You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμήσια... χωρίς χρήματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SMARTBOY
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 595
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Θες κύκλο?Τι εκλασε ρε τύπε στο ελλαντα όλοι από κοινή παρέα κύκλο και γνωστούς βρίσκουν γκόμενά και τις παντρευονται κιόλας..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου απάντησα δε μπορώ κουράζεις γιατί θες να πας τη κουβέντα όπου σε βολευει
Ορίστε
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.541
- Πόντοι
- 27.261
εννοειται υπαρχουν, θελει και ερωτημα ?Παρατηρω οτι ολοι λενε το ποσα λεφτα εδωσαν για να γαμησουν !! (Στα περισσοτερα Threads χαχα)
Υπαρχουν αλλοι που με τον ενα η αλλο τροπο γαμουν δωρεαν ? Γιατι αν δεν υπαρχουν να το ξερουμε να αλλαξουμε... φιλοσοφια ζωης χαχα
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Επιτελους !! Να και ο Πρωτος που το... παραδεχεται ξεκαθαρα (Υπηρξαν και αλλοι ...με αλλο τροπο βεβαια χαχα)εννοειται υπαρχουν, θελει και ερωτημα ?
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
"Οτι στον "Μεσο Αντρα" αν του κανεις πασα Γυναικα εκλασε δεν θα κανει τιποτα... στο Υπογραφω".Εγω παλι Φιλε athinaios44 εχω αλλη αποψη στο θεμα αυτο δεν μιλαω προσωπικα φυσικα αλλα γενικα Τι θελω να πω ?
Οτι στον "Μεσο Αντρα" αν του κανεις πασα Γυναικα εκλασε δεν θα κανει τιποτα... στο Υπογραφω χαχα
Εγώ το παραδέχομαι πρώτος!!! Μου έχουν προτείνει πάσα για γαμήσι μόνο αλλά κώλωσα. Δε γουστάρω μπλεξίματα με μη επαγγελματίες!!!
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Αν το εγραφα εγω παλι θα μου την ελεγαν Thanks Με εβγαλες απο ...τον κοπο χαχα"Οτι στον "Μεσο Αντρα" αν του κανεις πασα Γυναικα εκλασε δεν θα κανει τιποτα... στο Υπογραφω".
Εγώ το παραδέχομαι πρώτος!!! Μου έχουν προτείνει πάσα για γαμήσι μόνο αλλά κώλωσα. Δε γουστάρω μπλεξίματα με μη επαγγελματίες!!!
spyros21athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 897
- Πόντοι
- 81
Όλοι ξέρουμε ότι ένας άντρας για να γαμησει χρειάζεται απλά ένα μέρος....μια γυναίκα για να γαμηθει χρειάζεται έναν λόγο...από κει και πέρα τα συμπεράσματα είναι εύκολα.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Μία παρτόλα από τη δουλειά και μια νυμφομάνα γυναίκα ναυτικού που είχαμε γνωριμία όμως. ?Χίλιες φορές καλύτερα στις πουτάνες!!!"Οτι στον "Μεσο Αντρα" αν του κανεις πασα Γυναικα εκλασε δεν θα κανει τιποτα... στο Υπογραφω".
Είμαι λίγο παράταιρος σχετικά με τον κεντρικό σκοπό του site (τον αγοραίο). Εγώ έχω κλίση προς το μεντοριλίκι. Δεν δίνω λεφτά στο χέρι, αλλά προφανώς ξοδεύω για το γενικό σκηνικό.Καθόλου κακό,άλλο αυτό.Ο φίλος όμως @Kalogero δεν πείθει.Για να πάρουμε και δώσουμε πληροφορίες για κοπέλες επί πληρωμή κάναμε εγγραφή.Για να γλιτώσουμε από φόλες και να μην κλάψουμε τα λεφτά μας,βρίσκοντας αξιόλογες περιπτώσεις.Τα υπόλοιπα θέματα του thread καλοδεχούμενα,ειδικά σαν αυτό,αλλά είναι παράπλευρα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.805
- Πόντοι
- 9.297
Ναι υπάρχει μόνο άμα έχεις παρέα με μουνιτσες, κύκλο γενικά, να έχεις πολλούς γνωστούς με μουνιτσες.. Άμα έχεις παρέα που έχει και μουνια μέσα, Θα γαμησεις, και άσχημος να είσαι, αφού η παρέα σας θα έχει δώσει το οκ στη γκόμενά, ότι δικός μας ειναι αυτός, της παρέας, γαμα τον, προχώρα μικρή μου ελλεινιολα????.. Έτσι σκέφτονται στο ελλαντα τυπε..
Το αγαπημένο μας άθλημα ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ότι έχεις λύσει τα ζητήματα της επιβίωσης ώστε να μην χρειάζεται να μιζεριαζεις για λίγα €...όσοι δεν τα έχουν λύσει αυτά ας αποσυρθούν μέχρι να τα λύσουν.Το λιγοτερο ? Εγω παντως διαβαζω στο bourdela.com πολλους που παιρνουν (Αν παιρνουν) 500-700 Euro το Μηνα και οτι τα 20 Euro η παραπανω που δινουν για Sex
Δεν κοιμουνται το βραδυ χαχα Εσυ το λες με την βαθυτερη εννοια βεβαια και συμφωνω Για καποιους παντως τα 10 και τα 20 Euro ειναι... ζωτικης σημασιας
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Ε...καλα σε αυτη την περιπτωση δεν βλεπω μεγαλη διαφορα απο Επαγγελματια χαχα (Η μια Παρτολα η αλλη Νυμφο)Μία παρτόλα από τη δουλειά και μια νυμφομάνα γυναίκα ναυτικού που είχαμε γνωριμία όμως. ?Χίλιες φορές καλύτερα στις πουτάνες!!!
Ισως και η Επαγγελματιας ωχριουσε μπροστα τους χαχα
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Αν γραψω αδερφε οτι δε πληρωνω θα πεσει φωτια να με καψει , ειδικα τις γκομενες που γουσταρω πολυ . Μονο με τη γυναικα μου ειναι διαφορετικα . Μαγκες οσοι πηδανε και δε τα σκανε ομως τους παραδεχομαι . Προσεγγιζω ευκολα γυναικες γιατι κανω χαβαλε πολυ με ολους-ες γυρω μου αλλα τα σκαω παντα ειδικα αν μ αρεσει πολυ για την εντυπωσιασω . Η μαλακια ειναι οτι το κανω και απο μονος μου πολλες φορες . Για φιλους κ γυναικες παντα βαζω βαθια το χερι τη τσεπη , η διαφορα οτι δε πηδαω τους φιλους μουCapo ασε τα Like και γραψε... τιποτα χαχα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.805
- Πόντοι
- 9.297
ΠΑΝΤΑ είναι με ?...απλώς οι ερασιτέχνες πουτανες πληρώνονται σε είδος ενώ οι επαγγελματίες σε ρευστό.Μα δεν ριχνουμε ευθυνη σε κατι απλα λεμε αν καποιοι γαμουν... χωρις χρηματα Κακο ειναι ?
Θα πρεπει δηλαδη να λεμε μονο με χρηματα ? Αυτο το εχω... απορια
Αργυροτοξος 31/12/2021 00:29.
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Ειναι πολλοι λιγοτεροι αυτοι που εχουν λυσει το θεμα Επιβιωσης Αν μπορουσε να γινει αυτο τοτε θα ειχαν αποσυρθει οι περισσοτεροι χαχα (Δεν παιζει ομως λογο Φυσικης αναγκης)Το αγαπημένο μας άθλημα ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ότι έχεις λύσει τα ζητήματα της επιβίωσης ώστε να μην χρειάζεται να μιζεριαζεις για λίγα €...όσοι δεν τα έχουν λύσει αυτά ας αποσυρθούν μέχρι να τα λύσουν.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.805
- Πόντοι
- 9.297
Απαγορεύεται η γκρίνια και το κλαψουμουνιασμα και το παζαρεμα για εξοικονόμηση λίγων €.Αδιαφορο αν πέρασες δύσκολα και έκανες το σκατό σου παξιμάδι για λίγα λεπτά η λίγες ώρες γουστων.Εκεινα τα λίγα λεπτά η λίγες ώρες ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι κύριος ακόμα κι αν περάσουν μήνες μέχρι την επόμενη φορά.Ειναι πολλοι λιγοτεροι αυτοι που εχουν λυσει το θεμα Επιβιωσης Αν μπορουσε να γινει αυτο τοτε θα ειχαν αποσυρθει οι περισσοτεροι χαχα (Δεν παιζει ομως λογο Φυσικης αναγκης)
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Συμφωνω 100% Ασχετα που δεν το κανω (Ειναι μια υπηρεσια) Βασικα δεν ειμαι υπερ αλλα δεν ειμαι και κατα Ο καθενας ας κανει ...οτι γουσταρειΑπαγορεύεται η γκρίνια και το κλαψουμουνιασμα και το παζαρεμα για εξοικονόμηση λίγων €.Αδιαφορο αν πέρασες δύσκολα και έκανες το σκατό σου παξιμάδι για λίγα λεπτά η λίγες ώρες γουστων.Εκεινα τα λίγα λεπτά η λίγες ώρες ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι κύριος ακόμα κι αν περάσουν μήνες μέχρι την επόμενη φορά.
Αλλα το θεμα ειναι αλλο ...Να το κανεις οπως θελεις και οσο θελεις καθε μερα οχι μια φορα τον Χρονο χαχα (Γουστα κτλ) ...Δωρεαν
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.805
- Πόντοι
- 9.297
Ούτε να το σκέφτεσαι...σενάρια του τύπου "την βλέπω και μετά από λίγη ώρα βγάζουμε τα μάτια μας" έχουν ποσοστό εκπλήρωσης όση και η νικοτίνη στα τσιγάρα.Συμφωνω 100% Ασχετα που δεν το κανω (Ειναι μια υπηρεσια)
Αλλα το θεμα ειναι αλλο ...Να το κανεις οπως θελεις και οσο θελεις καθε μερα οχι μια φορα τον Χρονο χαχα (Γουστα κτλ) ...Δωρεαν
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Τυπε σμαρτ, δεν μας λείπει το σεξ!!! Εμένα τουλάχιστον!!! Γουστάρω τις πουτάνες!!!! Σο σιμπλ!!!!Συμφωνω 100% Ασχετα που δεν το κανω (Ειναι μια υπηρεσια)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις