Νέα

Γαμος με Αφρικανα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα djzan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.965
Πόντοι
606
Δεν ανεβαζει μια φωτο να το δουμε το κοριτσι;αν λεει και δεν θελει να το παρει το κοριτσι το παιρνω εγω
gfghgh.jpg

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οχι που δεν θα ξεφτυλιζοταν το θεμα!!!!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τελικα τυπε τι θα κανεις? :grin:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...ζητα της 20.000ε..μην εισαι κοροιδο....

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα στο forum!

εχω μια γνωστη απο Γκανα που θελει να παει στη χωρα της για ενα μηνα και να ξαναγυρισει, αλλα θα εχει προβλημα και ετσι θελει παντρευτει με καποιον για να παρει τα χαρτια και να μην εχει καποιο προβλημα στην επιστροφη της για Ελλαδα. της εκανα προταση να την παντρευτω εγω και μολις παρει τα χαρτια να παρουμε διαζυγιο. ειναι διατεθειμενη να πληρωσει τα παντα και να μου δωσει 2000ευρω.

τι γνωμη εχετε? το εχει κανει καποιος αλλος? θα εχω καποιο προβλημα μετα? να το κανω?

ευχαριστω!

Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι κάνεις πλάκα...
Από εκεί και πέρα εάν ΔΕΝ κάνεις πλάκα, τότε την παντρεύεσαι , και μετά από ένα χρόνο σου τραβά μια αγωγή διαζυγίου από εδώ μέχρι την Γκάνα, και εάν δεν δουλεύει κιόλας, σου τραβά και μια αγωγή για διατροφή για την ίδια, και θα δώσεις πίσω όχι 2.000 euro, αλλά 102 !!!! (Δεν γνωρίζω εάν στην Ελλάδα ισχύουν προγαμιαία συμβόλαια...)

:headbang:  :headbang:  :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Παντρέψου τη και πήγαινε και συ μαζί της. Άστη να γυρίσει σε 1 μήνα και συ κάτσε στη Γκάνα για πάντα. Σίγουρα θα ναι καλύτερα απο δω.

++++

Πέρα από την πλάκα... Μην κάνεις μακακίεεεεεες

Επισκέπτης
Να τολμήσω να ρωτήσω τι δουλειά κάνει η κυρία για να είναι σε θέση να πληρώσει 2000€ + έξοδα γάμου + εισητήρια πήγαινε-έλα; :think:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...ρε γραψτηναι στα καμπανακια σου που πας να μπλεξεις για 2 χιλιαρικα...καημεναιαιαιαιαι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Που είναι ο κύριος pur, που έχει εμπειρία στη μαύρη ήπειρο? :think:

Δεν  ασχολούμαι  με  μπίζνες  2.000  ευρώ .
Τί θα  του  περισσέψει  για  την  αμοιβή  μου  αν  τον  συμβουλέψω .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλημερα στο forum!

εχω μια γνωστη απο Γκανα που θελει να παει στη χωρα της για ενα μηνα και να ξαναγυρισει, αλλα θα εχει προβλημα και ετσι θελει παντρευτει με καποιον για να παρει τα χαρτια και να μην εχει καποιο προβλημα στην επιστροφη της για Ελλαδα. της εκανα προταση να την παντρευτω εγω και μολις παρει τα χαρτια να παρουμε διαζυγιο. ειναι διατεθειμενη να πληρωσει τα παντα και να μου δωσει 2000ευρω.

τι γνωμη εχετε? το εχει κανει καποιος αλλος? θα εχω καποιο προβλημα μετα? να το κανω?

ευχαριστω!
τυπε προσεχε γιατι αυτες απο γκανα ξηγιουνται βουντου
http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/people/baddies/voodoo.gif[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.medindia.net/afp/images/Togo-religion-child-rights-voodoo-40411.jpg[/img[/URL]]
[img]http://3.bp.blogspot.com/_cz-xox4BM9w/RwynbxfpTkI/AAAAAAAAApc/hO_dCz2-DeM/s320/voodoo+girl.jpg

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Δεν  ασχολούμαι  με  μπίζνες  2.000  ευρώ .
Τί θα  του  περισσέψει  για  την  αμοιβή  μου  αν  τον  συμβουλέψω .

Έχετε σκεφθεί να κάμνετε κουρά εις την αμοιβή σας, προς χάριν ενός ευπατρίδη συναγωνιστού?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom