alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.965
- Πόντοι
- 606
Δεν ανεβαζει μια φωτο να το δουμε το κοριτσι;αν λεει και δεν θελει να το παρει το κοριτσι το παιρνω εγω
Δεν ανεβαζει μια φωτο να το δουμε το κοριτσι;αν λεει και δεν θελει να το παρει το κοριτσι το παιρνω εγω
να ντυθει νυφουλα ΕΝΟΕΙΤΑΙ! και να καλεσει και το οσι της απο την Γκανα......!
Τα ρεστα μου
σε συγκριση με τα δικαιωματα που αποκτα, και τις υποχρεωσεις που φορτωνεσαι τα 2 χιλιαρικα ειναι γελοιο ποσο...
μακρια !
c.
πιστευω οτι θα το παρει το κοριτσι εκτος αν ειναι κανενας αληταραςτελικα τυπε τι θα κανεις?
θλιβερο να κυκλοφορουν τοσοι αλητεςπιστευω οτι θα το παρει το κοριτσι εκτος αν ειναι κανενας αληταρας
καλημερα στο forum!
εχω μια γνωστη απο Γκανα που θελει να παει στη χωρα της για ενα μηνα και να ξαναγυρισει, αλλα θα εχει προβλημα και ετσι θελει παντρευτει με καποιον για να παρει τα χαρτια και να μην εχει καποιο προβλημα στην επιστροφη της για Ελλαδα. της εκανα προταση να την παντρευτω εγω και μολις παρει τα χαρτια να παρουμε διαζυγιο. ειναι διατεθειμενη να πληρωσει τα παντα και να μου δωσει 2000ευρω.
τι γνωμη εχετε? το εχει κανει καποιος αλλος? θα εχω καποιο προβλημα μετα? να το κανω?
ευχαριστω!
Παντρέψου τη και πήγαινε και συ μαζί της. Άστη να γυρίσει σε 1 μήνα και συ κάτσε στη Γκάνα για πάντα. Σίγουρα θα ναι καλύτερα απο δω.
Που είναι ο κύριος pur, που έχει εμπειρία στη μαύρη ήπειρο?
τυπε προσεχε γιατι αυτες απο γκανα ξηγιουνται βουντουκαλημερα στο forum!
εχω μια γνωστη απο Γκανα που θελει να παει στη χωρα της για ενα μηνα και να ξαναγυρισει, αλλα θα εχει προβλημα και ετσι θελει παντρευτει με καποιον για να παρει τα χαρτια και να μην εχει καποιο προβλημα στην επιστροφη της για Ελλαδα. της εκανα προταση να την παντρευτω εγω και μολις παρει τα χαρτια να παρουμε διαζυγιο. ειναι διατεθειμενη να πληρωσει τα παντα και να μου δωσει 2000ευρω.
τι γνωμη εχετε? το εχει κανει καποιος αλλος? θα εχω καποιο προβλημα μετα? να το κανω?
ευχαριστω!
τυπε η γκανα εχει ισχυρο νομισμαΝα τολμήσω να ρωτήσω τι δουλειά κάνει η κυρία για να είναι σε θέση να πληρώσει 2000€ + έξοδα γάμου + εισητήρια πήγαινε-έλα;
Δεν ασχολούμαι με μπίζνες 2.000 ευρώ .
Τί θα του περισσέψει για την αμοιβή μου αν τον συμβουλέψω .
Η μαυροβούνιαΔεν ασχολούμαι με μπίζνες 2.000 ευρώ .
Τί θα του περισσέψει για την αμοιβή μου αν τον συμβουλέψω .