Νέα

Γαμήσια... χωρίς χρήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SMARTBOY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 595
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Τι εκλασε ρε τύπε στο ελλαντα όλοι από κοινή παρέα κύκλο και γνωστούς βρίσκουν γκόμενά και τις παντρευονται κιόλας..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σου απάντησα δε μπορώ κουράζεις γιατί θες να πας τη κουβέντα όπου σε βολευει
Θες κύκλο?
Ορίστε
circle.png

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.541
Πόντοι
27.261
Παρατηρω οτι ολοι λενε το ποσα λεφτα εδωσαν για να γαμησουν !! (Στα περισσοτερα Threads χαχα)
Υπαρχουν αλλοι που με τον ενα η αλλο τροπο γαμουν δωρεαν ? Γιατι αν δεν υπαρχουν να το ξερουμε να αλλαξουμε... φιλοσοφια ζωης χαχα
εννοειται υπαρχουν, θελει και ερωτημα ?

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Εγω παλι Φιλε athinaios44 εχω αλλη αποψη στο θεμα αυτο δεν μιλαω προσωπικα φυσικα αλλα γενικα Τι θελω να πω ?
Οτι στον "Μεσο Αντρα" αν του κανεις πασα Γυναικα εκλασε δεν θα κανει τιποτα... στο Υπογραφω χαχα
"Οτι στον "Μεσο Αντρα" αν του κανεις πασα Γυναικα εκλασε δεν θα κανει τιποτα... στο Υπογραφω".
Εγώ το παραδέχομαι πρώτος!!! Μου έχουν προτείνει πάσα για γαμήσι μόνο αλλά κώλωσα. Δε γουστάρω μπλεξίματα με μη επαγγελματίες!!!

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
"Οτι στον "Μεσο Αντρα" αν του κανεις πασα Γυναικα εκλασε δεν θα κανει τιποτα... στο Υπογραφω".
Εγώ το παραδέχομαι πρώτος!!! Μου έχουν προτείνει πάσα για γαμήσι μόνο αλλά κώλωσα. Δε γουστάρω μπλεξίματα με μη επαγγελματίες!!!
Αν το εγραφα εγω παλι θα μου την ελεγαν Thanks Με εβγαλες απο ...τον κοπο χαχα

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
897
Πόντοι
81
Όλοι ξέρουμε ότι ένας άντρας για να γαμησει χρειάζεται απλά ένα μέρος....μια γυναίκα για να γαμηθει χρειάζεται έναν λόγο...από κει και πέρα τα συμπεράσματα είναι εύκολα.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Μία παρτόλα από τη δουλειά και μια νυμφομάνα γυναίκα ναυτικού που είχαμε γνωριμία όμως. ?Χίλιες φορές καλύτερα στις πουτάνες!!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καθόλου κακό,άλλο αυτό.Ο φίλος όμως @Kalogero δεν πείθει.Για να πάρουμε και δώσουμε πληροφορίες για κοπέλες επί πληρωμή κάναμε εγγραφή.Για να γλιτώσουμε από φόλες και να μην κλάψουμε τα λεφτά μας,βρίσκοντας αξιόλογες περιπτώσεις.Τα υπόλοιπα θέματα του thread καλοδεχούμενα,ειδικά σαν αυτό,αλλά είναι παράπλευρα
Είμαι λίγο παράταιρος σχετικά με τον κεντρικό σκοπό του site (τον αγοραίο). Εγώ έχω κλίση προς το μεντοριλίκι. Δεν δίνω λεφτά στο χέρι, αλλά προφανώς ξοδεύω για το γενικό σκηνικό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Ναι υπάρχει μόνο άμα έχεις παρέα με μουνιτσες, κύκλο γενικά, να έχεις πολλούς γνωστούς με μουνιτσες.. Άμα έχεις παρέα που έχει και μουνια μέσα, Θα γαμησεις, και άσχημος να είσαι, αφού η παρέα σας θα έχει δώσει το οκ στη γκόμενά, ότι δικός μας ειναι αυτός, της παρέας, γαμα τον, προχώρα μικρή μου ελλεινιολα????.. Έτσι σκέφτονται στο ελλαντα τυπε..

Το λιγοτερο ? Εγω παντως διαβαζω στο bourdela.com πολλους που παιρνουν (Αν παιρνουν) 500-700 Euro το Μηνα και οτι τα 20 Euro η παραπανω που δινουν για Sex
Δεν κοιμουνται το βραδυ χαχα Εσυ το λες με την βαθυτερη εννοια βεβαια και συμφωνω Για καποιους παντως τα 10 και τα 20 Euro ειναι... ζωτικης σημασιας
Το αγαπημένο μας άθλημα ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ότι έχεις λύσει τα ζητήματα της επιβίωσης ώστε να μην χρειάζεται να μιζεριαζεις για λίγα €...όσοι δεν τα έχουν λύσει αυτά ας αποσυρθούν μέχρι να τα λύσουν.

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Μία παρτόλα από τη δουλειά και μια νυμφομάνα γυναίκα ναυτικού που είχαμε γνωριμία όμως. ?Χίλιες φορές καλύτερα στις πουτάνες!!!
Ε...καλα σε αυτη την περιπτωση δεν βλεπω μεγαλη διαφορα απο Επαγγελματια χαχα (Η μια Παρτολα η αλλη Νυμφο)
Ισως και η Επαγγελματιας ωχριουσε μπροστα τους χαχα

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Παίδες πόσα λεφτά είναι το μηνιατικο σας;

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Capo ασε τα Like και γραψε... τιποτα χαχα
Αν γραψω αδερφε οτι δε πληρωνω θα πεσει φωτια να με καψει , ειδικα τις γκομενες που γουσταρω πολυ . Μονο με τη γυναικα μου ειναι διαφορετικα . Μαγκες οσοι πηδανε και δε τα σκανε ομως τους παραδεχομαι . Προσεγγιζω ευκολα γυναικες γιατι κανω χαβαλε πολυ με ολους-ες γυρω μου αλλα τα σκαω παντα ειδικα αν μ αρεσει πολυ για την εντυπωσιασω . Η μαλακια ειναι οτι το κανω και απο μονος μου πολλες φορες . Για φιλους κ γυναικες παντα βαζω βαθια το χερι τη τσεπη , η διαφορα οτι δε πηδαω τους φιλους μου :confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.172
Πόντοι
3.846
υπάρχει και μία ακόμη κατηγορία ανδρών που γαμάνε χωρίς να ξοδεύουν (έστω να ξοδεύουν πολύ):

- Οι σαβουρογάμηδες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Μα δεν ριχνουμε ευθυνη σε κατι απλα λεμε αν καποιοι γαμουν... χωρις χρηματα Κακο ειναι ?
Θα πρεπει δηλαδη να λεμε μονο με χρηματα ? Αυτο το εχω... απορια
ΠΑΝΤΑ είναι με ?...απλώς οι ερασιτέχνες πουτανες πληρώνονται σε είδος ενώ οι επαγγελματίες σε ρευστό.
Αργυροτοξος 31/12/2021 00:29.:hi:

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Το αγαπημένο μας άθλημα ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ότι έχεις λύσει τα ζητήματα της επιβίωσης ώστε να μην χρειάζεται να μιζεριαζεις για λίγα €...όσοι δεν τα έχουν λύσει αυτά ας αποσυρθούν μέχρι να τα λύσουν.
Ειναι πολλοι λιγοτεροι αυτοι που εχουν λυσει το θεμα Επιβιωσης Αν μπορουσε να γινει αυτο τοτε θα ειχαν αποσυρθει οι περισσοτεροι χαχα (Δεν παιζει ομως λογο Φυσικης αναγκης)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Ειναι πολλοι λιγοτεροι αυτοι που εχουν λυσει το θεμα Επιβιωσης Αν μπορουσε να γινει αυτο τοτε θα ειχαν αποσυρθει οι περισσοτεροι χαχα (Δεν παιζει ομως λογο Φυσικης αναγκης)
Απαγορεύεται η γκρίνια και το κλαψουμουνιασμα και το παζαρεμα για εξοικονόμηση λίγων €.Αδιαφορο αν πέρασες δύσκολα και έκανες το σκατό σου παξιμάδι για λίγα λεπτά η λίγες ώρες γουστων.Εκεινα τα λίγα λεπτά η λίγες ώρες ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι κύριος ακόμα κι αν περάσουν μήνες μέχρι την επόμενη φορά.

OP
OP
SMARTBOY

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Απαγορεύεται η γκρίνια και το κλαψουμουνιασμα και το παζαρεμα για εξοικονόμηση λίγων €.Αδιαφορο αν πέρασες δύσκολα και έκανες το σκατό σου παξιμάδι για λίγα λεπτά η λίγες ώρες γουστων.Εκεινα τα λίγα λεπτά η λίγες ώρες ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι κύριος ακόμα κι αν περάσουν μήνες μέχρι την επόμενη φορά.
Συμφωνω 100% Ασχετα που δεν το κανω (Ειναι μια υπηρεσια) Βασικα δεν ειμαι υπερ αλλα δεν ειμαι και κατα Ο καθενας ας κανει ...οτι γουσταρει
Αλλα το θεμα ειναι αλλο ...Να το κανεις οπως θελεις και οσο θελεις καθε μερα οχι μια φορα τον Χρονο χαχα (Γουστα κτλ) ...Δωρεαν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Συμφωνω 100% Ασχετα που δεν το κανω (Ειναι μια υπηρεσια)
Αλλα το θεμα ειναι αλλο ...Να το κανεις οπως θελεις και οσο θελεις καθε μερα οχι μια φορα τον Χρονο χαχα (Γουστα κτλ) ...Δωρεαν
Ούτε να το σκέφτεσαι...σενάρια του τύπου "την βλέπω και μετά από λίγη ώρα βγάζουμε τα μάτια μας" έχουν ποσοστό εκπλήρωσης όση και η νικοτίνη στα τσιγάρα.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Συμφωνω 100% Ασχετα που δεν το κανω (Ειναι μια υπηρεσια)
Τυπε σμαρτ, δεν μας λείπει το σεξ!!! Εμένα τουλάχιστον!!! Γουστάρω τις πουτάνες!!!! Σο σιμπλ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom