Λογο που οι Γυναικες εντυπωσιαζονται με πραγματα που εμεις ουτε καν τα φανταζομαστε ενα απο αυτα ειναι η Εργασια
Γνωστοι δικοι μου (Γιατροι οχι φτασμενοι του κωλου Γιατρουδακια χαχα Δικηγοροι Μηχανικοι κτλ) βαζουν την ιδιοτητα εμπρος
Και γαμουν αβερτα κουβερτα (Ετσι λενε) Εντωμεταξυ ουτε πλουσιοι ειναι ουτε καν ωραιοι Πολλοι απο αυτους δεν βλεπονται
Ειναι γνωστο αυτο βεβαια... απλα το αναφερω χαχα
Και κατι αλλο εφοσον ψιλοπαραδεχομαστε οτι λιγο πολυ υπαρχει Αγαμια για τους Αντρες αυτοματως αυτο σημβαινει και με τις Γυναικες
Που ειναι πολυ περισσοτερες απο εμας Καποιοι που λενε οτι οι λιγοι τις Γαμουν ολες... αυτο δεν ισχυει (Εκ των πραγματων)
Ας το παρουμε χαμπαρι οι Γυναικες ειναι... Αγαμητες και εμεις πεταμε Αετο χαχα
Κάνεις ένα μεγάλο λάθος στο συλλογισμο σου: Εσύ λες 4 γυναίκες ελεύθερες + 4 άντρες ελεύθεροι = 8 ζευγάρια. Η σωστή απάντηση είναι 0-4 ζευγάρια. Ο λόγος είναι προφανής: Ο Α θέλει τη Β ,η Β θέλει τον Γ, ο Γ θέλει τη Δ κτλ.
Θα σου αναφέρω παραδείγματα από τη δική μου ζωή.
Γίνεται match στο tinder με μία που μου αρέσει. Μιλάμε 2-3 μέρες και λέμε να βρεθούμε. Μου δίνει ραντεβού σε μια καφετέρια στο δρόμο από τη δουλειά της για το σπίτι (άρα δεν υπάρχει περίπτωση σεξ) , κερνάω ένα καφέ τα λέμε 2 ώρες , το διαλύουμε ,ούτε χειραψία ,εγώ της στέλνω 5-6 μηνύματα να ξαναβρεθούμε ,εκείνη δε μου απαντά και ΤΕΛΟΣ.
Αποτέλεσμα: Δύο ανθρώπου που εξακολουθούν να είναι μόνοι.
Ο λόγος: Εκείνη προφανώς είχε μια λίστα στο tinder ,με τις πρώτες επιλογές φροντίζει το πρώτο ραντεβού να είναι πιο χλίδα , τους υπόλοιπους απλά τους συναντά μήπως και βγάλει λαβράκι (κανένα γιατρό, δικηγόρο, πλούσιο που λες και εσύ).
Θα μπορούσε να γίνει και ανάποδα και να την απορρίψω εγώ.
Υπάρχει μία βασική διαφορά ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα:
Η γυναίκα κάνει σεξ όποτε θέλει. Απλά στέλνει ένα μήνυμα και ο άντρας έρχεται και μάλιστα νιώθει ότι του κάνουν χάρη.
Ο άντρας ,όσο σαβουρογάμης και να είναι, πρέπει να προσπαθήσει για να γαμήσει. Για αυτό και προτιμά να πληρώνει για να γλιτώνει τη φασαρία.