Νέα

Γαμος με Αφρικανα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα djzan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα στο forum!

εχω μια γνωστη απο Γκανα που θελει να παει στη χωρα της για ενα μηνα και να ξαναγυρισει, αλλα θα εχει προβλημα και ετσι θελει παντρευτει με καποιον για να παρει τα χαρτια και να μην εχει καποιο προβλημα στην επιστροφη της για Ελλαδα. της εκανα προταση να την παντρευτω εγω και μολις παρει τα χαρτια να παρουμε διαζυγιο. ειναι διατεθειμενη να πληρωσει τα παντα και να μου δωσει 2000ευρω.

τι γνωμη εχετε? το εχει κανει καποιος αλλος? θα εχω καποιο προβλημα μετα? να το κανω?

ευχαριστω!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και αν δεν σου δινει διαζυγιο;

Αν παρει διαζυγιο χανει και την αδεια παραμονης.

Επικινδυνα πραγματα.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Σκέφτομαι να ανοίξω ένα thread με τίτλο "Τάβλι με σουηδέζα". Θα έχει επιτυχία λέτε;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλημερα στο forum!

εχω μια γνωστη απο Γκανα που θελει να παει στη χωρα της για ενα μηνα και να ξαναγυρισει, αλλα θα εχει προβλημα και ετσι θελει παντρευτει με καποιον για να παρει τα χαρτια και να μην εχει καποιο προβλημα στην επιστροφη της για Ελλαδα. της εκανα προταση να την παντρευτω εγω και μολις παρει τα χαρτια να παρουμε διαζυγιο. ειναι διατεθειμενη να πληρωσει τα παντα και να μου δωσει 2000ευρω.

τι γνωμη εχετε? το εχει κανει καποιος αλλος? θα εχω καποιο προβλημα μετα? να το κανω?

ευχαριστω!
μια χαρα,να το κανεις,μεσα στα 2000 να της πεις να της ριξεις και κανενα πουτσο

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλημερα στο forum!

ευχαριστω!
φιλε χωρις παρεξηγηση ΑΛΛΑ ποσο χρονων εισαι και σκεφτεσαι κατι τετοιο???
στις μερες μας τα 2.000 ακουγονται δελεαστικο ποσο!
1ον εχεις ψαξει τι παιζει με την παραμονη της?
2ον μετα τον γαμο δικαιουται να παρει υπηκοοτητα (αλλα εχει ο νομος παραθυρακια ποσο καιρο να ειστε παντρεμενοι κλπ για να χει δικαιωμα ελληνικης ταυτοτητας!)
3ον και πολιτικο γαμο να κανεις (που αυτο γινεται) εχις ψαξει αν μια στο εκατ. δεν σου δινει μετα διαζυγο τι γινεται???
4ον σου παταει ενα διαζυγιο σε τρεχει και στα δικαστηρια....

αν σου φενονται σεναρια επιστημονικης φαντασιας μαλλον δεν θα χεις ακουσει περιστατικα με ξενες που τις φερναν Ελλαδα καναν λευκο γαμο και χωριζαν! μεχρι που αλλαξαν τους νομους και αντε γεια!!

προσεχε μονο μην τα 2.000 σου βγουνε ξινα για μια ζωη!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Τι γαμο θελει να κανει;να ντυθει νυφουλα η απλα σε δημαρχειο;

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
43
Πόντοι
66
σε συγκριση με τα δικαιωματα που αποκτα, και τις υποχρεωσεις που φορτωνεσαι τα 2 χιλιαρικα ειναι γελοιο ποσο...

μακρια !

c.

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
καλημερα στο forum!

ευχαριστω!

Παντρέψου τη και πήγαινε και συ μαζί της. Άστη να γυρίσει σε 1 μήνα και συ κάτσε στη Γκάνα για πάντα. Σίγουρα θα ναι καλύτερα απο δω.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Δεν ανεβαζει μια φωτο να το δουμε το κοριτσι;αν λεει και δεν θελει να το παρει το κοριτσι το παιρνω εγω

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
anaλαμβανω τον στολισμο με 1000ε..επισης μπομπονιερες, γλυκακια

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Προσφέρομαι να στρώσω το κρεββάτι (και να το δοκιμάσω με τη νύφη για να μην υπάρχουν απρόοπτα κατά τη πρώτη νύκτα γάμου). :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom