koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
μαγκες καλησπερα θα ηθεα μια πληροφορια αν εχει καποιος φυσικο αεριο.ξερετε ποσο εινι το κοστος για να βαλουμε στη πολυκατοικια ?
μαγκες καλησπερα θα ηθεα μια πληροφορια αν εχει καποιος φυσικο αεριο.ξερετε ποσο εινι το κοστος για να βαλουμε στη πολυκατοικια ?
Δεν πάει έτσι, εξαρτάται τι θα κάνετε,Καλησπέρα !
έχω ακούσει για ποσά 10,000-12,000 ευρώ για πολυκατοικία 10 διαμερισμάτων...
Όντως, δεν το έθεσα σωστά...Δεν πάει έτσι, εξαρτάται τι θα κάνετε,
Δεν υπάρχει περίπου τιμή,
Θα ρθει ο ειδικός θα μετρήσει ,πάρτε δυο τρείς προσφορες´ και θα μάθετε πόσο κάνει..
Σε κάποιες περιπτωσεις πάντως ο παλιός λέβητας παραμένει , και αλλάζει απλά ο καυστήρας , αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε μπορει να γίνει αυτό , ίσως αν δεν είναι πολύ παλιός ο λέβητας ; Τέλος πάντων ας μην κάνουμε υποθέσειςΌντως, δεν το έθεσα σωστά...
Εγκατάσταση σε κεντρική θέρμανση στην Αθήνα, 10 διαμερίσματα...
Εγκατάσταση: παροχή Φ.Α., λέβητας, καυστήρας, καπνοδόχος inox
αποξήλωση/απομάκρυνση: παλιά καπνοδόχος, παλιός λέβητας, παλιός καυστήρας
περιλαμβάνονταν, μελέτες/άδειες/φάκελοι
γιατι να βαλετε αεριο στην κεντρικη θερμανση????
ατομικο λεβητα ο καθενας στο σπιτι του,κ να μην εχει ανγκη κανενασ ,κανενα..
οποτε θεσ το ανβεις,οσο θερμοκρασια θελεις βαζεις στο σπιτι σου κλπ.
ζεστο νερο ακαριαια,σα να εχεις ταχυθερμοσυφωνα,κ το καλοκαιρι,χωρις να καινε τα
καλοριφερ εννοειται.
και με τον καινουριο νομο,δεν χρειαζεσαι καν την αδεια της πολυκατοικιας.
το βαζεις κ απλα του ανακοινωνεις,οτι αποκοπτεσαι εντελως απο την θερμανση της πολυκατοικιας.
ουτε ποσοστα ,ουτε τιποτε.
κανα μεσον εχουμε να φερω το αεριο στην πολυκατοικια ,που μενω????
80 μετρα κοματι δρομου κ δεν εχει διαθεσιμοτητα,ενω οι 2 καθετοι δρομοι,ειναι πρασινοι,
δηλαδη πληρη διαθεσιμοτητα
Παίζουν αρκετά πράματα ρόλο πχ λέβητες αερίου έχει και με 800 ευρώ (ίσως υπάρχουν και φτηνότεροι) έχει και με τρία χιλιάρικα απο οτι βλέπω εδω.Αυτό ακριβώς που λέει ο φίλος.
Δε χρειάζεται να μπλέκετε μεταξύ σας.
Όσο για τιμές για ένα διαμέρισμα π.χ. ξέρω από φίλου 90 τ.μ. στον 5ο του ρθε γύρω στα 4500. Αν είχε αυτονομία από πριν θα ταν κάνα χιλιάρικο κάτω.
οταν ο λεβητας ειναι ανω των 10 ετων πρεπει να γινει αλλαγη...Σε κάποιες περιπτωσεις πάντως ο παλιός λέβητας παραμένει , και αλλάζει απλά ο καυστήρας , αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε μπορει να γίνει αυτό , ίσως αν δεν είναι πολύ παλιός ο λέβητας ; Τέλος πάντων ας μην κάνουμε υποθέσεις
Ξέχασες το νοστιμότατο μαγείρεμα με το αέριο.γιατι να βαλετε αεριο στην κεντρικη θερμανση????
ατομικο λεβητα ο καθενας στο σπιτι του,κ να μην εχει ανγκη κανενασ ,κανενα..
οποτε θεσ το ανβεις,οσο θερμοκρασια θελεις βαζεις στο σπιτι σου κλπ.
ζεστο νερο ακαριαια,σα να εχεις ταχυθερμοσυφωνα,κ το καλοκαιρι,χωρις να καινε τα
καλοριφερ εννοειται.
και με τον καινουριο νομο,δεν χρειαζεσαι καν την αδεια της πολυκατοικιας.
το βαζεις κ απλα του ανακοινωνεις,οτι αποκοπτεσαι εντελως απο την θερμανση της πολυκατοικιας.
ουτε ποσοστα ,ουτε τιποτε.
κανα μεσον εχουμε να φερω το αεριο στην πολυκατοικια ,που μενω????
80 μετρα κοματι δρομου κ δεν εχει διαθεσιμοτητα,ενω οι 2 καθετοι δρομοι,ειναι πρασινοι,
δηλαδη πληρη διαθεσιμοτητα
Πηρα χθες μια προσφορα για διαμερισμα 50τμ
2500 περιπου εγκατασταση,λεβητες σωληνωσεις κτλ γιατι το διαμερισμα δεν εχει τιποτα, ειναι αδειο
Τι μάρκα ειναι ο λέβητας?Πηρα χθες μια προσφορα για διαμερισμα 50τμ
2500 περιπου εγκατασταση,λεβητες σωληνωσεις κτλ γιατι το διαμερισμα δεν εχει τιποτα, ειναι αδειο
Θα εχω την προσφορα γραπτως εντος της εβδομαδος. Ιταλικος ή γερμανικος , μαρκα δεν ξερωΤι μάρκα ειναι ο λέβητας?
εγω εχω ιμεργκαζ και μπαξι
Πάνω απο δεκα χρονια και ειναι ολα οκ