Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Αυτά απο εμένα.
Συγνώμη για τα σεντόνια.
Συγνώμη για τα σεντόνια.
Μια και έχω λίγο χρόνο.
Θα ξαναποστάρω κάποια παλιά μου posts που πιστεύω σχετίζονται άμεσα με το θέμα.
Οσοι τα έχετε ξαναδιαβάσει απλά τα προσπερνάτε.
Απλά αποτυγχάνουν να αντιμετωπίσουν το θηρίο του κορεσμού.
Αυτά απο εμένα.
Συγνώμη για τα σεντόνια.
Να εισαι καλα φιλε, να εχεις παντα υγεια.
Φίλε, Θα προσθέσω στις παραπάνω κατηγορίες που μπορούν να περνάνε καλά δυο ακομα:Mind ...
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, εκτός από τους παρακάτω ...
1)Δημοσίους υπαλλήλους και πάσης φύσεως κρατικοδαίτους
2)Πολιτικάντηδες και πάσης φύσεως παρατρεχάμενους αυτών
3)Τύπους που διαχειρίζονται τεράστιο όγκο ακινήτων , κυρίως ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΣΤΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ τους γίναν οικόπεδα , λόγω υδροκεφαλισμού της πρωτεύουσας λόγω φρύδια κτλ
4)Golden boys πολυεθνικών που πήραν τις δουλειές του μπαμπά
5)ξεκωλιάρες που γαμιούνται με τύπους των παραπάνω 4 κατηγοριών
και ελάχιστους ακόμη ...
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΑ ;;;
Μιλάμε για χώρα που ετοιμάζεται απαγόρευση χρήσης μετρητών για ποσά άνω των 250€
και που σε κάθε συναλλαγή ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ πρέπει να παίρνουν μερίδιο οι αποτυχημένες αισχρές τράπεζες
και τα ΚΑΘΙΚΙΑ που κρύβονται πίσω τους.
Πιο ωραία από όλους το έθετε ο Αίσωπος
‘’Αδελφή της ηδονής είναι η λύπη ‘’
Υπό προυποθέσεις, να προσθέσω την γνώμη μου !!
Οποιος άγεται και φέρεται από τη πούτσα του, η από κάθε άλλη μορφής ‘’αλκοολίκι-εθισμό’’ σίγουρα δεν θα έχει καλή κατάληξη !!
Τι καλτίλα είναι αυτή χύστη ;
Λες εκεί πάνω να χτυπήσουμε τίποτε ξανθά , ωχρά , με κόκκινα μάγουλα και φυσικές ροδαλές βυζάρες,
που δεν έχουν σταν σμιθ ;;;
Σε στυλ χάϊντι και έτσι ;;;;;
Βουκολικά γαμήσια σε αχυρώνες, δίπλα σε αγελάδες , τυριά , κατσαρόλα φοντύ κτλ ;;;;
Με έφτιαξες τώρα !
Τι καλτίλα είναι αυτή χύστη ;
Λες εκεί πάνω να χτυπήσουμε τίποτε ξανθά , ωχρά , με κόκκινα μάγουλα και φυσικές ροδαλές βυζάρες,
που δεν έχουν σταν σμιθ ;;;
Σε στυλ χάϊντι και έτσι ;;;;;
Βουκολικά γαμήσια σε αχυρώνες, δίπλα σε αγελάδες , τυριά , κατσαρόλα φοντύ κτλ ;;;;
Με έφτιαξες τώρα !
Για βουκολικά γαμησια που λες Πολωνία μονο.
Να σου λεει η παντρεμένη γκόμενα μου αρεσει πολύ το σεξ στα δαση και δίπλα στις λιμνες.Στο Μαζουρυ εχουμε πολλές λιμνες πολλα δαση οταν έρθεις θα ερθω να σε παρω με το αμαξι απο το αεροδρόμιο.Θα κάνουμε πολλες στάσεις.Εχουμε πολλά δαση, πολλές λίμνες μέχρι να φτάσουμε.
Γενικά δεν αφήνουν τιποτα στην τύχη.
αλάνι Σαββίδη με μπερδεύεις:
-όταν βρεθείς σε όμορφες γυναίκες θα πρέπει να τις γαμήσεις, αλλά έχεις κουραστεί από τις πολλές εναλλαγές συντρόφων
-θα ήθελες να βρεις μόνιμη σύντροφο αλλά οι γυναίκες που σου αρέσουν έχουν προβληματικό χαρακτήρα
-οι γυναίκες έχουν προβληματικό χαρακτήρα αλλά φταίνει οι άντρες που δεν ξέρουν να φερθούν όπως εσύ
ρε αλάνι ή πολύ ανώριμος είσαι ή τη λύση την έχεις μπροστά σου και δεν την βλέπεις.
-άλλαξε παρέες και συνήθειες να μείνεις 2 εβδομάδες χωρίς μουνί να δεις αν τελικά το πρόβλημά σου είναι ότι πρέπει να αραιώσεις τη συχνότητα της εναλλαγής συντρόφων
-αυτές οι γενικότητες "όλες οι γυναίκες έχουν ναρκισιμό και οι γάμοι έχουν καταστραφεί" ξέρεις πολύ καλά ότι είναι άλλοθι για το χάλι μας. Δε μπορείς να κοροϊδεύεις τους άντρες που λένε "όλες πουτάνες είναι" και να απαντάς "όλες οι όμορφες έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο". Αν τελικά αυτό που θες είναι μια σταθερή σχέση και όπου σε βγάλει δοκίμασε να ΜΗΝ παρατάς μια γυναίκα μετά το γαμήσι και δώστης μια ευκαιρία να κάνετε και άλλα πράγματα μαζί. Όχι βέβαια μια μαλακισμένη αλλά μία γυναίκα με περιεχόμενο. Και μην πεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιες γιατί τότε φίλτατε θα γίνεις σαν αυτούς που κοροϊδεύεις.
Η Πολωνια μια ανοστη επιπεδη επιφανεια χωρις βουνα δεν ειναι;
Τι σχεση μπορει να εχει με τη μαγεια των Αλπεων;
Σλαβική μαγεία με δάση και νεράιδες.Γενικά έχουν πολλές διεσιδαιμονίες,τα παίζεις με τη σλαβική αστρολογία και τους μύθους και τις παραδόσεις.