :thumbsup:

Απορία: Ελπίζω η φωτό ( αν αληθεύει ) να μην αποτελεί παλιά αναμνηση του ένδοξου τούτου κώλου ( αν κρίνω απο το Νανά 1970
)

Πάντως αν αληθεύει η φωτό και έιναι και πρόσφατη, θα ήθελα να γίνει κανα κονέ για τίποτα αγκαλίτσες - κουτρουβαλίτσες  :knockinb: :knockinb:

Ξέρεις εσύ, μωρουλίνι :) :) :) :) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Γιατί θα τολμήσω να πω ότι μας δουλεύουν ένα ή δύο συγκεκριμένα άτομα είτε αυτοβούλως είτε κατόπιν εντολής για να έχει ζωή το site. Βέβαια μόνο μαλάκες θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι τέτοιο γιατί εγώ ήδη έχω αρχίσει και ξενερώνω
Καλα πως το σκεφτηκες αυτο....γινονται και τετοια πραγματα στο βωμο της ζωης - αναθερμανσης του site....απαπα ουτε να σου ξαναπερασει αυτη η ιδεα καν... :o :tickedoff: :hammer: :cool2:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Νανά  συνεχίζεις  τα  ψόφια  και  τις  κωλάδικες  υπεκφυγές.Πού  και  πότε; (δε  θα χαλαστείς  καθόλου)

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
νανα, έκεί που θα γράψεις ''για όλους εσάς που με αμφισβήτησαν στο bourdela.com'' μήπως μπορεις κάπου στα δεξιά, αν σου πειρσσέψει χώρος, ''ass4ever, i love you''?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όλες αυτές που τη στήνουν στα φορουμς είναι μπάζα, σου στέλνουν φωτογραφίες που είτε δεν είναι δικές τους είτε ήταν δικές τους πριν πολλά χρόνια. Οι μόνες με ίσως πραγματικές φωτογραφίες είναι κάτι καταπινουλίτσες που ψάχνουν για χορηγό.

Οπότε ο ωραίος κώλος, εφόσον η νανούκα δεν ψάχνει για χορηγό, απλά ανήκει σε άλλη.

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε συ νανα, σορι και πάλι, αλλά με πρήζει ένας φίλος. μήπως μπορείς να γράψεις και ''Ειρήνη είσαι καργιόλα που με άφησες, να πας να γαμηθείς με τον κωλομαλάκα που διάλεξες''? thanks  ρε συ

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
και επειδή είμαι ευαισθητοποιημένος προς τα προβλήματα της κοινωνίας, γράψε ρε συ και κάπου αριστερά, ξέρεις εσύ, ''Όχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16''
thanks και πάλι

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Ρε παιδιά έχω μια απορία. Γιατί όλες, μα όλες οι κοπέλλες που γράφουν στο σάιτ εκφράζονται με τον ίδιο τρόπο (σύνταξη, λεξιλόγιο), αλλά και με τις ίδιες φράσεις (πχ. μωρό, κουτό αγόρι κλπ) και τον ίδιο τόνο (περιπαιχτικό, ειρωνικό);

Επίσης ακόμα και στην περίπτωση που μιλάνε σοβαρά, πάλι αλλάζουν μεν στυλ, αλλά όλες έχουν το ίδιο στυλ.

Μια απορία εκφράζω τώρα!
Μες στο μυαλό μου είσαι!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σκεφτείτε πάντως το..."μωρό" μετά από 5-6 χρόνια, μια και τώρα ξεπετάγονται και γρήγορα, να μπαίνει εδώ και να  :jerking: με τον...κώλο της μάνας του!

Μιλάμε για τρελλό γέλιο!  :dancing:

OP
OP
N

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
:2funny: Τόσο περίεργο είναι μια γυναίκα να γυμνάζεται και να διατηρείται?
εντάξει οι φωτό είναι πριν 2 χρόνια, αλλά δεν έχω μεγάλη διαφορά.

Μωρά, γιά να πάω με άντρα, πρέπει πρώτα να μου κάνει έρωτα στο μυαλό!
με κορίτσι είναι διαφορετικά :boobies:

πάρτε μιά απόφαση. πριν ήμουν τραβέλι, τώρα είμαι βαλτή από το site.
μην γίνετε ντεντέκτιβς, θα πεινάσετε! :2funny: :2funny:

γειά σας  :-* :dancing:

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όπως έλεγε ο Σέρλοκ Χολμς, "Όταν αποκλείσεις όλες τις πιθανότητες, αυτή που απομένει είναι πάντα η σωστή και είναι συνήθως η απλούστερη".

Δεν χρειάζεται να είναι ούτε τραβέλι, ούτε βαλτή. Απλώς νούμερο.

ΥΓ. Ahh this! Last year!

Επισκέπτης
νανα τατουαζ δεν εχεις ομως και αυτο ειναι μειων! >:( >:(

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Νανά  μας  τα  ζάλισες...

:jerking: :jerking:

:2funny: :2funny:

Χαζούλια, ότι κι αν λέτε μωρά σαν τη νανά μόνο στα όνειρά σας :2funny: :2funny:  είναι μόνο για κοπέλες και έξυπνους  :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:

Και  σε  βεβαιώνω  πως  βλέπουμε πολύ  καλύτερα  μωρά  και  στο  ξύπνιο μας.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

Μια απορία εκφράζω τώρα!

αμα μου βρεις εστω κ 1 ποστ μου που να λεω σε καποιον.. μωρο ή κουτο αγορι
θα βγαλω κ γω τα καλλη μου στο φορουμ :2funny:

(οχι επειδη λες... ολες μα ολες...)

ουτε περιπαιχτικα (με την καμια) κ ειρωνικα (εκτος κ αν με προκαλεσουν με τον ιδιο τροπο) ειναι τα ποστ μου, αλλα αυτο δεν ειναι αντικειμενικο κριτηριο, αν δεν ξερεις τον αλλο πως μιλαει ή δεν πιανεις το χιουμορ του, αρα το προσπερναω το σχολιο :)

νανα αν ειναι δικια σου η οπισθια οψη των φωτο... βερυ βερυ ναιζ..  ;)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι επί 15 σελίδες στο θρεντ ασχολούμαστε με τον κώλο της Νανάς(αν είναι όντως δικός της κτλ..).Θα πρότεινα απλούστατα να πάψουμε να ασχολούμαστε αφού δν μας αφορά τέτοια φάση και αν βρει κάποια κοπέλα απο δω μέσα για κάτι τέτοιο(που μου φαίνεται δύσκολο έως απίθανο) καλά να περάσουν..Με το να της την λέμε και να μας την λέει δν γίνεται και τπτ..Είναι πολύ απλό πιστεύω.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ρε συ νανα, σορι και πάλι, αλλά με πρήζει ένας φίλος. μήπως μπορείς να γράψεις και ''Ειρήνη είσαι καργιόλα που με άφησες, να πας να γαμηθείς με τον κωλομαλάκα που διάλεξες''? thanks  ρε συ
και επειδή είμαι ευαισθητοποιημένος προς τα προβλήματα της κοινωνίας, γράψε ρε συ και κάπου αριστερά, ξέρεις εσύ, ''Όχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16''
thanks και πάλι

χαχαχα τα έσπασες ρε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom