Νέα

Για κοπέλες... μόνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nana1970
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 278
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Oτι πρεπει για να ανοιξει το ματι με τον καφε  :cool2: :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Χαζούλια, ότι κι αν λέτε μωρά σαν τη νανά μόνο στα όνειρά σας :2funny: :2funny:  είναι μόνο για κοπέλες και έξυπνους  :2funny: :2funny:

H καινούρια φεμινιστική απαίτηση: οι γυναικείοι κώλοι να είναι μόνο για τις λεσβίες.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Too good to be true  ;) ;)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δε νομίζω ότι λέγοντας "έξυπνοι" εννοείς έξυπνους, αλλά κάτι που ταιριάζει στη μέση γυναικεία νοημοσύνη και ψυχοσύνθεση.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
σαν πισω συστημα ο κωλος της φωτο παιρνει εγξριση ......
αν συνοδευεται και απο ενα υποφερτο υπολοιπο νομιζω οτι ειναι τραγικο να χαραμιζεται στο σαιτ και να χανει την ευκαιρια για μια ζηλευτη καριερα που θα τον εκανε αντικειμενο περιγραφων στα θρεντς..

αυτα,,,,,καλη σταδιοδρομια!!!!!!!

OP
OP
N

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Δε νομίζω ότι λέγοντας "έξυπνοι" εννοείς έξυπνους, αλλά κάτι που ταιριάζει στη μέση γυναικεία νοημοσύνη και ψυχοσύνθεση.

Ποτέ μην νομίσεις τις γυναίκες χαζές. Είμαστε λίγο εύπιστες, αλλά σας πουλάμε και σας αγοράζουμε χωρίς να καταλάβετε τίποτα!
Έχω άδικο todok?  :cool2:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Νανά  άσε  τα  ψόφια. Αν  όντως  είσαι  όπως  στη  φωτογραφία,  όρισε  τόπο  και  χρόνο  για  τα  περαιτέρω...

OP
OP
N

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Altec, άλλη μία γιά να πιείς πιό όμορφα το καφέ σου! :2funny:

Συνημμένα

• nana1970.jpg
    nana1970.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 54

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Ευχαριστω αγαπητη...παω να φτιαξω και δευτερο... :2funny: :-*

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
Όπως πάντα κάποια αγοράκια βρήκαν παιχνιδάκια  :jerking: :jerking:

και  φαντασιώνονται γιά το τι θα ήθελαν να έχουν γιά πουλάκι :2funny: :2funny:

Χαζούλια, ότι κι αν λέτε μωρά σαν τη νανά μόνο στα όνειρά σας :2funny: :2funny:  είναι μόνο για κοπέλες και έξυπνους  :2funny: :2funny:

Γιά τους ντεντέκτιβς, η ίδια φωτό χωρίς τεχνουργήματα.

φιλάκια μωρά και να είστε καλά αγοράκια  :2funny: :2funny:

γεια σου ρε νανα με της φωτογραφιες σου χαχαχα γουσταρω τρελλη κοντριτσα συνεχισε ετσι

OP
OP
N

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
γεια σου ρε νανα με της φωτογραφιες σου χαχαχα γουσταρω τρελλη κοντριτσα συνεχισε ετσι

Καλημέρα bakos ;) :-*
μερικά αγοράκια νομίζουν ότι είναι ακόμα στη στάνη του μπαμπά τους και κάνω πλάκα κι εγώ  :2funny: :2funny:
φεύγω, ώρα να μαγειρέψω στο μωρό  ;)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ποτέ μην νομίσεις τις γυναίκες χαζές. Είμαστε λίγο εύπιστες, αλλά σας πουλάμε και σας αγοράζουμε χωρίς να καταλάβετε τίποτα!
Έχω άδικο todok?  :cool2:

Συγχέεις τη νοημοσύνη με την κολοπετσωμενοσύνη.

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
Καλημέρα bakos ;) :-*
μερικά αγοράκια νομίζουν ότι είναι ακόμα στη στάνη του μπαμπά τους και κάνω πλάκα κι εγώ  :2funny: :2funny:
φεύγω, ώρα να μαγειρέψω στο μωρό  ;)

καλα ξηγιεσε εκ του ασφαλους ολοι ειδημωνες ειμαστε τα πακετα μονοι μας τα τρωμε ομως

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
nana1970 δηλαδή είσαι 37 χρονών?Αν η φωτό είναι τελικά αληθινή, ποιο αληθινό είναι το τέρα του Λοχ Νες, τότε είσαι ή σούργελο ή λισασμένη για πουτσο αλλιώς δεν θα έβγαζες τον κώλο σου σε κοινή θέα μέσω του site.
Ή μήπως είσαι από αυτές που φτιάχνονται να ξέρουν ότι κάποιος "τραβιέται" βλέποντας τις φωτογραφίες σου?Έτσι για να φτιαχτείς λοιπόν σου λέω ότι με τις φωτογραφίες σου "τραβιέμαι" όλη μερα, λάστιχο έχω γίνει, σφεντόνα.

Αν θελεις να πιστεψουμε οτι η φωτο ειναι δικια σου και αληθινη,θα σου προτεινα το εξης:
Να γραψεις και στα 2 κωλομερια σου,με κοκκινο κραγιον, την αφιερωση:
Για τους απιστους θωμαδες του bourdela.com!
Ετσι πιστευω θα επαυε καθε αμφισβητηση για το αν εισαι αληθινη γυναικα,η τραβελι,η μπαζο κ.λ.π
Ειναι πολυ απλο να το γραψεις με κοκκινο κραγιον,μπορεις να το κανεις;

Τώρα αν ήταν αληθινές οι φωτογραφίες θα μπορούσες να κάνεις αυτό που λέει, ο metamorphics, με το κραγιόν αλλά δεν μπορείς εκτός αν βρεις την κοπέλα της φωτογραφίας και την ιικετέψεις.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε παιδιά έχω μια απορία. Γιατί όλες, μα όλες οι κοπέλλες που γράφουν στο σάιτ εκφράζονται με τον ίδιο τρόπο (σύνταξη, λεξιλόγιο), αλλά και με τις ίδιες φράσεις (πχ. μωρό, κουτό αγόρι κλπ) και τον ίδιο τόνο (περιπαιχτικό, ειρωνικό);

Επίσης ακόμα και στην περίπτωση που μιλάνε σοβαρά, πάλι αλλάζουν μεν στυλ, αλλά όλες έχουν το ίδιο στυλ.

Μια απορία εκφράζω τώρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom