Νέα

Φθορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτά απο εμένα.

Συγνώμη για τα σεντόνια. :hi:

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μια και έχω λίγο χρόνο.

Θα ξαναποστάρω κάποια παλιά μου posts που πιστεύω σχετίζονται άμεσα με το θέμα.

Οσοι τα έχετε ξαναδιαβάσει απλά τα προσπερνάτε. :hi:

Να εισαι καλα φιλε, να εχεις παντα υγεια.

:hi:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
διαβάστε με
σας παρακαλώ πολυ
έχω ανάγκη να είμαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος
μην με αφήνετε χωρίς κοινό
μπου χου χου
να!!! δείτε τι όμορφα και εμπεριστατωμένα γράφω
άμα δεν το είδατε να το δείτε άλλη μια φορα

δεύτε λάβετε το φως μου τω αληθινών
δοξάστε με είμαι έγκριτο μέλος

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Mind ...
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, εκτός από τους παρακάτω ...

1)Δημοσίους υπαλλήλους και πάσης φύσεως κρατικοδαίτους
2)Πολιτικάντηδες και πάσης φύσεως παρατρεχάμενους αυτών
3)Τύπους που διαχειρίζονται τεράστιο όγκο ακινήτων , κυρίως ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΣΤΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ τους γίναν οικόπεδα , λόγω υδροκεφαλισμού της πρωτεύουσας λόγω φρύδια κτλ
4)Golden boys πολυεθνικών που πήραν τις δουλειές του μπαμπά
5)ξεκωλιάρες που γαμιούνται με τύπους των παραπάνω 4 κατηγοριών

και ελάχιστους ακόμη ...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΑ ;;;

Μιλάμε για χώρα που ετοιμάζεται απαγόρευση χρήσης μετρητών για ποσά άνω των 250€
και που σε κάθε συναλλαγή ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ πρέπει να παίρνουν μερίδιο οι αποτυχημένες αισχρές τράπεζες
και τα ΚΑΘΙΚΙΑ που κρύβονται πίσω τους.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Mind ...
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, εκτός από τους παρακάτω ...

1)Δημοσίους υπαλλήλους και πάσης φύσεως κρατικοδαίτους
2)Πολιτικάντηδες και πάσης φύσεως παρατρεχάμενους αυτών
3)Τύπους που διαχειρίζονται τεράστιο όγκο ακινήτων , κυρίως ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΣΤΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ τους γίναν οικόπεδα , λόγω υδροκεφαλισμού της πρωτεύουσας λόγω φρύδια κτλ
4)Golden boys πολυεθνικών που πήραν τις δουλειές του μπαμπά
5)ξεκωλιάρες που γαμιούνται με τύπους των παραπάνω 4 κατηγοριών

και ελάχιστους ακόμη ...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΑ ;;;

Μιλάμε για χώρα που ετοιμάζεται απαγόρευση χρήσης μετρητών για ποσά άνω των 250€
και που σε κάθε συναλλαγή ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ πρέπει να παίρνουν μερίδιο οι αποτυχημένες αισχρές τράπεζες
και τα ΚΑΘΙΚΙΑ που κρύβονται πίσω τους.
Φίλε, Θα προσθέσω στις παραπάνω κατηγορίες που μπορούν να περνάνε καλά δυο ακομα:

1) Τους καβατζωμένους οικονομικά με ''αποθεματικό'' απο την εποχή των παχαίων αγελάδων
2) Κάποιους λίγους πολύ καλούς επαγγελματίες η επιχειρηματίες  που η όποια αξία τους αναγνωρίζεται και πληρώνεται με το όποιο ''στύψιμο'' τους όμως συντελείται στην δουλειά τους.

Οι υπόλοιποι φίλε όχι δεν μπορούν να περνάνε καλά.
Και ακόμη και αυτοί που περνάνε καλά απαιτείται να είναι και χοντρόπετσοι εφόσον βλέπουν τους γύρω τους να δυστυχούν. Πόσο καλά μπορείς να περνάς σε μια πτωχευμένη χώρα που χωνεύει στη κυριολεξία τις σάρκες της.

Να θυμίσω όμως και κάτι άλλο. Η εποχή των παχαίων αγελάδων στην Ελλάδα και η όποια τότε ''ευημερία'' ηταν χτισμένη πάνω σε δανεικά. Και σε πολλές περιπτώσεις δανεικά και αγύριστα που τώρα καλούμαστε να μοιραστούμε όλοι ''σοσιαλιστικά''.

Ενα μεγάλο τμήμα της ''ευγενούς'' τάξης των καβατζωμένων που ανέφερα παράπάνω σε αυτά τα δανεικά και αγύριστα οφείλουν τις καβάντζες τους.

Σε συλλογικό επίπεδο μοιάζουμε με κάτι βαρεμένους που έκαναν ''μεγάλη ζωή'' φουσκώνοντας κάρτες που οι μαλακοτραπεζίτες τους έδιναν χωρίς εχέγγυα.

Ομως φίλε εδώ είναι ο τόπος μας. Η απόφαση να την κάνεις για αλλού δεν είναι απλή και εύκολη.

Και αυτό στο γράφει κάποιος που έφαγε 15 χρόνια απο τη ζωή του δουλεύοντας στο εξωτερικό και μάλιστα την εποχή των παχαίων στην Ελλάδα αγελάδων που δεν είχε την ανάγκη να το κάνει. Επειδή τότε γούσταρα το έκανα.

Εξω πάντα θα είσαι ο ξένος. Τα παιδιά σου μπορεί να ενταχθούν στην τοπική κοινωνία ολοκληρωτικά. Εσύ ποτέ.

Μου τη δίνει που τα παιδιά κάποιων ξάδερφών μου στις ΗΠΑ μιλάνε σπαστά Ελληνικά. Αλλά απο την άλλη πλευρά καταλαβαίνω ότι εκεί θα μπορέσουν να έχουν μια καλύτερη ζωή. Τα ίδια τα ξαδέρφια μου όμως λαχταρούν να μιλήσουν Ελληνικά και μου πιάνουν την κουβέντα στο viber με τις ώρες. Αυτό κάτι δείχνει.

Γενικά ουδέν καλόν αμιγές κακού.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και να δώσουμε επ’ ευκαιρία και τις απόψεις κάποιων κλασικών !!!

Ο Επίκουρος διέκρινε δυο ήδη ‘’ηδονής’’. Την ηδονή κατάστασης ή καταστηματική και την κινητική ή εν κινήσει ηδονή.
Η κινητική η εν κινήσει ηδονή προκύπτει από την διέγερση και την ακόλουθη ικανοποίηση όλων των ανθρωπίνων αναγκών όπως η πείνα, η δίψα, η ανάγκη για σεξ κλπ.

Η ηδονή κατάστασης ( καταστηματική ηδονή ) προκύπτει από το συναίσθημα ηρεμίας, γαλήνης και έλλειψης επιθυμίας, που προκύπτει μετά από την ικανοποίηση μέσω της κινητικής ηδονής των αντικειμένων της επιθυμίας. Και εδώ συναντά ο Επίκουρος έστω και εν μέρει τον βουδισμό.

Η προσωπική μου ερμηνεία όσον αφορά τον  Επίκουρο  είναι ότι πρέσβευε ότι η διαχείριση αυτού του κύκλου ανάγκης – ικανοποίησης – ανάγκης ή ηδονής – πόνου – ηδονής, και των ενδιαμέσων  περιόδων ηρεμίας και γαλήνης καταλήγει στην ευδαιμονία.

Η αδυναμία διαχείρισης του παραπάνω κύκλου τόσο σε ποιοτική όσο και σε ποσοτική βάση προσωπικά πιστεύω ότι καταλήγει στον κορεσμό και στα συνακόλουθά του.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πιο ωραία από όλους το έθετε ο Αίσωπος

‘’Αδελφή της ηδονής είναι η λύπη ‘’

Υπό προυποθέσεις, να προσθέσω την γνώμη μου !!

Οποιος άγεται και φέρεται από τη πούτσα του, η από κάθε άλλη μορφής ‘’αλκοολίκι-εθισμό’’ σίγουρα δεν θα έχει καλή κατάληξη !! :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο κορεσμός είναι σίγουρα μέρος της ανθρώπινης φύσης μας !!

Η αποχή για ένα διάστημα και ο έλεγχος των ηδονών, σαν αμυντικός μηχανισμός, που κάποιοι φίλοι πρίν έγραψαν στα posts τους σου είναι κάτι που οι κλασικοί έχουν αναδείξει

Και προσωπικά σε αυτό ασπάζομαι τον Αρίστιππο

‘’ Άριστο πράγμα να εξουσιάζει κανείς τις ηδονές του’’.

Η αναζήτηση ολοένα και πιο έντονων συγκινήσεων δεν είναι πιστεύω και ο πιο δόκιμος τρόπος. Τα δεδομένα γύρω μας αυτό δείχνουν
Οσον αφορά τη ‘’στέρηση’’ σαν αμυντικό μηχανισμό !! Εδώ πιστευω ότι συμφωνείς με τους παρακάτω 3 κυρίους:

• Η εγκράτεια παρέχει αξιομνημόνευτες ηδονές Σωκράτης
• Η εγκράτεια προσθέτει νοστιμάδα στην ευχαρίστηση Σενέκας
• Ηδονής κρατείν (Στην ηδονή να έχεις εγκράτεια) Κλεόβουλος

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πιο ωραία από όλους το έθετε ο Αίσωπος

‘’Αδελφή της ηδονής είναι η λύπη ‘’

Υπό προυποθέσεις, να προσθέσω την γνώμη μου !!

Οποιος άγεται και φέρεται από τη πούτσα του, η από κάθε άλλη μορφής ‘’αλκοολίκι-εθισμό’’ σίγουρα δεν θα έχει καλή κατάληξη !! :grin:

Ισχυει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Τι καλτίλα είναι αυτή χύστη ;
Λες εκεί πάνω να χτυπήσουμε τίποτε ξανθά , ωχρά , με κόκκινα μάγουλα και φυσικές ροδαλές βυζάρες,
που δεν έχουν σταν σμιθ ;;;
Σε στυλ χάϊντι και έτσι ;;;;;

Βουκολικά γαμήσια σε αχυρώνες, δίπλα σε αγελάδες , τυριά , κατσαρόλα φοντύ κτλ ;;;;

Με έφτιαξες τώρα !

Εννοειται τυπε, ολα αυτα που αναφερεις σιγουρα υπαρχουν
Αν και πιστευω με τα κριτηρια που θα θετουν οι εργοδοτες, μαλλον πιο ευκολα διοριζεσαι στην τραπεζα της ελλαδος

Παντως σκεψου να πηγαινες.

Εξι μηνες, απο 1η Απριλιου μεχρι 30 Σεπτεμβριου να μην εβλεπες τιποτε αλλο εκτος απο τις Αλπεις, προβατα, γελαδια, βουνα, ξανθιες ελβετιδες, γαλατα, τυρια, πευκα, σκυλια, κλπ

Πιστευω οταν επστρεφες θα πουλουσες ολα σου τα ακινητα στην Αττικη και θα αγοραζες ενα παλιο πετρινο σπιτι στα Ζαγοροχωρια η στον Ολυμπο και θα την αραζες εκει για παντα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι καλτίλα είναι αυτή χύστη ;
Λες εκεί πάνω να χτυπήσουμε τίποτε ξανθά , ωχρά , με κόκκινα μάγουλα και φυσικές ροδαλές βυζάρες,
που δεν έχουν σταν σμιθ ;;;
Σε στυλ χάϊντι και έτσι ;;;;;

Βουκολικά γαμήσια σε αχυρώνες, δίπλα σε αγελάδες , τυριά , κατσαρόλα φοντύ κτλ ;;;;

Με έφτιαξες τώρα !

Για βουκολικά γαμησια που λες Πολωνία μονο.
Να σου λεει η παντρεμένη γκόμενα μου αρεσει πολύ το σεξ στα δαση και δίπλα στις λιμνες.Στο Μαζουρυ εχουμε πολλές λιμνες πολλα δαση οταν έρθεις θα ερθω να σε παρω με το αμαξι απο το αεροδρόμιο.Θα κάνουμε πολλες στάσεις.Εχουμε πολλά  δαση, πολλές λίμνες μέχρι να φτάσουμε.
Γενικά δεν αφήνουν τιποτα στην τύχη.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Για βουκολικά γαμησια που λες Πολωνία μονο.
Να σου λεει η παντρεμένη γκόμενα μου αρεσει πολύ το σεξ στα δαση και δίπλα στις λιμνες.Στο Μαζουρυ εχουμε πολλές λιμνες πολλα δαση οταν έρθεις θα ερθω να σε παρω με το αμαξι απο το αεροδρόμιο.Θα κάνουμε πολλες στάσεις.Εχουμε πολλά  δαση, πολλές λίμνες μέχρι να φτάσουμε.
Γενικά δεν αφήνουν τιποτα στην τύχη.

Η Πολωνια μια ανοστη επιπεδη επιφανεια χωρις βουνα δεν ειναι;  :think:

Τι σχεση μπορει να εχει με τη μαγεια των Αλπεων;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
αλάνι Σαββίδη με μπερδεύεις:
-όταν βρεθείς σε όμορφες γυναίκες θα πρέπει να τις γαμήσεις, αλλά έχεις κουραστεί από τις πολλές εναλλαγές συντρόφων
-θα ήθελες να βρεις μόνιμη σύντροφο αλλά οι γυναίκες που σου αρέσουν έχουν προβληματικό χαρακτήρα
-οι γυναίκες έχουν προβληματικό χαρακτήρα αλλά φταίνει οι άντρες που δεν ξέρουν να φερθούν όπως εσύ

ρε αλάνι ή πολύ ανώριμος είσαι ή τη λύση την έχεις μπροστά σου και δεν την βλέπεις.

-άλλαξε παρέες και συνήθειες να μείνεις 2 εβδομάδες χωρίς μουνί να δεις αν τελικά το πρόβλημά σου είναι ότι πρέπει να αραιώσεις τη συχνότητα της εναλλαγής συντρόφων
-αυτές οι γενικότητες "όλες οι γυναίκες έχουν ναρκισιμό και οι γάμοι έχουν καταστραφεί" ξέρεις πολύ καλά ότι είναι άλλοθι για το χάλι μας. Δε μπορείς να κοροϊδεύεις τους άντρες που λένε "όλες πουτάνες είναι" και να απαντάς "όλες οι όμορφες έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο". Αν τελικά αυτό που θες είναι μια σταθερή σχέση και όπου σε βγάλει δοκίμασε να ΜΗΝ παρατάς μια γυναίκα μετά το γαμήσι και δώστης μια ευκαιρία να κάνετε και άλλα πράγματα μαζί. Όχι βέβαια μια μαλακισμένη αλλά μία γυναίκα με περιεχόμενο. Και μην πεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιες γιατί τότε φίλτατε θα γίνεις σαν αυτούς που κοροϊδεύεις.

Είναι απλό φίλε.Όλο αυτό το στυλ στα γραπτά του,είναι άμυνα για τον πόνο που έχει βιώσει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Πολωνια μια ανοστη επιπεδη επιφανεια χωρις βουνα δεν ειναι;  :think:

Τι σχεση μπορει να εχει με τη μαγεια των Αλπεων;

Σλαβική μαγεία με δάση και νεράιδες.Γενικά έχουν πολλές διεσιδαιμονίες,τα παίζεις με τη σλαβική αστρολογία και τους μύθους και τις παραδόσεις.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
κάποιοι άπλα αρχίζουν εδώ αμπελοφιλοσοφίες
και ψευτο κουλτουριάρικα αποφευγματα
τυπου κοελιο ψοελιο μαιντελιο
όταν κάποιος ο ίδιος δεν μπορει να ελέγξει τις αδυναμίες του και πετάει το μπαλάκι στην εξέδρα δεν δικαιουται να δινει καμια συμβουλη οταν ο ιδιος εχει αυτο ανερεθει πολλακις

συμβουλή μπορεί να δώσει κάποιος ο οποίος είναι ήδη παθόν
το φόρουμ εχει τον δικό της ναυάγιο φανφάρα παντοσεπιτιστουκολογο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Σλαβική μαγεία με δάση και νεράιδες.Γενικά έχουν πολλές διεσιδαιμονίες,τα παίζεις με τη σλαβική αστρολογία και τους μύθους και τις παραδόσεις.

Καλα ολα αυτα αλλα εδω μιλαμε για...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom