Νέα

Φθορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Οσον αφορά το πόσο βοηθάει στη παραπάνω διαδικασία το να έχεις ένα παιδί.

Θα πρέπει να γράφω σεντόνια αλλά θα προσπαθήσω να το κρατήσω απλό.

Η μητρότητα είναι ενστικτώδης. Η πατρότητα όμως είναι επίκτητη.

Η γυναίκα νοιώθει μια ενστικτώδους βάσεως αγάπη προς τα παιδιά. Εχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις από θηλυκά ζώα που ‘’υιοθετούν΄΄ και ανατρέφουν ‘’μωρά’’ άλλων ειδών.

Ο άντρας όμως όταν γεννηθεί το παιδί του αρχικά θα το εκλάβει σαν μια κουραδομηχανή που του σπάει τα αρχίδια χαλώντας του συνεχώς τον ύπνο

Σε κάποια φάση όμως όταν το μικρό σφίξει με όλη τη παλάμη του ένα δάκτυλό του και του χαμογελάσει  τότε κάτι μαγικό συμβαίνει. Τότε βλέπει κάποια πολύτιμα πράγματα όπως η ανιδιοτέλεια, η αθωότητα, η αγνότητα, η καθαρότητα που βρίσκονται μέσα του ώς πτώματα να ανασταίνονται σε ένα άλλο όν που κατά 50% τον εμπεριέχει.

Και αρχίζει να ζεί έστω και διαλλειματικά  στιγμιότυπα από την παιδικότητά του. Το συναίσθημα είναι πρωτόγνωρο και μοναδικό. Για όσους βέβαια δεν έχουν συναισθηματική αχρωματοψία και δεν τα εκλαμβάνουν όλα σαν άσπρο μαύρο του τύπου γουστάρω δεν γουστάρω.

Αυτό βέβαια είναι μια ψευδαίσθηση. Αλλά ο άνθρωπος οφείλει να καλλιεργεί τις ψευδαισθήσεις του αν θέλει η ζωή του να φαίνεται ότι έχει κάποιο νόημα.

Μην  ψάχνετε τι να κάνετε. Ότι και να κάνετε θα το μετανοιώσετε. Αλλά καλύτερα να μετανοιώσετε για κάτι που κάνατε παρά για κάτι που δεν κάνατε.

Καλή συνέχεια σε όλους. :hi: :hi:

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Να σαι καλα φιλε, σε ευχαριστουμε για τα οσα γραφεις.

Σου ευχομαι να εχεις παντα υγεια.

:hi: :hi: :hi:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Μην  ψάχνετε τι να κάνετε. Ότι και να κάνετε θα το μετανοιώσετε. Αλλά καλύτερα να μετανοιώσετε για κάτι που κάνατε παρά για κάτι που δεν κάνατε.

Αισιοδοξη η δεύτερη φράση. Συμφωνώ με την τελευταία.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ο άντρας όμως όταν γεννηθεί το παιδί του αρχικά θα το εκλάβει σαν μια κουραδομηχανή που του σπάει τα αρχίδια χαλώντας του συνεχώς τον ύπνο

Δεν ισχύει.  Έχεις παιδιά ;
Είναι συγκινητικό , ειδικά αν έχεις φωτογραφίες γονιών , παππούδων κτλ και  βλέπεις ότι τους μοιάζει.
Αισθάνεσαι τον αέναο κύκλο του dna.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Δεν ισχύει.  Έχεις παιδιά ;
Είναι συγκινητικό , ειδικά αν έχεις φωτογραφίες γονιών , παππούδων κτλ και  βλέπεις ότι τους μοιάζει.
Αισθάνεσαι τον αέναο κύκλο του dna.
Ναι έχω παιδί.

Για κάποιους, όπως εγώ η εσύ για παράδειγμα, πράγματι δεν ισχύει.

Η πλειοψηφία όμως πιστεύω των ανδρών, ΑΡΧΙΚΑ, έτσι το αισθάνεται άσχετα με το τι λέει.

Στο υπόλοιπο που γράφεις συμφωνώ, άλλωστε λίγο πολύ αυτό έγραψα και εγώ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι έχω παιδί.

Για κάποιους, όπως εγώ η εσύ για παράδειγμα, πράγματι δεν ισχύει.

Η πλειοψηφία όμως πιστεύω των ανδρών, ΑΡΧΙΚΑ, έτσι το αισθάνεται άσχετα με το τι λέει.

Στο υπόλοιπο που γράφεις συμφωνώ, άλλωστε λίγο πολύ αυτό έγραψα και εγώ.
Mind εγώ ήμουν μέσα στη γέννηση των παιδιών μου, σε ολη τη διάρκεια του τοκετού. Ειλικρινά τρελάθηκα από χαρά και συγκίνηση όταν πήρα αγκαλιά αυτό το μικρό πλασματάκι με τα αίματα κυριολεκτικά στο σώμα. Νομίζω ότι όποιος άντρας ήταν δίπλα στη γυναίκα του σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και το παιδί ήταν συνειδητή επιλογή του, γεμίζει συναισθήματα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Εχω μιλήσει με πολλούς που επίσης ήταν μέσα στον τοκετό. Πάνω κάτω τα ίδια που σου γράφω μου είπαν.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.635
Πόντοι
3.936
:sunglasses:

Συνημμένα

• images (6).jpg
    images (6).jpg
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 28

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Mind εγώ ήμουν μέσα στη γέννηση των παιδιών μου, σε ολη τη διάρκεια του τοκετού. Ειλικρινά τρελάθηκα από χαρά και συγκίνηση όταν πήρα αγκαλιά αυτό το μικρό πλασματάκι με τα αίματα κυριολεκτικά στο σώμα. Νομίζω ότι όποιος άντρας ήταν δίπλα στη γυναίκα του σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και το παιδί ήταν συνειδητή επιλογή του, γεμίζει συναισθήματα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Εχω μιλήσει με πολλούς που επίσης ήταν μέσα στον τοκετό. Πάνω κάτω τα ίδια που σου γράφω μου είπαν.
Ημουν και εγώ παρών στη γέννηση του παιδιού μου και συμφωνώ ότι αυτά είναι τα συναισθήματα και είναι πράγματι μοναδικά.

Για το επόμενο εννιάμηνο όμως που πρέπει να ξυπνάς 3 φορές τη νύχτα σαν Δεκανέας Αλλαγής Σκοπιάς και μετά να δουλεύεις όλη μέρα 10 ώρες τα πράγματα μάλλον αλλάζουν οσον αφορά το πως αισθάνεσαι. :grin:

Για να μην παρεξηγηθώ. Δεν το μετανοιώνεις ποτέ. Αλλά ο τρόπος που το βιωνεις αυτός είναι πιστεύω για μια μεγάλη πλειοψηφία.

Και το ουσιαστικό και απολυτο "δέσιμο" έρχεται οταν αρχίζει η απόπειρα επικοινωνίας με το μικρό.
Εκεί αλλάζουν πιστεύω όλα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ημουν και εγώ παρών στη γέννηση του παιδιού μου και συμφωνώ ότι αυτά είναι τα συναισθήματα και είναι πράγματι μοναδικά.

Για το επόμενο εννιάμηνο όμως που πρέπει να ξυπνάς 3 φορές τη νύχτα σαν Δεκανέας Αλλαγής Σκοπιάς και μετά να δουλεύεις όλη μέρα 10 ώρες τα πράγματα μάλλον αλλάζουν οσον αφορά το πως αισθάνεσαι. :grin:

Για να μην παρεξηγηθώ. Δεν το μετανοιώνεις ποτέ. Αλλά ο τρόπος που το βιωνεις αυτός είναι πιστεύω για μια μεγάλη πλειοψηφία.

Και το ουσιαστικό και απολυτο "δέσιμο" έρχεται οταν αρχίζει η απόπειρα επικοινωνίας με το μικρό.
Εκεί αλλάζουν πιστεύω όλα.
Ευτυχώς άλλαξε η ιατρική θεώρηση και πλέον δε σε υποχρεώνουν να ξυπνάς το μωρό για να φάει ανά λίγες ώρες. Τώρα το αφήνεις να κοιμηθεί και όποτε ξυπνήσει. Στο δεύτερο ευτυχώς προλάβαμε τα νέα δεδομένα και ρίχναμε 6ωρο ύπνο. Στο πρώτο με 14 ώρες δουλειάς ευτυχώς είχα ροπή και εθισμό στην καφεΐνη αλλιώς δύσκολο να τη βγάλεις.
Στο πρώτο χαμογελάκι, στην πρώτη αντίδραση ότι σε αναγνωρίζει, χάνεις το μυαλό σου. Που να έρθει η ώρα να κάνετε και πράγματα μαζί. Το "δεσιμο" είναι η μαγική λέξη. Λυπάμαι όσους, άνδρες και γυναίκες, χρησιμοποιούν τα παιδιά τους ως όπλο για να εκδικηθούν ο ένας τον άλλον, ειδικά σε περιπτώσεις διαζυγίων. Πραγματικά αξιοθρήνητοι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σε περιπτώσεις διαζυγίων στην ελλάδα, η κατάσταση είναι τραγική.
Μοναδική έννοια της ελλεηνίδας , 365 μέρες το χρόνο και της πουτάνας της μάνας της και του νταβά πατέρα της,
είναι να κάνουν τα παιδιά των χωρισμένων να μισούν τους πατεράδες τους.

Οι οποίοι συχνά πυκνά, συντηρούν όχι μόνο τις καριόλες πρώην αλλά και την πουτάνα τη μάνα της και το νταβατζή πατέρα της.
Όχι σπάνια , χαρτζηλικώνονται και οι γαμιάδες της πρώην , από τον πρώην. Ειδικά κάτι τρέηνερς, δάσκαλοι τέννις κτλ

Αν ο διαζευγμένος έλληνας έχει και το καρκίνωμα που ονομάζονται κουνιάδες, τότε την έχει ακόμη πιο πουτσημένη.
Η καριόλα πρώην , έχει και άλλες ακούραστες συμμάχους.

Τακτικά ακούμε και στις ειδήσεις .... καριόλες που βάζουν τους γιούς να σκοτώσουν τον πατέρα τους κτλ

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Λακη, δωσε βαση στους στιχους σε αυτο το κομματι.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Μην αναλυσουμε το τι ειναι λελες και τι αντρας Λακη, αστο.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Σε λιγο θα ειμαι Γλυφαδα (εκει δεν εχεις δηλωσει οτι μενεις;) να μιλησω για δουλειες με διαφορους ανθρωπους να δουμε τι θα κανουμε στους επομενους μηνες.

Εφοσον δηλωνεις αντρας, δηλωνεις λεφτας, δηλωνεις γαμιας, παρε τα γκομενακια σου και ελα να τα πιουμε ολοι μαζι και να χωθεις και εσυ στη δουλεια, να χωσεις και εσυ.

Real estate ειναι, θα αγορασουμε ακινητα προς εκμεταλευση.

Θα ειναι και ενα πολυ παλιο μελος απο εδω μεσα που θα παιξει δυνατα και αυτος.

Ελα να σε δω πως παιζεις μπαλα.

:hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σε λιγο θα ειμαι Γλυφαδα (εκει δεν εχεις δηλωσει οτι μενεις;)

Τύπε, αν θες κάποια πληροφορία για μένα, ρώτα εμένα.
Μην ασχολείσαι με όσα θυμούνται για μένα διάφορες λούγκρες των τσοντοσινεμά
και άλλα υποκείμενα με ύποπτη σεξουαλική ταυτότητα (οτιδήποτε άλλο , εκτός από ετερόφυλοι άνδρες).
Το σπίτι στη γλυφάδα , πωλήθηκε το 2019 . Έχει πάνω από ένα χρόνο.
Πουλήθηκαν και άλλα ακίνητά μου.
Αν όλα πάνε όπως υπολογίζω , όταν θα ενηλικώνονται τα παιδιά μου, θα τα έχω πουλήσει όλα
και θα κόψω τον τελευταίο δεσμό με αυτή τη χαβούζα.
Το ελληνικό διαβατήριο.
Θα φύγω όπως ο γιός της Ελένης Γκατζογιάννη , αν έχεις δει την ταινία, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω μου,
αλλά εγώ δεν θα ξαναπατήσω ΠΟΤΕ.

Οπότε , οποιαδήποτε πρόταση για γλυφάδα, τώρα, είναι ανεδαφική .
(Ο μάνσον και το κοινό του .... είναι λίγο γειά σου ... ό,τι κι αν πεις).

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Κάνω την υπόθεση ... ότι γνωρίζεις κάποια σλάβικη γλώσσα.
Αν ισχύει ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ;;;
Το ξέρεις ότι πας χαμένος!
Αν είσαι 41 χωρίς παιδιά, μέχρι τα 45 παίζεις με τη νεολαία ακόμη !
Φύγε πρόπερσι.

Εδώ τα πάντα είναι τελειωμένα.
Τι σου αρέσει ; Το κλίμα ;;;

Με την αιθάλη από τα τζάκια που σκεπάζει την αττική κι αυτό σκατά είναι !

Αν την παλεύεις με  ρώσικα/ουκρανέζικα , πήγαινε στη γιάλτα!
Σου βρήκα πόλη/μερος (δεν έχω πάει).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom