Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
εγώ ξέρω ανθρώπους που λείπουν δεκαετία και δεν γυρίζουν ούτε με σφαιρες
Ρώτα τους αν θα γυρίζανε για μόνιμοι δ.υ
εγώ ξέρω ανθρώπους που λείπουν δεκαετία και δεν γυρίζουν ούτε με σφαιρες
πρώτη φορά είπες κάτι εξυπνο.Ρώτα τους αν θα γυρίζανε για μόνιμοι δ.υ
Ρώτα τους αν θα γυρίζανε για μόνιμοι δ.υ
Θα σου απαντήσω εγώ επειδή και προσωπική άποψη έχω (πάνω απο 15 χρόνια εκτός Ελλάδος - απλός επισκέπτης της χώρας είμαι), και φίλους μου που εργάζονται πάνω απο 10 χρόνια εκτός Ελλάδας
Τους χέζουμε τους ΔΥ, και ο,τι αυτοί εκπροσωπούν. Μιζέρια, αναξιοπρέπεια, αστείος μισθός, γυφτιά. Και λίγα είπα.
Πιστεύεις πραγματικά οτι οι καλοί που έφυγαν και έχουν στήσει καλή ζωή εκτός, σε μια χώρα με σύστημα υγείας, πολύ καλό μισθό, με προοπτικές επαγγελματικές, με περιβάλλον και καθαρό αέρα θα τα παράταγε όλα αυτά για να επιστρέψει στη μιζέρια την Ελληνική και για να γίνει...ΔΥ;
Δεν έχεις καταλάβει φιλαράκο το νόημα.
Πιστεύεις πραγματικά οτι οι καλοί που έφυγαν και έχουν στήσει καλή ζωή εκτός, σε μια χώρα με σύστημα υγείας, πολύ καλό μισθό, με προοπτικές επαγγελματικές, με περιβάλλον και καθαρό αέρα θα τα παράταγε όλα αυτά για να επιστρέψει στη μιζέρια την Ελληνική και για να γίνει...ΔΥ;
Ειδικα ο Λακης με τον οξυ χαρακτηρα που εχει, θα κοψει φλεβες αν παει σε καμια δυτικη χωρα με τα χιλιαδες μη και δεν πρεπει που θα του απαγορευεται να βρισει
Αν εξαιρέσω γιατρούς ή τίποτα υπαλλήλους σε πολυεθνικές (αν υπάρχουν τέτοιοι),οι υπόλοιποι πιστεύω γύριζαν και αύριο στη 'μιζέρια' για μια θέση δ.υ
Τι λες ρε ;
Πόσες μέρες συνολικά έχεις περάσει στη ζωή σου στο εξωτερικό ;;;;;;;;;
Πρέπει να έχω τις 100πλάσιες.
Πες ποσες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ εχεις περασει, να σου πω κι εγω
Αλουμινάς που στην αυστραλία βγάζει 300€ την ημέρα, λες να γυρίσει πίσω ;
Ξέρω έναν ... και δεν σκοπεύει.
Στην ελλάδα είχε 4 χρόνια απλήρωτο το γαμήδι το ΤΕΒΕ , για να μην πεινάσουν τα παιδιά του.
Καταρχήν είχα συζήσει με γκόμενα 8 μήνες στην αυστρία ....
θες κι άλλα ;;;
Αρα πολυ λιγοτερο απο το μαξιμουμ 2 χρονια που ειπα.
Καθόλου λιγότερο .
Και έχω πάει σε άπειρα μέρη του κόσμου.
Εσύ που έχεις πάει αλήθεια ;;;;
Δεν θα μπορούσες να ζεις στην ταϋλάνδη ;;;
Στη μαδέρα ;;;;;
Στη μαγιόρκα ;;;;;;;;
Ζωάρα.
Η ελλάδα είναι μία ατέλειωτη ξεφτίλα.
Μόνο αγγλία και γενικά κοινοπολιτεία δεν γουστάρω.(οπότε δεν συζητώ όντως για αυστραλία, νέα ζηλανδία κτλ κτλ ).
Πολυ απλα θελω να δηλωσω οτι τα οσα γραφτηκαν εδω σε αυτο το νημα απο ορισμενους, με βοηθησαν να καταλαβω καποια πραγματα (ειδικα τα οσα εγραψε ο mindreader, να σαι καλα φιλε ) και πλεον μπορω και διαχειριζομαι πιο σωστα τις καταστασεις και δεν βουταω με τα μουτρα στο παθος για την επιβεβαιωση.
Το μόνο μέρος που έχω πάει και έχω πει θα μπορούσα να ζήσω μία ολόκληρη ζωη είναι το Las Vegas, γιατί είναι ένας ξεχωριστός πλανήτης από μόνος του.
Αλλά και εκεί πιστεύω δε θα άντεχα πολύ χωρίς Ελλάδα.
Ωστόσο έχω ζήσει σαν μετανάστης εκτός Ελλάδας και έχω συναναστραφεί και με πολλούς Έλληνες εκεί και έχω ιδία άποψη
Η παρατήρηση μου ξεκίνησε από την πρόταση που είπες ότι "δε θα ξαναπατησω ΠΟΤΕ" εκεί μπήκε το σχόλιο μου.
Δεν είμαι απόλυτος, μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλά πιστεύω ότι στα 2 χρόνια πλήρους απουσιας, οπουδήποτε και αν ήσουν στον πλανήτη, θα ήθελες διακαώς να έρθεις στην Ελλάδα έστω και για λίγες μέρες