Ε τώρα και εσύ...Θέλουμε και τις επαγγελματικές για περισσότερη ποικιλία...Γιατι αυτο με Γκομενες δεν γινεται ? Πρεπει να ειναι Επαγγελματιες ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμήσια... χωρίς χρήματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SMARTBOY
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 595
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Κατα βαθος κανενας Αντρας δεν θελει να πληρωνει Γυναικα Αυτο σημβαινει για πολλους και διαφορους λογους οπως
Ειμαι Ασχημος (Δεν μετραω) Αρα δεν με θελει καμμια Ειμαι φτωχος δεν με θελει καμμια κτλ... Μην λεμε μαλακιες
Ok το καταλαβαινω για να τα εχουμε καλα με την παρτυ μας βρισκουμε... χιλιες δικαιολογιες χαχα
Ειμαι Ασχημος (Δεν μετραω) Αρα δεν με θελει καμμια Ειμαι φτωχος δεν με θελει καμμια κτλ... Μην λεμε μαλακιες
Ok το καταλαβαινω για να τα εχουμε καλα με την παρτυ μας βρισκουμε... χιλιες δικαιολογιες χαχα
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Με κανονικη γκομενα πας οταν θελεις μια γυναικα ΔΙΠΛΑ σου.Τι τσάμπα γαμισει λέτε ...λοιπόν γνωρίζεις μια ...δεν θα βγείτε για καφέ ....μετά φαγητό ....η ποτό ...σίγουρα ...τα πρώτα λεφτά και ίσως δεν γαμισεις αμέσως ... επόμενη έξοδο....εάν σου αρέσει πολύ σίγουρα θα πάτε σε καλό κλαμπ η μπουζούκια ...σε τραπέζι φυσικά ...αλλά λεφτά εκεί ...οκ μετά θα γαμισεις ...και μην συνεχίσω...τα δώρα τον πρώτο καιρό...για να την εντυπωσιάσεις....καλύτερα πουτανα ....μια ώρα 100 ευρώ και οποία θες ...χωρίς πολλά πολλά....χαχαχα
Με πουτανα πας οταν θελεις μια γυναικα ΑΠΕΝΑΝΤΙ σου.
Ταδε εφη Γιωργης71 30-12-2021
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε εσυ με τα ποσα που ελεγες πως χαλουσες στα πουτανονα και λοιπα παρομοια σαιτ, θα επρεπε να εχεις βγαλει γκομενες επιπεδου Μακρυπουλια εως τωρα. Τι πηγε στραβα;Παρατηρω οτι ολοι λενε το ποσα λεφτα εδωσαν για να γαμησουν !! (Στα περισσοτερα Threads χαχα)
Υπαρχουν αλλοι που με τον ενα η αλλο τροπο γαμουν δωρεαν ? Γιατι αν δεν υπαρχουν να το ξερουμε να αλλαξουμε... φιλοσοφια ζωης χαχα
Πολύ καλό φίλε αυτό ....αν και πολλές φορές έχω βγει με κάποιες γυναίκες που ήταν και δίπλα μου και απέναντι μου ...τώρα ποια από τις δύο ήταν θ πουτανα δύσκολα θα πωΜε κανονικη γκομενα πας οταν θελεις μια γυναικα ΔΙΠΛΑ σου.
Με πουτανα πας οταν θελεις μια γυναικα ΑΠΕΝΑΝΤΙ σου.
Ταδε εφη Γιωργης71 30-12-2021
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Στραβα ? Τιποτα απολυτως Οχι χαλαγα και χαλαω Οσο για την Φιλη Μακρυπουλια καποιες τις εχει δει... και παραλιγο να κλειστει σε ΜοναστηριΤυπε εσυ με τα ποσα που ελεγες πως χαλουσες στα πουτανονα και λοιπα παρομοια σαιτ, θα επρεπε να εχεις βγαλει γκομενες επιπεδου Μακρυπουλια εως τωρα. Τι πηγε στραβα;
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Με την διαφορα οτι οπως εχω εξηγησει και σε αλλα Threads (Παντα σε σχεση με το Sugaring) Οτι εγω δεν ειμαι Sugar και οτι "Παιζει" ειναιΣτραβα ? Τιποτα απολυτως Οχι χαλαγα και χαλαω Οσο για την Φιλη Μακρυπουλια καποιες τις εχει δει... και παραλιγο να κλειστει σε Μοναστηρι
Εντελως ανιδιοτελης Αν δεν ειναι δεν παω ποτε! (Δεν πληρωνω ποτε Γυναικα με την εννοια παρε 200 Euro για να γαμηθουμε) οσο αφορα τα Dating Sites
Ασχετα με το ποσα εχω πληρωσει στα Sites ( Ακομα και αυτο στα Sugar Sites ειναι... τρομερα δυσκολο θα ελεγα χαχα)
Απο εκει και περα οι εξω Γκομενες απο Dating τις παιζω...κανονικα και στα ισια
Εκτός από δύο φορές ως φαντάρος, δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά κι ούτε πρόκειται.Παρατηρω οτι ολοι λενε το ποσα λεφτα εδωσαν για να γαμησουν !! (Στα περισσοτερα Threads χαχα)
Υπαρχουν αλλοι που με τον ενα η αλλο τροπο γαμουν δωρεαν ? Γιατι αν δεν υπαρχουν να το ξερουμε να αλλαξουμε... φιλοσοφια ζωης χαχα
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.554
- Πόντοι
- 3.786
Δηλαδή από όλα τα forum που υπάρχουν,μπαίνεις σε αυτό για ποιο λόγο;Σεξολόγος που κάνει έρευνα είσαι;Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μαςΕκτός από δύο φορές ως φαντάρος, δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά κι ούτε πρόκειται.
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Μα δεν ριχνουμε ευθυνη σε κατι απλα λεμε αν καποιοι γαμουν... χωρις χρηματα Κακο ειναι ?Δηλαδή από όλα τα forum που υπάρχουν,μπαίνεις σε αυτό για ποιο λόγο;Σεξολόγος που κάνει έρευνα είσαι;Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας
Θα πρεπει δηλαδη να λεμε μονο με χρηματα ? Αυτο το εχω... απορια
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.554
- Πόντοι
- 3.786
Καθόλου κακό,άλλο αυτό.Ο φίλος όμως @Kalogero δεν πείθει.Για να πάρουμε και δώσουμε πληροφορίες για κοπέλες επί πληρωμή κάναμε εγγραφή.Για να γλιτώσουμε από φόλες και να μην κλάψουμε τα λεφτά μας,βρίσκοντας αξιόλογες περιπτώσεις.Τα υπόλοιπα θέματα του thread καλοδεχούμενα,ειδικά σαν αυτό,αλλά είναι παράπλευραΜα δεν ριχνουμε ευθυνη σε κατι απλα λεμε αν καποιοι γαμουν... χωρις χρηματα Κακο ειναι ?
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Καμμια σχεση Εγκλημα ? Ποιος ειπε κατι τετοιο ? Ποτε δεν κατηγορησα κανενα Το αντιθετο... θα ελεγα χαχαφιλε χαλαρωσε
το λες σαν να ειναι εγκλημα οτι καποιος θα δωσει 200 ευρω για να γαμησει
μπορεις καλλιστα να κανεις και τα δυο
μου θυμιζεις κατι γκομενες που λενε δεν πηδιομαστε για το χρημα γιατι θελουμε να νιωθουμε καποιο συναισθημα για τον αλλον
με χρηματα η χωρις πας για πουτσα και ξυλο
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση έχεις για τον εαυτό σου, για να βλέπεις ότι όσοι έχουν γκομενα στο ελλαντα είναι τίποτα μπραντ Πιτ.. Εγώ απλά μια γυμναστικουλα κάνω 4φορες την εβδομάδα και πατάω άνετα 9 από τους 10 πυρφορους που έχουνε γκομενοτσα από κοινή παρέα κύκλο γνωστούς κτλ.. Αν εσύ τους βλέπεις για θεούς άποψη σου?Τύπε τελικά ισχύει πως οι άσχημοι και οι μέτριοι γαμάνε αβέρτα μουνάρες,ενώ οι ωραίοι μένουν με το πουλί στο χέρι?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
ρε ποσες φορες θα το γραψουμε οτι πολλοι δεν εχουμε κυκλο να μας πασαρουν γκομενες και βρισκουμε μονοι μας...τι διαολο εξωγηινοι ειμαστε;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
τι κανεις εσυ εδω μέσα ?ρε ποσες φορες θα το γραψουμε οτι πολλοι δεν εχουμε κυκλο να μας πασαρουν γκομενες και βρισκουμε μονοι μας...τι διαολο εξωγηινοι ειμαστε;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
λεω τον πονο μου ρε...τι κανεις εσυ εδω μέσα ?
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Εγω παλι Φιλε athinaios44 εχω αλλη αποψη στο θεμα αυτο δεν μιλαω προσωπικα φυσικα αλλα γενικα Τι θελω να πω ?ρε ποσες φορες θα το γραψουμε οτι πολλοι δεν εχουμε κυκλο να μας πασαρουν γκομενες και βρισκουμε μονοι μας...τι διαολο εξωγηινοι ειμαστε;
Οτι στον "Μεσο Αντρα" αν του κανεις πασα Γυναικα εκλασε δεν θα κανει τιποτα... στο Υπογραφω χαχα
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Άλλα λέω,άλλα καταλαβαίνεις...Πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση έχεις για τον εαυτό σου, για να βλέπεις ότι όσοι έχουν γκομενα στο ελλαντα είναι τίποτα μπραντ Πιτ..
Σου φταίει η έλλειψη κύκλου δηλαδή?Εγώ απλά μια γυμναστικουλα κάνω 4φορες την εβδομάδα και πατάω άνετα 9 από τους 10 πυρφορους που έχουνε γκομενοτσα από κοινή παρέα κύκλο γνωστούς κτλ.. Αν εσύ τους βλέπεις για θεούς άποψη σου?
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Τι εκλασε ρε τύπε στο ελλαντα όλοι από κοινή παρέα κύκλο και γνωστούς βρίσκουν γκόμενά και τις παντρευονται κιόλας..Εγω παλι Φιλε athinaios44 εχω αλλη αποψη στο θεμα αυτο δεν μιλαω προσωπικα φυσικα αλλα γενικα Τι θελω να πω ?
Οτι στον "Μεσο Αντρα" αν του κανεις πασα Γυναικα εκλασε δεν θα κανει τιποτα... στο Υπογραφω χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου απάντησα δε μπορώ κουράζεις γιατί θες να πας τη κουβέντα όπου σε βολευειΆλλα λέω,άλλα καταλαβαίνεις...
Σου φταίει η έλλειψη κύκλου δηλαδή?
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Ναι εχεις δικιο το βλεπω ολοι ...με Γκομενες και με Γυναικες ειναιΤι εκλασε ρε τύπε στο ελλαντα όλοι από κοινή παρέα κύκλο και γνωστούς βρίσκουν γκόμενά και τις παντρευονται κιόλας..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις